رسم آینه و شمعدان |
۲۷-خرداد-۱۳۹۶, ۰۴:۴۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: رسم آینه و شمعدان
کنسول منو همسرمگرفت به جای آینه و شمعدون
خدایا شکرت |
||||
|
۳-مرداد-۱۳۹۶, ۱۲:۲۸ عصر
![]() |
||||
|
||||
آینه و شمعدان طر قلم زنی میدونین از کجا میتونم بگیرم و حدود قیمتیش چطوری هست ؟
تهران هستم اصفهان ام باشه میتونم برم ممنون |
||||
|
۲۱-آبان-۱۳۹۶, ۰۲:۲۳ عصر
![]() |
||||
|
||||
من اینه شمعدونمو نقره خریدم. فک کنم ارتفاع اینه اش از بالاترین نقطه تا سطح 45 سانت باشه. خیلی شکیل و زیباس. سفره هفت سینم میندازم اونو میزارم. خیلی هم خود نمایی میکنه تو خونه. عاشقشم خلاصه. شد حدود 4 تومن طرح گل و مرغ
|
||||
|
۲۱-آبان-۱۳۹۶, ۰۳:۲۱ عصر
![]() |
||||
|
||||
میشه عکسش رو بذاری ؟
سالم تغذيه كن ، سالم زندگى كن عروس آینده ... |
||||
|
۲۱-آبان-۱۳۹۶, ۰۵:۴۳ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۳-مرداد-۱۳۹۶ ۱۲:۲۸ عصر)'rihanna72' نوشته است: آینه و شمعدان طر قلم زنی میدونین از کجا میتونم بگیرم و حدود قیمتیش چطوری هست ؟ تهران سمت ابوسعید. خیابون 15 خرداد زیر پل خ وحدت اسلامی. رو نقشه چک کن. شما که اصفهان دسترسی داری چرا از اونجا نمیگیری . تهران چند دست با واسطه گذشته گرونتر شده. مغازه آرین اگه درست بگم زیر پل همون وحدت اسلامی. قلم زنی خرم نژاد رو داشت. شما حتما میتونی تو اصفهان با قیمت بهتر پیدا کنی |
||||
|
۲۲-آبان-۱۳۹۶, ۱۲:۰۲ صبح
![]() |
||||
|
||||
به طرز عجیبی با این رسم مخالفم!
![]() غیر از یه عده معدودی بقیه همیشه میمونن این آینه شمعدونو کجای دلشون بذارن ![]() خودمم نمیخرم |
||||
|
۱۷-مرداد-۱۳۹۷, ۱۰:۳۲ صبح
![]() |
||||
|
||||
![]() (۲۲-آبان-۱۳۹۶ ۱۲:۰۲ صبح)'taraneh hemati' نوشته است: به طرز عجیبی با این رسم مخالفم! آفرین به شما که همچین عقیده خوبی دارین و چیزهای اضافی نمیگیرید. انصافا وقتی کنسول و میزآرایش آینه دارند،آینه های خیلی بزرگ به همراه میزش خیلی جاگیره. |
||||
|
۱۷-مرداد-۱۳۹۷, ۱۰:۳۶ صبح
![]() |
||||
|
||||
بچه ها منم نخریدم...
اما کنسول چوبی خوشگل خریدم چون به فضای توش برای گذاشتم 1سری ظروف نیاز داشتم و آینه چوبی که ستش کردم و چند تا شمع خوشگل واسه تزیین روش گذاشتم... کی میگه این آینه شمعدون نیست؟!!! ![]() این مدل نقره ها و طلاییا و ... ها به خونم اصلن نمیومد و به نظرم هم به جاش چیز کاربردی خریدم هم قشنگه 1 چیز اضافه گوشه خونم هم نیست و بسیااااااااااااار راضیم ![]() با تشکرررررررررررر ![]() ![]() ![]() ... |
||||
|
۹-فروردين-۱۳۹۹, ۰۷:۴۱ عصر
![]() |
||||
|
||||
بچه ها این سایتم خیلی قیمتاش مناسبه
https://norbazar.ir/ |
||||
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.