دکوراسیون حمام و دستشویی |
۲۸-اسفند-۱۳۹۲, ۰۸:۴۲ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-تير-۱۳۹۷ ۰۳:۰۵ عصر توسط admin3.)
![]() |
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() سایز افقی عکس = 600 ![]() ![]() ![]() واسم دعا کنید بابام قراره عمل قلب باز انجام همزمان دریچه قلبشو هم عمل کنه خدایا توکل بر خودت |
||||
|
۲۹-اسفند-۱۳۹۲, ۰۲:۴۲ صبح
![]() |
||||
|
||||
RE: دکوراسیون حمام
عروس خوشگل شهریور93.06.12 این شا الله ![]() باغ الماس غرب 100% ارایشگاه طراحان 100% گل فروشی معماری 100% جهیزیه 80% خریدعروسی 0% خرید طلا 100% موزیک مسعود حاتمی 100% اتلیه کاخ 100% تشریفات 50% 44روز دیگه مونده |
||||
|
۱-فروردين-۱۳۹۳, ۱۲:۴۴ صبح
![]() |
||||
|
||||
غم دنیارو فراموش میکنم وقتی به تو نگاه میکنم ![]() |
||||
|
۱-فروردين-۱۳۹۳, ۰۱:۱۰ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱-فروردين-۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ صبح توسط سیمولی.)
![]() |
||||
|
||||
عروس خوشگل شهریور93.06.12 این شا الله ![]() باغ الماس غرب 100% ارایشگاه طراحان 100% گل فروشی معماری 100% جهیزیه 80% خریدعروسی 0% خرید طلا 100% موزیک مسعود حاتمی 100% اتلیه کاخ 100% تشریفات 50% 44روز دیگه مونده |
||||
|
۱۸-فروردين-۱۳۹۳, ۰۲:۱۰ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۸-فروردين-۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ عصر توسط salvia_sweet.)
![]() |
||||
|
||||
خوشحال میشم ازپیج من در اینستاگرام دیدن کنید... salvia_sweet دارای مدرک کیک سازی از گروه بین المللی ویما ایتالیا ![]() |
||||
|
۲۳-فروردين-۱۳۹۳, ۰۱:۲۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
ﺣﺴﻮﺩﻡ، ﺣﺘﯽ ﺁﺭﺯﻭِ ﺩﺍﺷﺘﻨﺖ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﻧﻤﯽ ﺩﻫﻢ! ![]() |
||||
|
۳۱-فروردين-۱۳۹۳, ۰۴:۴۶ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۳۱-فروردين-۱۳۹۳ ۰۴:۴۸ عصر توسط arel.)
![]() |
||||
|
||||
حمام و سرویس بهداشتی فضای است که هر روز از آن استفاده می کنیم و طراحی آن برای ما اهمیت خاصی دارد. امروزه این فضاها از داشتن محیط شاداب و درخشان فراتر رفته اند. راه حال های خلاقانه برای حمام های کوچک در فضای زندگی ما در کنار داشتن امکانات بی پایان و تبدیل آن به محیط آرام و با طراوت محیط حمام را فوق العاده می کند. همراه آرل باشید تا طراحی های مدرن این فضا را باهم مشاهده کنیم.
زیبایی نهفته در جزئیات همان طور که می دانید داشتن که فضای خوب داشتن دیدی مناسب به جزئیات است و زیبایی زندگی انسان هم درتوجه داشتن به نکات و جزئیات زندگی نمایان می شود. شما با همراهی آرل در این تور 30 حمام زیبا و ارامش بخش را دیدن خواهید کرد و از جزئیات ، مواد ، بافت ، نور که خلاصه ای از یک حمام مدرن است آشنا می شوید. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() عکس های بیشتر http://www.arel.ir/fa/News-View-1556.html |
||||
|
۳۱-فروردين-۱۳۹۳, ۰۵:۳۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() *لا تقنطوا من رحمت الله* خدا گفتی ناامید نباش منم رو حرفت حساب کردم میدونم روی قولت هستی |
||||
|
۲-ارديبهشت-۱۳۹۳, ۰۳:۰۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
تالار:الماس غرب...عالی ارایشگاه:لاوین.....عالی اتلیه:عیسی.....عالی خدا جون مرسی ![]() |
||||
|
۲-ارديبهشت-۱۳۹۳, ۰۳:۵۹ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲-ارديبهشت-۱۳۹۳ ۰۴:۰۲ عصر توسط arel.)
![]() |
||||
|
||||
![]() طراحی این وان، توسط استودیوی طراحی Desnahemisfera انجام شده است. برای مشاهده ی سایر عکس های این وان، با آرل همراه باشید. ![]() ![]() عکس های بیشتر http://www.arel.ir/fa/News-View-1296.html منبع :طراحی داخلی |
||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.