خرید انواع فرش (دستبافت ) |
۱۶-فروردين-۱۳۹۳, ۰۲:۲۸ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: خرید انواع فرش (دستبافت )
من یه نوین فر گرفتم 6 متری 18 تومن
|
||||
۱۶-فروردين-۱۳۹۳, ۰۲:۳۳ عصر
![]() |
||||
|
||||
ببین تا 20 تومن همون ماهی 6 متری می تونی بگیری که قیمتش 10-12 تومنه و قالیچشم بسته به سایزش از 3-4 تومن هست تا 6-7 تومن. به نظر من یه کم بیشتر بزاری روش جفت 6 متری ماهی بگیری خوبه. اگه ام 6 متری طرح دیگه می خوای طرح اولیای تبریز تا 17-18 تومن 6 متریش پیدا می شه. البته این قیمتا مال قبل عیده. الان یه کم شاید گرون تر باشن. من خودم تبریزم و فرشمو یه 9 متری خطیبی گرفتم. بازم اگه کمکی خواستی بهم بگو
|
||||
|
۱۶-فروردين-۱۳۹۳, ۰۲:۳۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
آره ماهی اسم و رسم داره و همه هم میشناسنش و به قول شما پوله. 9 متری خطیبی رو چند خریدی سودا جان؟
خدایا شکرت شکرت برای این همه خوشبختی عاشقتم خدا با تمام وجودم میپرستمت تالار: هتل ارم (عاشقشم) آرایشگاه: مریم رهنمای عزیزم آتلیه: باراد بابایی هنرمند خداجون همه دوستام به آرزوهاشون برسن |
||||
|
۱۶-فروردين-۱۳۹۳, ۰۲:۴۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
دختر خاله من مهر 92 یه جفت شش متری ماهی رو گرفت 12 تومن!
مربی رقصم (تبریز ) هر کی خواست پی ویم پیغام بده ![]() |
||||
|
۱۶-فروردين-۱۳۹۳, ۰۲:۴۷ عصر
![]() |
||||
|
||||
شاید 50 رج نبوده المیرا جون. باز سودا جون بهتر میدونن
خدایا شکرت شکرت برای این همه خوشبختی عاشقتم خدا با تمام وجودم میپرستمت تالار: هتل ارم (عاشقشم) آرایشگاه: مریم رهنمای عزیزم آتلیه: باراد بابایی هنرمند خداجون همه دوستام به آرزوهاشون برسن |
||||
|
۱۶-فروردين-۱۳۹۳, ۰۲:۵۳ عصر
![]() |
||||
|
||||
عروس عزیزم بابا اینا واسه خواهرم ماهی گرفتن. ولی یه مدل دیگه از ماهیه. اونم قشنگه. البته اگر فرش روشن میخوای که باید از خطیبی و بهشتی و اینا برداری. ولی مدل اون رو هم میپرسم دوست داشتی برو مدلش رو ببین.
|
||||
|
۱۶-فروردين-۱۳۹۳, ۰۲:۵۳ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۶-فروردين-۱۳۹۳ ۰۲:۵۶ عصر توسط sevda66.)
![]() |
||||
|
||||
RE: خرید انواع فرش (دستبافت ) | ||||
|
۱۶-فروردين-۱۳۹۳, ۰۲:۵۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
راستی بچه ها خونه دختر عمم رفتیم عید، فرشش اولیای چله ابریشم بود امااااااااااااا ریشه هاش یه جور خیلییییییییییی باشکوووووهی بلند بود
![]() آره سارا حون رنگای ماهی تیرست، البته شایدم برای استفاده مداوم مناسب تر باشه و گاهیم فکر میکنم با خونه سبک مدرن بهتر جور میاد. نظرتون چیه؟ خدایا شکرت شکرت برای این همه خوشبختی عاشقتم خدا با تمام وجودم میپرستمت تالار: هتل ارم (عاشقشم) آرایشگاه: مریم رهنمای عزیزم آتلیه: باراد بابایی هنرمند خداجون همه دوستام به آرزوهاشون برسن |
||||
|
۱۶-فروردين-۱۳۹۳, ۰۳:۰۳ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۶-فروردين-۱۳۹۳ ۰۳:۰۶ عصر توسط nasemma.)
![]() |
||||
|
||||
مربی رقصم (تبریز ) هر کی خواست پی ویم پیغام بده ![]() |
||||
|
۱۶-فروردين-۱۳۹۳, ۰۳:۰۷ عصر
![]() |
||||
|
||||
دوستان جوابم رو نمیدین؟
![]() ![]() ![]() |
||||
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.