• تقی زاده
  • مرضیه محمدی
نظرسنجی: نظرتون در مورد پیشنهاد سر آشپز چیه؟
بد
خوب
عالی
[نمایش نتایج ]
توجه: این یک نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می‌توانند رای شما را ببینند.

درخواست آشپزی و راهکارهای سر آشپز

۲۶-فروردين-۱۳۹۶, ۰۹:۳۳ عصر
ارسال: #361
   
RE: درخواست آشپزی و راهکارهای سر آشپز
(۲۵-فروردين-۱۳۹۶ ۱۱:۴۷ عصر)عشق آسمانی نوشته است:  سلام دوستان
طرز تهیه ماهی تو فر رو برام توضیح میدید؟دما وزمانش منظورمه وچجوری ماهی رو خوب مزه دار کنم!؟طرز تهیه مرغ ومزه دارکردنش رو هم اگه کسی میدونه بهم بگه ممنون میشم(مجلسیشو میخوام)

عزیزم من از تو نت به این صورت درست کردم
تکه های ماهی رو چند ساعت مزه دار کردم. ماهی ها رو گذاشتم داخل ظرف و آبلیمو , پیاز , سیر , زردچوبه, نمک , فلفل و زنجبیل زدم و درشو گذاشتم و رفت داخل یخچال تا استراحت کنه.

بعد از چند ساعت که خوب مزه دار شد , داخل آبکش گذاشتم .

ظرف پیرکسمو چرب کردم و ماهی ها رو داخلش گذاشتم.( شما تو هر قالبی که دوست دارین می تونین ماهی رو بذارین )

روی ظرف رو فویل کشیدم و گذاشتم داخل فر از قبل گرم شده با 200 درجه دما.

کم کم شروع می کنه به اب انداختن و با اب خودش می پزه.تقریبا نیم ساعت داخل فر بود با فویل. بعد فویل رو برداشتم و گذاشتم همون جوری با همون دما داخل فر بمونه. البته تو این مرحله کمی پودر سیر هم زدم که عاااااااالی شد!

و بعد هم چون عجله داشتم , گریل رو روشن کردم تا روش طلایی بشه.
 

لطفا میشه برای سلامتی بابام ی صلوات بفرستی
نقل قول
 سپاس شده توسط عشق آسمانی ، bh56 ، N.golchin
۲-ارديبهشت-۱۳۹۶, ۰۴:۰۳ عصر
ارسال: #362
RE: درخواست آشپزی و راهکارهای سر آشپز
سلام
خانومای کدبانو ازتون دستور پخت لازانیا خوشمزه رو میخواستم به همراه فوت وفن های احتمالی،ممنون

"صَلی اللهُ عَلیک یا اباعَبدالله الحُسَین علیه السلام"

"وَمَن یَتَّقِ اللهُ یَجعَل لهُ مَخرجاً و...."

"خدایا شکرت"
نقل قول
 سپاس شده توسط versteckt ، N.golchin
۱-شهريور-۱۳۹۶, ۰۹:۲۴ صبح
ارسال: #363
RE: درخواست آشپزی و راهکارهای سر آشپز
دوستان سلام

آیا میشه برنج کته رو وقتی آبش تموم شد خاموش کرد و چند ساعت بعد دم کرد؟
 

 
نقل قول
 سپاس شده توسط N.golchin
  • بهرام بابایی
  • گروه ژ
۲-مهر-۱۳۹۶, ۱۰:۴۳ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲-مهر-۱۳۹۶ ۱۰:۴۶ صبح توسط parmin.ab.)
ارسال: #364
       
RE: درخواست آشپزی و راهکارهای سر آشپز
(۲-ارديبهشت-۱۳۹۶ ۰۴:۰۳ عصر)'عشق آسمانی' نوشته است:  سلام
خانومای کدبانو ازتون دستور پخت لازانیا خوشمزه رو میخواستم به همراه فوت وفن های احتمالی،ممنون

 

یه بسته لازانیا توی آب جوش و نمک بریزین کمی که نرم شد آبکش کنید یه پیاز نگینی خرد کنین و توی کمی روغن سرخ کنین و سیصد گرم گوشت چرخ کرده اضافه کنین رنگ گوشت که تغییر کرد ادویه جات بهش بزنین و قارچ فلفل دلمه های رنگی خرد شده رو اضافه کنین آخرم دو تا قاقش رب گوجه یه لیوان اب بریزین و بزارین یست دقیقه بجوشه تا کامل آبش تبخیر بشه تو این فاصله سس سفیدتونو آماده کنین تو یه شیر جوش پنجاه گرم کره و دو تا قاشق آرد رو حرارت اب کنین و کم کم شیر بریزین تا کمی غلیظ بشه . حالا کف ظرفتونو با برس چرب کنین و ورق لازانیا بچینین  و روشم از مایه گوشت و قارچ کمی پنیر و سس سفید و آویشن اینکار به دفعات انجام بدین  و لایه آخرم فقط پنیر بریزین بزارین طیقه وسط فر با درج 180 نیم ساعت پنج دقیقه هم گریل روشن کنین تا پنیرش طلایی بشه البته میتونین از سس سفید استفاده نکنید


 

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط zori ، ailineto ، N.golchin
۲-مهر-۱۳۹۶, ۱۱:۵۲ صبح
ارسال: #365
RE: درخواست آشپزی و راهکارهای سر آشپز
(۲-مهر-۱۳۹۶ ۱۰:۴۳ صبح)'parmin.ab' نوشته است:  
(۲-ارديبهشت-۱۳۹۶ ۰۴:۰۳ عصر)'عشق آسمانی' نوشته است:  سلام
خانومای کدبانو ازتون دستور پخت لازانیا خوشمزه رو میخواستم به همراه فوت وفن های احتمالی،ممنون


 

یه بسته لازانیا توی آب جوش و نمک بریزین کمی که نرم شد آبکش کنید یه پیاز نگینی خرد کنین و توی کمی روغن سرخ کنین و سیصد گرم گوشت چرخ کرده اضافه کنین رنگ گوشت که تغییر کرد ادویه جات بهش بزنین و قارچ فلفل دلمه های رنگی خرد شده رو اضافه کنین آخرم دو تا قاقش رب گوجه یه لیوان اب بریزین و بزارین یست دقیقه بجوشه تا کامل آبش تبخیر بشه تو این فاصله سس سفیدتونو آماده کنین تو یه شیر جوش پنجاه گرم کره و دو تا قاشق آرد رو حرارت اب کنین و کم کم شیر بریزین تا کمی غلیظ بشه . حالا کف ظرفتونو با برس چرب کنین و ورق لازانیا بچینین  و روشم از مایه گوشت و قارچ کمی پنیر و سس سفید و آویشن اینکار به دفعات انجام بدین  و لایه آخرم فقط پنیر بریزین بزارین طیقه وسط فر با درج 180 نیم ساعت پنج دقیقه هم گریل روشن کنین تا پنیرش طلایی بشه البته میتونین از سس سفید استفاده نکنید


 

 

آخرین لایه که پنیر میزنیدو یکمم اگه به ذائقهتون میخوره ذرت بریزید. وای دهنم آب افتاد


 

17 آذر 97 تبدیل شدم به یک عدد مامانتصویر: images/smilies/heart.gif
نقل قول
 سپاس شده توسط parmin.ab ، N.golchin
۲۹-بهمن-۱۳۹۶, ۰۲:۳۵ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۹-بهمن-۱۳۹۶ ۰۲:۳۸ عصر توسط N.golchin.)
ارسال: #366
RE: درخواست آشپزی و راهکارهای سر آشپز
دوستان ترکیب سبزی های قورمه سبزی 
خیلی مهم هست چندتا از دوستان ازم خواسته بودن تصمیم گرفتم امروز بزارم امیدوارم براتون مفید باشه

اگر گاهی اوقات از طعم قورمه سبزی ای که خودتان پخته اید یا جایی خورده اید خیلی خوشتان آمده باشد و علتش در ترکیب سبزی های آن باشد اما میزان هر کدام از سبزی های این ترکیب را ندانید حتما کلافه می شوید. برای درست کردن یک قورمه سبزی خوشمزه علاوه بر مهارت در آشپزی با چگونه ما همراه شوید تا بدانید از هر کدام از سبزی ها چقدر باید در خورشتان بریزید تا طعم خوب آن را حس کنید و این ترکیب را دیگر عوض نکنید.
فرض می کنیم شما می خواهید 2 کیلوگرم سبزی برای قورمه سبزی تهیه کنید.

800 گرم از این 2 کیلوگرم را تره، 700 تا 800 گرم را جعفری، 350 تا 450 گرم را گشنیز و نهایتاً فقط 50 تا 75 گرم را شنبلیله در نظر بگیرید.

اگر این میزان را به درصد بیان کنیم 40 درصد از سبزی را تره، 35 درصد را جعفری، 18 تا 20 درصد را گشنیز و 5 تا 7 درصد را شنبلیله تشکیل می دهد.

البته می توان به این میزان بنابر دلخواه خودتان حدود نیم کیلو برگ چغندر یا اسفناج (بنا به فصل) اضافه کرد. (سبزی تان 2/5 کیلو گرم خواهد شد).

این درصد و حتی این ترکیبات در نواحی مختلف گاهی متفاوت است. به طور مثال در شمال کشور از یک نوع سبزی به نام "خلواش” نیز داخل سبزی قورمه استفاده می شود. یا گاهی کنار خلواش مقداری "چوچاق” نیز مخلوط می کنند.

در تبریز مقدار تره و اسفناج بیشتر از حد معمول است که باعث می شود کمی طعم خورش تندتر باشد و نیز مقداری نیز برگ "داش کلمی” (یا همان کلم سنگ سفید) داخل سبزی استفاده می شود و شنبلیله کلا از ترکیب حذف می شود.

و در نواحی مختلف نیز به همین صورت تفاوت هایی هست. ولی معمولا ترکیب سبزی این خورش در تهران به صورتی است که در بالا ذکر شد.

سبزی ها را بعد از پاک کردن خوب بشویید.

وقتی آب سبزی ها رفت، آن ها را پهن کنید تا خشک شوند. البته نه در حدی که پلاسیده شوند که نتوان آن ها را به خوبی خرد کرد.

سبزی ها را باید ریز خرد کنید. اگر بخواهیم اندازه ای برای آن تعیین کنیم، بین سبزی های آش، پلویی و قورمه سبزی، سبزی خورشتان باید از همه ریزتر باشد.

اکنون باید سبزی ها را تفت دهید. به حفظ خواص سبزی ها اهمیت دهید و فقط سبزی ها را تفت دهید و اجازه دهید بیشتر پخته شوند تا سرخ شده و خشک گردند.

سبزی ها را در هر ظرفی که تفت می دهید به میزان سبزی نسبت به ظرف دقت کنید تا سبزی آب نیندازد و تیره نشود.

سبزی و روغن را همزمان روی حرارت بگذارید و صبر نکنید تا سبزی روی حرارت خشک شود بعد روغن را اضافه کنید. این کار باعث تیره شدن رنگ سبزی و نهایتا خورش خواهد شد. ولی اگر روغن را از ابتدا به خورش اضافه کنید رنگ خورش روشن تر خواهد بود.

زمانی که سبزی ها خنک شدند، برای هر وعده مصرف به صورت جداگانه در کیسه فریزری ریخته و صاف کنید و در فریزر قرار دهید؛ تا برای هر بار مصرف تنها به همان میزان از حالت انجماد خارج شود و بقیه سبزی خواص خود را از دست نداده و مستعد فاسد شدن، نشوند.


می توانید به جای شنبلیله تازه از یک قاشق سوپخوری سرخالی، شنبلیله خشک استفاده کنید و هنگام خرید سبزی، از خرید شنبلیله صرف نظر کنید، و یا آن را برای استفاده های بعدی خشک کنید.اگر سبزی را خرد کرده می خرید هنگامی که فروشنده آن ها را در خردکن می ریزد به او میزان ها را گوشزد کنید.

تصویر: ./uploads/201802/post_110842_1518951828_87fce373848cf3e152d51f60446c79ce.attach

 
نقل قول
 سپاس شده توسط jupiter ، nazgol22
۲-اسفند-۱۳۹۶, ۰۱:۳۶ عصر
ارسال: #367
       
RE: درخواست آشپزی و راهکارهای سر آشپز
 تصویر: ./uploads/201802/post_91469_1519207596_d7c7ca948a3cd933d384d24a5dc70b5b.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۶-اسفند-۱۳۹۶, ۰۱:۱۵ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۶-اسفند-۱۳۹۶ ۰۱:۲۲ عصر توسط nika43.)
ارسال: #368
RE: درخواست آشپزی و راهکارهای سر آشپز
خیلی سوال خوبی بود منم ممنون میشم توضیح بدید
 

مادرم چون مشکل چربی وقند خون داره قرمه سبزی رو از همه متفاوت تر درست میکنه
اصلا سبزی رو سرخ نمیکنه 
باور کنید مزه اش عالیه
وکلا سبزی رو بعد از خورد کردن کاملا خشک میکنه واز سبزی که قبلا خورد کرده وبعدش خشک 
کرده استفاده میکنه

 
نقل قول
 سپاس شده توسط nazgol22 ، parmin.ab ، celin
۱۲-اسفند-۱۳۹۶, ۰۲:۲۳ عصر
ارسال: #369
RE: درخواست آشپزی و راهکارهای سر آشپز
(۶-اسفند-۱۳۹۶ ۰۱:۱۵ عصر)'nika43' نوشته است:  خیلی سوال خوبی بود منم ممنون میشم توضیح بدید
 

مادرم چون مشکل چربی وقند خون داره قرمه سبزی رو از همه متفاوت تر درست میکنه
اصلا سبزی رو سرخ نمیکنه 
باور کنید مزه اش عالیه
وکلا سبزی رو بعد از خورد کردن کاملا خشک میکنه واز سبزی که قبلا خورد کرده وبعدش خشک 
کرده استفاده میکنه

 

 

سبزی اگه سرخ نشه که رنگ خورشت سبز میمونه؟!! 
مامان من هم زیاد سرخش نمیکنه یعنی برای سرخ کردنش از روغن زیاد استفاده نمیکنه اول میذازه روی حرارت آب سبزی خشک بشه کامل بعد با روغن خیلی کم تفت میده که وقتی داخل خورشت ریخته میشه اون لعاب سیاه (خوشگل و دلبر) روی خورشت ایجاد بشهتصویر: images/smilies/tongue.gif


 
نقل قول
 سپاس شده توسط nika43
۱۲-اسفند-۱۳۹۶, ۰۴:۰۷ عصر
ارسال: #370
RE: درخواست آشپزی و راهکارهای سر آشپز
(۱۲-اسفند-۱۳۹۶ ۰۲:۲۳ عصر)'celin' نوشته است:  
(۶-اسفند-۱۳۹۶ ۰۱:۱۵ عصر)'nika43' نوشته است:  خیلی سوال خوبی بود منم ممنون میشم توضیح بدید
 

مادرم چون مشکل چربی وقند خون داره قرمه سبزی رو از همه متفاوت تر درست میکنه
اصلا سبزی رو سرخ نمیکنه 
باور کنید مزه اش عالیه
وکلا سبزی رو بعد از خورد کردن کاملا خشک میکنه واز سبزی که قبلا خورد کرده وبعدش خشک 
کرده استفاده میکنه

 


 

سبزی اگه سرخ نشه که رنگ خورشت سبز میمونه؟!! 
مامان من هم زیاد سرخش نمیکنه یعنی برای سرخ کردنش از روغن زیاد استفاده نمیکنه اول میذازه روی حرارت آب سبزی خشک بشه کامل بعد با روغن خیلی کم تفت میده که وقتی داخل خورشت ریخته میشه اون لعاب سیاه (خوشگل و دلبر) روی خورشت ایجاد بشهتصویر: images/smilies/tongue.gif


 

 


یه بار آزمایش کنید بد نیست ببینید مزه ا ش زیاد فرق نمیکنه فقط روغنش کمه 


 
نقل قول
 سپاس شده توسط hadieh24
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام