• لی لی رضایی
  • مرضیه محمدی

بحث آزاد آشپزی (۳)

۳۰-خرداد-۱۳۹۸, ۰۹:۳۸ عصر
ارسال: #2971
           
RE: بحث آزاد آشپزی (۳)
هویج پلو که خیلی خوشمزه اس حتما یجا کار خوب نرفتی خوب نشده برات

خدایا شکرت
نقل قول
۳۰-خرداد-۱۳۹۸, ۱۱:۰۳ عصر
ارسال: #2972
RE: بحث آزاد آشپزی (۳)
چی بگم نازگل جان حتما دیگه
همکارم گفت خوبه همسرم گفت بد نیست ولی خودم که هیچ خوشم نیومد چی بود درست کردم واقعا
نقل قول
۳۰-خرداد-۱۳۹۸, ۱۱:۰۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۳۰-خرداد-۱۳۹۸ ۱۱:۱۳ عصر توسط nazgol22.)
ارسال: #2973
           
RE: بحث آزاد آشپزی (۳)
خوب بگو چطور درست کردی ایرادت بگیرن بچه ها

مثلا دستورات خوب مثل ساناز و سانیا
http://www.sanazsania.ir/recipes/262-هویج-پلو/


هانی شف
http://hanichef.blogfa.com/post/388

خدایا شکرت
نقل قول
  • تشریفات وندا
  • گروه ژ
۱-تير-۱۳۹۸, ۰۸:۵۰ صبح
ارسال: #2974
         
RE: بحث آزاد آشپزی (۳)
 تصویر: ./uploads/201906/post_24300_1561180810_01530bbb38ca472c7e5a083857b65c27.attach

دوش دیدم درِ میخانه صف است از عاشقان
ای خدا ناخورده مِی من به شما رسیده ام تصویر: /images/smilies/new/new1.gif
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S
۱-تير-۱۳۹۸, ۱۱:۰۶ صبح
ارسال: #2975
RE: بحث آزاد آشپزی (۳)
من دیشب یه چیزی درست کردم خیلی هم ساده بود خوشمزه هم هست
جو پرک
2 قاشق عسل
2قاشق کره بادوم زمینی
یه دونه تخم مرغ
با هم مخلوط کردم
تو سینی فر گذاشتم نیم ساعت شعله زیری فر نیم ساعت شعله بالایی فر
کم شیرینی ه میشه استویا هم زد اگه شیرین دوست دارین
ولی من میخواستم طعم غالب بادام زمینی باشه
با چایی و قهوه جبران میشه طعمش و بشدت خوش خوراکه و سیر کننده
در راستای سالم خواری

همچی درست میشه زمان میخواد ولی من صبور نیستم تصویر: images/smilies/undecided.gif
کانال تلگرامی @orkideescarf
نقل قول
 سپاس شده توسط Liliaa ، nazgol22 ، سانی69 ، (صبا) ، بانویی
۱-تير-۱۳۹۸, ۰۳:۱۵ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱-تير-۱۳۹۸ ۰۳:۲۳ عصر توسط liyane.)
ارسال: #2976
RE: بحث آزاد آشپزی (۳)
(۳۰-خرداد-۱۳۹۸ ۱۱:۰۹ عصر)'nazgol22' نوشته است:  خوب بگو چطور درست کردی ایرادت بگیرن بچه ها

مثلا دستورات خوب مثل ساناز و سانیا
http://www.sanazsania.ir/recipes/262-هویج-پلو/خودم فک کنم چون برای پخت هویج آب زیاد ریختم هویجا مزه آب گرفت


هانی شف
http://hanichef.blogfa.com/post/388

 




 

دوستایی که تجربه ی یه آلبالوپلو خوبو داشتن زحمت بکشن بگن
من میخوام با گوشت قلقلی درست کنم
به نظرتون گوشتو لا به لا بدم یا نه موقع کشیدن رو پلو بریزم؟!

فقط هسته گیر ندارم با چاقو باید لای آلبالو رو باز کنم هسته درارم فک کنم دل و روده ی آلبالو دراد بیرون
نقل قول
 سپاس شده توسط بانویی
۱-تير-۱۳۹۸, ۰۴:۱۱ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱-تير-۱۳۹۸ ۰۴:۱۲ عصر توسط nazgol22.)
ارسال: #2977
           
RE: بحث آزاد آشپزی (۳)
ببین با موچین که بشوری تمیزباشه من هسته البالو دراوردم البالو خراب نشده
بعد هم با نی کلفت اند میشه راحت اینکار کرد
برای البالوپلو انجمن نوعروس یه تاپیک داره بچه ها گذاشتن تجربیات خیلی خوب اون بخون
یا هانی شف تو نت سرچ کنی با گوشت قلقلی دستور گذاشته من عین درست کردم خوب شده

https://www.nowaroos.com/Thread-آلبالو-پلو--1027?page=4

http://hanichef.blogfa.com/post/272

خدایا شکرت
نقل قول
 سپاس شده توسط (صبا) ، ساحلی ، بانویی
۲-تير-۱۳۹۸, ۰۹:۰۹ صبح
ارسال: #2978
 
RE: بحث آزاد آشپزی (۳)
همین که نازگل گفت با نی راحت در میاد
من مامان البالوها رو توی تابستون میگیره ، هسته شون رو در میاره فریز میکنه برای البالو پلو

خدایا شکرتتصویر: /images/smilies/new/lub.png

 
نقل قول
 سپاس شده توسط بانویی
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام