خرید انواع فرش ماشینی |
۴-خرداد-۱۳۹۳, ۰۲:۳۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: خرید انواع فرش ماشینی
منم فرشمو گرفتم خیلی دوسش دارم فرش فرهی طرح زرین با زمینه مشکی
خیلی فرش زیباییه و نقشش هم خیلی اصیله دلم میپاشد از هم بس که زیبا میشوی گاهی... ![]() |
||||
|
۷-خرداد-۱۳۹۳, ۰۸:۱۷ صبح
![]() |
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
|
۷-خرداد-۱۳۹۳, ۰۸:۵۱ صبح
![]() |
||||
|
||||
بچه ها می خوام فرش ترکیه ای بخرم برای اتاق خوابام...میشه نمایندگیشو اگه میشناسین بهم معرفی کنید؟؟
درون آینه ی روبرو چه میبینی تو ترجمان جهانی بگو چه میبینی |
||||
|
۷-خرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۲۹ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۷-خرداد-۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ صبح توسط یکی یکدونه.)
![]() |
||||
|
||||
بچه ها کسی اگه اطلاعات داره درباره فرش خوب راهنمایی کنه...
اینکه چه جنسی برا کجای خونه بخریم تراکم و شانه فرش چقدرش مناسبه(مثلا من دیدم اکثر فرشا 700شانه هستن ولی 1000شانه هم دیدم جدید اومده از بعضی شرکتا مثلا هدیه کاشان)حالا واقعا 1000شانه هست یا تبلیغاته؟ ![]() اصلا 1000شانه کاربرد داره یا 700هم جواب میده؟؟؟ ![]() و...و...و دوست جونیا منو هم با یه صلوات حاجت روا کنید...دعاکنید بتونم بدی هارو فراموش کنم و دلمو صاف کنم. 21شهریور93هممممه چی عالی بود!!!خدایا ممنونم ممنونم ممنونم ***توروخدا هوای***آب ***رو داشته باشید*** ![]() |
||||
|
۱۷-خرداد-۱۳۹۳, ۱۱:۱۱ عصر
![]() |
||||
|
||||
بچه ها کسی از قیمتای فرش ستاره کویر یزد 12 متری ماشینی خبر داره؟کممممممممممممممممک لطفا
![]() باش تا ببینی که بجز تو دلخوشی ندارم باش تا ببینی که فقط باتو شاده روزگارم باش تا ببینی که میمونم باتو تا همیشه باش تا ببینی که یه روزم بی تو شب نمیشه ![]() |
||||
|
۱۸-خرداد-۱۳۹۳, ۰۲:۱۲ صبح
![]() |
||||
|
||||
این طرح ابریشم ها خیلی قشنگ به نظر من تو جهیزیه عروس جلوه میکنه
|
||||
|
۱۸-خرداد-۱۳۹۳, ۰۱:۳۷ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۸-خرداد-۱۳۹۳ ۰۱:۳۸ عصر توسط یکی یکدونه.)
![]() |
||||
|
||||
هوررااااااااااااا
فرشمو خریدم به قیمت عالی ![]() 2تا 9متری 700شانه تراکم3000 خاطره کویر کاشان 1350000تومان که با تخفیف و هدیه یک تابلو فرش 1050000تموم شد برام ![]() عکساشو تو تاپیکه خرید جهیزیه میزارم دوست جونیا منو هم با یه صلوات حاجت روا کنید...دعاکنید بتونم بدی هارو فراموش کنم و دلمو صاف کنم. 21شهریور93هممممه چی عالی بود!!!خدایا ممنونم ممنونم ممنونم ***توروخدا هوای***آب ***رو داشته باشید*** ![]() |
||||
|
۱۸-خرداد-۱۳۹۳, ۰۲:۳۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۱۸-خرداد-۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ عصر)یکی یکدونه نوشته است: هوررااااااااااااا مبارکت باشه عزیزم.. ینی هرکدوم چقدر برات درومد؟؟؟ قیمت 6متریشو نداری؟؟؟ 94/1/27 ![]() |
||||
|
۱۹-خرداد-۱۳۹۳, ۰۷:۵۵ صبح
![]() |
||||
|
||||
خانومی دونه ای1میلیون و50هزار تومان برام تموم شد(با احساب قیمت تابلو فرشی که بعنوان هدیه بهم داد
![]() خودم میخوام دو تا قالیچه کوچیک هم بگیرم که گفت متری 150هزار تومان که فروشگاهش 15%تخفیف هم میده!! ![]() هیچ جا بیشتر از12%بابت خرید نقدی تخفیف نمی دادن ولی اینجا هم قیمت فروشش پایین تر بود هم درصد تخفیف بالاتر ![]() دوست جونیا منو هم با یه صلوات حاجت روا کنید...دعاکنید بتونم بدی هارو فراموش کنم و دلمو صاف کنم. 21شهریور93هممممه چی عالی بود!!!خدایا ممنونم ممنونم ممنونم ***توروخدا هوای***آب ***رو داشته باشید*** ![]() |
||||
|
۲۲-خرداد-۱۳۹۳, ۱۱:۴۶ صبح
![]() |
||||
|
||||
بچه هااا من فرش مدرن و فاتزی جنس خوب کجا بخرم؟
عروس 18 شهریور 93 آرایشگاه: مریم رهنما... عااااالی بود... تشریفات: زعیری... اصلا راضی نبودیم ![]() آتلیه: سیماهنگ... عااالی لباس : مزون آروشا... عاااالی گل فروشی نگین... ( تهرانی) عااااالی |
||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.