• آرایشگاه مدیس
  • تقی زاده

خاگینه

۱۰-تير-۱۳۹۵, ۰۹:۳۳ صبح
ارسال: #31
RE: خاگینه
(۹-تير-۱۳۹۵ ۱۱:۳۳ عصر)leila1991 نوشته است:  
(۹-تير-۱۳۹۵ ۰۳:۳۰ عصر)sahar-neshat نوشته است:  میشه طرز تهیشو هم بزارید ؟


چشم، طرز تهیه کدومشو عزیزم؟


همین عکس آخریه رو عزیزم New1Lub
نقل قول
۱۰-تير-۱۳۹۵, ۰۳:۱۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۰-تير-۱۳۹۵ ۰۳:۳۲ عصر توسط leila1991.)
ارسال: #32
RE: خاگینه
طرز تهیه خاگینه ی توپی:روغن جامدیاکره 100گرم،تخم مرغ یک عدد،بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری،آرد یک پیمانه اندازه تقریبی،گردوی خرد شده 1/2 پیمانه،وانیل کمی،هل سبز 1/4 قاشق مرباخوری. مواد لازم برای شهد:شکر یک لیوان،آب 1/2 لیوان،آبلیمو مقداری. طرز تهیه: کره یا روغن جامدرا در داخل کاسه ای ریخته سپس تخم مرغ را اضافه کرده بعدوانیل و هل را به ان اضافه میکنیم سپس با همزن برقی میزنیم تا موادمان کاملا با یکدیگرمخلوط شود وقتی یکدست شد آرد و بکینگ پودررااضافه کرده بادست ورز میدهیم تاکاملا موادمان به خرد هم برود سپس خمیررا به مدت پانزده دقیقه میگذاریم تا استراحت کند بعدگردورا اضافه کرده دوباره بادست ورز میدهیم وگردوراکاملا به خرد خمیرمان میدهیم سپس ازخمیربه اندازه گلوله های کوچک برداشته در دستمان گرد میکنیم درسینی چرب شده فر چیده به مدت 20 دقیقه دردمای 180 درجه میگذاریم تا بپزد سپس خاگینه داغ رادر شیره سرد انداخته ودرصورت تمایل در پودر پسته پودر نارگیل میغلطانیم و در ظرف مورد نظر میچینیم.New2Blush

طرز تهیه خاگینه کل رز: مواد لازم برای سی عدد گل رز کوچک:آرد گندم الک شده 2لیوان، کره نرم شده 100 گرم(در دمای بیرون)، روغن مایع 1/4 ایوان(جایگزین ندارد)، ماست ترش 4قاشق غذاخوری، بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری، وانیل 1/4 قاشق مرباخوری. مواد لازم برای شهد خاگینه:شکر 3لیوان، آب و گلاب مخلوط از هردو 2 لیوان(2/4 پیمانه گلاب بقیه آب). طرز تهیه:کره نرم شده و روغن مایع و ماست راباهم مخلوط کرده باهمزن برقی میزنیم سپس وانیل را اضافه کرده بعد ارد را و بکینگ پودر را کم کم اضافه کرده و در اخر خاگینه مان را مرتب ورز میدهیم تا کاملا صاف و یکدست شود بعد به مدت 15 الی 20 دقیقه میگذاریم تا استراحت کند بعد خمیررا به کمک وردنه به ضخامت نیم سانت باز کرده با قالب گرد قالب میزنیم بعد به شکل گل رز دراورده و در فر که از بیست دقیقه قبل روشن کرده ایم در دمای 180 درجه میگذاریم تا بپزد بعد خاگینه را داغ داغ در سیره سرد انداخته بعد از 5دقیقه از شیره دراورده و درظرف موردنظر میچینیم.Shy
نقل قول
 سپاس شده توسط amour.alone
۱۵-دي-۱۳۹۵, ۱۱:۳۲ صبح
ارسال: #33
 
RE: خاگینه
خاگینه مغزدار !
[تصویر: خاگینه]
[تصویر: خاگینه]
برای 2-3 نفر
3 عدد تخم مرغ
2ق غ سر پر آرد سفید000
1ق چ بیکینگ پودر
2 ق غ ماست شیرین یا خامه ای
کمی زعفران دم کرده غلیظ
20 گرم کره پاستوریزه
گردو دندانگیر 1 فنجان
دارچین و هل به مقدار لازم
شربت شکر و گلاب به مقدار لازم( من حدود 1/5 لیوان شکر در نصف لیوان آب و 1/3 لیوان گلاب رو جوشوندم ) چشمی کار میکنمBig GrinBig GrinBig Grin
اول از همه شربت رو آماده میکنیم و میذاریم جای خنک
تخم مرغ هارو میشکنیم و با چنگال میزنیم تا باز بشه بعد آرد و ماست و زعفران رو اضافه میکنیم ، مواد رو نصف کرده به نصف مواد نصف بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم و مخلوط مواد رو داخل تابه قطر 26 که کره هارو توش آب کردیم میریزیم یه طرفش که کاملا سرخ شد برمیگردونیم و زیرش رو خاموش میکنیم ! حالا با چنگال همه جاشو سوراخ سوراخ میکنیم
بعد گردو و دارچین و هل فراووون رو میریزیم روی خاگینه ( همون سمت سرخ شده که رو به شماست)
بعد به نصف بقیه مواد مابقی پیکینگ پودر رو میزنیم و میریزیم روی گردوها و زیر تابه رو روشن میکنیم ، از یه مقوای سفید به عنوان درب استفاده کنید تا گرما باعث بشه تو مدتی که زیر خاگینه سرخ میشه روش هم خودش رو بگیره و سفتتر بشه وقتی کامل سرخ شد با چنگال سوراخ سوراخش کنید و داخل یه بشقاب برگردونین و سریع سمت دیگه اش رو بندازین تا سرخ بشه ، در همین حین بازم با چنگال سمت بالا رو سوراخ سوراخ کنید ....
وقتی کاملا هر دو طرف سرخ شد ، همین که خاموش کردین داغ داغ ،شیره سرد رو بریزین روش تا بکشه به جونش !
آماده است ! با پودر پسته تزیین کنید و نوش جونHeart
نقل قول
 سپاس شده توسط رهگذر@ ، yalda r ، جوجه خوشگله
  • گروه ژ
۷-تير-۱۳۹۶, ۰۱:۱۴ عصر
ارسال: #34
 
RE: خاگینه
طرز تهیه خاگینه هویج

[تصویر: خاگینه]
مواد اولیه :
برای 2 نفر
تخم مرغ 2عدد
هویج 3عدد
بیکینگ پودر 1قاشق سوپخوری
مواد شربت :
آب نصف پیمانه
شکر 1پیمانه
زعفران (آب کرده و غلیظ) به میزان لازم
مواد میانی :
گردو 50گرم
هل نصف قاشق چایخوری
دارچین 1قاشق چایخوری
گل محمدی 1قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

ابتدا هویج‌ها را شسته و پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید، سپس تخم‌مرغ‌ها و بیکینگ‌پودر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. درون یک تابه کوچک را کمی چرب کرده و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود بعد نصف مواد را مانند کوکو در تابه ریخته وبعد مواد میانی را بریزیدو بعد دوباره بقیه مواد را اضافه کنید و با قاشق صاف کنید و روی آن یک دم‌کنی قرار دهید و صبر کنید تا خودش را بگیرد، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم خودش را بگیرد بعد با چاقو به شکل دلخواه ببرید و خاگینه را چند دقیقه در شیره قرار دهید.

طرز تهیه مواد میانی:

گردو را خرد کنید و به همراه هل آسیاب شده و گل‌سرخ خشک و پودر شده مخلوط کنید.میتوانید مقدار کمی دارچین یا پودر قند هم به مواد اضافه کنید.


طرز تهیه شربت:

آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس محلول زعفران را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.


نکات:

1)در صورت دلخواه می‌توانید مقداری محلول زعفران به مایع خاگینه نیز اضافه کنید.
2)میتوانید از سایر مواد دلخواه برای مواد میانی استفاده کنید این مواد میتواند شامل انواع آجیل و مغزها باشد.
3)اضافه کردن گلاب به شیره باعث خوش عطر و خوشمزه تر شدن آن میشود.
نوش جان

دوستان برای برطرف شدن مشکلمون یه صلوات میفرستین و دعا میکنید خیلی محتاجیم

تصویر: http://uupload.ir/files/t2b_mmmmmmmm500x651_1444474694239369.jpg
نقل قول
۷-تير-۱۳۹۶, ۰۴:۲۴ عصر
ارسال: #35
RE: خاگینه
 بچه ها شما خاگینه رو با شکر میخورید یا براش شیره درست‌میکنید ؟
نقل قول
۱۹-خرداد-۱۳۹۷, ۰۳:۳۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۹-خرداد-۱۳۹۷ ۰۳:۳۹ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #36
       
RE: خاگینه
طرز تهیه خاگینه گردو :

مواد اولیه
گردوی آسیاب شده : 6 قاشق سوپخوری
تخم مرغ :  2 عدد
آرد سفید : 2 قاشق سوپخوری
شیر : 4 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
شکر : 3 پیمانه
آب : 1/5 پیمانه
گلاب : نصف پیمانه
زعفران ساییده : کمی
روغن مایع : 4 قاشق سوپخوری


 طرز تهیه شربت خاگینه گردو
 
آب و شکر رو مخلوط کرده و روی حرارت قرار بدید تا شکر حل بشه و بجوشه
کمی زعفران ساییده بهش اضافه کنید
سپس گلاب رو بهش اضافه کنید و اجازه بدید چند قل بخوره و یکم غلیظ شه
پس از آماده شدن شربت خاگینمون میذاریمش کنار تا کمی خنک بشه


 طرز تهیه خاگینه گردو
تمامی مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم.توی ظرف جدا تخم مرغ و وانیل رو با همزن دستی میزنیم.شیر و روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.
حالا مواد خشک رو به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم.
ته قالب رو چرب میکنیم ( من ته قالب رو با یه قاشق کره آب شده و یه قاشق آرد سفید چرب میکنم.باعث میشه یه روغن جدا کننده بوجود بیاد و کیک و خاگینه هام راحت جدا شه)
مواد رو توی قالب میریزیم و میذاریم توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزه.حدود 20 دقیقه الی نیم ساعت زمان میبره.وقتی چنگال روش میزنید نباید چیزی بهش بچسبه.
بعد از پخت خاگینه ها که از داغی افتادن بهش شربتش رو اضافه میکنیم داخل قالب
بسیار خوشمزه میشه حتما امتحان کنید

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۱۸-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۳:۳۲ عصر
ارسال: #37
       
RE: خاگینه
طرز تهیه خاگینه مغزدار :

طرز تهیه:

ابتدا یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب بذارید بجوشه تا کمی غلیظ بشه و کمی هل و زعفران و گلاب بهش اضافه کنید و بذارید کامل سرد بشه 

دو عدد تخم مرغ رو خوب بزنید . دو قاشق ماست ، دو قاشق آرد و یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر، کمی ﻧﻤﮏ، محلول زعفران و به دلخواه کمی وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست بشه باید مثل فرنی بشه تابه رو چرب کنید وقتی خوب داغ شد . نصف مواد رو کف تابه بریزید و درش رو بذاریدتا مواد کمی خودش رو بگیره بعد مواد آجیلی دلخواهتون رو (من از گردو خردشده و کمی خلال پسته استفاده کردم‌بهمراه کمی دارچین ،پودر گل محمدی و پودر هل ) روی لایه زیرین میریزید و بقیه موادتخم مرغی رو روی مواد آجیلی بریزید و در تابه رو بذارید تا کامل خودش رو بگیره بعد خاگینه رو برگردونید تا اونطرفش هم سرخ بشه وقتی خاگینه آماده شد از روی حرارت برداریدو شهد سرد شده رو روش بریزید و اجازه بدید تا شیره به خورد ش بره ، این مواد برای تابه کوچک هست برای تابه بزرگتر مواد باید دو برابر باشه انوقت باید شیره هم دو برابر بشه دو لیوان شکر و دو لیوان آب.

برای خاگینه ای که در عکس میبینید،مقدار تمام مواد دو برابر شده.


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1557316971_d0242aba488e69ef6b813d55dc84263c.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۲۰-شهريور-۱۳۹۸, ۱۰:۰۵ صبح
ارسال: #38
       
RE: خاگینه
خاگینه قالبی :

مواد لازم:

آرد سفید قنادی چهار ق غ سر پر،تخم مرغ سه عدد‌،وانیل پودری خالص یک سوم ق چ،روغن مایع چهار ق غ،بیکینگ پودر یک ق چ، ماست سفت شیرین دو ق غ سر پر،زعفران دم کرده یک ق چ(قابل حذفه ولی در طعم و ظاهر خاگینه ها موثره)


مواد شربت:

شکر یک و نیم پیمانه،آب سه چهارم پیمانه،زعفران دم کرده غلیظ یک ق غ،گلاب یک چهارم پیمانه،پودر هل یک ق چ


طرز تهیه:

اول شربت رو آماده کنید و کنار بذارید تا خنک بشه.شکر+آب رو روی حرارت بذارید تا حدود پنج دقیقه آروم بجوشه بعد گلاب و زعفران و پودر هل رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.


تخم مرغ ها+ وانیل را با همزن برقی (یا همزن دستی) خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه.ماست و روغن و زعفران رو اضافه و مخلوط کنید و در آخر آرد و بیکینگ پودر رو روی مواد الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.
مواد را داخل قالبهای چرب شده بریزید و داخل فر صد و هشتاد درجه حدود بیست دقیقه بپزید،البته حرارت فرها و سایز قالبها متفاوته پس حواستون به زمان پخت باشه.بعد از پخت از فر خارج کنید و تا داغه،شربت رو که حالا خنک شده روشون بریزید(خاگینه داغ و شربت خنک).بذارید داخل قالب بمونه تا شربت خوب جذب بشه و بعد از قالب خارج کنید و تزیین کنید.


 تصویر: ./uploads/201909/post_91469_1568183693_715ea24e8b4672033af2c54f33262edf.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط ترانه خانوم
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام