بحث و گفتگو در مورد مبلمان |
۲۴-شهريور-۱۳۹۰, ۰۹:۰۳ صبح
![]() |
||||
|
||||
RE: مبلمان راحتی
اینجا که برای مبلمان راحتیه! اما من سرویس خوابم رو که تمام چوب هم هست 2 تومن گرفتم. اما میدونم کمتر از این هم جنسای خوب هست عزیزم
|
||||
|
۲۴-شهريور-۱۳۹۰, ۰۹:۲۶ صبح
![]() |
||||
|
||||
مرسی از همتون
![]() ![]() |
||||
۲۴-شهريور-۱۳۹۰, ۰۹:۲۶ صبح
![]() |
||||
|
||||
در قسمت مبل ال عکس سوم به نظر شما چقدر در میاد و عکس دو،من مبل ال میخوام اما یه راحتی یک نفره یا دونفره روبروش داشته باشه
|
||||
|
۲۵-شهريور-۱۳۹۰, ۱۲:۱۸ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-شهريور-۱۳۹۰ ۰۱:۰۰ صبح توسط golchinshodeh.)
![]() |
||||
|
||||
ماشاالله همه به اندازه خودشون بلدن
![]() آفرین ![]() من تو کار سرویس خواب نیستم ولی چند جایی و میشناسم و از نظرم سرویس خواب از 1 تومان برو بالا 30 40 50 میلیون ![]() هر چقد آش می خوای مانی بده ![]() (۲۴-شهريور-۱۳۹۰ ۰۹:۲۶ صبح)fairry نوشته است: در قسمت مبل ال عکس سوم به نظر شما چقدر در میاد و عکس دو،من مبل ال میخوام اما یه راحتی یک نفره یا دونفره روبروش داشته باشه دوست من اگه این دو مدل رو پسند کردید و اگه نمایشگاهی به این کیفیت بخواد بهتون این کارو بده عکس 3 که حدوداً 55 در 55 فضا می خواد البته تعدادش کمتر هم میشه اگه فضاتون کمتره با میز کنارش و چراخ ![]() 2500000 و عکس 2 هم 2000000 خواستین براتون طراحی میکنم با % |
||||
۲۵-شهريور-۱۳۹۰, ۰۱:۳۱ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-شهريور-۱۳۹۰ ۰۱:۴۹ صبح توسط golchinshodeh.)
![]() |
||||
|
||||
تا اینجا ال طرفدار بیشتر داشته انگار تو نظر سنجی هم اینو میگه اینم چند تا مدل ال دیگه راستی در مورد این اقا یا خانم fairry من مبل ال میخوام اما یه راحتی یک نفره یا دونفره روبروش داشته باشه منظورتون از همون کار یک نفره یا دو نفره جلوش استفاده شه دیگه؟ یا راحتی دیگه ای باهاش ست شه!؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
۲۷-شهريور-۱۳۹۰, ۱۰:۴۱ صبح
![]() |
||||
|
||||
من یه سرویس خواب شاخ دیدم 800 تومن. انقدر خوشکله . لامپ led هم داره
![]() خدایا به همه سلامتی بده. ![]() |
||||
|
۲۷-شهريور-۱۳۹۰, ۱۱:۰۳ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۷-شهريور-۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ صبح توسط golchinshodeh.)
![]() |
||||
|
||||
(۲۷-شهريور-۱۳۹۰ ۱۰:۲۱ صبح)Mehrok نوشته است: آقای گلچین شده نظرتون در مورد مبل هنر چیه من میخوام از اون بخرم چون یدونشو چند ساله که داریم فوق العاده راحته هیچکی از اون یکی مبلامون استفاده نمیکننه فقط مشکلم قیافشه که خیلی ساده به نظرتون مناسبه؟ والا من مبلمان هنر رو ندیدم کجاست؟ اگر عکس بزارید بیشتر میتونم کمک کنم (۲۷-شهريور-۱۳۹۰ ۱۰:۴۱ صبح)kamelia نوشته است: من یه سرویس خواب شاخ دیدم 800 تومن. انقدر خوشکله . لامپ led هم داره اون طور که شما میگی خوشکل و لامپ و اینا با این قیمت باید خوب باشه امیدوارم کیفیتم خوب باشه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مدل پرنس در دست تولید ![]() |
||||
۳۰-شهريور-۱۳۹۰, ۱۱:۱۷ صبح
![]() |
||||
|
||||
من مبلمان وتخت وویترنم سفارش دادم پنج شنبه بیاد میام عکساشو میذارم
![]() |
||||
|
۳۰-شهريور-۱۳۹۰, ۱۰:۵۶ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۳۰-شهريور-۱۳۹۰ ۱۱:۴۱ عصر توسط golchinshodeh.)
![]() |
||||
|
||||
(۲۴-شهريور-۱۳۹۰ ۰۸:۲۱ صبح)tara_25 نوشته است: وای نه از این مشکلات که همه دارن والا جور میشه رنج قیمتیت چقده؟ (۳۰-شهريور-۱۳۹۰ ۰۹:۴۵ صبح)Mehrok نوشته است: مبل هنر همون کارخونه مبل ایران قدیمه که 10 سالی میشه به اسمش مبل هنر شده جنس و راحتیش فوق العادس اما تو زیبایش و ست کردنش موندم شاید تو عکس دیده باشم ولی اسم کارشو - کارخونه یا تولیدیشو نمی دونستم کار زیاده لطفا اگه عکسی دارید بزارید قیمتش چطوره؟ اگه جنسش و راحتیش خوبه باید کار خوبی باشه (۳۰-شهريور-۱۳۹۰ ۱۱:۱۷ صبح)عروس خانم نوشته است: من مبلمان وتخت وویترنم سفارش دادم پنج شنبه بیاد میام عکساشو میذارم به سلامتی مبارک باشه ![]() حتماً عکس بزار قیمت کلش چقد شد مبلش جدا چقد؟ از کجا خریدی |
||||
۳۱-شهريور-۱۳۹۰, ۱۰:۴۵ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۳۱-شهريور-۱۳۹۰ ۱۰:۵۷ عصر توسط golchinshodeh.)
![]() |
||||
|
||||
(۳۱-شهريور-۱۳۹۰ ۱۱:۰۶ صبح)Mehrok نوشته است: عکسشو پیدا میکنم براتون میزارم قیمتشم بستگی به پارچه داره اما متوسطش 1800 کاراشون خوبه مدل دومی هم خوشگله هم گنده مندست خوشم اومد فقط قیمتش نمایشگاهی هست دیگه ما هم میتونیم طراحی کنیم اینارو با % حالا مگه شما می خوای این مدل و عوض کنید چرا تعمیر نمیکنید؟ چه قیمتی براتون مهم هست الان بیشتر ال مد شده راحتم هست تا اونجا که بتونم عکس از مدل ها میزارم تا بهتر بتونید انتخاب کنید (۲۳-شهريور-۱۳۹۰ ۰۳:۴۹ عصر)golchinshodeh نوشته است:(۲۳-شهريور-۱۳۹۰ ۰۸:۰۴ صبح)tara_25 نوشته است: آقای گلچین شده به نظر شما میشه یه ست راحتی خوشمل و اسپرت جمع وجور رو سر و تهشو با 600 یا 700 تومن جمع کرد؟ اینجا باید اضافه کنم که اگر این رنج قیمتتون هست بله می تونید یا این قیمت هم کار جمع کنید اگه عکس مورد نظری دارید که چقد در میاد قیمت نمایشگاهی و تولیدی بزارید منم تا اونجا که بتونم کمک میکنم |
||||
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.