ست کابینت |
۱۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۲:۳۵ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۱-مرداد-۱۳۹۱ ۰۲:۳۷ عصر توسط مهسا.)
![]() |
||||
|
||||
RE: ست کابینت
بچه ها من خونمو با شوشو تصمیم گرفتیم کابینت سفید کنیم
با حاشیه و صفحه مشکی بعضی از درب ها هم مشکی براق با کاشی های قرمز پرده هم سفید با دو ردیف گلای ریز قرمز انتخاب کردم تمیز و مرتب شد عکس میذارم فعلا کثیف و خاکیه ![]() |
||||
|
۱۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۷:۱۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
جواهر جون میشه بگی این کابینتهایی که عکساشون گذاشتی چه جنسی هستن ؟ کجا میشه همچین کابینتهایی سفارش داد من اصلا آشنایی ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید
در مورد قیمتاشم بگید لطف میکنید قناعت جلوه آرزوهای کوچک و گاه تجلی روحی بزرگ است . اما ما باید بلند پرواز کنیم . |
||||
|
۱۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۴۷ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۱۱-مرداد-۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ عصر)جواهر نوشته است: سحر جون این این اچ دی اف یا سنگ کرین به قشنگی high glass هست؟ عزیزم سنگ کرین به نظرم خیلی خوبه ![]() ![]() گلم برای درها های گلس عالیه من که میزنم برای خونه خودم ![]() بدنه هم عزیزم حتما mdfکار کن خدایا ممنونم ![]() بچه هايي كه رشتتون معماريه من كار كد انجام ميدم اگه خواستين پيام بدين |
||||
|
۱۲-مرداد-۱۳۹۱, ۰۸:۲۲ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-مرداد-۱۳۹۱ ۰۸:۲۵ صبح توسط ELAHE*SHARGHI.)
![]() |
||||
|
||||
دوست جونیا اینم یه سری عکس برای ایده گرفتن گذاشتم ... امیدوارم خوشتون بیاد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خب خب ... اینم بقیه عکسا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
انتخاب های من
بستن
آرایشگاه: سالن زیبایی ژین ( میکاپ آرتیست رها مدق ) آتلیه: آتلیه سیماهنگ لباس عروسی و نامزدی: گالری عروس B.A - اینستاگرام : MEZONEAROOSB.A تالار و باغ: تالار امید ( تهرانپارس ) |
||||
|
۱۲-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۰۸ صبح
![]() |
||||
|
||||
بچه ها این عکسای کابینت منه که قراره ساخته بشه، من رنگ کرم ونگه رو به خاطر این که همه جا هس دوس ندارم، میشه تو انتخاب رنگ کمکم کنید
من خودم دوست دارم ترکیب سفید با یه رنگ دیگه باشه یا نسکافه ای با یه رنگ دیگه... بچه ها ممنون میشم کمک کنید. بوووووووووووووس راستی اون دیوار روبرو ایوونه و اون یکی پنجره آشپزخونه هستش ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
۱۲-مرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۰۶ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-مرداد-۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ عصر توسط sahar71.)
![]() |
||||
|
||||
(۱۲-مرداد-۱۳۹۱ ۰۶:۵۸ صبح)جواهر نوشته است: سحر بدنه کابینت های خونه خودتون mdfهستش؟؟؟؟؟؟؟ اره عزیزم mdfهست اگه میخوای داخلو فلز بزنی اصلا این کارو نکن عزیزم ما چون خونمون پیش فروش گرفتیم داریم همه کاراشو خودمون میکنیم فعلا کاشی گرقتیم فلاش تانک تو کار گذاشتیم و ایشالا کابینتارم خودم یه طرحی میدم ولی درهاش حتما های گلس میزنم اگه بودجه همسری یاری کنه روشو سنگ کرین میزنم اگه نه hdf میزنم اخه هنوز سرامیکو گرمایش از کف مونده خدااا ![]() خدایا ممنونم ![]() بچه هايي كه رشتتون معماريه من كار كد انجام ميدم اگه خواستين پيام بدين |
||||
|
۱۲-مرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۳۳ عصر
![]() |
||||
|
||||
آوا جون
عکسِ اول سمتِ چپ کابینتا چ جوریاست؟!؟! من متوجه نمیشم جنسشُ کلا خیلی نازه آشپزخونه ولی خو ترکیبِ رنگی ک انتخاب میکنی باعث شیک شدنش میشه سفید نسکافه ای جالبه مشکی قرمز کِرم قهوه ای ... همه رنگا قشنگن من خیلی تخصص ندارم ![]() مبارکت باشه همیشه عاشق مــــــــــــــــادرتان باشید چون هــــــــــــــــــچــــــــــــــــگاه .. دیــــــگــــــــــــر مثل او پیدا نخواهید کرد .. ![]() |
||||
۱۲-مرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۵۷ عصر
![]() |
||||
|
||||
آوا به نظر من همین ترکیب رنگ خیلی شیک میشه.چون مدلت تکراری نیست ,نگران تکرار رنگش نباش
من از ترکیب رنگ نارنجی و سبز هم خیلی خوشم میاد و یا اینکه میتونی پایینی هارو بنفش و بالایی هارو سفید کنی ![]() |
||||
|
۱۲-مرداد-۱۳۹۱, ۰۴:۱۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۱۲-مرداد-۱۳۹۱ ۰۶:۵۸ صبح)جواهر نوشته است: [quote='سحرافشاری' pid='471245' dateline='1343835616'] جنسشون high glassهست و به همه کابینت کارها میشه سفارش داد قیمت فک کنم متری بالای 300 تومنه الان [quote='sahar71' pid='472178' dateline='1343852276'] [quote='جواهر' pid='470456' dateline='1343814619'] ممنون که پاسخ دادین مررررسی قناعت جلوه آرزوهای کوچک و گاه تجلی روحی بزرگ است . اما ما باید بلند پرواز کنیم . |
||||
|
۱۳-مرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۳۱ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۳-مرداد-۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ صبح توسط sahar_66.)
![]() |
||||
|
||||
الان قیمت ام دی اف از 320 هست تا 400 اینا
های گلاس هم 390 تا 480 البته ام دی اف های طرح چروک یا ضد خش های پی وی سی هم هست که از 550 هست تا 800 بستگی به جاییم که سفارش میدی داره.مثلا ما ام دی اف ترک رو 330 دارن واسمون کار میکنن من یه مدل سفید صورتی روشن هم دیدم واقعا عالی شده بود فقط حیف ما تو این خونه 1-2 سال میمونیم و نمیخواستیم زیاد هزینه بشه چون اونا های گلاس بودند |
||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.