• علیوثوق
  • دکتر فاطمه خانی زاده

ذرت مکزیکی

۴-ارديبهشت-۱۳۹۷, ۰۵:۵۸ عصر
ارسال: #31
RE: ذرت مکزیکی
(۱۰-مهر-۱۳۹۴ ۱۱:۴۰ صبح)'النا68' نوشته است:  عزیزم من ذرت خشک رو توی زود پز پختم عالی شد ،چرا میگین نمیپزه؟

 

منم شنیدم ذرتی که برای مکزیکی استفاده میکنه فرق داره
جالب بود گفتید ذرت خشکم میشه!


 
نقل قول
۱-آبان-۱۳۹۸, ۰۵:۲۷ عصر
ارسال: #32
       
RE: ذرت مکزیکی
مواد لازم :

ذرت مکزیکی شیرین یک لیوان و نیم 
پنیر پیتزا نصف لیوان هم کافیه
آب به مقدار لازم
روغن کنجد یا کره یک ق غ
سس مایونز به مقدار دلخواه
سس خردل به مقدار دلخواه
آویشن یک ونیم ق چ
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر سیر هم اگه دوس داشتین اضافه کنین عالی میشه
قارچ ۴ عدد بزرگ
آبلیمو ۴ ق غ

طرز تهیه :

ابتدا داخل قابلمه روغن رو ریخته و ذرتهارو بهش اضافه کرده و آب هم تاجایی که ذرتهارو پوشش بده میریزیم در قابلمه رو میذاریم و اجازه میدیم بپزه تا جایی که آبش خشک بشه ، در همین حین ، در ماهی تابه ای جداگانه کنی آبلیمو ریخته و قارچ هایی که از قبل شسته شده و پوستش کنده شده و اسلایس شده رو داخلش تفت میدیم تا جایی که آبلیمو بخار بشه(این کار باعث میشه که قارچ ها سیاه نشن)بعد قارچ ها که پخت و ذرتها هم پخت ، قارچ رو به قابلمه ذرت اضافه کرده (این مرحله قابلمه حاوی ذرت باید روی شعله ی بسیارررر کمی باشه)و پشتش آویشن و فلفل سیاه و نمک و سس خردل و مایونز رو اضافه و هم میزنیم،پنیر پیتزا هم اضافه و مدام هم میزنیم که آب بشه و ترکیب بشه.


 تصویر: ./uploads/201910/post_91469_1571839052_d5136da006378170995d5d0fa492d08b.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط سودي95 ، (صبا)
۲۲-دي-۱۳۹۸, ۱۲:۵۲ عصر
ارسال: #33
       
RE: ذرت مکزیکی
ذرت خامه ای :

3 لیوان ذرت (تازه یا منجمد)
2 قاشق روغن
3 حبه سیر رنده
1 فلفل هالوپینو خیلی ریز خرد شود(آماده با مارکهای مختلف توی بازار موجود هست)(یا فلفل سبز تند)
1.5 لیوان شیر
3 قاشق غذا خوری خامه
2 قاشق غذا خوری آرد یا نشاسته ذرت (برای غلیظ شدن سس)
1 قاشق غذاخوری زیره
1 قاشق غذاخوری پودر پیاز
1/2 قاشق تخم گشنیز خرد شده (اختیاری)یا پودر آویشن
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
چند برگ گشنیز تازه .

طرز تهیه:

ابتدا روغن را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید سپس سیر رنده شده ریخته، تفت دهید و ذرت ها را اضافه کنید چند دقیقه تفت داده سپس فلفل سبز تند(هالوپینو) ریخته و هم بزنید اگر از آرد برای غلیظ شدن سس استفاده میکنید آرد را اضافه کنید و مقداری تفت دهید سپس شیر و خامه را که مخلوط کردید با هم، اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گوله نشود،(اگه از نشاسته ذرت استفاده میکنید با شیر مخلوط کنید سپس روی ذرتها ریخته) ودر آخر زیره ،پودر آویشن،پودر پیاز،نمک و فلفل آضافه کنید حرارت را کم کرده و برای حدود 15 دقیقه دیگر اجازه دهید بجوشد تا سس غلیظ و ذرت ها نرم شود،سپس با چند برگ گشنیز تزیین و گرم سرو کنید 


 تصویر: ./uploads/202001/post_91469_1578820953_a633a0c37f6770ee5bbba9dde6c28380.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط آبگينه
۱۸-فروردين-۱۴۰۰, ۰۳:۱۳ عصر
ارسال: #34
RE: ذرت مکزیکی
(۲۳-آذر-۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ عصر)'bita12' نوشته است:  واد لازم :

1- ذرت نیم پخت فریز شده (که میتونین از فروشگاه ها تهیه کنین) به مقدار لازم
(توجه کنین که از ذرت خشک و کمپوت استفاده نکنین)

2-پنیر پیتزا رنده شده

3- فلفل سیاه (اگه تند دوست دارین فلفل قرمز هم تهیه کنین)

4-نمک - شوید خشک شده - آویشن -پودر سیر (خیلی تاثیر داره)

5- کره گیاهی مهگل (کره گیاهی خیلی تاثیر داره)

6-آبلیمو

7-سس تند مایونز (دقت کنین که باید تند باشه !)

8- قارچ سفید ملارد (قارچ رو خورد کنید.پر پر کنین بهتره)

میریم سراغ تهیه :

ذرت و قارچ رو بخار پز میکنیم هرچی بیشتر پخته شه بهتره
ذرت رو وقتی میخوریم باید کاملا نرم شده باشه !
بر خلاف جاهایی که ذرت درست میکنن و یا سفته یا سرده یا ...

قارچ رو نیم ساعته اخر اضافه کنین به ذرت تا بخار پز بشه

ما چون با بخارپز صنعتی کار میکردیم 45 دقیق طول میکشید
حالا شما حدودا 1.30 تا 2 ساعت بزارین بخارپز بشه

دقت کنین که سرعت عملتون باید بالا باشه
ذرت رو میریزیم تو یه ظرف
پنیر پیتزا رو (رنده شده) به مقدار کافی (زیاد بشه خراب میشه)

کره رو هم اضافه میکنیم

و زیره ذرت قرارشون میدیم تا داغ بودن ذرت آبشون کنه

نمک , شوید , اویشن , پودر سیر و فلفل رو به مقدار کم اضافه میکنیم (نوک قاشق کوچک)

دقت کنین که کم نمک بشه بهتره از اینکه شور بشه
همه چیو کم بزنین . مزه کنین اگه کم بود اضافه کنین

سس رو هم به اندازه کافی اضافه کنین

آبلیمو رو هم خیلی کم اضافه کنین
حالا هم بزنید کاملا تا با هم قاطی بشه

ذرت مکزیکی شما امادس و میتونین نوشه جان کنین !
لطفا این دستور پخت رو به کسی نگین و فقط خودتون درست کنین !
شاید به ظاهر خیلی ساده باشه ولی اینطور نیست با یه ذره کم و زیاد شدن کاملا بد مزه میشه !
منبع

 

دستگاه ذرت مکزیکی هم برای تهیه ذرت مکزیکی خیلی خوبه


 
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام