• آرایشگاه مدیس
  • باغ vp

بحث آزاد آشپزی (۳)

امروز, ۱۲:۱۱ عصر
ارسال: #3381
       
RE: بحث آزاد آشپزی (۳)
برا قیمه یا ماهیچه زعفرون دم کرده بریز
 
نقل قول
 سپاس شده توسط نورا بانو ، *آن‌شرلی*
امروز, ۱۲:۵۷ عصر
ارسال: #3382
 
RE: بحث آزاد آشپزی (۳)
برای عدس پلو چی بریزم ک خوشمزه بشه؟

دوستان به دعای شما خیلی محتاجم. التماس دعا
نقل قول
امروز, ۰۲:۰۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: امروز ۰۲:۱۱ عصر توسط Sepid72.)
ارسال: #3383
RE: بحث آزاد آشپزی (۳)
(امروز ۱۲:۵۷ عصر)'mari90' نوشته است:  برای عدس پلو چی بریزم ک خوشمزه بشه؟


 

من واسه عدس پلو اخر سر که میخوام غذارو بکشم یکم روغن حیوانی یا اگر دوس ندارین کره توی یه ظرف کوچیک داغ میکنم و کشمش پلویی با یکم زیره سبز و سیاه و میریزم توش یه یک دیقه سریع تفت میدم و میدم روی برنجم
خیلی عطر و بوی خوبی میده و خوش طعمش میکنه


 

(امروز ۱۱:۴۳ صبح)'*آن‌شرلی*' نوشته است:  ممنون عزیزمتصویر: images/smilies/heart.gif
بچه‌ها برای خوشرنگ شدن غذاهای گوشتی چه پیشنهادی دارین؟ خصوصا اونایی که حبوبات هم دارن؟ 
مثل آبگوشت، قیمه، یا خوراک گوشت یا ماهیچه؟ 
برای اینکه خوشرنگ باشه و تیره نشه؟ به جز جوشوندن گوشت و دور ریختن آبش؟ 
 

 




من اب گوشت و دور نمیریزم
حس میکنم خاصیتش میرهتصویر: images/smilies/huh.gif
به نظرم نوع رب هم خیلی مهمه
مثلا من خودم از رنگ و طعم رب یول راضی بودم همیشه
درکل در شرایط عادی کار خاصی نمیکنم غذاهام بدرنگ نمیشن هیچوقتتصویر: images/smilies/blush.gif
البته همیشه زردچوبه ی محلی دارم و تو همه غذاهام هست
به قول بچه ها زعفرونم میشه زد

دوستی:92
عقد:95
عروسی:97/6/9تصویر: images/smilies/heart.gif
باغ تالار شادي:عالي
آرايشگاه مريم تقدسي:عالي
لباس عروس ل-اسپوزا:عالي
لباس داماد پيركاردين:عالي
موزيك افشار:عالي
آتليه آداك:عالي
گل طهرون:عالي
خدايا شكرت
نقل قول
 سپاس شده توسط *آن‌شرلی* ، mari90
  • خرید اقساطی
  • آرته
امروز, ۰۲:۳۰ عصر
ارسال: #3384
RE: بحث آزاد آشپزی (۳)
بچه‌ها ممنون، همه این کارهایی که گفتین میکنم ولی اونجوری که دلم میخواد نمیشهتصویر: images/smilies/biggrin.gifآره سپیده جان به نظر منم رب خیلی تأثیر داره، من یه مدت رب خونگی استفاده میکردم واقعا عالی بود، البته من غذای قرمز رو به نارنجی دوست دارم، قرمز رو به زرشکی دوست ندارم نمیدونم چراتصویر: images/smilies/biggrin.gif
یعنی رب کمرنگ خوشم میادتصویر: images/smilies/biggrin.gif

تصویر: /images/smilies/new/angel.png
نقل قول
امروز, ۰۲:۴۲ عصر
ارسال: #3385
RE: بحث آزاد آشپزی (۳)
برعکس منیتصویر: images/smilies/biggrin.gif
به خاطر همینم من تا الان از هیچ رب خونگی راضی نبودم
حس میکنم طعم گوجه به غذا میدهتصویر: /images/smilies/new/huh.png
رنگشم خیلی کمه
بازم سلیقه س همش عزیزمتصویر: /images/smilies/new/new2.gif

دوستی:92
عقد:95
عروسی:97/6/9تصویر: images/smilies/heart.gif
باغ تالار شادي:عالي
آرايشگاه مريم تقدسي:عالي
لباس عروس ل-اسپوزا:عالي
لباس داماد پيركاردين:عالي
موزيك افشار:عالي
آتليه آداك:عالي
گل طهرون:عالي
خدايا شكرت
نقل قول
 سپاس شده توسط *آن‌شرلی*
امروز, ۰۴:۲۳ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: امروز ۰۴:۲۷ عصر توسط جوجه خوشگله.)
ارسال: #3386
       
RE: بحث آزاد آشپزی (۳)
(امروز ۱۲:۵۷ عصر)'mari90' نوشته است:  برای عدس پلو چی بریزم ک خوشمزه بشه؟


 

میتونی عدس را با کشمش پلویی تفت بدی و آخرش یه کمی دارچین بزنی و یه تفت کوچیک بدی دوباره و بعد سریع خاموش کنی تا دارچین نسوز ه. کنارش میتونی زعفرون دم کرده را با مقداری از برنج دم کرده تون مخلوط کنی و بریزی کنارش که خوش رنگ و لعاب بشه. میتونی گوشت چرخ کرده یا سینه مرغ نواری برش خرده را با پیاز داغ تفت بدی تا آبش کشیده بشه و بریزی کنار برنجت.


 

(امروز ۰۲:۳۰ عصر)'*آن‌شرلی*' نوشته است:  بچه‌ها ممنون، همه این کارهایی که گفتین میکنم ولی اونجوری که دلم میخواد نمیشهتصویر: images/smilies/biggrin.gifآره سپیده جان به نظر منم رب خیلی تأثیر داره، من یه مدت رب خونگی استفاده میکردم واقعا عالی بود، البته من غذای قرمز رو به نارنجی دوست دارم، قرمز رو به زرشکی دوست ندارم نمیدونم چراتصویر: images/smilies/biggrin.gif
یعنی رب کمرنگ خوشم میادتصویر: images/smilies/biggrin.gif

 


آنه ساید رب گوجه زیاد می ریزی مثلا خیلی از غذاها رب زیاد نمیخاد یه نصفه قاشق یا یک قاشق غذاخوری سرخالی رب بزنی کافیه مثل قیمه یا مثلا سوپ این طوری رنگ غذات کمرنگ تر میشه فقط غذاهایی مثل ماکارونی یا لوبیا پلو رب زیاد میخاد. گوجه میکس شده یا رنده شده هم میتونی استفاده کنی منتها دو تا سه گوجه معمولی برابری میکنه با یک قاشق رب گوجه

 
نقل قول
 سپاس شده توسط *آن‌شرلی*
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام