• مدیس
  • دکتر فاطمه خانی زاده

ترشی با آب گوجه‌فرنگی

۲۹-بهمن-۱۳۹۶, ۰۱:۴۰ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۹-بهمن-۱۳۹۶ ۰۱:۴۰ عصر توسط arzaboo.)
ارسال: #11
RE: ترشی با آب گوجه‌فرنگی
(۲۵-آبان-۱۳۹۶ ۱۰:۳۵ صبح)'مامان گل دخترا' نوشته است:  ترشی های من که 1 ماهی میشه انداختم و ترشی گوجه فرنگی هستند:
توضیحات عالی بود


 تصویر: ./uploads/201711/post_63379_1510815414_84222946d7d945e6a358af0875ee1e0b.attach

مواد داخل ترشی:

گل کلم
سیر
کرفس
هویج
خیار 
فلفل دلمه ای
 و آب گوجه فرنگی غلیط شده

ادویه ها به کار رفته:
فلفل قرمز
فلفل سیاه
نمک
زاج
دارچین
زنجبیل


طرز تهیه:

مواد ترشی رو اول می شوریم و می گذاریم آبشون بره و بعد در اندازهء دلخواه (ترجیحاً کوچک) خرد می کنیم و بعد تمام خرد شده ها رو باهم مخلوط می کنیم (البته سیر رو حبه ای می اندازیم)،بعد اونها رو داخل ظرف مورد نظرمون می ریزیم،  ترشی رو لایه به لایه می ریزیم، یعنی حدود 5 سانت مواد می ریزیم، بعد مخلوط سرکه و آب گوجه می ریزیم، بعد روشون ادویه ها رو اضافه می کنیم و مجدداً لایهء بعد، به همین ترتیب تا ظرف پر بشه. 
بعد در ظرف رو محکم می بندیم (من روش پلاستیک هم می بندم، تا هوا نفوذ نکنه) و می گذاریم تو جای خنک و دور از آفتاب بمونه، بعد از حدود 3 هفته، ترشی آماده خواهد بود.

 




 

(۲۵-آبان-۱۳۹۶ ۱۰:۳۵ صبح)'مامان گل دخترا' نوشته است:  ترشی های من که 1 ماهی میشه انداختم و ترشی گوجه فرنگی هستند:
توضیحات عالی بود


 تصویر: ./uploads/201711/post_63379_1510815414_84222946d7d945e6a358af0875ee1e0b.attach

مواد داخل ترشی:

گل کلم
سیر
کرفس
هویج
خیار 
فلفل دلمه ای
 و آب گوجه فرنگی غلیط شده

ادویه ها به کار رفته:
فلفل قرمز
فلفل سیاه
نمک
زاج
دارچین
زنجبیل


طرز تهیه:

مواد ترشی رو اول می شوریم و می گذاریم آبشون بره و بعد در اندازهء دلخواه (ترجیحاً کوچک) خرد می کنیم و بعد تمام خرد شده ها رو باهم مخلوط می کنیم (البته سیر رو حبه ای می اندازیم)،بعد اونها رو داخل ظرف مورد نظرمون می ریزیم،  ترشی رو لایه به لایه می ریزیم، یعنی حدود 5 سانت مواد می ریزیم، بعد مخلوط سرکه و آب گوجه می ریزیم، بعد روشون ادویه ها رو اضافه می کنیم و مجدداً لایهء بعد، به همین ترتیب تا ظرف پر بشه. 
بعد در ظرف رو محکم می بندیم (من روش پلاستیک هم می بندم، تا هوا نفوذ نکنه) و می گذاریم تو جای خنک و دور از آفتاب بمونه، بعد از حدود 3 هفته، ترشی آماده خواهد بود.


 




 
نقل قول
۲۵-اسفند-۱۳۹۹, ۰۱:۴۱ صبح
ارسال: #12
RE: ترشی با آب گوجه‌فرنگی
(۶-شهريور-۱۳۹۱ ۰۲:۴۵ صبح)'SAHAR NAZ' نوشته است:  ترشی فصل با آب گوجه فرنگی
مواد اولیه :

سبزی ترشی ساطوری شده (ترخون، مرزه، شوید، جعفری و گشنیز) و گل کلم خرد شده از هر کدام دو پیمانه
هویج نگینی و خیار نگینی و کرفس از هر کدام یک پیمانه
کلم برگ خرد شده و پیاز خلال شده و سیب ترشی از هر کدام نصف پیمانه
موسیر تازه نگینی و سیر و فلفل سبز تند نگینی از هر کدام 1/4پیمانه
هل نصف عدد
سرکه و آب گوجه‌فرنگی به میزان لازم
نمک حدود سه قاشق غذاخوری
زردچوبه نصف قاشق غذاخوری
سیاه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنیز هر کدام یک قاشق غذاخوری
چوب دارچین چند تکه
دانه فلفل سیاه نیم‌کوب شده یک قاشق مرباخوری


طرز تهیه:

سیاه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنیز را تفت دهید. گل‌پر و تخم گشنیز تفت داده شده را آسیاب کنید. تمام مواد فوق را (به جز سرکه و آب گوجه) با هم مخلوط کنید. معادل حجم مواد را با سرکه و باقی‌مانده را با آب گوجه‌فرنگی پر کنید.

نکته:

در این ترشی از بادنجان استفاده نمی‌شود چون رنگ ترشی را تیره می‌کند و این ترشی باید در جای خنک نگهداری شود.

[تصویر: ترشی با آب گوجه‌فرنگی]

 


از دستگاه آب گوجه گیری هم میشه استفاده کرد

 
نقل قول
۲۵-اسفند-۱۳۹۹, ۰۹:۲۵ صبح
ارسال: #13
RE: ترشی با آب گوجه‌فرنگی
https://3sotweb.com/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D...%87%DB%8C/
https://3sotweb.com/%D9%84%D9%88%DA%AF%D9%88/
https://3sotweb.com/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D...%8C%DA%A9/
https://3sotweb.com/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D...%A7%D9%86/
https://3sotweb.com/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D...%8C%DB%8C/
https://3sotweb.com/
https://3sotweb.com/%D9%81%D8%B1%D8%A7%D...%8C%D8%AA/
https://3sotweb.com/%D8%A7%D9%85%D9%86%D...%B1%D8%B3/
https://3sotweb.com/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D...%A7%DA%A9/
https://3sotweb.com/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D...4%DB%8C-2/
https://3sotweb.com/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D...%86%D9%87/
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام