رسم دست به دست دادن عروس و داماد |
۲-فروردين-۱۳۹۴, ۱۰:۰۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: رسم دست به دست دادن عروس و داماد
دست به دست شدن یعنی چی؟
![]() ![]() |
||||
|
۳-فروردين-۱۳۹۴, ۱۰:۴۶ صبح
![]() |
||||
|
||||
گشتا یعنی دست عروس و داماد رو بذارن تو دست هم
![]() که از این به بعد همیشه باهم باشن .. نباید تو سختیا دست همو ول کنن ![]() ![]() |
||||
|
۳۱-ارديبهشت-۱۳۹۴, ۰۱:۴۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
![]() (۱۵-مرداد-۱۳۹۱ ۰۸:۲۳ صبح)عسل ر نوشته است: عزیزم رسمه ما اینه که بعد از عروسی از تالار میرن خونه مادر عروس |
||||
|
۱-خرداد-۱۳۹۴, ۱۰:۲۴ عصر
![]() |
||||
|
||||
ما یه رسم هم داریم که بعد محرمیت بابای عروس عروس و دامادو دست به دست هم میده
که من وشوشو چون تو بله برون محرم شدیم بابام بعد محرمیت مارو دست به دست داد ![]() |
||||
۱۷-شهريور-۱۳۹۴, ۰۵:۳۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
معمولا این رسمو همه دارن بعد از اینکه عروس و داماد رو به خونه خودشون میبرن پدر عروس دست به دست میده
حالا بچه ها پدر من فوت کرده کی باید اینکارو انجام بده ؟ الزامیه ؟ تاریخ عروسی: 1394/7/10 تشریفات: تشریفات پرنس با مدیریت آقای زاهدی عالی عالی عالی آرایشگاه: الهام آتلیه: زمانی راضی موزیک: فاینال راضی |
||||
|
۱۸-شهريور-۱۳۹۴, ۱۱:۲۵ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۸-شهريور-۱۳۹۴ ۱۱:۲۶ صبح توسط zanbaq.)
![]() |
||||
|
||||
این رسم خداحافظی خونه عروس خیلی قدیمی شده و فقط باعث تلخی میشه به نظرم نباشه بهتره دل آدم میگیره
![]() ... |
||||
۲۳-شهريور-۱۳۹۴, ۰۵:۳۸ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۳-شهريور-۱۳۹۴ ۰۵:۴۳ صبح توسط تیسا.)
![]() |
||||
|
||||
مامانم اینا اومدن خونه ما با هم خداحافظی کردیم.......یعنی وقتی داشتن میرفتن.....با اینکه این همه ززززووووور زدم به شوهرم برسم و دلم میخواست زودتر برم خونمون ولی میخواستم اون لحظه جدایی هیچوقت نیاد........اصلا باورم نمیشه اننننننننقدر سخت بود........خییییییییییلی سخت.......هممون گریمون گرفت........
من......... مامانم....... بااااااااااااااااابااااااااااااااااامممممم....... برادرم.......... فکر کنم اشک مارو هیچکی جز اون روز ندید!اصلا آدمای خیلی خودداری هستیم ما.........ولی از بس که تو این عروسی حرف و حدیث بود و من و خانوادم اذیت شدیم...........هممون منفجر شدیم........دو سالم عقد بودم.........دوران عقد سختی هم داشتم خییییییییلی سخت..........توی همین دورانم مذهبی شدمو عروسی هم که نگرفتیم.......و خیلی بی توجهی های زیاد دیگه....... دلم برای مامانم اینا خییییییلی سوخته بود خییییییلی............چون همش اونا کوتاه اومدن که دعوا نشه...... بابام مثل بچه 5 ساله گریه میکرد.......مظلوم اشک میریخت..... خدا همه رو به راه راست هدایت کنه............همرو................مخصوصا همههههههههههههههه رو!!!!!!!!!!!! از صحبت اغیار گذشتیم علی الله/ما از همه جز یار گذشتیم علی الله/ از حرف ندیدیم بجز تیرگی دل/ناچار ز گفتار گذشتیم علی الله |
||||
|
۲۵-مهر-۱۳۹۴, ۱۲:۵۴ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-مهر-۱۳۹۴ ۱۲:۵۵ عصر توسط زیبای تبریز.)
![]() |
||||
|
||||
راستی خانوما،ما رسممون اینه که بعد از عروسی وقتی عروس میخواد پاشو بذاره تو خونش اول زیر پاش یه نعلبکی میذارن با پاشنه کفشش بشکونه و یه پیاله هم آب که با پاش بزنه بریزه زمین
![]() ![]() دوران نامزدی دوره ای از زندگیه که: سر اینکه اختیارت با کیه دعواست ولی مخارجتو کسی به عهده نمیگیره ![]() |
||||
۲۵-مهر-۱۳۹۴, ۰۲:۴۸ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۱۷-شهريور-۱۳۹۴ ۰۵:۳۲ عصر)nobi نوشته است: معمولا این رسمو همه دارن بعد از اینکه عروس و داماد رو به خونه خودشون میبرن پدر عروس دست به دست میده نه الزامی نیست و مربوط به رسوم هر خانواده و فامیله. اگر پدرت فوت شده باید مردی که بعد پدرت اجازه ازدواج ازش میگیری اینکارو بکنه. پدربزرگ یا عمو یا برادر یا دایی خدایا! مرا از آنان قرار ده که ندایشان کردی، پاسخت گفتند و نگاهشان کردی. ![]() |
||||
|
۶-آبان-۱۳۹۴, ۰۷:۴۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
مهم نیست شما که پدرتو ن فوت کرده خدا بیامرزدش اصولا عمو دایی شوهر خاله یه بزرگتر این کار رو می کنه
|
||||
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.