• آرایشگاه مدیس
  • آذینرو

دستور تهیه انواع خمیرها

۴-مهر-۱۳۹۱, ۰۶:۱۴ عصر
ارسال: #11
     
RE: بهترین خمیر برای پیتزا...
اینم دوباره یه خمیر که امروز درست کردم
ترد و خوشمزه بود

[تصویر:  دستور تهیه انواع خمیرها]


آرد حدود پنج تا قاشق پر
مایه خمیر یک قاشق به عمل آمده
روغن حدود یه ملاقه
آب یا شیر هم واسه خمیر کردن
البته فکر کنم با همون آب خمیر مایه، خمیر بشه...
یه کمی هم نمک و آویشن

مواد خشک رو مخلوط میکنیم
روغن رو میریزیم و مخلوط میکنیم
مثل خورده نون میشه
بعد مایه خمیر رو اضافه کرده خوب ورز میدیم
اگه آب کم بود اضافه میکنیم و اگر آرد کم بود اونم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر نرم و یکدستی به وجود بیاد تا دیگه به دست نچسبه...

بعد از یک ساعت که استراحت کرد استفاده میکنیم

البته این خمیر واسه تارت و کیش هم گزینه ی خوبیه

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
۶-آبان-۱۳۹۱, ۰۳:۰۸ عصر
ارسال: #12
     
Heart خمیر پیراشکی
مواد لازم خمیر پیراشکی

آرد : حدود ۵۰۰گرم
کره ذوب شد: ۷۵ گرم
تخم مرغ : ۲عدد
وانیل : یک چهارم قاشق چاییخوری
شکر: ۱۰۰گرم
مایه خمیر ترش فوری: ۲قاشق سوپخوری
شیر: یک پیمانه
نمک : یک پنس
مواد لازم کرم پیراشکی
آرد : سه چهارم پیمانه
شکر: یک پیمانه
آب: یک و یک دوم پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چاییخوری
کره: ۱۰گرم

.
طرز تهیه خمیر:

ابتدا شیر را روی حرارت گرم میکنیم به حدی که انگشتتان را نسوزاند.
مایه خمیر و یک قاشق سوپخوری از شکر را در یک کاسه با هم مخلوط کرده
و شیر را به آن اضافه میکنیم رو کاسه را میپوشانیم و اجازه میدهیم تا خمیر مایه پف کند.
در یک کاسه دیگرتخم مرغ را با وانیل و مابقی شکرو کره با همزن دستی میزنیم تا
مواد یکدست شود.
نمک را به آرد اضافه کرده و الک میکنیم.
مواد تخم مرغی را به مایه خمیر اضافه کرد و آرد به مراتب می افزاییم تا خمیر جمع شود و به دست نچسبد. روی خمیر پوشانده ومیگذاریم یک ساعت استراحت کند .
بهد از زمان استراحت خمیر را خوب ورز میدهیم و روی میز کار پهن میکنیم .
خمیر را با قالی دلخواه قالب زده و دوباره به مدت ۲۰ دقیقه روی آنها را میپوشانیم .
بعد از زمان استراحت دوم خمیر را در روغن سرخ میکنیم.

طرز تهیه کرم:

ابتدا شکر و آرد را در کاسه ای با هم مخلوط کرده وشیر را اضافه میکنیمو باهمزن دستی مخلوط کرده تا یکدست شود.
سپس مخلوط را روی حرارت قرار داده تا آرام آرام غلیظ شود
سپس وانیل و کره را اضافه کرده ومرتب با قاشق چوبی بهم میزنیم تا مزه خامی آرد از بین برو . کرم را کنار میگذاریم تا سرد شود.

وقتی پیراشکی ها سرد شد به وسیله چاقو از وشط برش میزنیم به صورتی که دو تکه از هم جدا نشوند. و وسط هر کدام به میزان دلخواه از کرم میگذاریم



توجه.............توجه

این خمیر برای انواع پیتزا گزینه ی خوبیه
البته یه کم شکرش رو کمتر بریزید....New1

Heartخمیر پیتزا


مواد لازم :

1- شیر 1 پیمانه
2- پودر خمیر ترش 1 قاشق سوپخوری یا بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
3- روغن آب کرده یا روغن زیتون 2/1 پیمانه
4- آرد تا حدی که مایه خمیر شده و به دست نچسبد (حدود 5/2 تا 3 پیمانه)
5-نمک 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه :

خمیر ترش و یا بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل می کنیم و روغن را به آن اضافه می نماییم و به تدریج آرد را می ریزیم
تا مایه به حدی خمیر شود که به دست نچسبد و زیاد هم خشک و سفت نباشد ، خمیر را خوب ورز داده و روی ان را می پوشانیم تا یکی دو ساعت بماند و ور بیاید .
با این مقدار خمیر حدود نیم کیلو خمیر پیتزا به دست می آید و برای دو پیتزا کافی است .

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
۱۵-آبان-۱۳۹۱, ۰۳:۳۰ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۵-آبان-۱۳۹۱ ۰۳:۳۸ عصر توسط هیلدا.)
ارسال: #13
RE: خمیرها
خمیر مارسیپان اردی....کره 1/2f /پودرقند1/4f /اسانس بادام 2قطره /ارد سفید1و1/4 f ابتداکره نرم در دمایه محیط وپودرقند راانقدر با همزن زده تا رنگش سفید شودوحجم بگیرد حالا ارد واسانش را اضافه کرده خوب بادست ورز دهید تا خمیر کمی چسبندگی را برایه ساختن انواع سبزیجات ومیوههایا هرچیزی که مدنظرتونه راداشته باشه موقعی که خمیر بدست امد رنگ دلخواهتون رو بهش بدین من برایه براق شدنش از اگار یا شربت یا عسل و ژلاتین استفاده میکنم

این رو قبلا تو یه سایت دیگه گذاشته بودم گفتم شاید به کار اید [تصویر:  دستور تهیه انواع خمیرها] واسه تزیین رو کیک ها بکار میره دستور هم از خودمه CoolNew1New1New1

نقل قول
 سپاس شده توسط nasibe_603
  • گروه ژ
  • بهرام بابایی
۲۲-آبان-۱۳۹۱, ۰۵:۴۷ عصر
ارسال: #14
RE: بهترین خمیر برای انواع غذاها...
خمیرِ پیراشکی رو تا چن وقت میشه نگه داشت؟؟؟
توو یخچال میشه نگهش داشت؟؟

همیشه عاشق مــــــــــــــــادرتان باشید
چون هــــــــــــــــــچــــــــــــــــگاه .. دیــــــگــــــــــــر مثل او
پیدا نخواهید کرد .. Crying
نقل قول
۲۲-آبان-۱۳۹۱, ۰۸:۲۹ عصر
ارسال: #15
     
RE: بهترین خمیر برای انواع غذاها...
زهره جان تو فریزر میشه نگهش داشت

البته اگر سعی کنید هر بار تازه درست کنید یا بخرید خیلی بهتره


از فریزر که درش میارید
وقتی آب شد
حتما با روغن ورزش بدید و استفاده کنید
نه آرد...

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط zohi ، nafis
۳-بهمن-۱۳۹۱, ۱۲:۵۵ عصر
ارسال: #16
RE: بهترین خمیر برای انواع غذاها...
سحرناز جان شما نوشتید تو دستور خمیر اول که یه قاشق مایع خمیر.منظور همون قاشق غذاخوریه؟
بعد گفتی تو نصف لیوان آب ولرم حل کنید پایین نوشتی 1/3 لیوان آب .کدوم دقیقتره؟
بعد چقدر وقت باید در مایع خمیر حل شده در آب رو بذاری تا عمل بیاد؟
اگه عمل نذاریم بیاد چی>خراب میشه خمیرمون.آخه من اولش نخوندم نوشتی بذارید عمل بیاد همین که با آب حل کردم ریختم تو کاسه ام بدون اینکه درشو بذاارم؟
من واسه حلقه مرغ خمیر میخوام.همون خمیر پیراشکی که به ضحی جون گفتی از همون روش استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول
۳-بهمن-۱۳۹۱, ۰۶:۳۴ عصر
ارسال: #17
     
RE: بهترین خمیر برای انواع غذاها...
میزان آبی که برای مایه خمیر میریزی فرقی نداره
از نصف لیوان بیشتر نشه
هر دستوری مقدار مشخص خودشو داره
بستگی داره پیمانه رو از چی استفاده کنی
وقتی نوع قاشق ذکر نمیشه
بعنی همون غذا خوریه

اشکالی نداره
من خودم خشک استفاده میکنم
یعنی یک قاشق مایه خمیرو همین جوری میریزم توش
از اول
خیلی هم عالی میشه خمیرم
واسه حلقه مرغ خمیر پیراشکی عالیه
نازک بردار فقط...

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط ساغر
۳-ارديبهشت-۱۳۹۲, ۰۷:۴۸ عصر
ارسال: #18
   
RE: خمیرها
خمیر پیتزا

خمیر مایه 1 ق غ
آب گرم 2/1 1 لیوان
آرد 2/1 3 لیوان
روغن زیتون 1 ق غ
شکر 1 ق چ
نمک 8/1 ق چ


خمیر مایه رو روی ظرف حاوی آب گرم میپاشیم. گرم یعنی تا حدی گرم که اگه انگشتتون رو توی آب فرو کنید نسوزید. اگه سوختید باید صبر کنید تا دماش پایین بیاد و با یه انگشت دیگه تون تست کنید.
شکر رو هم ریخته و هم میزنیم تا حل شه. بعد 10 دقیقه اجازه میدیم تا عمل بیاد.
آرد و نمک رو توی یه ظرف بزرگ بریزید و وسطش یه چاله ایجاد کنید. مخلوط ییست رو توی گودال بریزید.
روغن رو اضافه کنید. با انگشتها کم کم آرد رو از لبه توی گودال بریزید.
همینطور کم کم آرد رو به مخلوط ییست اضافه کنید تا خمیرتون شکل بگیره.
خمیرتون کماکان چسبناکه.
سطح کار رو آرد بپاشید
و ورز میدیم.
مرتب آرد میپاشیم و ورز میدیم تا زمانی که دیگه به دست نچسبه و لاستیکی و کشدار و لطیف بشه.
یه ظرف بزرگ انتخاب میکنیم و کاملا چربش میکنیم خمیر رو هم توی ظرف میچرخونیمش تا کاملا سطحش چرب شه. این باعث میشه خمیر به راحتی توی ظرف پف کنه و بالا بیاد بدون اینکه به سطح ظرف بچسبه.
روی ظرف رو با سلفون میپوشونیم و یه جای گرم قرارش میدیم.
و بعد از دو ساعت خمیرتون دو برابر میشه.
از این خمیر سه تا پیتزای 30 سانتی بدست میاد. پف خمیر رو خوابونده و خمیر رو به شکل دیسک باز میکنیم.
توی سینی پیتزا گذاشته و با انگشت پهنش میکنیم.
نقل قول
 سپاس شده توسط کاملیا ، raha-71 ، shaparak103 ، Y@samin ، nona ، yekta_r ، اشی ، nonoo
۲۵-ارديبهشت-۱۳۹۲, ۰۸:۴۳ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-ارديبهشت-۱۳۹۲ ۰۹:۰۱ عصر توسط raha-71.)
ارسال: #19
RE: خمیرها
منم با روش zoha جون درست کردم خیلیییییییی خوب شد فقط نکته ای ک باید بگم این ک

خمیر ک درست میشه گفتن آرد بریزید تا دیگه ب دست نچسبه ولی باید ی کم چسبناک بشه Smiling

اگه زیاد آرد بزنید تا خمیر قلفتی بشه و اصلا نچسبه نونتون ی مقدار خشک و غیر ارتجاعی میشه

این بود تجربه من SleepyNew1

الحبّ یقهر المستحیل Sleepy
نقل قول
 سپاس شده توسط zoha ، zohi ، sara1400
۲-خرداد-۱۳۹۲, ۰۱:۳۹ عصر
ارسال: #20
RE: خمیرها
خمیر پیتزا
دستورشو یکی دو سال پیش از تو یکی از سایتها برداشتم .اسم فردی که این خمیر و آموزش داد هم مهرنوش بود.
من مامانم این خمیر و خیلی دوس داره ولی خواهرم میگه یکم سنگینه . بستگی به ذائقه داره.من فقط برای حلقه مرغ از این خمیر استفاده می کنم.

آرد 300 گرم
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
نمک 2 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
ماست 1 پیمانه
بیکینگ پودر 2 و نیم قاشق چایخوری
طرز تهیه:آرد الک شده و شکر و نمک را با هم مخلوط می کنیم به شکل کوه در آورده ، روغن زینون را در آن می ریزیم وکمی مخلوط می کنیم.ماست و بیکینگ پودر را مخلوط کرده بعد از اینکه پف کرد بلافاصله با مخلوط آرد مخلوط میکنیم.لازم نیست خیلی ورز بدهیم فقط در حدی که مخلوط لطیف و یکدستی بدست بیاید.1 الی 2 ساعت درجای گرمی استراحت می دهیم.بعد از آن برای استفاده آماده است

New2
نقل قول
 سپاس شده توسط نگین شیرازی
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام