• دکتر فاطمه خانی زاده
  • مدیس

ترشی هفته بیجار

۶-شهريور-۱۳۹۱, ۰۶:۱۸ عصر
ارسال: #1
     
Heart ترشی هفته بیجار
مواد اولیه :

گل‌کلم یک عدد
کلم‌قرمز یک عدد
هویج یک کیلوگرم
فلفل 250 گرم
سیر 250 گرم
سبزی (جعفری و کرفس) دو کیلوگرم
گوجه‌فرنگی کال یک کیلوگرم
سرکه چهار لیتر
نمک به میزان لازم

طرز تهیه:



همه مواد و سبزی‌ها را پاک کرده، شسته و ریز خرد می‌کنیم. بعد در ظرف بزرگی سرکه و نمک را مخلوط کرده و تمام مواد را اضافه می‌کنیم. سرکه باید روی مواد را بپوشاند، آن‌گاه مخلوط آماده شده را در ظرف مورد نظر می‌ریزیم، این ترشی بعد از گذشت یک هفته قابل استفاده است.

[تصویر: ترشی هفته بیجار]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط mina14 ، sanaz jon ، **فاطمه** ، nasibe_603 ، Sahraa71
۳-دي-۱۳۹۲, ۰۴:۱۱ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۳-دي-۱۳۹۲ ۰۴:۲۲ عصر توسط شه بانو.)
ارسال: #2
RE: ترشی هفته بیجار
اینم ترشی هفته بیجار من .مواد شامل
1.گل کلم ا عدد
2.برگ کلم قرمز و سفید هر کدام نصف یک عدد
3.هویج نیم کیلو
4.پیاز ریز نیم کیلو
5.بادمجان نیم کیلو
6.کرفس یک عدد متوسط
اول بادمجانها را شسته خشک میکنیم و خرد با دو لیوان سرکه نیم پز میکنیم و میگذاریم خنک شود
تمام مواد روشسته و خشک میکنیم و سپس خرد کردم باهم مخلوط کردم و بادمجانها را نیز اضافه میکنیم بعد ادویه را اضافه میکنیم که شامل نمک و زرد چوبه و گلپر و فلفل و سبزی خشک که شامل نعنا خشک و کمی مرزه است مواد رو داخل دبه میریزیم و قبل از اینکه سرکه رواضافه کنیم داخل سرکه هم کمی شکر میریزیم (البته در صورت تمایل که تیزی سرکه را بگیرد و کمی ملس شود )و یک ماه بعد این میشود نتیجه اش.

[تصویر: ترشی هفته بیجار]

یه دوش اب گرم.
یه لباس راحت.
یه فنجون چای تازه دم.
یه موسیقی ملایم.
به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه...
نقل قول
 سپاس شده توسط Alice13 ، goli goon ، *elay* ، Sahraa71
۱۴-اسفند-۱۳۹۷, ۱۱:۴۷ صبح
ارسال: #3
     
RE: ترشی هفته بیجار
بادمجان 2کیلو
فلفل قلمی تند 2 عدد
ادویه ترشی 1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای 500گرم
نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری
سیر 1 بوته
گوجه فرنگی نارس 300 گرم
آبغوره یا سرکه 500گرم
نمک 1 قاشق غذاخوری
سبزی معطر 250گرم


ابتدا بادمجان خام را رنده یا ساطوری کنید. بعد آن را درون یک تنظیف ریخته فشاردهید و آبش را بگیرید.
گوجه فرنگی ها را که بهتر است نیم رس یا نارس باشند، به صورت نگینی خرد کنید.
سپس سبزی های معطر را هم بسیار ریز کنید.
هر چه قدر سبزی ریزتر شود، طعم و رنگ ترشی بهتر خواهد شد.
حالا سیر را رنده کرده و فلفل تند را خرد یا چرخ کنید. همچنین فلفل دلمه ای های رنگی را بسیار ریز خرد کرده نعنا خشک، ادویه، نمک و سرکه یا آبغوره را با هم مخلوط کنید.
در ظرف مخصوص ترشی، بادمجان ساطوری شده ، گوجه فرنگی های خرد شده، سبزی های خرد شده، سیر، فلفل دلمه ای و فلفل تند را بریزید و مخلوط سرکه، نعنا، ادویه و نمک را نیز به آن بیافزایید.
درب ظرف را محکم ببندید تا اکسیژن به آن نرسد که خراب شود.
ترشی نیاز به گذشت زمان ندارد و از همان لحظه قابل مصرف است.

اپلیکشن بیکیوت (Becute) 

برای دانلود به بازار و گوگل پلی مراجعه کنید .

اپلیکشن بیکیوت ویژه آرایشگران بر روی سیب آپ قرار گرفت .

بیکیوت سامانه ارتباط آنلاین شما و آرایشگاههای زنانه است .
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام