• گل سنتر
  • آرایشگاه گیوا

سالادها

۴-تير-۱۳۹۷, ۰۱:۰۲ عصر
ارسال: #111
   
RE: سالادها
سالادکینوای مرغ و سبزیجات

مواد لازم برای شش نفر
کینوا فلیکس (پرک) 1 پیمانه
سینه مرغ 1 عدد (یک پیاز کوچک،یک هویج،کمی برگ بو،کمی گراماسالا برای پخت مرغ و یک لیتر آب)
لوبیا چشم بلبلی 1/2 پیمانه (میتونین به دلخواه خودتون باشه)
لوبیا سبز 10 عدد
هویج متوسط 2 عدد
کلم بروکلی 1 بوته کوچک
جعفری خرده شده 2 قاشق غذاخوری (به دلخواه شوید یا گشنیز)
نمک،فلفل سیاه به میزان لازم
کره کمی درصورت دلخواه برای بهتر شدن طعم کینوا
٠
مواد سس سالاد
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه 100 گرم
روغن زیتون 1/4 پیمانه
آبلیمو 1/4 پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
تخم گشنیز دوقاشق غذاخوری ( یا پودر گشنیز 1 قاشق غذاخوری)
٠
طرزتهیه سالاد
مرغو همراه پیاز،هویج،برگ بو،نمک،فلفل سیاه،گراماسالا بهمراه آب میذاریم بپزه بعد از اینکه مرغ پخت نباید بیشتر از یک و نیم پیمانه آب داشته باشه مرغ رو خارج و آبشو صاف میکنیم،کینوا و درصورت دلخواه کره اضافه میکنیم بمدت ده دقیقه، سبزیجاتو بخار پز و بعد نواری برش میزنیم،لوبیا چشم بلبلی رو با کمی آب و نمک میذاریم بپزه و میریزیم تو صافی و روش آب میگیریم در آخر تمام موادو مخلوط و جعفری خرد شده روش میریزیم و همراه سس سرو میکنیم.
٠
طرزتهیه سس
پنیر و روغن زیتون رو با چنگال خوب میزیم تا بافتش از هم باز بشه بعد نمک و فلفل سیاه و تخم گشنیز و درآخرم آبلیمو رو اضافه میکنیم.


 تصویر: ./uploads/201806/post_91469_1529919149_25466a4cd2514121265b9aa6f4907948.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۶-تير-۱۳۹۷, ۰۳:۲۴ عصر
ارسال: #112
   
RE: سالادها
موادش کاهوی خیلی باریک خرد شده، فیله مرغ پخته و مکعبی خرد شده( فیله مرغ رو با یه پیاز، نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون و یه کوچولو اب پختم)، کرفس خرد شده(ترجیحا شاخه های لطیفترش)، انگور یاقوتی و گردوی خرد شده
برای سس: کمی مایونز، کمی ماست شیرین، کمی سس خردل، آب لیمو ترش تازه(من هم توی سسش میریزم هم جداگانه روی سالاد
)، فلفل سیاه، آویشن و یه ذره نمک

مواد رو مخلوط کنید و بذارین یخچال خنک بشه نزدیکای سرو سسش رو بزنید، اگه خیلی زودتر از سرو سس رو مخلوط کنید و بذارین یخچال، کاهو‌ها زشت میشن!


 تصویر: ./uploads/201806/post_91469_1530100432_be8b3c7a3f4c695e16b5f2a724e53169.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط p@rdiS
۱۹-تير-۱۳۹۷, ۰۹:۳۴ صبح
ارسال: #113
   
RE: سالادها
سالاد رژیمی کینوا و سالمون :

ماهی سالمون ۵۰۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل ۱/۲ قاشق چایخوری
پوست لیمو رنده شده
ماست یونانی ۱ پیمانه
گشنیز ۱/۲ پیمانه
لیمو ترش 2 عدد
عسل ۱ قاشق چایخوری
نمک

kale یا برگ کلم ۱ دسته
پرتقال یا گریپ فروت ۳ عدد
آووکادو ۱ عدد
کینوا ۱ پیمانه

ابتدا روغن زیتون ، پاپریکا ، پودر سیر ، آویشن ، نمک ، فلفل ، پوست لیمو رنده شده را در یک کاسه مخلوط کنید . سپس روی سالمون بریزید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند تا طعم دار شود. 

 پس از یک ساعت سالمون ها را با کمی روغن در تابه ای سرخ کنید . میزان زمان پخت سالمون بستگی به اندازه سالمون دارد . به طور حدودی هر طرف آن را حدود ۴-۵ دقیقه سرخ کنید.

 
حال به سراغ پخت کینوا می رویم . به طور کلی هر یک پیمانه کینوا را مانند برنج با دو پیمانه آب و در حرارت ملایم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه میپزندتا زمانی که آب آن تمام شود. کینوا از نظر زمان پخت مانند برنج سفید است و حتی زودتر از آن میپزد.

برای تهیه سس این سالاد ماست یونانی ، گشنیز ، لیمو ، عسل و نمک را در مخلوط کن بریزید تا مواد با هم یکدست شوند.

 
این میزان غذا حدود ۱۲۵۰ کالری دارد و برای ۳ الی ۴ نفر می باشد. بنابراین میزان کالری آن برای هر نفر حدود ۳۱۰ الی ۴۱۰ کالری می باشد . در هر بشقاب برای هر نفر مقداری Kale (یا برگ کلم) بریزید ، یک تکه سالمون روی آن بگذارید ، کمی از کینوای پخته شده ، چند تکه آووکادو و گریپ فروت یا پرتقال را کنار آن قرار دهید و در پایان یک قاشق غذاخوری از سسی که در مرحله قبل درست کردید روی آن بریزید. غذای رژیمی شما آماده است.

  تصویر: ./uploads/201807/post_91469_1531202491_3d9f34da446fb02ccae8cefec098c2db.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
  • بیکیوت
۲۳-تير-۱۳۹۷, ۰۱:۰۴ عصر
ارسال: #114
   
RE: سالادها
سالاد ذرت تابستانی

پیاز قرمز کوچک خرد شده : یک نصفه
فلفل چیلی : 1 عدد
آب لیمو تازه : 1/4 سی سی
روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
نمک : مقداری
فلفل سیاه : مقداری
ذرت تازه : 2 عدد
سیب زمینی گریل خرد شده : 2 عدد
پنیر صبحانه : 1 فنجان خرد شده

پیاز قرمز، فلفل چیلیی، آب لیمو و روغن زیتون را درون کاسه ای با هم مخلوط کنید.
ادویه و نمک را اضافه کنید.
تکه های ذرت را درون فر برای 10 تا 12 دقیقه گریل کنید.
بعد از خنک شدن ذرت های گریل شده را به کاسه اضافه کرده و مخلوط کنید.
برای اتمام کار پنیرهای خرد شده را به سالاد تان اضافه کنید


 تصویر: ./uploads/201807/post_91469_1531560855_776892322c2d3976d9c694e9d3c16a72.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۲۷-تير-۱۳۹۷, ۰۱:۳۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۷-تير-۱۳۹۷ ۰۱:۳۶ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #115
   
RE: سالادها
کاهو، فیله مرغ گریل، پاستا،لوبیا سبز، ذرت کوچک، زیتون و گوجه گیلاسی

سسش هم سس پنیری که طعمش به ترکیب این مواد خیلی میاد: پنیر خامه‌ای، آب لیمو ترش، روغن زیتون بکر، کنجد، جعفری و شوید تازه و خرد شده، پیازچه، پودر سیر، کمی پودر آویشن
 تصویر: ./uploads/201807/post_91469_1531908380_38409ee7d72bf583407a4e81f5642fce.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۱۳-مرداد-۱۳۹۷, ۰۳:۰۹ عصر
ارسال: #116
   
RE: سالادها
ترکیبات سالاد رژیمی مرغ باربیکیو

فیله مرغ پوست کنده شده ۲ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
کاهو خرد شده ۲ پیمانه
لوبیا ۴ قاشق غذاخوری
ذرت ۴ قاشق غذاخوری
آووکادو ۱ عدد
پیاز ۲/۱
گوجه فرنگی ۱ عدد
لیموترش ، گشنیز ، نمک و فلفل

ترکیبات سس باربیکیو
سس کچاپ ۴ قاشق غذاخوری
سرکه سیب ۲ قاشق غذاخوری
آب ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری (بهتر است به جای شکر از شیرین کننده های طبیعی مانند عسل طبیعی یا استویا استفاده کنید)
خردل ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل

 برای تهیه سالاد رژیمی مرغ باربیکیو ابتدا باید سس مخصوص آن را تهیه کنید . برای تهیه سس باربیکیو یک ماهیتابه کوچک بردارید . سس کچاپ ، سرکه سیب ، آب ، شکر ، خردل ، نمک و فلفل را در آن بریزید و مخلوط کنید . سپس مواد را روی حرارت بگذارید . پس از مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه که طعم مواد با هم خوب مخلوط شد آن را از روی حرارت بردارید.

 فیله مرغ را به دو تکه تقسیم کنید به کمی نمک و فلفل و روغن زیتون آغشته کنید هر طرف آن را حدود ۵ دقیقه گریل کنید . سپس فیله ها را به سس باربیکیو که از قبل آماده کرده بودیم اضافه کنید . فیله ها را در سینی فر بگذارید و مدت ۵ دقیقه در فر که آن را از قبل گرم کرده اید بگذارید . در مدتی که مرغ ها آماده می شوند . به اندازه یک پیمانه کاهو را خرد کنید . همچنین پیاز، گوجه فرنگی و گشنیز را نیز ریز خرد کنید .  در یک ظرف بزرگ همه سبزیجات خرد شده را مخلوط کنید و ذرت و لوبیای پخته را نیز به آن اضافه کنید . اگر از لوبیای کنسروی استفاده نمی کنید ، شب قبل آن را خیس کرده و سپس آن را بپزید 

 فیله های مرغ که آماده شدند آنها را برش بزنید و روی بقیه مواد بچینید . آووکادو را نیز پوست بکنید و یک سوم از آن را حلقه کنید و به بقیه مواد اضافه کنید .در صورت تمایل کمی آب لیموترش و روغن زیتون به سالادتان اضافه کرده و نوش جان کنید .

 تصویر: ./uploads/201808/post_91469_1533382685_63e6fe983b2ae91981cb4439775df3a2.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۱۴-مرداد-۱۳۹۷, ۱۰:۲۲ صبح
ارسال: #117
   
RE: سالادها
سالاد سیب زمینی و تخم مرغ :

مواد لازم : 
۳ عدد سیب زمینی پخته شده و پوست گرفته شده
۲ عدد تخم مرغ پخته شده
سبزی جعفری شوید نعناع پیازچه خورد شده
خیارشور یا زیتون
مخلوط سبزیجات
روغن زیتون ۴ ق غ
آبلیمو ۳ ق غ
فلفل قرمز
یک ق غ سس مایونز
به میزان دلخواه سس فلفل تند 


طرز تهیه :
سیب زمینی ها رو خورد میکنیم و میزاریم گوشه،تخم مرغ هارو هم به همین شکل ، سبزی هارو هم خورد میکنیم(هرچه ریزتر بهتر)،خیارشورهارو هم به اندازه های ریز مایل به متوسط خورد میکنیم،حالا همه ی این مواد رو با هم داخل یه ظرف میریزیم و مخلوط سبزیجات سحر رو ۲ ق غ اضافه میکنیم،روغن زیتون،آبلیمو،فلفل،سس مایونز،سس فلفل تند،و کل مواد رو ترکیب میکنیم

 تصویر: ./uploads/201808/post_91469_1533451926_5b27b17ac877aa03a401060dd6593640.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S
۱۶-مرداد-۱۳۹۷, ۱۱:۱۷ صبح
ارسال: #118
   
RE: سالادها
سالاد میگو :

مواد لازم :
میگو (من میگوی رگه گیری شده و پوست کنده آماده از هایپر گرفتم،چون تخصص زیادی توی درست کردنش ندارم)
سرکه بالزامیک
روغن زیتون
پودر سالاد (همه ی هایپرها دارن که به عنوان چاشنی سالاد هم هست ، ترکیب هاش هم متفاوته و اینی که من استفاده کردم پودر جعفری و پاپریکا هست)
نمک ، فلفل
کاهو فرانسه یا معمولی
گوجه گیلاسی یا بزرگ
پالپ پرتقال(دلبخواهی)

طرز تهیه :
اول از همه میگو هارو مرینت میکنیم با پودر سیر و‌نمک و فلفل و روغن زیتون و نیم ساعت میزاریم یخچال،میریم سراغ سس،روغن زیتون و پودر سالاد و سرکه و فلفل و پودر سیر رو ترکیب و حسابی هم میزنیم تا یکدست بشه.
میگو هارو با چند قطره روغن سرخ میکنیم ، کاهو هارو برش میدیم ، گوجه هارو هم همینطور ، پالپ پرتقال هارو میگیریم ، بعد داخل یه کاسه یا بشقاب همه ی مواد رو به همراه میگو ترکیب میکنیم و از سس بهش میزنیم


 تصویر: ./uploads/201808/post_91469_1533628014_87f351a0588c5426ff1887d45ea34573.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۲۴-مرداد-۱۳۹۷, ۰۲:۱۲ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۴-مرداد-۱۳۹۷ ۰۲:۱۴ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #119
   
RE: سالادها
 سالاد لوبیا سیاه و ذرت با سس عسل و فلفل سرکه ای :

برای سالاد:

  • ذرت (بلال): ۲ شاخه

  • پیاز قرمزیا سفید ۱ پیمانه

  • لوبیا سیاه یا قرمز ۱ پیمانه (پخته شده)

  • فلفل دلمه قرمز ۱ عدد (ساطوری شده)

  • گشنیز تازه (۲/۱ پیمانه)

  • آووکادو یک عدد

برای سس:

  •  سرکه انگور قرمز ۲ قاشق غذا خوری

  • آب لیموی تازه ۲ قاشق غذا خوری

  • عسل ۲ قاشق غذاخوری

  • روغن آفتاب گردان ۴/۱ پیمانه

  • سیر ۵ حبه بزرگ و ساطوری شده

  •  آویشن کوهی خشک شده ۴/۱ قاشق چای خوری

  •  زیره ۴/۳ قاشق چای خوری

  • نمک ۴/۳ قاشق چای خوری

  •  پودر فلفل سیاه ۴/۱ قاشق چای خوری

  •  فلفل هالوپینو (۲ عدد- ترشی)

دستور تهیه:

  • در یک قابلمه بزرگ آب و نمک را به جوش آورید. بلال ها را داخل قابلمه انداخته و حرارت را کم کنید. برای ۱۰ دقیقه بگذارید بلال ها در آب جوش باقی بمانند و سپس آن ها را خارج کرده و صبر کنید تا خنک شوند.

  • در این زمان پیازهای خرد شده را در یک پیاله پر از آب قرار دهید. برای ۱۰ دقیقه بگذارید تا پیاز ها در آب باشند. سپس از آب خارج کنید و آن ها را خشک کنید.

  • بلال های آب پز را بصورت سر ته داخل کاسه قرار دهید و با یک چاقو دانه های ذرت را از آن جدا کنید.

  • در یک کاسه بزرگ سالاد خوری ذرت، لوبیا، پیاز، فلفل دلمه ای قرمز و گشنیز را با هم ترکیب کنید.

  • تمام ترکیبات سس را داخل یک غذاساز یا یک دستگاه مخلوط کن ریخته و آن را به یک سس یک دست تبدیل کنید.

  • سس را با سالاد مخلوط کرده و آن را برای یک ساعت در یخچال نگه دارید.

  • قبل از سروکردن آووکادو را تکه تکه کرده و روی سالاد بریزید. سپس سالاد را بخوبی هم بزنید تا طعم ها و مزه ها به خوبی مخلوط شوند. این سالاد سرد می شود.

 تصویر: ./uploads/201808/post_91469_1534329763_89bbd14e6515701f21c20d53b3393e71.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۲۹-مرداد-۱۳۹۷, ۱۲:۱۶ عصر
ارسال: #120
   
RE: سالادها
موادش: کاهوی رشته‌ای خرد شده، عدس پخته، قارچ (با کمی لیموترش و روغن زیتون یه تفت خورده)، گوجه‌ گیلاسی، هویج، پیازچه، گردوی خرد شده
.
برای سس 

اول: ماست چکیده+پنیر خامه‌ای یا لبنه+روغن زیتون بکر+کمی آب لیموترش+چاشنی سالاد+پودر سیر+کمی آویشن و نمک و فلفل
.
دوم: سس خردل زرد+سرکه قرمز یا بالزامیک+کمی آب لیموترش+زیتون+پیازچه+شوید تازه+روغن زیتون و‌ کمی نمک(همه رو بریزین توی بلندر)
.
سومی ! همون آب حاصل از تفت خوردن قارچه. میتونید با یه کم دیگه آب لیموترش و‌ روغن زیتون مخلوطش کنید و به عنوان سس استفاده کنید.


 تصویر: ./uploads/201808/post_91469_1534754736_918082731efdbe605f17260c958a6d1e.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام