راهنمای استفاده از آپلودسنتر نوعروس |
۱۴-اسفند-۱۳۹۲, ۰۷:۲۸ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۴-اسفند-۱۳۹۲ ۰۷:۲۹ عصر توسط love-me1.)
![]() |
||||
|
||||
RE: راهنمای استفاده از آپلودسنتر نوعروس
(۱۳-اسفند-۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ عصر)Parastoo- S نوشته است: سلام میشه منم راهنمایی کنید لطفا, ببین من همه این کارا رو کردم توی فتوشاپ هم سایز عکسم رو روی 800*600 گذاشتم بعد هرچی میزنم که آپلود بشه یه صفحه اومده روش نوشته عکس شما در حال آپلود هستند ولی همینجوری مونده یک ساعته هیچ اتفاقی هم نمیافته, اشکالش چیه حالا باید چیکار کنم؟ عزیزم سرعت اینترنتت پایینه یا آپلود سنتری که استفاده میکنی معتبر نیست یا بازم نیاز به کوچیک شدن داره ![]() (۱۴-اسفند-۱۳۹۲ ۰۶:۱۲ عصر)عروسکی نوشته است: منم کمک کنید-من قبلا عضو اپلود سنتر شدم بعد ی مدت الان میخام ازش استفاده کنم ارور میده چیکار کنم در مورد رمزم شک دارم ایمیلمم فرستادم که رمز جدید داشته باشم اما بازم ارور میده- چه اروری میده عزیزم؟؟؟ارور اشتباه بودن رمز؟؟اگه از صحیح بودن نام کاربریت مطمئنی رمزتو دوباره درخواست بده ![]() الهی شکرت ![]() |
||||
|
۱۴-اسفند-۱۳۹۲, ۰۷:۳۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
یگانه میدونی من فکر میکنم مشکل چیه
منم این مشکل و داشتم دیگه اگه یادت باشه دوباره عضو شدم با رمز و ایمیل جدید اون زیر نوشته که تا چند وقت نام و کاری ی و رمز عبور سیو بشه زده یک روز یک هفته و یک سال فکر کنم مشکل از اونه یعنی سر اون تاریخی که خودت بهش میدی غیر فعال میشه دخملم نازم ب دنیا اومد خدایا شکرت ب خاطر این گل زیبا ![]() |
||||
|
۱۴-اسفند-۱۳۹۲, ۰۷:۴۷ عصر
![]() |
||||
|
||||
نه عزیزم،اون برای اینه که انتخاب میکنی چه مدتی سیستم یوزر و پسوردت رو توی حافظه سیو کنه و با رفت به آپلود سنتر به طور خودکار وارد بشه،اون زمانش که تموم بشه دوباره یوزر و پسوورد ازتون میخواد و با همون یوزر پسوورد قبلی وارد میشه
الهی شکرت ![]() |
||||
۱۴-اسفند-۱۳۹۲, ۰۸:۰۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۱۴-اسفند-۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ عصر)love-me1 نوشته است: نه عزیزم،اون برای اینه که انتخاب میکنی چه مدتی سیستم یوزر و پسوردت رو توی حافظه سیو کنه و با رفت به آپلود سنتر به طور خودکار وارد بشه،اون زمانش که تموم بشه دوباره یوزر و پسوورد ازتون میخواد و با همون یوزر پسوورد قبلی وارد میشه خب مال من اینجوری شد سر یک ماه دیگه یوزر و پسوردم و قبول نکرد ![]() دخملم نازم ب دنیا اومد خدایا شکرت ب خاطر این گل زیبا ![]() |
||||
|
۱۴-اسفند-۱۳۹۲, ۰۸:۰۴ عصر
![]() |
||||
|
||||
'love-me1' جان سلام از توضیحاتت ممنونم سرعت انیترنتم به خاطر آنتی فیلترم پایین اومده بود درستش کردم, یه سوال دیگه میشه از وزن هر عکس که مثلا زیر 300 کیلو بایت باشه فهمید آیا ابعادش استاندارده یا نه؟
بعدش یه سوال فقط قول بده نخندیاااا ![]() ![]() ببین مگه اسپم به این تبلیغات اضافه نمیگن که توی ایمیلا میاد پس چرا اینجا هی میگن اسپم نذارین یعنی منظورش اینه که تبلیغات نذاریم؟!! ![]() ![]() ![]() امیرجان ..........همیشه در قلب منی ... ![]() بچه ها دنبال یه دختر خوب میگردم برای یه پسر خوب، فهمیده و با شعور، 29 ساله، مهندس صنایع غذایی توی خصوصی پ خ بدید |
||||
|
۱۴-اسفند-۱۳۹۲, ۰۸:۰۷ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۴-اسفند-۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ عصر توسط love-me1.)
![]() |
||||
|
||||
عزیزم ابعاد استاندارد معمولا همون 800*600 هستش
اسپم اینجا به معنیه اینه که توی هر تاپیک خارج از موضوع بحثی نباشه،مثلا توی تاپیک آرایشگاه از آتلیه حرفی زده نشه ![]() ![]() یا مثلا سوالی اگه داری اینجا باید بپرسی ![]() http://www.nowaroos.com/Thread-%D9%BE%D8...2?page=480 الهی شکرت ![]() |
||||
|
۱۵-اسفند-۱۳۹۲, ۱۱:۴۰ صبح
![]() |
||||
|
||||
چرا من نمیتونم هیچ عکسی آپلود کنم؟میگه عضو نیستی ارور میده
|
||||
۱۵-اسفند-۱۳۹۲, ۱۱:۴۶ صبح
![]() |
||||
|
||||
عضو شدی تو اپلوسنتر عزیزم؟؟
اللّهمَ عَجِّل لِوَلیِکَ الفَرَج وَ العافِیه... * شکرخدا،که هرآنچه طلب کردم از خدا بر منتهای همت خود ،کامران شدم * خدای مهربونم با تمام وجود بودنت رو لمس میکنم، خیـلی دوستت دارم ![]() |
||||
۱۵-اسفند-۱۳۹۲, ۰۵:۱۶ عصر
![]() |
||||
|
||||
منم نمیتونم عکس بزارم چه جوری عضو بشم همین نام کاربریم با رمزمو بزنم یا یدونه جدیدشو بنویسم ممنون اگه راهنمایییم کنید
یادم کن تا هستم ای امید زندگانی عاشقتم همسری نازنینم |
||||
۱۵-اسفند-۱۳۹۲, ۰۵:۲۰ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۵-اسفند-۱۳۹۲ ۰۵:۲۱ عصر توسط sadafiii.)
![]() |
||||
|
||||
(۱۵-اسفند-۱۳۹۲ ۰۵:۱۶ عصر)عشقم همسرم نوشته است: منم نمیتونم عکس بزارم چه جوری عضو بشم همین نام کاربریم با رمزمو بزنم یا یدونه جدیدشو بنویسم ممنون اگه راهنمایییم کنید عزیزم صفحه اول ارسال 2 کامل تصویری توضیح داده...برات میذارم... اول قسمت ثبت نام (با همین کاربری هم میتونی ثبت نام کنی اگه قبلا کسی نزده باشه ) میری بعد نام کاربری و رمز عبور و تکرارش و آدرس ایمیل میزنی .. مراحل تصویری |
||||
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.