رسم های خاص |
۱-دي-۱۳۹۴, ۱۲:۱۸ صبح
![]() |
||||
|
||||
RE: رسم های خاص
(۲۹-آذر-۱۳۹۴ ۱۲:۴۳ صبح)ماه شب 14 نوشته است: دوستان کسی میدونه رسم شیرازی ها واسه جهیزیه چه جوریه؟؟؟ کسی نبود جواب منو بده ؟؟؟ مشاوره، نگارش و ویرایش تخصصی پروپوزال و پایان نامه های روانشناسی و مشاوره و تحلیل داده های آماری با spss پذیرفته میشود. |
||||
۱-دي-۱۳۹۴, ۱۲:۳۴ صبح
![]() |
||||
|
||||
ماه شب 14 جان، توی شیراز همه جهیزیه با دختر هست و داماد فقط لوازم صوتی و تصویری میخره و مثلا در حد فرش برای اتاق خواب
اون رسم هایی که بقیه شهرها دارن ک مثلا چند تکه رو به عهده داماد میذارن توی شیراز نیست دلا دلالت خیرت کنم به راه نجات مکن به فسق مباهات و زهد هم مفروش
|
||||
|
۱-دي-۱۳۹۴, ۰۳:۲۹ صبح
![]() |
||||
|
||||
(۱-دي-۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ صبح)Dokhtar Shiraziii نوشته است: ماه شب 14 جان، توی شیراز همه جهیزیه با دختر هست و داماد فقط لوازم صوتی و تصویری میخره و مثلا در حد فرش برای اتاق خواب ممنون که جوابمو دادی عزیزم ![]() مشاوره، نگارش و ویرایش تخصصی پروپوزال و پایان نامه های روانشناسی و مشاوره و تحلیل داده های آماری با spss پذیرفته میشود. |
||||
|
۴-ارديبهشت-۱۳۹۵, ۱۲:۰۳ عصر
![]() |
||||
|
||||
سلام دوستان
از بچه های تبریز کسی میدونه روز عروسی کی کمر عروس رو می بنده؟؟؟ روزی که فهمیدم دارم مامان میشم ۹۹/۱۱/۵ ![]() |
||||
۴-ارديبهشت-۱۳۹۵, ۰۱:۴۸ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۴-ارديبهشت-۱۳۹۵ ۰۱:۱۱ عصر)sooo نوشته است: سلام بهار جان سلام عزیزدلم من برادر شوهر ندارم. ![]() پس کی میبنده؟؟ روزی که فهمیدم دارم مامان میشم ۹۹/۱۱/۵ ![]() |
||||
۴-ارديبهشت-۱۳۹۵, ۰۲:۱۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
پدر شوهر.اگه اونم نباشه بابا بزرگ داماد
خدایا مرا آن ده که آن به |
||||
|
۶-ارديبهشت-۱۳۹۵, ۰۱:۱۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
نه پدر شوهر نمیبنده
یکی از بچه های فامیل مثل پسر خواهرشوهرات یایه پسر بچه ای که فامیل نزدیکشون باشه ♥♥تاریخ بهترین روزم♥♥ ♥♥روز عروسیم 95/10/16♥♥ 13 دی فرشته آسمونیم زمینی شد گل پسرم اومد بغلم خدایا شکرت ![]() |
||||
|
۶-ارديبهشت-۱۳۹۵, ۰۱:۳۳ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۶-ارديبهشت-۱۳۹۵ ۰۱:۱۵ عصر)سجادم نوشته است: نه پدر شوهر نمیبنده کلا پسربچه نزدیک نداریم.من کلا تازگیا از هیچی شانس نیاوردم ![]() روزی که فهمیدم دارم مامان میشم ۹۹/۱۱/۵ ![]() |
||||
|
۶-ارديبهشت-۱۳۹۵, ۰۳:۴۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
بهار میام میزنمتاااااااااااااا
چرا همه چیزو به بد شانسی ربط میدی عزیزمن گل من این که چیز مهمی نیس خواهرشورات میبندن اینم فکر داره گلم چرا خودتو اذیت میکنی ♥♥تاریخ بهترین روزم♥♥ ♥♥روز عروسیم 95/10/16♥♥ 13 دی فرشته آسمونیم زمینی شد گل پسرم اومد بغلم خدایا شکرت ![]() |
||||
|
۱۶-تير-۱۳۹۵, ۰۵:۴۱ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۶-تير-۱۳۹۵ ۰۵:۴۱ عصر توسط hengamehh.)
![]() |
||||
|
||||
(۱-دي-۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ صبح)Dokhtar Shiraziii نوشته است: ماه شب 14 جان، توی شیراز همه جهیزیه با دختر هست و داماد فقط لوازم صوتی و تصویری میخره و مثلا در حد فرش برای اتاق خواب به گفته مامانم لوازم صوتی و تصویری و یک تخته فرش و چند دست رختخواب به قول دختر شیرازی چند تکه نمی گیرند اما مامانم می گه قدیم شیربها می گرفتند که برخی با همانم بخشی از جهاز را می خریدند خانواده ما که نگرفتند |
||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.