• دکتر فاطمه خانی زاده
  • مدیس

جوجه کباب

۲۲-شهريور-۱۳۹۱, ۰۵:۲۲ عصر
ارسال: #1
     
Heart جوجه کباب
تکه های مرغ با استخوان یا فیله
ماءالشعیر
عصاره ی مرغ
پیاز خورد شده
زعفران دم کرده
روغن مایع به مقدار زیاد
سس فرانسوی که نیم ساعت آخر اضافه کنید

مواد رو با هم مخلوط کرده و میذاریم چند ساعت بمونه...

آبلیمو نریزید چون سفت میشه!
موقع خوردن از آبلیموی تازه استفاده کنید...

بعد نیم ساعت آخر سس رو اضافه کنید و روی زغال کباب کنید...

[تصویر: جوجه کباب]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط setia ، sd3 ، star ، mahnaz110 ، Judy ، مانا26 ، سراب ، ته دیگ جون ، baran89
۲۲-شهريور-۱۳۹۱, ۰۶:۰۹ عصر
ارسال: #2
     
RE: جوجه کباب
سس فرانسوی واسه مزه و نرم شدنشه...

تو سوپر مارکتا هست

واسه سالاده
رنگش صورتیه

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
۱۶-مهر-۱۳۹۱, ۰۶:۵۵ عصر
ارسال: #3
RE: جوجه کباب
اگه ماست هم بزنید نرم میشه.

در انتظار وصال Heart
نقل قول
۲۲-مهر-۱۳۹۱, ۰۷:۰۴ عصر
ارسال: #4
RE: جوجه کباب
مواد لازم:
جوجه فیله شده 1کیلو
زعفران دم شده
آبلیمو
نمک و ادویه جات
ماست
مقداری سس

طرز تهیه:
از یک شب قبل جوجه را در مواد خوابانده تا طعم دار شود سپس به سیخ کشیده میدیم به آقایون کباب کننBig Grin
(میزشام مهمونی.که مهمونام از راه دور اومده بودن)

[تصویر: جوجه کباب]

خدایا شکرت منم عروس شدمNew1دلم برای شب عروسیم تنگ شده

پیش به سوس قانون جذب خرید خونه 2خوابه...
نقل قول
 سپاس شده توسط sd3 ، baran.aram ، hanievaseei ، Judy ، fatemeh-hamid ، مهتاب69 ، هاله ، مانا26 ، عروس معمار ، fatemeh1990 ، xxmahyaxx ، درسا ، شادن ، lilimashi ، چیچیلک ، HP_22
۱۹-دي-۱۳۹۱, ۰۷:۳۶ عصر
ارسال: #5
   
RE: جوجه کباب
جوجه کباب چوبی
مواد لازم:
ریحان تازه خرد شده 2ق س
آبلیمو تازه 4ق س
سیر خرد شده 1حبه
کدو کوچک 2عدد
بادنجان قلمی بلند1عدد
سینه مرغ پاک شده بی استخوان 1عدد
پیاز کوچک 8عدد
فلفل دلمه زرد یا قرمز 1عدد
طرز تهیه-ابتدا در کاسه ای کوچک روغن زیتون،آبلیمو،سیر و ریحان و نمک فلفل رو قاطی میکنیم.
بعدش کدو و بادمجون رو از طول و با قظر حدود نیم سانت ورقه میکنیم.
سینه مرغ رو به مکعبای کوچیک تکه میکنیم بعدش نصفی از مرغا رو ورمیداریم داخل ورقای بادمجون و نصفیشو تو کدوها میپیچیم
خب حالا تو سیخ ها به ترتیب 1تیکه مرغ و بعدش پیاز و فلفل دلمه میزنیم.
حالا سیخا رو رو یه فویلی یا بشقابی میذاریم بعد اون سسی که اول کار گفتم با قلم مو رو مرغا میزنیم...
نیم ساعت صبر میکنیم تا سس به خوردش بره...
حالا میذاریم تو گریل یا کباب پز تا نرم شه،دیگه میدونید هر از گاهی باید بچرخونیمش
دیگه قسمت کباب کردن رو بسپرید به همسران محترم...!
نقل قول
۱۵-مرداد-۱۳۹۲, ۱۱:۵۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۶-مرداد-۱۳۹۲ ۱۲:۰۰ صبح توسط fati asali.)
ارسال: #6
   
RE: جوجه کباب
برگرفته از پیج:خوشمزه ترین عذا های ایرانی و فرنگی با عصاره زعفران الیت Saffron Bouillon

جوجه کباب تابه ای با کته قالبی

مواد لازم
سینه مرغ 500 گرم-- پیاز بزرگ ا عدد -- عصاره زعفران الیت(حل شده) 1 عدد -- فلفل دلمه 1 عدد -- آب لیمو ترش 3 تا 4 ق سوپخوری --ماست 3 ق س -- نمک 1 ق چای خوری -- روغن مایع 4 ق س -- کره 50 گرم
کته قالبی :
برنج 2 پ -- آب 3 پ --عصاره زعفران الیت 2 ق س --پودر پسته و زرشک به مقدار لازم


چگونگی تهیه

ابتدا پیاز را درشت خورد میکنیم با دست کمی چنگ میزنیم نمک را هم اضافه کرده مرغ را به تکه های دلخواه برش میزنیم و داخل پیاز ریخته و چنگ میزنیم بعد زعفران را اضافه میکنیم خوب چنگ میزنیم بعد فلفل دلمه و آب لیمو ترش و ماست را اضافه میکنیم خوب چنگ میزنیم نیم ساعت ذر یخچال قرار میدهیم بعد روغن مایع را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم دره ظرف را گذاشته بمدت 12 تا 24 ساعت در یخچال قرار میدهیم
درون تابه کره و کمی روغن مایع ریخته مرغها را از سس بیرون آورده با حرارت متوسط سرخ میکنیم.
در صورت دلخواه جوجه ها را به سیخ میکشیم و درون تابه قرار میدهیم.

[تصویر: جوجه کباب]

خدایا تا عمر دارم شکرت میکنم برای وجود همسرم و دخترمتصویر: images/smilies/heart.gif
نقل قول
 سپاس شده توسط fatemeh-hamid ، مهتاب69 ، خانوم آقای موسوی ، fatemeh1990 ، xxmahyaxx ، sahar25 ، goli goon
۱۸-شهريور-۱۳۹۲, ۱۱:۳۲ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۸-شهريور-۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ عصر توسط salvia_sweet.)
ارسال: #7
         
RE: جوجه کباب
اگه اسپمه بهم بگید تا پاکش کنم نمیدونستم این عکس جاش کجاس

[تصویر: جوجه کباب]

خوشحال میشم ازپیج من در اینستاگرام دیدن کنید...
salvia_sweet
دارای مدرک کیک سازی از گروه بین المللی ویما ایتالیاتصویر: images/smilies/heart.gif
نقل قول
 سپاس شده توسط fatemeh-hamid ، خانوم آقای موسوی ، سون سون ، شادن ، سراب ، goli goon ، HP_22
۱۴-مهر-۱۳۹۲, ۱۱:۴۷ صبح
ارسال: #8
RE: جوجه کباب
من سینه ی مرغ و با بال و کتف و تو ماست و زعفرون و پیاز و فلفل دلمه ای خوابوندم و روی توری سرخ کردم عالی شد Heart

[تصویر: جوجه کباب]

همین سه کلمه برای وصف حالم کافیه... لبخندم درد میکنه!
نقل قول
 سپاس شده توسط فرزاااانه ، میوه ممنوعه ، مانا26 ، خانوم آقای موسوی ، xxmahyaxx ، سراب ، ماهرخ تبریزی ، goli goon
۱۵-مهر-۱۳۹۲, ۱۰:۴۸ صبح
ارسال: #9
RE: جوجه کباب
عزیز من ماست و تجربه کردم خیلی خوب شد شما میتونی از روغن زیتون هم استفاده کنید

یه چیز مهم و کلیدی اینه که وقتی تکه های مرغ و میخواید تو پیاز و زغفرون و ماست یا روغن زیتون بخوابونید اصلا ابلیمو بهش نزنید

ابلیمو باعث سفت شدنش میشه

وقتی هم که داره کباب میشه روش کمی کره بمالید .

همین سه کلمه برای وصف حالم کافیه... لبخندم درد میکنه!
نقل قول
 سپاس شده توسط مانا26 ، ریحون ، نوعروس92 ، baran89
۱۵-مهر-۱۳۹۲, ۰۸:۱۰ عصر
ارسال: #10
RE: جوجه کباب
من شنیدم کیوی و انجیر کال هم رنده کنیم روش خیلی خوب میشه! الان که فصلش نیس چی بزنم؟

21 اردیبهشت: یک شب زیبای بهاری...
سرباز کوچولوی من تو راهه! ٢٢هفته... ❤
نقل قول
 سپاس شده توسط goli goon
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام