• تقی زاده
  • آرایشگاه مدیس

دوبل پنیری

۴-شهريور-۱۳۹۱, ۰۴:۰۱ عصر
ارسال: #1
     
Heart دوبل پنیری
مواد اولیه :

گوشت چرخ‌کرده گوسفندی - 500 گرم
پیاز کوچک ریز خرد شده - یک عدد
نعنا تازه، خرد شده - دو قاشق غذاخوری
جعفری تازه، خرد شده - دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا - 120 گرم
روغن مایع - دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه - به میزان لازم

طرز تهیه (برای چهار نفر):

گوشت چرخ‌کرده، پیاز، نعنا و جعفری را در کاسه‌ای ریخته، نمک و فلفل زیادی به آن بزنید و خوب با دست ورز دهید.

مخلوط گوشت را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را با کمک دست به شکل همبرگر درآورید.

پنیر پیتزا را به چهار قسمت مکعبی تقسیم و هر قسمت را روی یکی از همبرگرها قرار دهید. چهار همبرگر باقیمانده را روی پنیر پیتزاها بگذارید.

دو لایه همبرگر را طوری به هم بچسبانید که پنیر روی آنها مشخص نباشد.

روغن مایع را با کمک برس به سطح رو و زیر همبرگرهای پنیری بمالید و آنها را درون تابه نچسب و روی حرارت متوسط به مدت 15 دقیقه حرارت دهید. وقتی یک طرف آن سرخ شد آنها را برگردانید و طرف دیگر را پنج الی ده دقیقه سرخ کنید.

[تصویر: دوبل پنیری]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط ایلگار خانومی ، yeliel ، نیازز ، *آوا*
۲۷-مهر-۱۳۹۱, ۰۵:۵۷ عصر
ارسال: #2
 
RE: مرغ دوبل و پنیر
خوب! این همه مدل مرغ درست کردید و خوردید، این یکی را هم تست کنید حتمن! فوق العاده خوشمزه بود و البته زیبا و سفره آرای !

مواد زیادی لازم نیست.

فیله مرغ خریدیم (اندازه اش بستگی به خودتان دارد کاملن. می تواند فیله های دراز باشد یا کوچک. اما متوسط 2 سانت ضخامت داشته باشد. طولش دست شماست و همین طور حجم آن! )
یک بسته ریحان سبز (میزان استفاده از ریحان هم بستگی به حجم مرغتان دارد)
پیاز هم که همه همیشه در خانه دارند (بسته به مرغ، پیاز هم کم و زیاد می شود)
همین طور نمک و فلفل و زعفران (ادویه ها بستگی به ذائقه دارد)
و یک بسته پنیر پیتزا

و پس از طی مسافتی پیاده روی، رسیدیم به خانه! اول از همه مرغ ها را شستم و خشک کردم. پیاز را خرد و به همراه کمی نمک و زعفران و فلفل و آبلیموی تازه داخل ظرفی ریختم و مرغ ها را در آن خواباندم و برای یک ساعت در یخچال گذاشتم.


[تصویر: دوبل پنیری]


حالا نوبت ریحان های معطر بی نظیر بود. آن ها را نیز پاک و خرد کردم. میزان ریحان بستگی به مرغ دارد . من برای 6-7 تا مرغ دوبل 5-6 از شاخه ریحان استفاده کردم.
فکر نکنید زمان زیادی دارید. تا یک ساعت تمام شود می توانید برای دور مرغ سیب زمینی را خوشگلاسیون و سرخ کنید. همین طور گوجه و فلفل دلمه ای را.
حالا یک ساعت گذشته و الان یک ساعت بعد است :دی
مرغها را بیرون آوردم و گذاشتم لای پلاستیک فریزر و برگ های خرد شده ریحان را اضافه کردم. حالا وقتش بود با بیفتک کوب یک حال اساسی به مرغ ها بدهم. این مسئولیت خطیر را به همسر بدهید که قدرت مردانه ی آنها اینجا کاربردی است :دی


[تصویر: دوبل پنیری]


حسابی کوبید مرغ ها را. بعد در تابه روغن ریختیم و مرغ ها چیدیم در تابه تا حسابی سرخ شود با حرارت ملایم البته.


[تصویر: دوبل پنیری]



وقتی دو طرف مرغ ها خوب برشته و خوشگل شدند نوبت پنیر پیتزا است. روی یک تکه فیله مرغ پنیر پیتزای کافی بریزید و یک تکه ی دیگر را روی آن بگذارید. حرارت مرغ ها باعث می شود پنیر سریع آب شود و مرغ ها به هم می چسبد.
مرغ دوبل و پنیر ما آماده شد!
چیدم داخل دیس و دورش را با سیب زمینی سرخ شده و گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و ریحان و لیمو تزیین کردم . بسیاار خوشمزه بود.

[تصویر: دوبل پنیری]


[تصویر: دوبل پنیری]


پیشنهاد بارانی : این غذا را به همراه سس چیلی سرو کنید. بی نهایت عالی می شود برای کسانی که عاشق سس های تند هستند.

شخصیت مرا با برخوردم اشتباه نگیر! شخصیت من چیزی است که من هستم، اما برخوردم بستگی دارد به اینکه "تو" که هستی!!

...

به نوعروس های کم بضاعت کمک کنید. لطفن و لطفن و لطفن کمک کنید به دوستای خوب خودتون هم بگین

khooneh.nowaroos.com
نقل قول
 سپاس شده توسط سحر ایرانی ، پری-ناز ، sadafiii ، Shaghayegh ، سمان ، انیلا (anila) ، saye 6525 ، elle ، mehrdadmahdieh ، الیناز ، Raponzell ، zohi ، narcissus88 ، pink lady ، یاسمین گلی ، roya 67 ، نیازز ، ایلگار خانومی ، اسپارو . ، *آوا* ، مهرنوش جون
۶-اسفند-۱۳۹۲, ۰۱:۰۰ عصر
ارسال: #3
RE: دوبل پنیری
من اینو یکم تغییرش دادم تا بشه با پلو هم خورد...واقعا خوشمزه بود....
فیله ی مرغ رو ورقه ورقه کردم و از چند ساعت قبل تو *نمک و *فلفل و *پیاز خورد شده و رنده شده و *سیر رنده شده و*آبلیمو و *روغن زیتون *نعنا خشک شده خوابوندم و گذاشتم تو یخچال.

بعد پلو رو که آماده کردم.
فیله هارو درآوردم از تو یخچال و پیازاشو جدا کردم و تو روغن سرخشون کردم هردو طرفشو بعد پنیر روشون ریختم و در آخر سس رو بهش اضافه کردم و گذاشتم 10 مین باهاش بپزه.
سس:
یک گوجه رنده شده... یک قاشق رب گوجه...یک قاشق آبلیمو...آب جوش چند قاشق
و سیب زمینی رو هم جدا سرخ کردم و چند دقیقه آخر ریختم رو مرغا تا با سسش نرم بشه.

نتیجه فوق العاده بود آدم شکمویی مثل منو که راضی کرد!!!
[تصویر: دوبل پنیری]
[تصویر: دوبل پنیری]

ماهی همیشه تشنه ام درزلال لطف بی کران تو..
یک نفس اگر مرا به حال خود رها کنی...
ماهی تو جان سپرده روی خاک...
نقل قول
 سپاس شده توسط ایلگار خانومی ، *FaRzAnEh* ، susi ، نیازز ، *آوا*
  • گروه ژ
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام