رسم آینه و شمعدان |
۲۷-تير-۱۳۹۰, ۰۲:۵۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: رسم آینه و شمعدان | ||||
۱۴-مرداد-۱۳۹۰, ۰۹:۲۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: رسم آینه و شمعدان
دوستان کجاها باید رفت واسه خریدش؟
![]() !!! لباس عروسیمو گذاشتم واسه فروش؛ ترکیه ای، خامه ای رنگ، مدل رومی قابل تبدیل به دکلته، سایز 38 تا 42 ، همراه با ژیپون. !!! تور عروسیم رو هم گذاشتم واسه فروش؛ دو متری با حاشیه دانتل، دو طبقه، تور درجه یک ریز بافت. |
||||
|
۲۷-مرداد-۱۳۹۰, ۰۵:۲۶ عصر
![]() |
||||
|
||||
من دوس ندارم آینه و شمعدون بخرم. آخه بود و نبودش چه فرقی داره. خونه ای که داریم هم 90متره. ایشالا چند سال بعد که خونه بزرگ خریدیم، یه دونه باحالشو میخریم. کلا یه کاری رو انجام نمیدم یا خیلی توپشو انجام میدم.
ایشالا همه خوشبخت باشین |
||||
۲۹-مرداد-۱۳۹۰, ۰۹:۱۳ صبح
![]() |
||||
|
||||
منم نمی خوام بگیرم ولی می گن رسمه بایدددددددددددددددددددددددد بگیری
|
||||
۲۹-مرداد-۱۳۹۰, ۱۱:۲۰ صبح
![]() |
||||
|
||||
تو شهر ما عروسی جدا برگزار میشه یعنی عروس خونه خودش داماد هم خونه خودش (یعنی خونه باباشون)شب که میرن عروس رو بیارن یه خانوم از فامیل داماد جلوی عروس وداماد راه میاد و آینه رو میگیره به طرفشون
ما نمیتونیم نخریم دنیا که اینجوری نمیمونه همیشه ![]() ان مع العسر یسرا |
||||
۲۹-مرداد-۱۳۹۰, ۱۲:۳۹ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۹-مرداد-۱۳۹۰ ۱۲:۴۲ عصر توسط madlen.)
![]() |
||||
|
||||
آخی عروسی جالبی دارید. من از این عروسیا رفتم خیلی باحالن.
اما الان دیگه کسی حس عروسی گرفتن تو شهرستانو نداره. خوشبحالتون. ایشالا خوشبخت شید. آینه شمعدون خریدن کار خیلی سختیه؟ چه قد باید براش زمان بذارم؟ من وقت آزادم خیلی کمه. ![]() مثل کبریت کشیدن در باد زندگی دشوار است من خلاف جهت آب شنا کردن را،مثل یک معجزه باور دارم. آخرین دانه کبریتم را میکشم در این باد...هرچه باداباد! |
||||
۲۹-مرداد-۱۳۹۰, ۰۱:۱۷ عصر
![]() |
||||
|
||||
مبارک باشه هر کی خریدیه
مرمر جان همدانی ها هم همین رسم رو دارن زندگی لحظه لحظه نو شدن است ساقه و ریشه و درو شدن است |
||||
۲۹-مرداد-۱۳۹۰, ۰۱:۴۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
من شمعدونام رو یه ساعته گرفتم
![]() |
||||
۳۰-مرداد-۱۳۹۰, ۰۷:۲۷ صبح
![]() |
||||
|
||||
بچه ها به نظر شما اگه خونه اسپرت باشه و آیینه شمعدون چوبی (معرق) زشته؟! من آیینه شمعدون ای استیل رو نپسندیدم. چی کار کنم؟
|
||||
۳۰-مرداد-۱۳۹۰, ۰۷:۵۶ صبح
![]() |
||||
|
||||
باید به دل خودت بشینه عزیزم
![]() |
||||
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.