• گل سنتر
  • تشریفات صدف

سالادها

۲۷-فروردين-۱۳۹۷, ۰۳:۵۸ عصر
ارسال: #91
   
RE: سالادها
مواد لازم برای تهیه ی سالاد سیسیلی

کلم بروکلی 4 فنجان

کشمش پلویی 1/2 فنجان

مغز تخمه 1/3 فنجان

آلو خشک 1/3 فنجان

هویج 1 فنجان

پیازقرمز 1 فنجان

ساقه کرفس 1 فنجان

مواد لازم برای تهیه سس سالاد سیسیلی

پودر پیاز 1 قاشق مربا خوری

پودر سیر 1 قاشق مربا خوری

فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

سس مایونز 1 فنجان

همچنین بخوانید : دستور تهیه تمام سالاد ها
پودر خردل 1/2 قاشق مربا خوری

عسل 1 قاشق غذا خوری

سرکه یا آبغوره 1/5 فنجان

زرد چوبه به میزان لازم

مواد لازم

طرز تهیه ی سس سالاد سیسیلی:

ابتدا در یک ظرف سس مایونز را با عسل و آبغوره خوب مخلوط می کنیم به طوری که عسل به خوبی با مواد ترکیب شده و یکدست شوند. پودر پیاز و سیر را به همراه ادویه های دیگر به سس اضافه می کنیم تا سس کاملا یکدست شود.

طرز تهیه سالاد:
کلم بروکلی را به اندازه های کوچک خرد میکنیم. پیاز - هویج - ساقه ی کرفس را مکعبی خرد می کنیم و به کلم بروکلی اضافه می کنیم. به مخلوط کلم بروکلی و سبزیجات دیگر کشمش و آلو و مغز تخمه را اضافه کرده و در انتها سس آماده شده را به آن می افزاییم.

نکته:در صورت نیاز هویج ها و ساقه های کرفس را می توانید نیم پز کنید اما در اصل این سالاد با مواد کاملا خام تهیه می شود.

یاد بگیر خوشحال باشی. ادم های غمگین همیشه حرف مردم براشون زیادی مهمه. " اهمیت ندادن" به چیزای بیخود رو یاد بگیرتصویر: images/smilies/blush.gif
نقل قول
۲۸-فروردين-۱۳۹۷, ۱۱:۳۸ صبح
ارسال: #92
   
RE: سالادها
محتویات سالاد:
کلم بنفش،گوجه گیلاسی،پنیر سفید،فلفل هالوپینو،هویج،فلفل دلمه ای سبز،زیتون سیاه حلقه ای،قلقلی(با گوشت چرخکرده)،کروتان با طعم سیر و روی سالاد هم تخمه آفتابگردان


برای سس:دوقاشق سرکه بالزامیک،یه قاشق رب انار،یه قاشق سس وستر شایر و کمی فلفل سیاه

 تصویر: ./uploads/201804/post_91469_1523952479_db63c16555a08a69d60c990b5e6e7acd.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط hadis sh
۲۹-فروردين-۱۳۹۷, ۰۲:۰۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۹-فروردين-۱۳۹۷ ۰۲:۰۶ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #93
   
RE: سالادها
طرز تهیه سالاد کیل و مرغ :

۲ عدد سینه مرغ بدون استخوان و تکه شده
۸ پیمانه کیل خرد شده
۱.۴ قاشق چای خوری نمک
۱.۲ پیمانه سیب خرد شده
۱.۴ پیمانه گردو
پنیر فتا به میزان دلخواه

مواد لازم برای سس سالاد:
۲ قاشق چای خوری عسل
۲ قاشق چای خوری روغن زیتون
۲ قاشق چای خوری سرکه سیب
۲ قاشق چای خوری سس خردل

  بر روی سینه مرغ تکه شده کمی نمک و فلفل زده و آن را تفت بده. پس از اینکه آماده شد اجازه بده سرد شود.در این مرحله برای تهیه سس، مواد لازم گفته شده را باهم ترکیب کرده و به میزان دلخواه نمک و فلفل بیافزای.تمامی مواد سالاد را با یکدیگر مخلوط و در زمان سرو بر روی آن سس را ریخته 

 تصویر: ./uploads/201804/post_91469_1524047749_1c31da819d76d7c435cb6555585575b8.attach

 

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۱-ارديبهشت-۱۳۹۷, ۰۹:۲۷ صبح
ارسال: #94
   
RE: سالادها
طرز تهیه سالاد بیکن و اسفناج :

۴ عدد بیکن
۱.۲ پیاز قرمز خرد شده به صورت باریک
۲۵۰ گرم اسفناج
۱.۲ پیمانه پنیر فتا
۴ قاشق مربا خوری بادام پرک
۲ عدد تخم مرغ آبپز

مواد لازم برای سس سالاد:

۲ قاشق مرباخوری سرکه سیب
۲ قاشق مربا خوری عسل
نمک و فلفل به میزان لازم

 بیکن ها را بر روی کاغذ روغنی، در فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۱۵ دقیقه قرار بده تا برشته شود. پیاز را به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بر روی حرارت کم تفت بده تا به صورت کاراملی دربیاید.تمامی مواد لازم بر روی سس را بر روی حرارت کم قرار داده و به خوبی مخلوط کن. قبل از اینکه به جوش آید، از روی حرارت بردار و کمی نمک و فلفل اضافه کن.در نهایت تمامی مواد سالاد را با هم ترکیب کرده و در زمان سرو بر روی آن سس بریز

 تصویر: ./uploads/201804/post_91469_1524290234_621b0748aaa8b198c4cbff6408768124.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
دیروز, ۰۲:۲۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: دیروز ۰۲:۲۶ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #95
   
RE: سالادها
سالاد کلم :
 ۵۰ گرم ورمیشل
نصف یک عدد کلم قرمز (خرد شده)
۴ عدد پیازچه
۱/۲ – ۱/۴ پیمانه پیاز قرمز (خرد شده)
۳۵۰ گرم توفو (پنیر سویا)
۱ دسته گشنیز (خرد شده)
۲-۳ قاشق غذاخوری دانه کنجد
۱/۴ پیمانه بادام زمینی تفت داده شده

مواد لازم برای تهیه سس:
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۳ قاشق غذاخوری روغن کنجد
۱ قاشق غذاخوری عسل
۱ قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده
۲ قاشق غذاخوری سس سویا
۳/۴ قاشق چایخوری نمک
مقداری آبلیمو

مقداری آب داخل قابلمه ریخته تا به جوش بیاید. ورمیشل را داخل آب جوش ریخته و حرارت را خاموش کن. اجازه بده ورمیشل به مدت ۱-۲ دقیقه داخل آب بماند تا کاملا نرم شود. سپس آن ها را داخل آبکش ریخته و روی آن آب سرد بریز تا خنک شوند. بعد از آبکشی ورمیشل، آن‌ها را داخل کاسه ریخته و کلم های خرد شده را به آن اضافه کن. پیازچه، پیاز و گشنیز خرد شده را نیز به مواد اضافه و به خوبی مخلوط کن. در نهایت دانه های کنجد، بادام زمینی و پنیر توفو را نیز به مواد اضافه کن. پیش از استفاده از پنیر توفو، آن‌ها را برش داده و داخل یک تابه همراه با مقداری روغن تفت بده. تمام مواد لازم برای تهیه سس را کاملا مخلوط کرده و همراه با سالاد سرو کن


 تصویر: ./uploads/201804/post_91469_1524653722_6d48dda9aadc0cd523c67b7066777734.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام