• تقی زاده
  • آرایشگاه مدیس

دستور تهیه انواع خمیرها

۱۲-تير-۱۳۹۳, ۰۳:۵۳ عصر
ارسال: #21
 
RE: دستور تهیه انواع خمیرها
بچه ها من برای پیتزا یا حلقه مرغ از این خمیر استفاده میکنم خیلی راضی ام خیلی راحت و خوب و سریعه
من از هایپراستار میخرم

[تصویر:  دستور تهیه انواع خمیرها]

3300 تومن قیمتشه و یه بسته کاملش دو تا حلقه مرغ میده

خدایا شکرتHeart
نقل قول
۲۰-آذر-۱۳۹۳, ۰۷:۲۷ عصر
ارسال: #22
RE: دستور تهیه انواع خمیرها
دستور درست کردن خمیر پیتزا رو با آرد باگت کسی بلده
نقل قول
۲۱-آذر-۱۳۹۳, ۱۲:۴۷ صبح
ارسال: #23
   
RE: دستور تهیه انواع خمیرها
(۲۰-آذر-۱۳۹۳ ۰۷:۲۷ عصر)farnaaz نوشته است:  دستور درست کردن خمیر پیتزا رو با آرد باگت کسی بلده


فرناز جان همه خمیر رو میشه با ارد باگت درست کرد
شما خمیر جادویی درست کن
http://www.nowaroos.com/Thread-%D8%AE%D9...B%8C--9433

درخشان ترین تاجی که مردم بر سر می نهند

در آتش کوره ها ساخته شده است .

"چارلی چاپلین"
نقل قول
  • گروه ژ
۲-اسفند-۱۳۹۴, ۰۸:۱۴ عصر
ارسال: #24
RE: دستور تهیه انواع خمیرها
خمیر پیتزا
شیر=1 پیمانه
خمیر ترش=1 قاشق سوپخوری یا پکینگ پادر یک قاشق مرباخوری
روغن آبکرده یا روغن زیتون=2/1 پیمانه
آرد به مقداری که مایه خمیر شده و به دست نچسبد=در حدود 5/2 تا 3 پیمانه
نمک=یک قاشق چایخوری...
طرز تهیه:
خمیر ترش و یا پکینگ پودر و نمک را در شیر حل می کنیم و روغن را به آن اضافه می نمائیم و بتدریج آرد را می ریزیم تا مایه بحدی خمیر شود که بدست نچسبد و زیاد هم خشک و سفت نباشد.خمیر را خوب ورز داده روی آن را می پوشانیم تا یکی دو ساعت بماند و ور بیاید.با این مقدار مواد در حدود نیم کیلو خمیر پیتزا بدست می آید و برای دو پیتزا کافی است

عروسی منو عشقم فرهاد مهر ماه سال 95
نقل قول
۳-اسفند-۱۳۹۴, ۰۸:۰۷ عصر
ارسال: #25
RE: دستور تهیه انواع خمیرها
روش تهیه خمیر بیسکوئیت
طرز تهیه خمیر بیسکویت,طرز تهیه خمیر بیسکویت ساده,طرز تهیه ی خمیر بیسکویت,[categoriy]

طرز تهیه خمیر بیسکویت,طرز تهیه خمیر بیسکویت ساده,طرز تهیه ی خمیر بیسکویت,تهیه خمیر بیسکویت,طرز تهیه انواع خمیر

مواد لازم:
* تخم مرغ چهار عدد
* کره ۷۵ گرم
* آرد سفید ۱۰۰ گرم
* شکر ۱۲۵ گرم
* وانیل یا رنده پوست لیمو ترش به مقدار کم
* بکینگ پادر یک قاشق مربا خوری
.
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ را به دقت جدا می کنیم و زرده را با شکر و اسانسی که دوست داریم و بکینگ پادر مخلوط می کنیم و آنقدر می زنیم تا کاملا سفید و سفت شود ، کره را نیز می زنیم تا نرم و لطیف گردد و با زرده های تخم مرغ مخلوط می کنیم و سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا از مخلوط کنی نریزد سفیده را با زرده و کره مخلوط می کنیم و آرد را می ریزیم و به هم می زنیم تا تمام مواد با هم مخلوط گردد.این خمیر برای تهیه انواع بیسکویت و شیرینی مصرف می شود
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ را به دقت جدا می کنیم و زرده را با شکر و اسانسی که دوست داریم و بکینگ پادر مخلوط می کنیم و آنقدر می زنیم تا کاملا سفید و سفت شود ، کره را نیز می زنیم تا نرم و لطیف گردد و با زرده های تخم مرغ مخلوط می کنیم و سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا از مخلوط کنی نریزد سفیده را با زرده و کره مخلوط می کنیم و آرد را می ریزیم و به هم می زنیم تا تمام مواد با هم مخلوط گردد.این خمیر برای تهیه انواع بیسکویت و شیرینی مصرف می شود

عروسی منو عشقم فرهاد مهر ماه سال 95
نقل قول
۲۳-شهريور-۱۳۹۵, ۰۱:۱۱ عصر
ارسال: #26
RE: دستور تهیه انواع خمیرها
بچه ها کسی‌میدونه خمیر باقلوا ترکی رو از کجاها‌میتونم تهیه کنم
نقل قول
۱۱-آذر-۱۳۹۶, ۰۳:۱۵ عصر
ارسال: #27
     
RE: دستور تهیه انواع خمیرها
مواد لازم :
تخم مرغ ۵ عدد
آرد ۱ پیمانه پر
شیر ۱ پیمانه
روغن آب کرده ۴تا ۵ ق .س
نمک وفلفل به میزان لازم

طرز تهیه :
روغن ؛ شیر؛ تخم مرغ ؛ آرد ؛ نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و هم میزنیم تا خمیر کاملاً صاف شود . در صورتیکه گلوله های آرد به آسانی باز نشود خمیر را از صافی رد می کنیم . تابه کوچکی را روی آتش میگذاریم تا داغ شود و یک قاشق مربا خوری روغن در آن میریزیم( بحدی که فقط ماهی تابه چرب شود)کمی از مایه را بقدری که سطح تابه را بپوشاند و زیاد ضخیم نشود داخل تابه میریزیم و حرارت را ملایم میکنیم تا مایه بسته شود و دور آن کمی برشته شود بعد پنکیک را در سینی که کمی آرد پاشیده ایم بر می گردانیم.

اپلیکشن بیکیوت (Becute) 

برای دانلود به بازار و گوگل پلی مراجعه کنید .

اپلیکشن بیکیوت ویژه آرایشگران بر روی سیب آپ قرار گرفت .

بیکیوت سامانه ارتباط آنلاین شما و آرایشگاههای زنانه است .
نقل قول
۱۴-بهمن-۱۳۹۶, ۱۱:۳۸ عصر
ارسال: #28
   
RE: دستور تهیه انواع خمیرها
مواد لازم جهت تهیه خمیر فوندانت:

پودر قند 150 گرم
پودر ژلاتین 1 قاشق غذا خوری
گلوکز مایع * 1 قاشق غذا خوری
گلیسیرین خوراکی یک و نیم قاشق غذا خوری
آب 2 قاشق غذا خوری
وانیل 1 قاشق چای خوری


* گلوکز برای کشدار شدن خمیر استفاده می شه

طرز تهیه خمیر فوندانت :
* ابتدا پودر قند رو الک کنید . پودر قند باید به اندازه ای باشه که دانه های پودر قند زیر انگشتان حس نشود .

* پودر ژلاتین را با آب مخلوط می کنیم .

* گلوکز اضافه می کنیم .

* گلیسیرین خوراکی اضافه می شود .

* مواد را روی بخار کتری قرار می دهیم یا می توانید داخل مکروفر بگذارید ( یک دقیقه زمان بدهید اگه شفاف شد که خوبه وگرنه باز هم زمان بدهید تا مایع شفافی بدست بیاد ) .

* مایع باید کاملا" شفاف بشه . چرا ؟ اگه دانه های ژلاتین کاملا" حل نشوند مایع ما شفاف نخواهد شد و بعدا" داخل خمیر این دانه ها دیده می شوند .

* وقتی محلول کمی سرد شد پودر قند رو کم کم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم . مخلوط کردنش کمی سخته چون عین چسب می ماند .

* از اینجا به بعد دیگه باید ورزش مچ و انگشتها رو شروع کنیم . باید انقدر ورز بدهیم که خمیرمون نرم شود و در عین حال حالت چسبناکی نداشته باشد .

* من از طعم پودر ژلاتین خیلی خوشم نمی آد بخاطر همین کمی وانیل همراه با پودر قند به خمیرم اضافه کردم .

* خمیر فوندانت آماده شد .

* برای اینکه خمیرمان را رنگی کنیم از رنگهای ژله ای ویلتون استفاده می کنیم .یک خلال دندون برداشته و یکی دوبار خلال دندون رو رنگی کرده و به خمیر منتقل می کنیم و ورز می دهیم در صورتیکه کمرنگ بود باز هم رنگ اضافه می کنیم .

* موقع رنگی کردن خمیر فوندانت ممکنه با ورز دادن ، خمیر فوندانت دوباره چسبنده بشه برای اینکار پودر قند نیاز دارید ( بغیر از مقدار ۱۵۰ گرمی که در دستور آمده ) . پس پودر قند کنار دستتان باشه و هر وقت حس کردید با ورز دادن خمیر به دستتان می چسبد ان را به پودر قند آغشته کنید. همینطور گلیسیرین برای جلوگیری از چسبندگی خمیر به دست هست پس گلیسیرین هم کنار دستتان باشد به ازای هر سه بار پودر قند یکبار گلیسیرین به خمیر بزنید ( من این مقدار خمیر رو به شش قسمت تقسیم کردم و برای این یه تکه خمیر قرمز که می بینید هر دفعه به اندازه یکی دو قطره گلیسیرین اضافه می کردم ) . یکی دیگر از خوبی های گلیسیرین اینه که رنگ پذیری را راحت تر می کند .

نکاتی در تهیه خمیر فوندانت:
موقعی که خواستید خمیر را با وردنه باز کنید ممکنه سفت بودن خمیر کار را برایتان سخت کند . برای اینکار خمیرتان را اندازه چند ثانیه ( بستگی به بزرگی و کوچکی خمیر دارد از زمان کم شروع کنید و اگه دیدید باز هم نیاز دارد زمان را افزایش بدهید) داخل مکروفر بگذارید و قدرت ۱۰۰٪ بهش بدهید ( اگه خمیر چسبنده شد با کمی پودر قند ورز بدهید ) .



همیشه موقعی که خواستین خمیر را با وردنه باز کنید روی میز کارتون پودر قند بپاشید . از چسبندگی خمیر به سطح کار جلوگیری می کند .
با ترکیب رنگها می توانیم به رنگ مورد نظرمون برسیم مثلا" برای اینکه رنگ طوسی را درست کنم از دو رنگ بنفش و زرد استفاده کردم .

برای اینکه خمیر خشک نشود آنها را داخل نایلون فریزر قرار بدهید و داخل یخچال بگذارید .


اگه مدت طولانی تری می خواهید نگه دارید ، می توانید خمیرها را بگذارید داخل فریزر و هر وقت خواستید ازشون استفاده کنید خمیر را بگذارید داخل مکروفر تا نرم شود .

یاد بگیر خوشحال باشی. ادم های غمگین همیشه حرف مردم براشون زیادی مهمه. " اهمیت ندادن" به چیزای بیخود رو یاد بگیرتصویر: images/smilies/blush.gif
نقل قول
 سپاس شده توسط آرامشه خیال
۲۵-بهمن-۱۳۹۶, ۰۲:۰۲ صبح
ارسال: #29
   
RE: دستور تهیه انواع خمیرها
مواد لازم برای خمیر کشک و بادمجان لقمه ای:

آرد سفید 3 لیوان
شیرخشک 3 قاشق غذاخوری
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
شکر 1.5 قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون (یا هر روغن مایع دیگر) 3-4 قاشق غذاخوری
آب به میزان لازم ( حدود 1 و 1/4 لیوان )

طرز تهیه خمیر کشک و بادمجان :

خمیر مایه و شکر را با 1/4 لیوان آب مخلوط کرده ده دقیقه در جای گرم و تاریک می گذاریم تا خمیر مایه پف کند. اگر خمیر مایه فوری استفاده می کنید صبر کردن نمی خواهد و در همین مرحله روی آرد بریزید.

مواد خشک را با خمیر مایه و روغن مخلوط می کنیم و یک لیوان آب را کم کم مخلوط می کنیم . خمیر را ده دقیقه ورز می دهیم تا به دست نچسبد.

روی خمیر را با دست روغنی چرب می کنیم و یک پلاستیک فریزر را باز کرده روی آن می کشیم و روی پلاستیک یک دستمال می اندازیم.

سپس یک تا دو ساعت در جای گرم می گذاریم تا خمیر دو برابر شود.
حالا خمیر را با وردنه صاف کرده و با قالب گل 5 پر به ابعاد تقریبی 14 سانتی متر قالب می زنیم.

طرز درست کردن کشک و بادمجان لقمه ای, مواد لازم برای کشک و بادمجان لقمه ای

یک قالب کمی کوچکتر و شش پر خریده ام. از این ها که دسته اش موقع جمع کردن میخوابد. سایز آن خیلی مناسب تر است!
تزیین کشک و بادمجان,طرز درست کردن کشک و بادمجان لقمه ای
بعد از صاف کردن خمیر آن ها را قالب زده
گلها را داخل قالب مافین که از قبل چرب کرده اید بیندازید طوری که گلبرگهای گل رو به بالا بماند و در فر 170 درجه به مدت 10-15 دقیقه بپزید.

تجربه : چرب کردن قالب مافین برای این خمیر لازم نیست.
پخت کشک و بادمجان لقمه ای,پخت نان کشک و بادمجان لقمه ای
گلها را داخل قالب مافین که از قبل چرب کرده اید بیندازید طوری که گلبرگهای گل رو به بالا بماند

دقت کنید که کمی تغییر رنگ بدهد اما حواستان باشد که به علت کوچکی و نازکی زود می سوزد ( مال من سری اول قهوه ای شد) داخل کاسه ها چون غذا سرو می شود مهم نیست که کمی سفید باشد.

دقت کنید که کمی تغییر رنگ بدهد اما حواستان باشد که به علت کوچکی و نازکی زود می سوزد
بعد از سرد شدن در نانهای کاسه شکل حاصل کشک و بادمجان تان را سرو و با کشک ، نعنا داغ و سیر داغ و یک برگ جعفری تزیین کنید.

 

یاد بگیر خوشحال باشی. ادم های غمگین همیشه حرف مردم براشون زیادی مهمه. " اهمیت ندادن" به چیزای بیخود رو یاد بگیرتصویر: images/smilies/blush.gif
نقل قول
۱۰-دي-۱۳۹۷, ۰۳:۲۵ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۰-دي-۱۳۹۷ ۰۳:۲۵ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #30
       
RE: دستور تهیه انواع خمیرها
طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی :

۱ قاشق چای خوری شکر

۱ پیمانه آب گرم

۱ قاشق غذاخوری پودر مخمر فعال

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ قاشق چای خوری نمک دریایی

۲ و ۱/۲ پیمانه آرد سفید (کمی بیشتر در صورت نیاز)

خب برای تهیه خمیر پیتزای خانگی ابتدا در یک کاسه شکر را با ۱ پیمانه آب گرم مخلوط کن تا حل شود و بعد پودر خمیر مایه را به آن اضافه کن. بگذار حدود ۱۰ دقیقه بماند تا زمانی که خمیر مایه ها پف کنند و سپس نمک و روغن زیتون را به آن اضافه کن. مواد را با هم مخلوط کن و آرام آرام در مرکز یک کاسه که آرد سفید را در آن ریخته ای بریز. مواد را با هم مخلوط کن و اگر نیاز داشت کمی آرد اضافه کن تا جایی که خمیر منسجم شده، شکل بگیرد و به دست نچسبد. خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده پهن کن و روی آن را هم کمی آرد بپاش و بگذار ۲ دقیقه بماند، دیگر خمیر چسبنده نیست. بعد از آن خمیر را گلوله کرده و داخل یک کاسه که با روغن زیتون آن را چرب کرده ای، قرار بده، رویش را کیسه فریزر یا سلفون بکش و بگذار در یک جای گرم با حرارت معمولی تا حدود ۱ ساعت بماند. در این زمان حجم خمیر باید دو برابر شود

حالا خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده پهن کن و چند بار ورز بده تا نرم و یک دست باشد، بعد آن را به دو گلوله تقسیم کن، دوباره داخل کاسه چرب شده با روغن زیتون قرار بده، رویش را با یک دستمال آرد پاشی شده یا نمدار بپوشان و بگذار بین ۴۵ – ۳۰ دقیقه دیگر استراحت کند (خمیرمان خیلی خسته است). زمانی که انگشتت را روی خمیر فرو کنی و دوباره به حالت اولیه بازگردد یعنی که خمیر حاضر و آماده، تر و تمیز تپل مپل است

حالا باید خمیر را روی سینی آرد پاشی شده پهن کنی مواد پیتزای دلخواهت را روی آن بریزی و نوش جان کنی

 
 تصویر: ./uploads/201812/post_91469_1546257278_e3ea47262a79aac66d5701292dd9478a.attach

 تصویر: ./uploads/201812/post_91469_1546257309_90fb3966de622fc21cedf592a48236df.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، boobe
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام