رسومات مختلف شب عروسی |
۱۶-فروردين-۱۳۹۰, ۰۳:۳۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
![]()
سلام دوست جونیا
میخوام بدونم روز یا همون شب عروسی رسم خاصی هست که باید اجرا بشه؟؟؟ مثلا آیا باید عروس بالباس عروس به خونه پدرومادرش بیاد حتما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گوسفند باید قربونی بشه؟توسط کی؟؟؟ اگه رسمو رسوم دیگه هم هست بگین [size=large]خدایا ، چه گم کرد آنکه تو را یافت ، و چه یافت آنکه تو را گم کرد . . . |
||||
۱۶-فروردين-۱۳۹۰, ۰۳:۴۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: رسومات مختلف شب عروسی
مایا فک کنم اگه مقدور باشه عروس خونه پدرش میره همه هم نمیرن مثلا" دختر دائی من همه رفتن خونه خود عروس و از این مراسمهای دست به دست دادن انجام دادن و رفتن با وجودی که خونه مامانش چند تا کوچه فاصله داشت
زندگی لحظه لحظه نو شدن است ساقه و ریشه و درو شدن است |
||||
|
۱۶-فروردين-۱۳۹۰, ۰۳:۵۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
اونایی که شهر داماد عروسی میکنن مثل من تکلیفشون چیه؟؟؟؟
[size=large]خدایا ، چه گم کرد آنکه تو را یافت ، و چه یافت آنکه تو را گم کرد . . . |
||||
۱۶-فروردين-۱۳۹۰, ۰۳:۵۴ عصر
![]() |
||||
|
||||
اصلا" رسم مهمی نیست ، خونه خودتون کجاست؟ تو شهر شما؟ من یکی رو هم دیدم تو همون سالن آخر شب که مهمونا رفتن پدرها اومدن و همونجا جلوی در مراسمشون رو انجام دادن و فیلم گرفتن حالا کاری هم نیست پدر عروس و پدر داماد میان دست عروسو میگذارن تو دست داماد یه کمی دعا و نصیحت میکنن میرن همین
زندگی لحظه لحظه نو شدن است ساقه و ریشه و درو شدن است |
||||
|
۱۸-فروردين-۱۳۹۰, ۰۷:۲۳ عصر
![]() |
||||
|
||||
گوسفند باید کجا قربونی کرد جلوی خونه عروس وداماد؟
|
||||
۲۰-فروردين-۱۳۹۰, ۱۰:۰۸ صبح
![]() |
||||
|
||||
اره گوسفندو قربونی میکنن بعضیا
بعضیا جلوی خونه عروس و داماد بعضیا دم خونه شوشو اینا هههههه [size=large]خدایا ، چه گم کرد آنکه تو را یافت ، و چه یافت آنکه تو را گم کرد . . . |
||||
۱۸-ارديبهشت-۱۳۹۰, ۰۱:۴۳ صبح
![]() |
||||
|
||||
سلام
رسم و رسومات که همیشه هست ولی من خودم برای خداحافظی دمه خونه مامانم نرفتم مادرم گفت ما که همه باهاتیم می خوای بری دمه خونه با کی خداحافظی کنی ![]() گوسفندم باید دمه خونه عروس داماد قربونی بشه به مبمنت ورودشون ![]() ![]() |
||||
|
۱۹-ارديبهشت-۱۳۹۰, ۰۸:۵۱ عصر
![]() |
||||
|
||||
راست میگی، منم خیلی ها رو دیدم شب عروسی اصلا خونه عروس و داماد نمیرن (آخه همه چی رو بهم میریزن) همون خونه مادرشوهر گوسفند بیچاره رو قربونی میکنن
![]() |
||||
|
۱۹-ارديبهشت-۱۳۹۰, ۱۱:۱۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
یه سوالی. ترکها رسم دارن انگار برادر داماد یه شال قرمز ببنده به کمر عروس. این داستانش چیه؟
|
||||
|
۲۰-ارديبهشت-۱۳۹۰, ۰۷:۵۵ صبح
![]() |
||||
|
||||
تازه من شنیدم رسم بعضی ها تو اون شال قرمزه نون پنیر سبزی هم میذارن واسه عروس و داماد
|
||||
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.