خرید بعضی از وسایل خانه و جهیزیه توسط داماد |
۱۳-مرداد-۱۳۹۹, ۱۲:۱۷ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: خرید بعضی از وسایل خانه و جهیزیه توسط داماد
(۲۶-مرداد-۱۳۹۸ ۱۲:۵۸ صبح)'Parysa' نوشته است: من مشهدی ام شوهرم کرمانی. کرمانیا رسمشون کل جهیزیه پای دختره و منم باباییم فوت کرده و وقتی ک اومدن خواستگاریم خب عروسی نگیرید هزینه اش رو بزارید برای زندگی بالاخره یه روزی شادی به من هم رو می آره فقط نباید ناامید شد |
||||
|
۱۴-مرداد-۱۳۹۹, ۰۹:۳۹ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۴-مرداد-۱۳۹۹ ۰۹:۴۲ صبح توسط banuye barani.)
![]() |
||||
|
||||
من بنظرم هرچی در توانت هست بگیر.چرا باید همه فشار روی خاواده دختر باشه؟عروسی الان توی شرایط کرونا نگیر به شوهرت بگو خرجشو بذاره برای وسایل.یه مهمونی جمع و جور بگیرید بجای عروسی
من میگم اگه خانواده پسر به نام پسر خونه میدن اشکال نداره جهیزیه با دختر باشه ولی اگه خونه ای در کار نیست پسر باید 5 تیکه رو بیاره دیگه امیدوارم دخترهای مجرد این پیج اینو بخونن.دخترا سر بله برون همه رسم ها رو شفاف حرف بزنید.خجالت نداره.کسی بخواد بخاطر رسم و رسوم بهم بزنه همون بهترهمون اول چهره خودشو نشون بده و بهم بزنه و بره .والا .من خودم زخم خورده بله برونم.ولی شوهرم شکر خدا خوبه.میگه با اینکه خانوادم سر بله برون بدقولی کردن و هیچی از جهیزیه به عهده نگرفتن ولی من خودم 4 تیکه میخرم البته بنده خدا با پول خودش میخره ها.خانواده ش یه هزار تومن تاحالا کمکش نکردن |
||||
|
۱۴-مرداد-۱۳۹۹, ۰۹:۵۹ صبح
![]() |
||||
|
||||
دوستان دقت کنید به تاریخ ارسال برای مرداد پارسال هست
اون موقع کرونا نبود الانم احتمالا سالگرد بگیرن چون مرداد ماهه عقد : 98/02/07 شروع زندگی عاشقانه مون : 1398/08/08 ممنون میشم دعا کنید ما هم بتونیم خونه بخریم ![]() |
||||
|
۲۹-فروردين-۱۴۰۰, ۰۹:۵۱ عصر
![]() |
||||
|
||||
دکتر چوب با طراحی مدرن دکوراسیون منزل و محل کار و همچنین کلیه محصولات : تخت خواب • کمد • میز• کابینت • MDF در خدمت شما مشتریان و همکاران عزیز میباشد.
https://drchoob.ir/ |
||||
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.