خرید انواع فرش (دستبافت ) |
۱۳-ارديبهشت-۱۳۹۶, ۱۰:۴۰ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۳-ارديبهشت-۱۳۹۶ ۱۰:۴۲ صبح توسط marzie.eshgh.)
![]() |
||||
|
||||
RE: خرید انواع فرش (دستبافت )
سلام دوستای گلم
من فرش قرمز 9 متری یا 6 متری میخام رنگ لاکی تو حدود 2 3 تومن چیزی گیرم میاد؟ ابریشم و اینا نمیخام ازین طرحا قدیمی قرمز سنتی میخام بشه خونم |
||||
۱۳-ارديبهشت-۱۳۹۶, ۱۱:۲۲ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱-خرداد-۱۳۹۶ ۰۸:۰۳ صبح توسط النازی ی ی.)
![]() |
||||
|
||||
(۱۵-بهمن-۱۳۹۵ ۰۱:۰۰ عصر)'minoshi' نوشته است: خانم های که به هر دلیل نمی خوان فرش دستباف بخرن اینجا لطفا وا چیه و نمی ارزه نکنن کاملا" موافقم. هر کی دوس نداره نخره خوب ![]() من عاااااااشق فرش دست باف و ابریشمم ![]() ![]() به نظر من رابطه فرش دست باف با ماشینی مثل رابطه نقره با جواهره ![]() ![]() (۱۶-بهمن-۱۳۹۵ ۰۲:۳۵ صبح)'Masali' نوشته است: خدا کنه بتونم با ٣٠تومان دوتا ٩متری دستبافت پیدا کنم عزیزم اگه بتونی یه آشنا پیدا کنی و خریدتو مستقیم از بافنده بکنی میتونی با این پول بخری. البته با رج پایین تر مثلا" 40 شایدم مجبور شی 5 6 تومنی به پولت اضافه کنی ![]() ![]() خدا جونم مچچچکرم |
||||
|
۱۴-ارديبهشت-۱۳۹۶, ۰۸:۱۴ صبح
![]() |
||||
|
||||
نمایشگاه فرش و تابلو فرش دستباف
11 الی 15 اردیبهشت 96 مصلی تهران- سالن چهل سرا ساعت بازدید 14 الی 21 instagram : hadiis_sweet_home اشتراک تجربه های خرید جهیزیه
انتخاب های من
بستن
آرایشگاه: آرایشگاه مدیا ( تارا ) آتلیه: آتلیه ماه و خورشید لباس عروسی و نامزدی: مزون عروس سفید پوش ( کرج ) تالار و باغ: جشن نامزدی |
||||
۱-خرداد-۱۳۹۶, ۰۱:۵۸ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱-خرداد-۱۳۹۶ ۰۲:۰۰ صبح توسط maraal.)
![]() |
||||
|
||||
بچه ها اینها قشنگن به نظرتون ؟ یکی سه متری و یکی یک و نیم - و آیا به قیمت هست به نظرتون ؟یا گرون داره میده ؟
ممنون میشم جایی بشناسین مناسب تر بتونم بگیرم معرفی کنین ![]() https://www.digikala.com/Product/DKP-227807 https://www.digikala.com/Product/DKP-227811 آب که سر بالا میره قورباغه ابوعطا میخونه ! |
||||
۱-خرداد-۱۳۹۶, ۰۷:۱۰ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱-خرداد-۱۳۹۶ ۰۷:۱۱ صبح توسط SPID.)
![]() |
||||
|
||||
(۱-خرداد-۱۳۹۶ ۰۱:۵۸ صبح)'maraal' نوشته است: بچه ها اینها قشنگن به نظرتون ؟ یکی سه متری و یکی یک و نیم - و آیا به قیمت هست به نظرتون ؟یا گرون داره میده ؟ عزیزم داره گرون میده... منبع فرش طرح ماهی (فرشهایی که عکس گذاشتی) تو خوی هست...گرون داره میده... به نظرم تا شهریور اگه میتونی صبر کن.. هفته اولش توی محل دائمی نمایشگاه ها از همه جای ایران میان...من فرشام رو گذاشتم از اونجا خریدم...گفتم اگه خوب نبود برم تبریز که دیدم همه اومده بودن و چون پکنار هم هستن ، معمولاً حسابی تخفیف هم میشه گرفت ازشون ... البته تبریزی ها راه نیومدن و فکر میکردن حالا تو تهران میتونن خوب بفروشن... من با اینکه نزدیکه مراسمم بود ولی ریسکش رو قبول کردم و خوشحالم ![]() در مورد طرح فرش ماهی هم به نظرم به درد خونه نوعروس به خاطر رنگش زیاد نمیخوره ... به نظرم زیادی تیره س...بازم کاملاً نظر شخصیه و سلیقه ای..ولی وقتی میتونی فرش های رنگ ترکیبی با طرح های فوق العاده زیبا بگیری چرا طرح ماهی؟ ![]() بازم نظرتون محترم و من فقط سلیقه ام رو گفتم...ولی نمایشگاه رو مدنظر داشته باش. ![]() عروس شهریور
انتخاب های من
بستن
آرایشگاه: میکاپ آرتیست آماندا پارسا خدمات مجالس و تشریفات: تشریفات لوکس طهران ++ ورودی باغ اختصاصی رایگان |
||||
|
۱-خرداد-۱۳۹۶, ۱۰:۰۵ صبح
![]() |
||||
|
||||
نه عزیزم من اصلا نمیشناسم
![]() یکی وزنش برام مهم بود یکی ابریشم داشتنش ![]() ممنونم از توضیحاتت چه طرحهایی فاخر تر محسوب میشن ؟ ![]() آب که سر بالا میره قورباغه ابوعطا میخونه ! |
||||
۱-خرداد-۱۳۹۶, ۱۲:۰۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
سلام فرش دستبافت تو کارگاه اصفهان بهتره یا کاشان؟ هم از نظر قیمت هم طرح
|
||||
۱-خرداد-۱۳۹۶, ۱۲:۲۳ عصر
![]() |
||||
|
||||
شکار گاه فاخره دیگه طرح خطیبی طرح علیا هم خیلی قشنگه اما قیمتاش بالاتر از ماهیه
|
||||
|
۶-خرداد-۱۳۹۶, ۱۲:۵۰ صبح
![]() |
||||
|
||||
من برای پذیراییم ٢ تا علیا گرفتم
و برای اتاق ها طرح هریس رنگ مسی ومشکی و برای وسط راهرو ها گرد طرح نامی همسرمم فرش دستبافت کاشان گرفتن اگر راهنمایی خواستید درخدمتم پسرم توي خونه عشقمون نفس ميكشه ![]() همسرم عشق اولم و پسرم عشق دوم منه |
||||
|
۶-خرداد-۱۳۹۶, ۰۴:۴۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
از کجا گرفتی عزیزم بافنده یا بازار ؟ منظورم بی واسطه اس یا با واسطه ؟
|
||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.