• سمیرا مرتضوی
  • تقی زاده

سالادها

۳۱-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۱۱:۰۷ صبح
ارسال: #211
     
RE: سالادها
سالاد کرفس و گشنیز :

چهار تا پنج لیوان ساقه و برگهای جوان و روشن کرفس(خرد شده)+سه چهارم لیوان برگ گشنیز+یدونه پیازچه خرد شده(هم قسمت سفید و هم سبز)+نصف یک فلفل قرمز تند بدون هسته(اختیاری)
برای سس:چهار ق غ آبلیموی تازه+یک ق غ سرکه سیب+یک ق غ عسل+دو ق غ روغن کنجد یا زیتون
برای روی سالاد:نصف ق غ کنجد برشته
این سالاد خیلی معطره و برای کنار غذاهای گوشتی عالیه.


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1558424247_1b64b862944a63638a58d13c5d2117ff.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۱-خرداد-۱۳۹۸, ۰۴:۰۹ عصر
ارسال: #212
     
RE: سالادها
سالاد مرغ و زیتون یونانی :

نیم کیلو سینه مرغ آبپز و مکعبی خرد شده+سه چهارم لیوان زیتون سبز و سیاه بدون هسته و خرد شده+دو ق غ ریحان خرد شده+دو ق غ جعفری خرد شده+یک پیاز بنفش کوچک+روغن زیتون یک ق غ+سرکه قرمز یک و نیم ق غ+نمک و فلفل و پودر سیر و پرک فلفل قرمز : همه رو مخلوط کنید و حداقل نیم ساعت داخل یخچال بذارید و بعد سرو کنید.
میتونید مقداری پاستا رو آبکش و با این سالاد مخلوط کنید،


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1558528743_6e2c8292939543a53672b0bedc7ba409.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، ماهتــــــــاب
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام