• آرایشگاه مدیس
  • تقی زاده

سالادها

۲۵-تير-۱۳۹۸, ۰۲:۳۴ عصر
ارسال: #221
       
RE: سالادها
کاهو، گوجه گیلاسی، خیار، ذرت، تخم مرغ، فیله‌مرغ گریل شده و خرد شده، نخود .  یه بار نخود رو اگه مزه‌دار کنید عالی میشه توی سالادا. با کمی روغن زیتون و پاپریکا و پودر سیر، فلفل قرمز بریزین توی تابه و بذارین کمی گرم‌بشه و مزه‌ها به خورد هم برن

سس : آووکادو ، ماست یونانی،آبلیموترش تازه، روغن زیتون بکر، گشنیز، کمی تخم گشنیز، یه حبه سیر یا پودر سیر، و‌نمک و‌فلفل.


 تصویر: ./uploads/201907/post_91469_1563275054_80d38ba7caf85f71d1842c4ccee8ab9e.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۲۶-تير-۱۳۹۸, ۰۲:۰۳ عصر
ارسال: #222
       
RE: سالادها
 تصویر: ./uploads/201907/post_91469_1563359581_4a7880b39a9829a8b931d3f41141595d.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۱-مرداد-۱۳۹۸, ۱۰:۴۹ صبح
ارسال: #223
       
RE: سالادها
سالاد لوبیا سبز و قارچ :

در یک قابلمه آب و مقداری نمک رو به جوش بیارید،وقتی شروع به جوشیدن کرد،چهار لیوان لوبیا سبز تازه که درشت خرد کردید رو اضافه کنید.دو دقیقه که جوشید آبکش کنید.نمیخوایم خیلی نرم بشن.
در یک تابه،یک ق روغن زیتون+دو لیوان قارچ خرد شده+یدونه پیاز بنفش کوچیک که خلالی خرد کردید رو با حرارت نسبتا زیاد تفت بدید تا آب قارچ جمع بشه،بهش نمک و فلفل و یکم پودر سیر بزنید.
لوبیا رو در ظرف سرو بریزید و روش از مواد قارچی و مقداری گوجه گیلاسی خرد شده بریزید،با کمی نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده و لیموی تازه سرو کنید.


 تصویر: ./uploads/201907/post_91469_1563866369_c83b26457b43583749344a583cf3c2c3.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S
  • گروه ژ
۱۶-مرداد-۱۳۹۸, ۱۲:۴۹ عصر
ارسال: #224
       
RE: سالادها
مواد این سالاد: کاهو که بهتره درشت‌تر خرد بشه، لوبیا سبز بلانچ شده، گوجه‌فرنگی، زیتون، کیپر یا کاپاریس، سیب زمینی، کنسرو ماهی تن و تخم مرغ. 

برای درست کردن سسش: یک و نیم قاشق سس خردل دیژون(نداشتین همون خردل زرد)،نه قاشق روغن زیتون بکر، سه قاشق سرکه سفید یا قرمز(همون سس وینگرت که باید مقدار سرکه هر چه بود روغن زیتون سه برابرش باشه حالا اینبار از بیس خردل هم توش استفاده کردم)، آب یک لیموترش تازه، یه حبه سیر کوچیک، کمی اورگانو سابیده شده، نمک و فلفل سیاه (خیلی بهتره تازه بسابینش که عطرش بیشتر باشه) .می‌تونید به نسبت حجم سالادتون اندازه‌ها رو به همین نسبت چند برابر کنید.


 تصویر: ./uploads/201908/post_91469_1565169542_e77db9d83dc5bfeb85882715b2a6c6ad.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S
۳۰-مرداد-۱۳۹۸, ۰۹:۳۹ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۳۰-مرداد-۱۳۹۸ ۰۹:۴۰ صبح توسط parmin.ab.)
ارسال: #225
       
RE: سالادها
سالاد کینوا مکزیکی :

یک و نیم لیوان کینوا+دو و یک چهارم لیوان آب رو بپزید تا پفکی و تمام آب جذب بشه بعد آروم با چنگال هم بزنید تا از هم جدا بشن.

طرز تهیه:

کینوا+یک فلفل دلمه قرمز بزگ که خرد کردید(یا هر رنگی که در دسترستونه)،دو لیوان لوبیا قرمز پخته شده(در دستور اصلی لوبیا سیاه)،یک تا یک و نیم لیوان ذرت پخته یا کنسروی،یک پیاز کوچک که ریز خرد کردید،یک چهارم لیوان برگ‌گشنیز خرد شده رو در یک کاسه مخلوط کنید.


مواد لازم برای سس:

یک چهارم لیوان روغن زیتون(در دستور اصلی روغن آووکادو)+دو ق غ سرکه سیب یا سرکه سفید+یک حبه سیر درشت که رنده کردید+یک ق چ پودر فلفل قرمز تند+نصف ق چ پودر زیره+نمک و فلفل سیاه رو مخلوط و به سس اضافه کنید.

میتونید بلافاصله سرو‌کنید یا یک ساعت در یخچال استراحت بدید و بعد سرو کنید.
این سالاد رو بدون سس میتونید شب قبل درست کنید و سس رو موقع سرو اضافه کنید.


 تصویر: ./uploads/201908/post_91469_1566367787_903dc1a5dd0675588da18eb7b6344b64.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط ساحلی ، K.L.S
۱۰-شهريور-۱۳۹۸, ۰۳:۳۹ عصر
ارسال: #226
       
RE: سالادها
سالاد کلم مکزیکی :

اول سس رو آماده کنید:

نصف لیوان مایونز کم چرب+نصف لیوان ماست شیرین+نمک و فلفل سیاه+دو ق غ آبلیموی تازه+یک ق مرباخوری شکر


سالاد:

سه لیوان کلم برگ سفید که خیلی باریک خرد کردید+یک لیوان کلم بنفش+یک فلفل دلمه قرمز+یک پیاز بنفش کوچک+نصف لیوان لوبیا قرمز پخته شده+یک لیوان ذرت پخته شده+یک سوم لیوان برگ گشنیز+یک تا دو فلفل سبز تند رو مخلوط کنید.


سس رو اضافه کنید و در ظرف در دار نیم ساعت داخل یخچال بذارید و بعد سرو کنید.
برای خوشمزه تر شدنش،موقع سرو کمی مغز تخمه روش بریزید.


 تصویر: ./uploads/201909/post_91469_1567339759_0f78d9d2a22233ff419192194fbca1f4.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S
۲۰-شهريور-۱۳۹۸, ۱۰:۳۷ صبح
ارسال: #227
       
RE: سالادها
مخلوط کاهو رسمی و کاهو فرانسوی، اسفناج کوچولو، مرغ مزه‌دار و گریل شده، گوجه‌گیلاسی، خیار، پسته تازه و پنیر پراتو(هر پنیری دوست داشتین بریزین حتی انواع پنیر صبحونه)

همون سس وینگرت هست (نسبت سه به یک روغن زیتون و سرکه و تکون میدین (توی یه شیشه‌ی خالی در دار) فقط برای سرکه از مخلوط مساوی سرکه بالزامیک و سرکه قرمز استفاده کنید، سس خردل، پسته، یه حبه سیر، پنیر پارمزان و ریحون ایتالیایی. اگه ریحون ایتالیایی نداشتین از نوع ایرونیش استفاده کنید فقط در عطر متفاوتن


 تصویر: ./uploads/201909/post_91469_1568185614_ed239c9464ca0e8e850399bf72745433.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط ترانه خانوم ، K.L.S
دیروز, ۰۲:۰۴ عصر
ارسال: #228
       
RE: سالادها
سالاد سیب زمینی با جعفری و ریحان :

ده عدد سیب زمینی کوچولو رو با بُرِس شستشو خوب بشورید چون میخوایم با پوست استفاده کنیم(البته میتونید بدون پوست هم استفاده کنید).حالا داخل فر(حدودا چهل و پنج دقیقه )یا داخل ماکروفر(دو تا پنج دقیقه،یعنی ده دقیقه)یا روی شعله با آب و کمی نمک(فقط روی شعله در آب و نمک)بپزیدشون.بعد بذارید خنک بشن.
یک لیوان ماست موسیر+نصف لیوان جعفری ساطوری+دو سه قاشق ریحان خرد شده+نمک رو مخلوط کنید،میتونید یدونه سفیده تخم مرغ آبپز شده هم خرد و بهش اضافه کنید که دلخواهه.حالا سیب زمینی ها رو خرد و سس رو باهاشون مخلوط کنید.
نیم ساعت داخل یخچال بذارید و بعد سرو کنید.


 تصویر: ./uploads/201909/post_91469_1568457279_2a3b115b16e6c237d9cc62b95a425fc6.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط سحری... ، K.L.S
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام