• تشریفات صدف
  • سعید عرب

خورش کنگر

۱۸-خرداد-۱۳۹۵, ۰۹:۰۸ عصر
ارسال: #21
RE: خورش کنگر
(۱۸-خرداد-۱۳۹۵ ۰۹:۵۱ صبح)shadihassanpour نوشته است:  
(۱۶-خرداد-۱۳۹۵ ۱۱:۳۹ عصر)ماه شب چهارده نوشته است:  
(۱۶-خرداد-۱۳۹۵ ۱۰:۵۹ صبح)shadihassanpour نوشته است:  
(۷-ارديبهشت-۱۳۹۳ ۰۷:۰۰ صبح)fafa2012 نوشته است:  عزیزم بهتره که سرخ نشه چون فریز غذاهای سرخ شده خیلی خطرناک میشه

یه سوال. یعنی شما سبزی قرمه رو هم قبل از فریز کردن سرخ نمی کنید؟؟ پس چیکارش کنیم؟


من هر وقت تا الان قرمه سبزی پختم با سبزی تازه یا آماده درست کردم ولی میشه سبزی خام رو فریز کنید. سرخ کرده اصلا خوب نیست فریز بشه


مرسی جواب دادی. ولی خب سبزی خام اگه فریز بشه، بعدا ک یخش وا بره میشه سرخش کرد؟ بد نمیشه؟؟؟

فکر نمیکنم چون من سبزی بسته بندی فریز شده هم گاهی میگیرم خوب میشه مشکلی نداره

اللهم اغفر لی الذنوب التی تحبس الدعا...
نقل قول
۲۰-مرداد-۱۳۹۵, ۰۸:۳۸ صبح
ارسال: #22
RE: خورش کنگر
خورش کنگر

کنگر خرد شده 500 گرم . گوشت خورشتی 200 گرم . نعناع و جعفری خرد شده 100 گرم
لیمو عمانی 4 عدد . پیاز بزرگ 1 عدد . نمک و فلفل به مقدار لازم
[تصویر: 14708056631.jpeg]
طرز تهیه : پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ، در این مرحله چند لیوان آب جوش اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا گوشت بپزد.
[تصویر: 14708056632.jpg]
کنگر را تمیز و خرد کنید و بهمراه نعنا و جعفری خرد شده چند دقیقه در مقداری روغن تفت دهید و پس از اینکه گوشت نیم پز شد به گوشت اضافه نمایید ، لیموعمانی و نمک و فلفل نیز اضافه نمایید سپس در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم 4 – 3 ساعت اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد ( به روغن بیفتد ) و بهمراه برنج سرو کنید.

نکته ها : اگر در طول زمان پخت آب خورشت کم شد میتوانید مقداری آب جوش اضافه کنید ، این خورشت طعمی مانند خورشت کرفس دارد و بسیار خوشمزه است ، در صورت تمایل میتوانید 1 قاشق غذاخوری رب به این خورشت اضافه کنید.
[تصویر: 14708056633.jpg]

تدریس خصوصی زبان انگلیسی دوره اول و دوم/ کنکور
اللهم صل علی محمد و آل محمد
نقل قول
 سپاس شده توسط A.Bidel ، کرشمه بهار
۱۶-آذر-۱۳۹۶, ۱۲:۳۱ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۶-آذر-۱۳۹۶ ۱۲:۳۳ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #23
   
RE: خورش کنگر
طرز تهیه خورش کنگر :

کنگر خرد شده و تفت داده شده : 250 گرم
نعناع و جعفری : 200 گرم
سبزی قورمه سبزی : 200 گرم
گوشت : 250 گرم
پیاز خرد شده : 2 عدد متوسط
پیاز :  1 عدد متوسط خام
نمک و ادویه : به مقدرا دلخواه
رب نارنج : دو قاشق غذاخوری

کنگرهای پاک شده و خرد شده را درون روغن کمی تفت دهید تا سبک شوند. دقت کنید قطعات خرد شده کنگر باید نسبت به کرفس کمی بزرگتر باشند.
سپس پیاز خرد شده را تفت دهید و کمی نمک و ادویه را اضافه کنید.
گوشت را کمی درون مخلوط پیاز و ادویه تفت دهید تا رنگش کمی تغییر کند.
سبزی ها را باید مخلوط و از قبل سرخ کرده باشید.
سبزی ها و کنگرهای سرخ شده را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدهید
درون قابلمه مقداری آب بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت و کنگرها کاملا بپزد.
بعد از حدود 1 ساعت یک عدد پیاز خانم را به صورت درسته درون قابلمه بیاندازید تا کاملا بپزد
بعد از پختن پیاز، آن را خارج کرده و کامل میکس کنید و پیاز میکس شده را دوباره به درون قابلمه برگردانید . با این کار خورش شما غلیظ و خوش طعم خواهد بود.
بعد از این که خورش شما کاملا پخت رب نارنج را اضافه  کرده و طعم خورش تان را بچشید

 تصویر: ./uploads/201712/post_91469_1512637274_3506920593de32eb681ce01ae96f5f21.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد