• تقی زاده
  • آرایشگاه مدیس

خورش بوقلمون

۲۷-شهريور-۱۳۹۱, ۰۵:۱۷ عصر
ارسال: #1
     
Heart خورش بوقلمون
مواد اولیه :

گوشت بوقلمون 300 گرم
سیب‌زمینی دو عدد
شوید خشک دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده یک عدد
تخم آفتا‌ب‌گردان یک قاشق غذاخوری
روغن‌زیتون سه تا چهار قاشق غذاخوری
آب، نمک و زعفران به میزان لازم



طرز تهیه:



گوشت بوقلمون را به تکه‌های ریز قیمه‌ای درآورده و به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران قرار داده و در یخچال بگذارید.

سپس گوشت‌ها را به همراه پیاز و روغن‌زیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت 45 دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.

آن‌گاه سیب‌زمینی‌ و تخم آفتابگردان را اضافه ‌کنید.

وقتی گوشت و سیب‌زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغن‌زیتون روی آن بریزید.

در ضمن، می‌توانید این خورش را با نان و برنج میل کنید.

[تصویر: خورش بوقلمون]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط star ، نیازز ، mehrnaz_rad
۲۵-بهمن-۱۳۹۲, ۱۰:۱۷ صبح
ارسال: #2
RE: خورش بوقلمون
خوراک بلدرچین در فر
مواد لازم :
۱ـ بلدرچین ۵ الی ۶ عدد
۲ـ لیمو ۱ عدد
۳ـ فلفل ۱ عدد
۴ـ سیر ۲ حبه
۵ـ نمک ، زردچوبه ،زعفران ، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
۶ـ پیاز رنده شده ۱ عدد
۷ـ سیب زمینی سرخ شده و پیاز و جعفری وگوجه فرنگی برای تزیین
۸ ـ روغن زیتون ۳ الی ۴ قاشق
طرز تهیه :
داخل شکم بلدرچینها را قبل از شستن خوب تمیز کنید . بعد از اینکه بلدرچین شسته و آبش گرفته شد در ظرفی گذاشته و پیاز را خیلی ریز رنده کنید .سیر را بکوبید وپوست لیمو ترش را رنده کنید و لیمو را نصف کرده آب آنرا به همراه مخلوطی از روغن زیتون و ادویه ونمک و زعفران به سطح بلدرچین بمالید و در ظرف را ببندید و بعد از یکساعت که مزه دار شد فر را روشن کنید و روی ۳۶۰ درجه فارنهایت بگذارید کف ظرف پیرکس یا سرامیکی ویا ... چرب کنید و بلدرچین را در آن بچینید و سه الی چهار قاشق آب درون ظزف بریزید با فویل روی ظرف را بپوشانیدوروی پنجره وسط فر قرار دهید
بعد از یک ساعت و نیم بلدرچین را از فر خارج کنید . اگر روی بلدرچین طلایی نشده بود شعله گریل را روشن کنید و چند دقیقه صبر کنید تا طلایی شود .
بلدرچین را در دیس بکشید و مقدار سس خوشمزه ای که درظرف بعد از پختن بلدرچین باقی مانده روی گوشت بدهید تا مزه دار شود وبا استفاده از سبزیجات مختلف این غذا را تزیین کنید .

یه وقتایی لازم نیست حرفی زده شه بین دو نفر...

همین که دستت رو آروم بگیره.....

یه فشار کوچیک بده.....

این یعنی من هستم تا آخرش.....

همین کافیه....!
نقل قول
۱۴-تير-۱۳۹۳, ۰۹:۳۱ صبح
ارسال: #3
RE: خورش بوقلمون
ساق بوقلمون
پیاز
رب گوجه
ساقه کرفس و نخودفرنگی
نمک فلفل زردچوبه پودرسیر زعفران


ساق بوقلمون توی آبغوره و نمک فلفل پودرسیر میخوابونیم.1ساعت تا هر چقدر که دلتون خواستBig Grin

[تصویر: خورش بوقلمون]
پیاز رنده میکنیم و با نمک فلفل زردچوبه پودرسیر و ساقه کرفس و نخودفرنگی تفت میدیم.

[تصویر: خورش بوقلمون]

حالا ساق بوقلمون توی پیاز سرخ میکنیم.

[تصویر: خورش بوقلمون]

وقتی کمی رنگش عوض شد رب گوجه توی روغن زودپزمون که موادم هست تفت میدیم.

[تصویر: خورش بوقلمون]

حالا آب زعفرونی درست میکنیم و روی ساق میریزیم.

[تصویر: خورش بوقلمون]

[تصویر: خورش بوقلمون]
زمان بیشتری نسبت به مرغ لازم داره تا خوب بپزه.بعد که آماده شد برای عطر بیشتر هل روی ساق بریزید.

[تصویر: خورش بوقلمون]
نوش جونتونNew1
[تصویر: خورش بوقلمون]

کاش میتونستم مثل Celine Dion برات آهنگ [Because You Loved Me] بخونم و به تو تقدیمش کنمAngel
I'm everything I am
Because you loved me
نقل قول
 سپاس شده توسط mona*m ، سمیرا 68 ، soudi ، *FaRzAnEh* ، نوعروس92 ، *elay* ، یکی یکدونه
  • گروه ژ
۱۲-آذر-۱۳۹۴, ۰۹:۴۵ صبح
ارسال: #4
     
RE: خورش بوقلمون
فوت‌وفن پخت بوقلمون شکم پر
 بسیاری از افراد جامعه با خواص گوشت بوقلمون آشنا نیستند در حالی که مصرف گوشت بوقلمون برای مادران باردار، مبتلایان به کم‌خونی و افسردگی بسیار مفید است. بوقلمون علی‌رغم مرغ هم دارای گوشت سفید و کم چربی در ناحیه سینه و هم دارای گوشت تیره و قرمز در قسمت‌های ران است.
در این مطلب فوت و فن پخت بوقلمون و طرز تهیه بوقلمون شکم پر را برایتان توضیح دادیم. با همراه باشید با روش تهیه این غذای خوشمزه و پرخاصیت.
مواد لازم برای 12نفر

1 عدد بوقلمون متوسط بین 6 تا 8 کیلو
100 گرم کره
2 /1 پیمانه زعفران محلول در آب
 2 پیمانه پیازداغ
1 کیلو گوشت چرخ کرده
300 گرم شاه بلوط
1 پیمانه کرفس ریز شده و تفت داده شده
3 عدد فلفل کبابی
1 عدد پیاز بزرگ
100 گرم گردوی چرخ شده
به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

1. ابتدا بوقلمون را خوب بشویید، داخل شکم آن را آغشته به نمک و فلفل کنید و 50 گرم کره داخل شکم بوقلمون بمالید.

2. از قبل گوشت چرخ کرده را با کمی پیازداغ داخل یک تابه مناسب تفت دهید. شاه بلوط چرخ شده را هم به گوشت اضافه کنید. بقیه پیازداغ و گردوی چرخ شده و کرفس ریز شده را هم به مواد گوشتی اضافه کنید. حالا فلفل کبابی خرد شده، کمی زعفران و نمک و فلفل را هم به گوشت اضافه کنید.

3. مواد را داخل شکم بوقلمون بریزید و شکم آن را با سوزن درشت بدوزید. پاهای آن را مثل مرغ محکم به هم ببندید. پیاز درشت را حلقه‌حلقه کرده و آن را کف سینی فر یا یک ظرف مخصوص بچینید. کمی نمک و فلفل هم روی پیازها بریزید.

4. روی پوست بوقلمون کمی زعفران بمالید. 50 گرم کره را هم روی آن مالیده و سپس بوقلمون را داخل سینی قرار دهید. سینی را داخل فر با دمای 170 درجه سانتی‌گراد بگذارید.

5. وزن بوقلمون را حساب کنید. هر مقدار که بود عدد یک را از آن کم کنید تا مقدار زمانی که برای پختش لازم است به دست آید (وزن بوقلمون – 1 = زمان پخت) این‌گونه زمان پخت به دست می‌آید.

6.  طی زمان پخت کف سینی، آب بوقلمون جمع می‌شود. آن را مرتب با برس روی بوقلمون بمالید تا براق شود. برای اینکه پخت بهتری داشته باشید، می‌توانید بوقلمون را با فویل بپوشانید.

یه جور دیگه
اگر شاه بلوط نبود از فندق استفاده کنید.

فوت‌وفن پخت بوقلمون - بهتر است بوقلمون را تازه از بازار تهیه کرده و بپزید. اگر بوقلمون یخ‌زده گرفتید، دو روز آن را داخل یخچال قرار دهید تا یخ آن باز شود. دقت کنید که بوقلمون یخ‌زده را در دمای اتاق قرار ندهید تا یخ آن باز شود. - یک ساعت قبل از اینکه بوقلمون را بپزید، از یخچال بیرون آورید.

نه هیچ انسانی دشمن توست!
و نه هیچ انسانی دوست تو!
بلکه هر انسانی معلم توست!Exclamation
نقل قول
۱-دي-۱۳۹۴, ۰۲:۱۷ عصر
ارسال: #5
RE: خورش بوقلمون
سلام دوستان ادویه اصلی بوقلمون فلفل سیاه و زنجبیل وزعفران وپیاز خرد کردن قبل از این که غذاتون بار بزارید یک ساعت تو این مواد بخوابونید مزه اش معرکه میشه گوشتش هم گرمه هم امگاسه بالایی داره اکسیر جوانی

Winkمن عشقم داروندارهمدیگه هستیم.........
نقل قول
۸-مهر-۱۳۹۷, ۱۲:۰۴ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۸-مهر-۱۳۹۷ ۱۲:۰۵ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #6
       
RE: خورش بوقلمون
خوراک بوقلمون و سیب زمینی تند :

)]یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی 

 یک پیاز خرد شده-

۸۰۰ گرم بوقلمون-

۲ قاشق غذاخوری پودر چیلی –

۲ قاشق غذاخوری ادویه تاکو–

۳ عدد سیب زمینی خرد شده-

۳ حبه سیر–

۲ پیمانه آب–

۲ یا ۳ پیمانه عصاره گوشت یا مرغ-

یک کنسرو لوبیای سیاه

 ۱/۴ قاشق چای خوری فلفل قرمز در صورت نیاز


روغن را در ماهیتابه، روی دمای متوسط اجاق گرم کن. سپس پیاز، بوقلمون، یک قاشق غذاخوری پودر چیلی و یک قاشق غذاخوری ادویه تاکو را در ماهیتابه بریز. تا اندازه ای که روی بوقلمون را فرا بگیرد، در ظرف آب بریز. وقتی بوقلمون نرم و پخته شد، آن را از ظرف بیرون بیاور.

در یک قابلمه دیگر سیب زمینی ها و سایر ادویه های باقی مانده را مخلوط کن و اجازه بده سیب زمینی ها کمی برشته و طلایی شوند. سپس سیر، آب و عصاره گوشت یا مرغ را به این مواد اضافه کن. وقتی آب به جوش آمد، اجازه بده برای مدت ۱۰ دقیقه همه مواد با هم بجوشند تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند. از یک مخلوط کن یا گوشت کوب برای له و  پوره کردن مواد استفاده کن و سیب زمینی ها را به حدی که دوست داری نرم و پوره کن. در نهایت بوقلمون پخته و کمی برشته شده، لوبیای سیاه و فلفل را به مواد اضافه کن و همه را به خوبی با هم ترکیب کن. خوراک آماده است!

می توانی میزان تندی این غذا را بنا به ذائقه خودت و خانواده ات تنظیم کنی، اما به طور سنتی این غذا تند و کمی هم آتشین است!
 
 تصویر: ./uploads/201809/post_91469_1538296406_2ce691cf5a15eb83718701b69cd21c6d.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۲۰-شهريور-۱۳۹۸, ۱۰:۰۲ صبح
ارسال: #7
       
RE: خورش بوقلمون
ران بوقلمون با سس انار :

طرز تهیه:

یدونه ران بوقلمون رو تمیز کنید،در یک ظرف بوقلمون رو به همراه یک پیاز خرد شده و دو حبه سیر خرد شده و نمک و فلفل دو ساعت(یا از شب قبل) در یخچال بذارید تا مزه دار بشه.بعد از این زمان،از مواد بیرون بیارید و در یک ق کره یا روغن با حرارت کم تفت بدید تا خوب برشته بشه.از قابلمه بیرون بیارید،یدونه پیاز بزرگ رو خلالی کنید و در همون روغن تفت بدید،طلایی که شد کمی زردچوبه و نصف ق غ رب گوجه و دو حبه سیر درسته اضافه کنید،یک و نیم لیوان آب بریزید و وقتی جوش اومد، ران بوقلمون رو داخلش بذارید تا دو ساعت و نیم تا سه ساعت با حرارت خیلی کم بپزه بعد از این مدت دو ق رب انار اضافه کنید و نمک غذا رو بچشید و بذارید نیم ساعت تا چهل دقیقه دیگه بپزه.میتونید چند تا آلوی ترش هم به این غذا اضافه کنید که اونم خوشمزه میشه.بوقلمون با این روش رو با باقالی پلو یا زرشک پلو میتونید سرو کنید.


 تصویر: ./uploads/201909/post_91469_1568183519_4174ac546c10e4e9512662118b6d86ce.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام