برنامه ریزی برای بارداری (5) |
دیروز, ۱۰:۲۴ صبح
![]() |
||||
|
||||
RE: برنامه ریزی برای بارداری (5)
میدونی چرا این سوالو پرسیدم الناز جان؟ خواستم خودمم مطمئن بشم که حتی دکتر هم نمیتونه تو خواست و رضای خدا خلل ایجاد کنه ..اونم دکتری که هنوز دو ماه بیشتر از اقدام یک نفر نگذشته چنین پیشنهادی میده! انشالله که هرچی خیر و صلاحه برات پیش بیاد و دلت شاد باشه
نوزده اردیبهشت ؛ بُردی بهشت ...جانِ دلم ![]() |
||||
|
دیروز, ۰۱:۵۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
آره عزیزم متوجه شدم
![]() ![]() خدا به بعضی از این دکترهای پولکی انصاف بده. این همه درآمد رو میخوان چیکار کنن آخه ![]() تیکه فک و فامیل هم که جای خودشو داره. یکی سوال میپرسه. یکی خواب میبینه..... خدا جونم مچچچکرم |
||||
|
امروز, ۱۲:۰۴ صبح
![]() |
||||
|
||||
بچه ها من از دیروز زیردلم شدید درد میکنه سینه هامم همچنین.اصلا لک بینی هم ندارم
عروسی : 95/02/15 برا خوشبختی هم دعا کنیم ![]() |
||||
|
امروز, ۰۹:۲۲ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: امروز ۰۹:۲۳ صبح توسط Mishool.)
![]() |
||||
|
||||
(دیروز ۰۱:۵۰ عصر)'النازی ی ی' نوشته است: آره عزیزم متوجه شدم الناز جان ناراحت نباش واسه حرف و خوابایی که مردم میزنن و می بینن ![]() به خودت فکر کن فقط ![]() واسه منم همین چند روز پیش هایه نفر خواب دیده بود دامن سبز پوشیدم بهم زنگ زد ازمم پرسید که خبریه ![]() کنایه و سوالات و از مامانم پرسیدناشونم به کنار که دخترت کی بچه میاره ؟ نمیخوان ![]() من اگر عاشقانه می نویسم نه عاشقم..نه شکست خورده... فقط می نویسم تا عشق یاد قلبم بماند...! دراین ژرفای دل کندن هاوعادت ها وهوس ها ... فقط تمرین آدم بودن میکنم ..... عروسی95 ![]() |
||||
|
امروز, ۱۰:۵۵ صبح
![]() |
||||
|
||||
میشول من 4 سال پیش که عروسی کردم همون ماه اول مادر شوهرم بهم گفت قبل ازدواج شما یکی از مردهای فامیل خواب دیده بود پسرم ازدواج کرده و پسر دار شده اسمشو گذاشته محمد امین
![]() ![]() یه حرکت هلکوپتری رفتم درجا.... گفتم اولا از این خواب ها برای نوه های خودش ببینه که همشون اسم خارجی انتخاب کردن. دوما همون مادری که 9 ماه تو شکمش بچه رو جابه جا میکنه اسمش رو هم انتخاب میکنه ![]() اون موقع نمیدونستم قبل 9 ماه هم این همه زحمت و استرس داره مادری ![]() بابا شاید اصلا یکی بچه دار نشد یا نخواست.... آدم انقدر بی شخصیت ![]() خدا جونم مچچچکرم |
||||
|
امروز, ۱۲:۱۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
ندا جان و فاطمه جان خیلی خوشحال شدم خبر بارداریتون رو شنیدم انشالله به سلامتی این دوران رو بگذرونید و دست راستتون هم روی سر ماها باشه
میشول جان یه سوال ازت دارم این داروهایی که گفتی دکتر به همسرت داده رو چند دوره استفاده کرده؟ دکتر دوماه قبل به همسرم اسپیروژن داده بود اون موقع اصلا هنوز ازمایش نداده بود اما بعدش تاثیری نداشت سری بعد که آزمایش داد هم رفتیم همون اسپیروژن رو داد با کیوتن حالا قراره این ماه بره آزمایش بده من خودم سرچ کردم دیدم مواد غذایی مثل هویج و سیب و انار خیلی خوبه بستمش به آبمیوه هر روز دولیوان آب این میوه ها رو بهش میدم انشالله این ماه آزمایش بده تاثیری تو آزمایشش داشته باشه من بینهایت خوشبختم ![]() خدایا شکرت |
||||
|
امروز, ۱۲:۴۳ عصر
![]() |
||||
|
||||
(امروز ۱۲:۱۲ عصر)'lili_61' نوشته است: ندا جان و فاطمه جان خیلی خوشحال شدم خبر بارداریتون رو شنیدم انشالله به سلامتی این دوران رو بگذرونید و دست راستتون هم روی سر ماها باشه عزیزم همسرم من دومین دوره اس که کیوتن مصرف میکنه ![]() ولی اسپیریژن رو اولین باره استفاده میکنه ![]() ولی خب دکتر های همسرم و خودم بیشتر به صبر دعوتمون میکنن و دکتر خودم گفت سنت کمه هفت هشت تا بچه رو میاری اخرش ![]() ![]() من اگر عاشقانه می نویسم نه عاشقم..نه شکست خورده... فقط می نویسم تا عشق یاد قلبم بماند...! دراین ژرفای دل کندن هاوعادت ها وهوس ها ... فقط تمرین آدم بودن میکنم ..... عروسی95 ![]() |
||||
|
امروز, ۰۲:۵۸ عصر
![]() |
||||
|
||||
سلام
دوستان بهترین برند برای بی بی چک چی هستش ؟ که مثبت کاذب نداشته باشه. من قبلا تو سایت ی برند خیلی شنیدم که بچه ها گفته بودن مثبت کاذب نداره ولی اصلا یادم نمیاد و اینکه دو سه روز به پری بی بی چک بذارم ممکنه نشون نده؟ دو روز پیش گذاشتم منفی بود البته تاریخش گذشته بود فکر کنم چون برای دو سه سال پیش بود ![]() کاش بشه، اون چیری که تو دلمونه ![]() آرایشگاه : پرستو گودرزی-> خیلی خوب لباس عروس:مزرون ba (خانم عامری مهربون)->فوق العاده عالی دسته گل: ملودی-> خیلی خوب |
||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.