• آرایشگاه مدیس
  • آذینرو

راهنمایی کار و آشپزی با فر برقی

۱۳-شهريور-۱۳۹۶, ۰۲:۵۷ عصر
ارسال: #1
راهنمایی کار و آشپزی با فر برقی
تصویر: images/smilies/heart.gif

قطرات آب در طبیعت مانند قطرات خون در رگ هاست ، صرفه جویی کنیم !

شما میتوانید از طریق ایمیل زیر با بنده در ارتباط باشید.
admin@nowAroos.com

 
نقل قول
۱۳-شهريور-۱۳۹۶, ۰۹:۰۲ عصر
ارسال: #2
RE: راهنمایی کار و آشپزی با فر برقی
مرسی ادمین واسه این تاپیککک 

خانما بیاین از تجربه هاتون با فر برقی بگین 
دستورات اشپزیتون اینکه واسه هر دستور کدوم اپشن از فر رو میزنین چقد زمان میدین با چه درجه ای 
اکثرا فر گازی دارن 
و معمولا همون حرارت پایین فرشون رو روشن میکنن با فر گازی و در نهایت گریل 
اما فر برقی واقعا درجاتش و اپشناش فرق میکنه 
مثلا فر من حرارت پایینش نهایت درجه حرارتی که برای اپشنش میتونم بدم ١٢٠ هست 
با این ١٢٠ خب غذا مثل ته چین که حرارت از پایین نیاز داره برشته نمیشه 
یا اینکه کیک رو با کدوم اپشن میپزین بالا -پاینن- بالا پایین باهم - بالا پایین با فن و ....


ممنون میشم از تجربیاتتون بگین 
 
نقل قول
 سپاس شده توسط ailineto
۱۴-شهريور-۱۳۹۶, ۰۹:۴۸ صبح
ارسال: #3
RE: راهنمایی کار و آشپزی با فر برقی
یعنی هیج کس فر برقی نداره اینجا؟؟
نقل قول
  • گروه ژ
  • بهرام بابایی
۱۴-شهريور-۱۳۹۶, ۱۰:۳۸ صبح
ارسال: #4
     
RE: راهنمایی کار و آشپزی با فر برقی
فرها چه گازی باشند و چه برقی،‌ درجه حرارت‌های یکسانی دارند. اما برخی از آنها با واحد اندازه گیری فارنهایت درجه بندی شده‌اند و برخی با واحد اندازه گیری سانتی گراد. در جدول زیر می‌توانید درجه حرارت‌های معادل این دو مقیاس را ببینید:
‎ ‎اکثر فرها دارای پروانه هواکش هستند که باعث می‌شود گرمای فر در کل فضا به طور یکسان توزیع شود.
از کار افتادن این پروانه باعث می‌شود فر شما به خوبی کار نکند و نتیجه‌ای که باید از آن نگیرید.
به خصوص در پخت کیک‌ها و شیرینی‌ها که حرارت یکنواخت از اهمیت زیادی برخوردار است. ‏
درجه حرارت فرها معمولا تفاوت‌هایی با استاندارد دارد. بهترین فر،‌ فری است که کمترین تفاوت را داشته باشد.
اما اگر فر جدیدی
گرفته اید،‌ قبل از آنکه این تفاوت بر اساس تجربه دستتان بیاید کمی با احتیاط آشپزی کنید. توصیه می‌شود در این شرایط،‌ پخت و پز را در دمای حدود ۲۰ درجه کمتر از دمای درج شده در دستور و ۱۰ دقیقه کمتر از زمان قید شده برای پخت و پز در نظر بگیرید. ‏
کیک و شیرینی‌ همیشه در طبقه وسط فر پخته می‌شود و غذاها عموما در طبقه پایین فر. اگر با فرتان شیرینی یا کیک می‌پزید،‌ دمای یکنواخت و یکسان بسیار اهمیت دارد.
پس به طور همزمان از دو طبقه فر استفاده نکنید. چون گرما به اندازه کافی به هر طبقه نخواهد رسید.
برای پخت کیک یا شیرینی باید ۱۰ تا ۱۵دقیقه قبل از گذاشتن ظرف در آن،‌ فر را گرم کرد. در غیر این صورت کیک یا شیرینی بافت سفت و چسبنده‌ای پیدا می‌کند.
چربی زدایی از فر را حداکثر هر ۲ماه یک بار انجام دهید و برای این کار از مواد تمیز کننده استاندارد این کار استفاده کنید. همچنین می‌توانید برای نظافت فرتان تمیز کننده طبیعی بسازید. ۵ ‎قاشق غذاخوری بکینگ پودر را با ۳ ‎قطره مایع ظرفشویی و ۴ ‎قاشق غذاخوری سرکه سفید ترکیب کرده و مخلوط تمیز کننده‌ای بسازید. فر را در شرایطی که سرد است با یک اسفنج یا اسکاچ نرم تمیز کنید. ‏
معمولاً کیک و شیرینی‌هایی که دارای حجم زیادتری هستند با حرارت متوسط و مدت زمان زیاد،‌ پخته می‌شوند‎.
کیک و شیرینی‌هایی که ریز و کوچک هستند (به جز شیرینی‌هایی که سفیده یا زرده زیاد در آنها به کار رفته) حرارت زیاد و وقت کمتری برای پخت نیاز دارند‎.
اگر حرارت فر برای پخت شیرینی زیاد باشد باعث می‌شود که روی آن پخته و وسط خمیر خام بماند،‌ زمانی که این حالت پیش آمد بهتر است یک تکه کاغذ فویل را چند لایه کرده روی شیرینی بیاندازید به نحوی که به شیرینی آسیب نرساند و دوباره آن را درفرقرار دهید،‌ در این حالت وسط خمیر نیز پخته خواهد پخت. ‏
هیچ وقت موادکنسرو شده را در فر قرار ندهید. ‏
در دماهای بالاتر از ۱۵۰درجه سانتیگراد مراقب باشید مایعات به شیشه فر نپاشد که باعث شکستن آن خواهد شد.

اپلیکشن بیکیوت (Becute) 

برای دانلود به بازار و گوگل پلی مراجعه کنید .

اپلیکشن بیکیوت ویژه آرایشگران بر روی سیب آپ قرار گرفت .

بیکیوت سامانه ارتباط آنلاین شما و آرایشگاههای زنانه است .
نقل قول
 سپاس شده توسط nazgol22 ، moriii
۱۵-شهريور-۱۳۹۶, ۱۱:۱۵ صبح
ارسال: #5
RE: راهنمایی کار و آشپزی با فر برقی
(۱۴-شهريور-۱۳۹۶ ۱۰:۳۸ صبح)'marcopolo' نوشته است:  فرها چه گازی باشند و چه برقی،‌ درجه حرارت‌های یکسانی دارند. اما برخی از آنها با واحد اندازه گیری فارنهایت درجه بندی شده‌اند و برخی با واحد اندازه گیری سانتی گراد. در جدول زیر می‌توانید درجه حرارت‌های معادل این دو مقیاس را ببینید:
‎ ‎اکثر فرها دارای پروانه هواکش هستند که باعث می‌شود گرمای فر در کل فضا به طور یکسان توزیع شود.
از کار افتادن این پروانه باعث می‌شود فر شما به خوبی کار نکند و نتیجه‌ای که باید از آن نگیرید.
به خصوص در پخت کیک‌ها و شیرینی‌ها که حرارت یکنواخت از اهمیت زیادی برخوردار است. ‏
درجه حرارت فرها معمولا تفاوت‌هایی با استاندارد دارد. بهترین فر،‌ فری است که کمترین تفاوت را داشته باشد.
اما اگر فر جدیدی
گرفته اید،‌ قبل از آنکه این تفاوت بر اساس تجربه دستتان بیاید کمی با احتیاط آشپزی کنید. توصیه می‌شود در این شرایط،‌ پخت و پز را در دمای حدود ۲۰ درجه کمتر از دمای درج شده در دستور و ۱۰ دقیقه کمتر از زمان قید شده برای پخت و پز در نظر بگیرید. ‏
کیک و شیرینی‌ همیشه در طبقه وسط فر پخته می‌شود و غذاها عموما در طبقه پایین فر. اگر با فرتان شیرینی یا کیک می‌پزید،‌ دمای یکنواخت و یکسان بسیار اهمیت دارد.
پس به طور همزمان از دو طبقه فر استفاده نکنید. چون گرما به اندازه کافی به هر طبقه نخواهد رسید.
برای پخت کیک یا شیرینی باید ۱۰ تا ۱۵دقیقه قبل از گذاشتن ظرف در آن،‌ فر را گرم کرد. در غیر این صورت کیک یا شیرینی بافت سفت و چسبنده‌ای پیدا می‌کند.
چربی زدایی از فر را حداکثر هر ۲ماه یک بار انجام دهید و برای این کار از مواد تمیز کننده استاندارد این کار استفاده کنید. همچنین می‌توانید برای نظافت فرتان تمیز کننده طبیعی بسازید. ۵ ‎قاشق غذاخوری بکینگ پودر را با ۳ ‎قطره مایع ظرفشویی و ۴ ‎قاشق غذاخوری سرکه سفید ترکیب کرده و مخلوط تمیز کننده‌ای بسازید. فر را در شرایطی که سرد است با یک اسفنج یا اسکاچ نرم تمیز کنید. ‏
معمولاً کیک و شیرینی‌هایی که دارای حجم زیادتری هستند با حرارت متوسط و مدت زمان زیاد،‌ پخته می‌شوند‎.
کیک و شیرینی‌هایی که ریز و کوچک هستند (به جز شیرینی‌هایی که سفیده یا زرده زیاد در آنها به کار رفته) حرارت زیاد و وقت کمتری برای پخت نیاز دارند‎.
اگر حرارت فر برای پخت شیرینی زیاد باشد باعث می‌شود که روی آن پخته و وسط خمیر خام بماند،‌ زمانی که این حالت پیش آمد بهتر است یک تکه کاغذ فویل را چند لایه کرده روی شیرینی بیاندازید به نحوی که به شیرینی آسیب نرساند و دوباره آن را درفرقرار دهید،‌ در این حالت وسط خمیر نیز پخته خواهد پخت. ‏
هیچ وقت موادکنسرو شده را در فر قرار ندهید. ‏
در دماهای بالاتر از ۱۵۰درجه سانتیگراد مراقب باشید مایعات به شیشه فر نپاشد که باعث شکستن آن خواهد شد.


 



ماکوپولو جاان
میشه الان شما این کاتالوگ فر من بخونی 


[تصویر: راهنمایی کار و آشپزی با فر برقی]


[تصویر: راهنمایی کار و آشپزی با فر برقی]


برای غذاهایی که حرارت از پایین میخاد فر من حداکثر 120 تا میتونم تنظیم کنم حرارت از پایین رو
این 120 کم نیست ؟؟
شما از چی استفاده میکنین ؟ به فرض برای ته چین
 

 
نقل قول
۱۵-شهريور-۱۳۹۶, ۱۲:۰۷ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۵-شهريور-۱۳۹۶ ۱۲:۱۴ عصر توسط nazgol22.)
ارسال: #6
           
RE: راهنمایی کار و آشپزی با فر برقی
موری
اره مال تو دماش کمه١٢٠اما عیب نداره تو همون١٢٠بذار چون برای پیتزا همون نوشته کیک مثل اونه احتمالا یکم زمان پخت بیشتره


برای ته چین همون برنامه گرمایش از کف هست
فقط او این دستور نوسته١٨٠شما برنامه ١٢٠هست
مثلا یک ساعت و ربع بذار بعد چک کن نپخت ٢٠دقیقه دگه بذار
اگر می خواهید داخل فر بگذارید، ظرفتان را چرب کنید و یک لایه از مخلوط برنجی بریزد طوری که در تمام سطح ظرف بطور یکنواخت باشد و با پشت قاشق روی آن فشار دهید و بعد یک لایه مرغ و دوباره برنج و دوباره با قاشق روی آن را فشار دهید تا کمی فشرده شود و روی ظرف را با فویل کاملا بپوشانید تا مثل یک دمکنی عمل کند.
. بعد از ۴۵ دقیقه که از داخل فر گذشتنتان گذشت روی فویل را بردارید و با قاشق کمی دوباره روی برنج را فشار دهید و دوباره روی فویل را بگذارید و در طبقه وسط به مدت ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم با درجه حرارت ۱۷۰ تا ۱۷۵ درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزد (می توانید یک ساعت با درجه ۱۸۰ درجه بپزید) و در آخر فویل را برداشته و بگذارید روی ته چین طلایی شود و فر هم از قبل روشن کرده باشید که گرم باشد.


http://sarashpazbashi.com/1393/06/19/tahchine-morgh/
نقل قول
 سپاس شده توسط moriii
۱۶-شهريور-۱۳۹۶, ۱۱:۱۴ صبح
ارسال: #7
RE: راهنمایی کار و آشپزی با فر برقی
(۱۵-شهريور-۱۳۹۶ ۱۲:۰۷ عصر)'nazgol22' نوشته است:  موری
اره مال تو دماش کمه١٢٠اما عیب نداره تو همون١٢٠بذار چون برای پیتزا همون نوشته کیک مثل اونه احتمالا یکم زمان پخت بیشتره


برای ته چین همون برنامه گرمایش از کف هست
فقط او این دستور نوسته١٨٠شما برنامه ١٢٠هست
مثلا یک ساعت و ربع بذار بعد چک کن نپخت ٢٠دقیقه دگه بذار
اگر می خواهید داخل فر بگذارید، ظرفتان را چرب کنید و یک لایه از مخلوط برنجی بریزد طوری که در تمام سطح ظرف بطور یکنواخت باشد و با پشت قاشق روی آن فشار دهید و بعد یک لایه مرغ و دوباره برنج و دوباره با قاشق روی آن را فشار دهید تا کمی فشرده شود و روی ظرف را با فویل کاملا بپوشانید تا مثل یک دمکنی عمل کند.
. بعد از ۴۵ دقیقه که از داخل فر گذشتنتان گذشت روی فویل را بردارید و با قاشق کمی دوباره روی برنج را فشار دهید و دوباره روی فویل را بگذارید و در طبقه وسط به مدت ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم با درجه حرارت ۱۷۰ تا ۱۷۵ درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزد (می توانید یک ساعت با درجه ۱۸۰ درجه بپزید) و در آخر فویل را برداشته و بگذارید روی ته چین طلایی شود و فر هم از قبل روشن کرده باشید که گرم باشد.


http://sarashpazbashi.com/1393/06/19/tahchine-morgh/

 




مرسی نازگل جان امتحان میکنم خبرشو میدم

 
نقل قول
 سپاس شده توسط nazgol22
۸-آبان-۱۳۹۶, ۰۸:۱۵ صبح
ارسال: #8
RE: راهنمایی کار و آشپزی با فر برقی
دوستان میشه چند تا دستور پخت مرغ رو توی فر بدین
همینطور دستور جوجه رو توی فر من امکان کباب کردن جوجه رو ندارم تو خونه میخاستم تو فر درست کنم ممنون میشم راهنمایی کنین
 
نقل قول
۸-آبان-۱۳۹۶, ۰۸:۲۴ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۸-آبان-۱۳۹۶ ۰۸:۳۷ صبح توسط nazgol22.)
ارسال: #9
           
RE: راهنمایی کار و آشپزی با فر برقی
موری
خواهر من اینجوری درست میکنه پیاز ریز میکنه زعفران دوسه قاشق اب میکنه نمک فلفل سیاه فلفل سبز سیرکوبیده شده و روغن زیتون همه با جوجه ها مخلئط میکنه روش میپشونه میذاره چندساعت تو یخچال بمونه قبل گذاشتن تو فر روش اب لیمو تازه میزنه از اول بزنی رنگ رغفرانت میره
بعدش زیرش مرغ ها پیاز حلقه حلقه و گوجه حله حلقه میذاره بعد مرغها روش میچینه با ابش فقط پپیاز که قبلا ریز کرده در میاره تو سینی فر نمیذاره بعدش روش المینوم میذاره 1ک30-2 ساعت میذاره با شعله متوسط بپزه اخرش خواست المونیم برمیداره هومون مقثدار بخوادابش خشک بشه یانه
باز مامانم همین مواد میزنه کنارش کرفس سیب زیمنی کدو گوجه میذاره اما تکه کوچکتر و حلقه نمیکنه بغل مرغ میذاره اینم خوشمزه میشه


این چندتا دسوتور تو نت دیدم برات گذاشتم
http://khanoomane.com/blog/%D9%85%D8%B1%...1%D8%B1-2/
http://chibepazam.ir/%D8%AC%D9%88%D8%AC%...%81%D8%B1/
http://www.cheftayebeh.ir/2015/06/blog-post_23.html

http://www.cheftayebeh.ir/2015/04/blog-post_11.html
نقل قول
۱۲-آذر-۱۳۹۶, ۰۷:۳۰ عصر
ارسال: #10
RE: راهنمایی کار و آشپزی با فر برقی
بچه ها من آون توستر فلر خریدم کیکام خوب پف نمیکنه چرا؟

17 آذر 97 تبدیل شدم به یک عدد مامانتصویر: images/smilies/heart.gif
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام