• آرایشگاه مدیس
  • تقی زاده

بورک برنج

۴-شهريور-۱۳۹۱, ۰۴:۵۳ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۵-خرداد-۱۳۹۸ ۱۲:۰۱ عصر توسط admin3.)
ارسال: #1
     
Heart بورک برنج
مواد اولیه :

تخم‌مرغ یک عدد
شیر و آب از هر کدام نصف پیمانه
نمک یک قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم

بورک برنج
مواد میانی بورک:

گوشت چرخ‌کرده 500 گرم

برنج دو پیمانه

آب چهار پیمانه

پیاز دو عدد

نمک یک قاشق مرباخوری

فلفل سیاه یک قاشق مرباخوری

روغن به میزان لازم



طرز تهیه:

بورک غذایی بسیار ساده و مقوی است. می‌توانید آن را برای مهمانی‌های شبانه و خودمانی تهیه کنید. من مطمئنم که مهمانان شما از این غذا استقبال می‌کنند. همچنین این روزها که غذاهای آماده و فست‌فودی طرفدار پیدا کرده بورک می‌تواند جایگزینی مناسب باشد.

برنج را با آب، نمک و کمی روغن به صورت کته می‌پزیم. پیازها را خرد کرده و در روغن کمی تفت می‌دهیم تا طلایی شود. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده و تفت داده تا کاملا بپزد. برنج پخته‌شده را به این مایه افزوده و هم می‌زنیم. کمی نمک و فلفل زده و حرارت را خاموش می‌کنیم. در ظرف دیگری تخم‌مرغ، شیر و آب را با هم مخلوط کرده، نمک و کمی آرد را افزوده و هم می‌زنیم. مجددا آرد می‌ریزیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. از خمیر چانه‌هایی درست کرده و با وردنه به صورت گرد باز می‌کنیم یک ردیف از مایه برنج روی آن ریخته و طرف دیگر خمیر را روی آن آورده و لبه‌ها را با یک نعلبکی یا پیش‌دستی برش می‌زنیم. در روغن هر دو طرف بورک را سرخ می‌نماییم. راستی تو خوردن بورک زیاده‌روی نکنید.

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط bahar khanom ، shirin 69 ، مهتاب69 ، sara-mehrad ، venoos ، Monir60 ، Sahraa71
۲۸-مهر-۱۳۹۲, ۱۱:۲۱ عصر
ارسال: #2
RE: بورک برنج
اینم بورک من

[تصویر: بورک برنج]" alt="تصویر: [تصویر: بورک برنج]" title="تصویر: [تصویر: بورک برنج]" />

خدایا... خدا جونم...
حلقه مو بهم برگردونSad
تو به هرچیزی قادری فقط کافیه اراده کنی
نقل قول
 سپاس شده توسط مهتاب69 ، venoos ، Sahraa71
۱-اسفند-۱۳۹۲, ۱۰:۲۳ عصر
ارسال: #3
RE: بورک برنج
[تصویر: بورک برنج]
اینم واسه منSmile
[تصویر: بورک برنج]
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
  • گروه ژ
۲۰-آذر-۱۳۹۶, ۰۲:۱۰ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۰-آذر-۱۳۹۶ ۰۲:۱۲ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #4
       
RE: بورک برنج
طرز تهیه بورک ترکی :

خمیر یوفکا : مقدار لازم
سیب زمینی : 3 عدد
پیاز : 1 عدد
روغن زیتون : مقداری
پنیر خامه ای : 100 گرم
پنیر پیتزا : 100 گرم 
زرده تخم مرغ : 1 عدد
نمک و فلفل : مقدار لازم

سیب زمینی ها را بپزید ، پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
سپس سیب زمینی ها پخته را ریز خرد کنید ( یا رنده کنید ) و به پیاز اضافه نمائید ، کمی نمک و فلفل بزنید و پس از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید.
پس از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید پنیرها را اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید.
خمیرها را به نوبت باز کنید و روی خمیرها کمی زرده بمالید سپس مقداری از مخلوط اماده داخل خمیر بریزید ، لبه دیگر خمیر را برگردانید و برای اتصال لبه های خمیر کمی زرده تخم مرغ بزنید ( زرده تخم مرغ مانند چسب عمل میکند ).
کف سینی را چرب کنید سپس خمیرهای اماده را کف قالب بچینید ، سینی را درون فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20-30 دقیقه بپزید ، پس از اماده شدن بورک ها را بهمراه سس دلخواه سرو نمائید.
میتوانید درون ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و دو طرف بورک ها را با حرارت ملایم سرخ کنید.

 تصویر: ./uploads/201712/post_91469_1512988794_1375274663026b04398ccefd120b1cb4.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۹-ارديبهشت-۱۳۹۷, ۰۱:۴۰ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۵-خرداد-۱۳۹۸ ۱۲:۰۴ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #5
       
RE: بورک برنج
طرز تهیه بورک گوشت و قارچ :

برای تهیه بورک ما نیاز داریم به موادی مثل مایه ماکارونی که شل و آبدار نباشه.

ترکیبات

گوشت و پیاز و فلفل دلمه و قارچ و هرچی دوست دارید( زرشک هم بهش اضافه کنید )

ادویه  سر قاشق چ جوز هندی رنده کردم و کمی زنجبیل و کمی دارچین زدم. و در نهایت دو قاشق آبلیمو.


ابتدا سس گوشتی رو اماده کنید که برای بین خمیر های یوفکا نیاز داریم...

یک بسته خمیر یوفکا ( ترجیحا مستطیلی )
و ماست .
.
داخل تابه رو با روغن چرب کنید . هر ظرفی رو میتونید انتخاب کنید بعد از چرب کردن یک ورق خمیر یوفکا بزارید و روش با برس  ماست بمالید ، لایه ی بعدی رو قرار بدید و اینکار رو تکرار کنید  مثلا پنج یا شش لایه بزارید یا میتونید بیشتر بزارید بعد مواد گوشتی رو روش میریزیم و کاملا پخش میکنیم و مقداری پنیر پیتزا و یا اگه دوست داشتید پنیر ورقه ای روش قرار میدیم . سپس چهار پنج لایه دیگه خمیر یوفکا روش قرار بدید هر بار که یه ورق از خمیر یوفکا رو قرار میدید با برس روش ماست بمالید . وقتی تمام لایه هارو چیدید روی لایه ی رویی از ترکیب کره و زعفران بمالید با یک چاقوی تیز مربعی برش بزنید و روش کنجد و سیاه دونه بریزید 

سپس فر رو از قبل گرم کنید روی دویست درجه تنظیم کنید .زمانش رو از بیست دقیقه در نظر بگیرید چون قدرت فرها باهم فرق داره چک کنید اگه روش برشته شده اماده هست و اگه دوست داشتید روش طلایی بشه یک دقیقه گریل رو بزنید. فقط مواظب باشید و چک کنید چون حساسه و زود میسوزه..‌.

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۵-خرداد-۱۳۹۸, ۱۲:۳۳ عصر
ارسال: #6
       
RE: بورک برنج
بورک اسفناج و پنیر :

اسفناج پانصد گرم, شیر نصف لیوان معمولى,روغن زیتون دو قاشق سوپخورى,تخم مرغ دو عدد,پنیر فتا حدود صد گرم یا تقریبا نصف لیوان(میتونید بجاش از پنیر پیتزا استفاده کنید),پیاز کوچک نگینى خورد شده یک عدد,کره به مقدار لازم,کمى نمک و فلفل,خمیر یوفکا یا فیلو به مقدار لازم.

طرز تهیه:

پیاز رو در یک قاشق روغن مایع تفت بدید,اسفناج خورد شده رو اضافه و با نمک و فلفل تفت بدید تا بپزه.اگه آب انداخت در آخر شعله رو زیاد کنید تا آبش جمع بشه.در یک کاسه,شیر,تخم مرغ,روغن زیتون را مخلوط کنید.

براى پیچیدن بورک دو روش بهتون یاد میدم.

روش اول:

توى قالب مستطیلى یا ماهیتابه پیرکس یک لایه یوفکا بزارید و از مایه شیر و تخم مرغ کمى روش بریزید و پخش کنىد,این کارو تا چهار لایه ادامه بدید.روى لایه چهارم مخلوط شیر نریزید و بجاش مواد اسفناجى و پنیر فتا بزارید,بعد لایه پنجم و ششم را مثل لایه هاى اول ادامه بدید.روى لایه ششم کمى کره خورد شده بریزید,اضافه هاى خمیر که از دور ظرف آویزونه روى بورک برگردونید و لابلاش کره خورد شده بزارید,روش مایع شیر و تخم مرغ و کمى کنجد یا سیاه دانه و کمى کره خورد شده.


روش دوم:

یک قالب گرد بردارید.روى یک لایه خمیر یوفکا کمى از مایع شیر و تخم مرغ پخش کنید و کمى اسفناج و پنیر و بعد رول کنید.از مرکز قالب, شروع به پیچیدن رولهاى بورک کنید (حلزونى).انقدر از این رولها درست کنید و توى قالب بپیچید تا قالب پر بشه.روى بورک مایع شیر و تخم مرغ بزنید,کمى کنجد یا سیاه دانه و کمى کره خورد شده بریزید.

یا کلا‌ میتونید رولها رو حلزونی نپیچید و بورک رولی داشته باشید.
در هر سه روش,قالبو حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت در یخچال بزارید و بعد در طبقه وسط فر که از قبل با صد و هشتاد درجه گرم کردیم براى نیم ساعت بپزید تا روى بورک طلایى و برشته بشه,بازم خودتون حواستون باشه چون حرارت فرها متفاوته.بعد هم گرم سروکنید.

نکته:

خمیر یوفکا بصورت آماده در سوپرمارکتها و لوازم قنادیها موجوده-حتما قبل کار, خمیرو نیم ساعت زودتر از فریزر درارید تا نرم بشه- اگه وسط کار خمیرتون کمى ترک خورد یا شکست نگران نباشید بعد پخت مشکلى پیش نمیاد-میتونید روى پنیر فتا کمى پنیر پیتزا اضافه کنید که طعمشو جالب میکنه،یا کلا پنیر پیتزا استفاده کنید.


نکته:

میتونید از مواد ماکارونی یا پیتزا بجای اسفناج استفاده کنید.


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1558861371_c7762da2a5ada5c378dd6dc045031ced.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام