• تشریفات صدف
  • گل سنتر

بحث آزاد آشپزی ۳

۲۷-ارديبهشت-۱۳۹۷, ۰۲:۱۲ عصر
ارسال: #2541
RE: بحث آزاد آشپزی ۳
بچه ها تو زرشک پلو مرغ تو مرغش به جز نمک فلفل زردچوبه چی میریزن خیلی خوشمزه میخوام بشه

ای آورنده صبح                             
خدایا!
بر پیمان تو صبح کرده ام
و به وعده ای که با تو داشته ام،ایمان دارم
باید گام هایم را محکم تر بردارم؛
وقتی با هر نشانه روشن،
بوی دوست را نزدیکتر حس میکنم.
باید همه چیز در من آغازی تازه داشته باشد.
نقل قول
۲۷-ارديبهشت-۱۳۹۷, ۰۲:۱۴ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۷-ارديبهشت-۱۳۹۷ ۰۲:۱۵ عصر توسط golkhanoomi010.)
ارسال: #2542
 
RE: بحث آزاد آشپزی ۳
سیر
کمی اویشن
فلفل سیاه و قرمز
ادویه کاری
زعفران

نه گلپری جان
کوکو فقط سبزی مخصوص کوکو باید استفاده کنی

دوستای گلم سوال اشپزی داشتین من درخدمتمتصویر: images/smilies/heart.gif
نقل قول
 سپاس شده توسط گلپری
۲۷-ارديبهشت-۱۳۹۷, ۰۲:۳۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۷-ارديبهشت-۱۳۹۷ ۰۲:۳۹ عصر توسط سمی جووونی 2.)
ارسال: #2543
RE: بحث آزاد آشپزی ۳
(امروز ۰۳:۱۲ عصر)'horinaz' نوشته است:  بچه ها تو زرشک پلو مرغ تو مرغش به جز نمک فلفل زردچوبه چی میریزن خیلی خوشمزه میخوام بشه

 




ببین این روش که میگم درست کن عالی میشه.
مرعتو نمک بزن و تو روغن حسابی سرخ کن.بعد مرعارو در بیاز تو همون روغن دوتا پیاز رنده شده بریزو سرخ کن بعد مرغارو توش بچین و ادویه اینارو بزن یکم نمک چون به مرعتم نمک زدی زیاد نزن که شور نشه.زرد چوبه .فلفل .یکم پودرسیر و دارچینبعد بذار تفت بخوره و رب بهش اصافه کن.بعد از رب هم بهش حدود نیم پیمانه یا اگه مرغات زیادن یه پیمانه(مثلا من واسه 18 تیکه مرغ یه پیمانهزدم)ابنارنج بزن و بعد اب جوش بریز توش ولی نبندش به ابا نباید خیلی اب داشته باشه.بذار یه ساعتی بپزه اخرسر بهش زعفرون بزن این از مرغ واسه برنجتم میتونی زرشکو با یکم شکر تفت بدی.بعد خلال پسته و بادومو نیم ساعت تو گلاب خیس کنی یه تفت کوچیک بدب خلال پوست پرتقالم اگه داری تفت بده بریز رو برنجت.واسه خلال پوست پرتقالم که باید چندبار بجوشه تا تلخیش بره و یه روز تو گلاب و هل شکر بمونه
نقل قول
 سپاس شده توسط شاه پریا
۲۷-ارديبهشت-۱۳۹۷, ۰۲:۴۸ عصر
ارسال: #2544
RE: بحث آزاد آشپزی ۳
(امروز ۰۳:۱۲ عصر)'horinaz' نوشته است:  بچه ها تو زرشک پلو مرغ تو مرغش به جز نمک فلفل زردچوبه چی میریزن خیلی خوشمزه میخوام بشه

 

به مرغ یه سیر رنده شده هم بزن
آخرش که پخت یه ربع اخر زعفرون بزن
توی زرشک هم که با کره تفت میدی یکم رنده پوست پرتقال بریز عطر خوبی بهش میده


 

مطمئنم که خدا هیچ وقت دیر نمیکنهتصویر: images/smilies/heart.gif
نقل قول
۲۷-ارديبهشت-۱۳۹۷, ۰۳:۱۴ عصر
ارسال: #2545
RE: بحث آزاد آشپزی ۳
(امروز ۰۳:۳۶ عصر)'سمی جووونی 2' نوشته است:  
(امروز ۰۳:۱۲ عصر)'horinaz' نوشته است:  بچه ها تو زرشک پلو مرغ تو مرغش به جز نمک فلفل زردچوبه چی میریزن خیلی خوشمزه میخوام بشه


 




ببین این روش که میگم درست کن عالی میشه.
مرعتو نمک بزن و تو روغن حسابی سرخ کن.بعد مرعارو در بیاز تو همون روغن دوتا پیاز رنده شده بریزو سرخ کن بعد مرغارو توش بچین و ادویه اینارو بزن یکم نمک چون به مرعتم نمک زدی زیاد نزن که شور نشه.زرد چوبه .فلفل .یکم پودرسیر و دارچینبعد بذار تفت بخوره و رب بهش اصافه کن.بعد از رب هم بهش حدود نیم پیمانه یا اگه مرغات زیادن یه پیمانه(مثلا من واسه 18 تیکه مرغ یه پیمانهزدم)ابنارنج بزن و بعد اب جوش بریز توش ولی نبندش به ابا نباید خیلی اب داشته باشه.بذار یه ساعتی بپزه اخرسر بهش زعفرون بزن این از مرغ واسه برنجتم میتونی زرشکو با یکم شکر تفت بدی.بعد خلال پسته و بادومو نیم ساعت تو گلاب خیس کنی یه تفت کوچیک بدب خلال پوست پرتقالم اگه داری تفت بده بریز رو برنجت.واسه خلال پوست پرتقالم که باید چندبار بجوشه تا تلخیش بره و یه روز تو گلاب و هل شکر بمونه

 

این روشی که سمی جون میگن عالیه عزیزم
من یه تفاوت با ایشون داره اول کارم و اون اینه که مرغو آغشته به نمک و زردچوبه میکنم
با این روش امکان نداره مهمونات عاشق مرغت نشن

برای تفت زرشک هم با شکر و گلاب و عرق هل تفت بدی عالی میشه


 

شاه نشین چشم من تکیه گه خیال توست تصویر: images/smilies/heart.gif
نقل قول
 سپاس شده توسط سمی جووونی 2
۲۷-ارديبهشت-۱۳۹۷, ۰۷:۱۰ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۷-ارديبهشت-۱۳۹۷ ۰۷:۲۳ عصر توسط رنگی رنگی.)
ارسال: #2546
RE: بحث آزاد آشپزی ۳
(امروز ۰۳:۱۲ عصر)'horinaz' نوشته است:  بچه ها تو زرشک پلو مرغ تو مرغش به جز نمک فلفل زردچوبه چی میریزن خیلی خوشمزه میخوام بشه

 

ادویه مخصوص مرغ


 

(امروز ۰۸:۲۰ صبح)'النازی ی ی' نوشته است:  دوستان برای پختن شیر برنج از برنج خاصی استفاده میکنن یا فرقی نمیکنه؟
و اینکه چه عرقی رو بهش اضافه میکنید تا هم خوشمزه و خوش عطرش کنه هم مفید؟

 

برنج نیم دونه باشه بهتره،گلاب وهل.


 

(امروز ۰۳:۰۸ عصر)'گلپری' نوشته است:  بچه ها منم دریابید...
برای آش از سبزی قورمه سبزی استفاده کرده بودم بد نشده بود ولی کوکو رو تابحال امتحان نکردم...

 

برای هرغذایی ازسبزی مخصوص خودش استفاده کن،بنظرم خوب نمیشه.


 

لطفاواسه حل مشکل من ونجات پیداکردن ازدست۱سری آدم ازخدابیخبرواسم دعاکنید؛بدجوری گره افتاده توی کارم؛خواهش میکنم اگرمیتوانیدواسم دعای توسل یازیارت عاشورایاقرآن بخوانیدیاصلوات بفرستیدواگراماکن مذهبیم رفتیدلطفاواسم دعاکنید،ممنون
نقل قول
 سپاس شده توسط گلپری
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام