• سعید عرب
  • تشریفات آدم و حوا

باید ها و نباید های تغذیه

۲۲-آذر-۱۳۹۶, ۱۱:۳۹ صبح
ارسال: #141
   
RE: باید ها و نباید های تغذیه
 تصویر: ./uploads/201712/post_91469_1513152561_1de44ae3562fbdf87cc975ad54e3e1c2.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط *ناهید*
۲۲-آذر-۱۳۹۶, ۱۲:۱۲ عصر
ارسال: #142
     
RE: باید ها و نباید های تغذیه
نکات تغذیه ای در فصل سرما
بی شک استفاده از مواد مغذی خوب در رژیم غذایی می تواند فواید مثبتی را در سلامتی بدن داشته باشد و مقاومت بدن را در مقابل بیماری ها افزایش دهد. حال ۱۲ نکته تغذیه ای را برای شما عنوان می کنیم؛ 
▪ آب: در ماه های زمستان مغزتان کمتر پیام تشنگی صادر می کند اما حتماً از تامین آب مورد نیاز بدنتان مطمئن شوید زیرا زمستان هوا فقط سرد نیست، بلکه خشک هم هست.
 ▪ سایر مایعات: مراقب آنچه می نوشید باشید. به جز آب، مایعاتی مانند آبمیوه های طبیعی یا آب سبزیجات بسیار خوب هستند. اما سعی کنید از آبمیوه ها و کوکتل های مصنوعی و شکردار که گاهی مملو از خامه هم هستند و میزان بالایی کالری وارد بدنتان می کنند، دوری کنید. 
▪ ماهی: ممکن است در طول ماه های زمستان که نور خوشید کمتر می شود با کمبود ویتامین D رو به رو شوید. ماهی منبع بسیار خوبی از این ویتامین و همچنین اسیدهای ▪ چرب امگا ۳است که به شما کمک می کند هرگونه اختلالات روحیه را با بالابردن سطح سروتونین در بدنتان از بین ببرید.
 ▪ شکلات: خیلی ها نمی توانند هوس شکلات خوردن خود را ترک کنند، مخصوصاً در جشن ها و مهمانی ها. اما بهتر است در این زمینه هم انتخاب عاقلانه داشته باشید؛ انواع تیره تر شکلات با محتوی کاکائوی بالا، آنتی اکسیدان بسیار بالایی داشته و انتخاب بسیار خوبی به شمار می رود.
 ▪ آجیل: وقتی گرسنه تان شد، به آجیل حمله نکنید، فقط یک مشت از آن کافی است. تقریباً همه آجیل ها منبع بسیار خوبی از سلنیوم هستند که برای سلامت ذهن و جلوگیری از افسردگی مفید است. 
▪ دانه ها و غلات کامل: فیبر موجود در گندم، جو، نان های دانه کامل و برنج تاثیر محافظتی برای سلامت قلب و سیستم گوارش بدن دارند. از خوردن غلات و دانه های فرآوری شده خودداری کنید زیرا قسمت اعظم مواد مغذی موجود در آنها در مراحل مختلف فرآوری از بین می روند.
 ▪ ماست طبیعی: ماست حاوی کشت باکتری های فعال است که به شما برای تقویت سیستم ایمنی بدنتان در زمستان کمک می کند. به جای ماست های مصنوعی یا طعم دار، ماست ساده کم چرب را انتخاب کنید؛ برای خوشمزه تر شدن آن می توانید انواع میوه های تازه را هم خرد کرده و داخل آن بریزید. 
▪ مرکبات: نارنگی، پرتقال، کیوی، گریپ فروت، انگور قرمز و لیمو سالم ترینمیوه هایی هستند که می توانند در تمام طول سال بدنتان را تقویت کنند. ویتامین C موجود در همه مرکبات برای تقویت سیستم ایمنی بدن در فصل زمستان اهمیت ویژه ای دارد. 
▪ سبزیجات: حتماً در طول روز یک وعده سبزیجات در رژیم غذایی تان استفاده کنید. سبزی ها به دلیل داشتن ویتامین بالا شما را در مقابل میکروب ها واکسینه می کنند. 
▪ فیبر: برای از بین بردن یبوست در زمستان، رژیم غذایی تان را با انبوهی از فیبر پر کنید. کمی خلاقیت به خرج دهید و برای سالادتان از انواع مختلف میوه ها و سبزیجات استفاده کنید. اما دقت کنید که برای چاشنی سالاد از سس های چاق کننده و پر کالری دوری کنید. 
▪ قند میوه: زایلیتول یا سایر قندهای طبیعی که در میوه ها و گیاهان یافت می شوند، می توانند انتخاب بسیار خوبی برای جایگزین کردن قندهای مصنوعی باشند. 
▪ تنقلات: وقتی گرسنه می شوید، به جای اینکه به تنقلات پناه ببرید، یک بشقاب سالاد یا میوه یا یک مشت آجیل میل کنید.


 منبع:resalat-news.com
 

 

 

 

واژه رنگ زندگی بود وقتی تو فکر تو بودم
تصویر: http://www.kolobok.us/smiles/artists/just_cuz/JC_cupidgirl.gif
 
نقل قول
۲۵-آذر-۱۳۹۶, ۰۱:۱۸ عصر
ارسال: #143
RE: باید ها و نباید های تغذیه
همه می دانیم وقتی در محل کار گرسنه هستیم خیلی مشکل است بتوانیم در برابر غذاهای فرآوری شده که پر از چربی، قند و نمک هستند مقاومت کنیم. خستگی و استرس، ناخودآگاه ما را به انتخاب این خوراکی های مضر، که به آسانی هم در دسترس اند، سوق می دهد و بی خوابی باعث می شود دو برابر مقدار همیشگیِ خود کالری مصرف کنیم.

از طرفی ممکن است در محیط کارتان گزینه های زیادی برای انتخاب غذا یا میان وعده ی سالم نداشته باشید. شاید هم فرصت های وسوسه انگیز زیادی در محیط کارتان وجود دارد: آب نبات هایی که همکارتان در کشوی میز نگه می دارد، شیرینی هایی که در مناسبت های گوناگون به محل کار می آورند، یا پیتزایی چرب که دسته جمعی برای ناهار سفارش می دهید، چرا که دنیای پرسرعت امروز ممکن است فست فودها را به انتخاب بهینه ی شما تبدیل کرده باشد.

مشغله های فراوان کاری، تغذیه سالم را برای ما به کاری سخت تبدیل می کند. و کمبود زمان در این میان نقش مهمی بازی می کند. اما آنچه گفتیم بهانه های خوبی برای داشتن عادات بدِ غذایی در محل کار نیست. می توانیم با داشتن برنامه و لیستی از میان وعده های سالم، از زمان خود به درستی استفاده کنیم و خوراکی های سالم و در عین حال خوشمزه، با خود به محل کار ببریم. تغذیه ی سالم نه فقط برای خود شما، بلکه برای شغل تان هم اهمیت زیادی دارد: آنچه در طول روز می خورید علاوه بر سلامت و وزن شما، بر بازدهی کاری شما هم اثر مستقیم خواهد گذاشت. اگر غذا یا میان وعده های چرب یا پُرشکر مصرف کنید، خواب آلوده می شوید و در مجموع انرژی کمتری خواهید داشت. غذاهای چرب دیرهضم هستند و احساس سنگینی به شما می دهند. خوراکی های شیرین، قند خون را به سرعت بالا می برند و قندی که به سرعت بالا رفته به سرعت هم پایین خواهد آمد، در نتیجه خیلی زود باز احساس گرسنگی می کنید و در این شرایط، دیگر بازده خوبِ کاری معنایی نخواهد داشت.

در اینجا میان وعده های سالمی را به شما معرفی می کنیم که با موادی در دسترس به سرعت تهیه می شوند. این میان وعده ها به شما انرژی می دهند و سلامت و کارایی تان را در طول روز حفظ خواهند کرد. برای انتخاب این لیست از متخصصین سلامت، تغذیه و ورزش پرسیده ایم خودشان در طی روز چه میان وعده هایی مصرف می کنند. به یاد داشته باشید تحقیقات نشان می دهد اگر هر ۴ ساعت مقداری غذا مصرف کنید علاوه بر حفظ انرژی خود در طی روز، متابولیسم خود را نیز فعال نگاه می دارید.

این میان وعده های خوشمزه و سالم را دوست خواهید داشت:

۱. مغزها
مغزها دارای چربی های خوبی هستند که به سلامت قلب شما کمک می کنند. علاوه بر این مغزها سرشار از پروتئین، کلسیم، منیزیم، پتاسیم و فیبر نیز هستند. ولی مراقب کالری بالای آنها باشید و به اندازه از آنها مصرف کنید. برای مثال ۲۳ عدد بادام حدود ۱۷۰ کالری دارد که برای یک میان وعده میزان مناسبی است. بادام دارای بیشترین درصد پروتئین و بیشترین میزان فیبر در میان مغزهاست (۳٫۵ گرم به ازای هر ۲۳ عدد) و همچنین غنی از ویتامین E است (تامین کننده ی ۳۵% نیاز روزانه به ازای هر ۲۳ عدد).

تخته های مغزدار
می توانید از تخته های مغزدار عسلی که از مخلوط مغزها و فاقد شکر اضافی تهیه می شود استفاده کنید. می توانید این تخته های خوشمزه را به ابتکار خودتان با مخلوط کردن موادی که دوست دارید (مثلا: خرما، بادام، کنجد، بادام هندی و کشمش) در ماده ی چسبناکی مانند شکلات تلخ، عسل، یا کره ی بادام زمینی نیز تهیه کنید. اینگونه می توانید به تمایل خود به خوراکی های شیرین پاسخ دهید.

دستور طبخ پیشنهادی ما:
-یک فنجان کره ی بادام یا بادام زمینی (از انواع کره های تهیه شده از مغز ها می توانید استفاده کنید.)

-یک عدد تخم مرغ

-یک چهارم فنجان عسل یا شیره ی افرا

-سه فنجان انواع مختلف مواد برای پر کردن (ما معمولا از دانه ی کنجد، تخم شربتی، تخم پودر شده ی بَزرَک، شاهدانه، تخم کدو، پودر نارگیل، کشمش، شکلات چیپسی، گردو و تخم آفتابگردان استفاده می کنیم.) در اینجا آزادید هر چه خودتان دوست دارید اضافه کنید.

-نصف قاشق چایخوری وانیل

-نصف قاشق چایخوری دارچین

-نصف قاشق چایخوری جوش شیرین

-یک چهارم قاشق چایخوری نمک

فر را از قبل تا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتیگراد) گرم کنید.

همه ی مواد را در مخلوط کن یا آسیاب با یکدیگر کاملا مخلوط کنید.

در اندازه های یک چهارم فنجان از مخلوط بالا جدا کنید و روی سینی طبخ که آن را چرب کرده اید به صورت تخته ای شکل دهید.

سینی را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا مواد بپزند.

صبر کنید تا سرد شود. حالا از تخته های مغزداری که درست کرده اید لذت ببرید!

۲. میوه ها ی تازه
هر روز صبح یک سیب، موز، یا مقداری انگور بردارید و با خود به محل کار ببرید. میوه ها منبع ویتامین، مواد معدنی و فیبر هستند و با شیرینی طبیعی که دارند انتخاب مناسبی برای میان وعده ی شما به شمار می روند. میوه ها همچنین غنی از آنتی اکسیدان ها هستند که برای داشتن سیستم ایمنی قدرتمند تر و عملکرد بالاتر در محل کار عالی است. می توانید مطابق با فصل برای خودتان تنوع ایجاد کنید و انواع مختلفی از میوه ها را انتخاب کنید، اینگونه از انواع مختلفی از مواد مغذی هم برخوردار خواهید شد.

با نوشیدن یک لیوان شیر کم چرب، از پروتئین، کلسیم و ویتامین D موجود در آن بهره مند شوید. ترکیب این پروتئین با فیبر موجود در میوه، شما را برای ساعات طولانی تری سیر نگه می دارد.
موز یخ زده، جایگزینی عالی برای بستنیِ پر از قند و چربی است. یک موز متوسط دارای مقدار گلوکوز لازم برای کارکرد کامل مغز است.
سیب و کره ی بادام زمینی: سیب دارای فیبر است، همچنین با دارا بودن کربوهیدرات برای شما انرژی فراهم می کند، در حالی که کره ی بادام زمینی، منبعی از چربی های غیراشباع سالم را برایتان فراهم می آورد. ترکیب این دو، مقدار قند خون شما را ثابت نگه می دارد. این میان وعده ی بسیار خوشمزه و رضایت آفرین، چند ساعتی شما را سرپا نگه خواهد داشت.
۳. میوه های خشک شده
میوه ی تازه همیشه یک انتخاب عالی است، اما اگر می خواهید این دفعه چیز تازه ای را امتحان کنید به سراغ میوه های خشک بروید. زردآلو، سیب، یا موز خشک شده و کشمش را امتحان کنید. این خوراکی های شیرین، سرشار از پتاسیم و فیبر هستند، و نکته ی دیگر اینکه شما را با جویدن مشغول خواهند کرد.

۴. ماست
اکثر انواع ماست ها به وسیله ی باکتری هایی تولید شده اند که برای سیستم گوارش شما مفیدند. ماست همچنین منبع پروبیوتیک ها، پروتئین، کلسیم، ویتامین ها، پتاسیم و منیزیم است. همچنین می توانید از ماست به عنوان طعم دهنده هم در کنار سایر میان وعده ها استفاده کنید.

۵. پنیر
اگر در محل کار یخچال دارید می توانید از انواع پنیر به تنهایی یا همراه با ماده ای دیگر به عنوان منبعی خوب برای پروتئینِ در دسترس استفاده کنید. می توانید انواع نوین پنیرهای موجود در بازار را نیز امتحان کنید.

۶. تخم مرغ آپ پز
تخم مرغ منبع عالی پروتئین است که هم گرسنگی را برطرف می کند و هم قند خون را پایدار نگه می دارد، اما به خاطر بوی آن بهتر است به جای فضای اتاقِ کار، تخم مرغ را در غذاخوری میل کنید. همچنین می توانید با افزودن کمی سس تند تجربه ی جدیدی برای خودتان خلق کنید.

۷. سبزیجات
می توانید با استفاده از انواع سبزیجات مانند هویج، خیار، گوجه گیلاسی، کرفس و کاهو بر هوس خوردن میان وعده های کم ارزش غلبه کنید. سبزیجات خام به دلیل میزان بالای آب و فیبر می توانند شما را سیر کنند. اگر با خوردن سبزیجات خام به تنهایی مشکل دارید می توانید ابتکار به خرج دهید و با چیزی خوش طعم همراهشان کنید. مثلا از سس های با پایه ی ماست برای طعم دادن به سبزیجات استفاده کنید. همچنین می توانید از آب سبزیجات استفاده کنید، زیرا بعضی اوقات که احساس گرسنگی دارید و یا دلتان شیرینی می خواهد، در واقع تشنه هستید.

بار بعد که احساس گرسنگی داشتید نوشیدن یک لیوان آب گوجه فرنگی کم نمک را امتحان کنید.
تکه های خیار را در برش هایی با اندکی پنیر خامه ای یا ماست چکیده و یک تکه گردو تزئین و نوش جان کنید.
داخل ساقه های کرفس مقداری کره بادام زمینی و کشمش بریزید و از طعم جدیدی که تجربه خواهید کرد، لذت ببرید.
۸. بیسکویت رژیمی با کرم کاکائوی فندقی و تکه ای میوه
اگر عاشق شکلات هستید نیازی نیست که از آن صرف نظر کنید. می توانید با بیسکویت های رژیمی سبوس دار و کم قند، که با مقداری کرم کاکائوی فندقی و تکه ای میوه ی خوشمزه روی آن تزئین شان کرده اید، به علاقه ی خود به شیرینی و شکلات پاسخ گویید.

۹. نان کامل یا بیسکویت نمکی رژیمی با کره بادام زمینی
نان درست شده از آرد کامل یا بیسکویت های رژیمی را با مقداری کره بادام زمینی نوش جان کنید. این ترکیبِ سرشار از فیبر، به دلیل دارا بودن همزمان چربی و کربوهیدارت می تواند شما را برای مدت طولانی تری سیر نگه دارد.

۱۰. چوب شور
با اینکه نمکی است، چربی کمی دارد و با کربوهیدراتی که در خود دارد شما را تا وعده ی بعدی نگاه خواهد داشت.

۱۱. ذرت بو داده ی کم چرب
این میان وعده ی کم کالری هوس شما را برای یک خوراکی نمکی و تُرد رفع می کند و همچنین منبع خوبی از فیبر است. می توانید برای مزه دار کردن آن از پنیر چدارِ رنده شده هم استفاده کنید. این میان وعده انرژی شما را تامین کرده و شما را حسابی سرحال می آورد.

سالم تغذيه كن ، سالم زندگى كن
عروس آینده ...
نقل قول
دیروز, ۱۰:۳۲ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: دیروز ۱۰:۳۸ صبح توسط parmin.ab.)
ارسال: #144
   
RE: باید ها و نباید های تغذیه
مفید ترین مواد غذایی برای افزایش رشد موها :

۱. ماهی سالمون
این نوع ماهی سرشار از پروتئین، ویتامین D و امگا۳ است و در افزایش رشد موها نقش بسیار موثری ایفا می کند.

۲. فلفل دلمه ای زرد
این نوع فلفل، نیمی از نیاز روزانه بدن به ویتامینC را تامین می کند و مصرف آن، باعث تقویت های فولیکول های مو شده و از شکنندگی آن ها جلوگیری می کند.

۳. تخم مرغ
تخم مرغ سرشار از امگا۳ و بیوتین است و مصرف آن بر رشد موها تاثیر گذار خوهد بود. این نکته را در نظر بگیر که مصرف بیش از حد سفیده تخم مرغ و استفاده از آن به صورت خام، مانع از جذب بیوتین در بدن خواهد شد و اثر این ماده مغذی را از بین خواهد برد.

۴. تخمه آفتابگردان
تخمه آفتابگردان سرشار از ویتامین E است که باعث خونرسانی به فولیکول‌های مو و در نتیجه افزایش رشد مو خواهد شد.


۵. آووکادو
آووکادو حاوی ویتامین E و B است که باعث تقویت و افزایش رشد موها شده و سلامت و بافت موها را بهبود می بخشد.

۶. بادام
بادام سرشار از ویتامین E و بیوتین است که مصرف آن باعث تقویت و افزایش رشد موها خواهد شد.
 

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط باران 94 ، اتيشپاره
دیروز, ۱۱:۰۹ صبح
ارسال: #145
RE: باید ها و نباید های تغذیه
این غذاها را 2 بار گرم نکنید.

برخی از غذاها بعد از گرم کردن دوباره یک سری مواد سمی و خطرناک تولید میشود.
اغلب دیده می شود که افراد باقی مانده غذای خود را فریز کرده و بعد مجدد آن را مصرف می کنند. اگر چه در برخی موارد، این کار اشکالی ندارد اما گاهی سلامت افراد را تهدید می کند. به گفته متخصصان نگه داری باقی مانده غذاها و گرم کردن مجدد آنها خطرات جدی را برای بدن به همراه دارد. واقعیت این است که برخی غذاهای خاص پس از دوبار گرم کردن هیچ گونه ارزش غذایی ندارد.
گرم کردن مجدد سیب زمینی

این ماده غذایی ارزش غذایی بالایی دارد و برای بدن مفید است. اما اگر سیب زمینی برای بار دوم گرم شود، ارزش غذایی خود را از دست می دهد و دربدن ایجاد سم می کند.

گرم کردن مجدد اسفناج

گرم کردن مجدد اسفناج می تواند بسیار خطرناک باشد؛ این سبزی حاوی درصد بالایی نیترات است که پس از گرم کردن مجدد به نیتریت تبدیل می شود که سرطان زاست. اسفناج را بلافاصله پس از پختن مصرف کنید.

گرم کردن مجدد مرغ

خوردن گوشت مرغ پس از یک روز می تواند بسیار خطرناک باشد چرا که ترکیب پروتئین تغییر می کند و باعث بروز مشکلات گوارشی می شود. از آنجا که مرغ نسبت به گوشت از پروتئین بیشتری برخوردار است، بهتر است به طور سرد مصرف شود.اگر لازم باشد بهتر است در دمای کم و در طولانی مدت گرم شود.
گرم کردن مجدد کرفس

این سبزی کاربرد زیادی در پخت سوپ دارد. کرفس حاوی نیترات است و در صورت گرم شدن مجدد به ماده خطرناک تبدیل می شود لذا اگر در پخت سوپ از آن استفاده می کنید، به هنگام مصرف دوباره کرفس آن را جدا کنید.در پایان باید گفت که حتی نوع گرم کردن غذا نیز بسیار حائز اهمیت است چرا که امروزه افراد به طور چشمگیری از مایکروویو برای گرم کردن و پخت غذای خود استفاده می کنند و غافل از عوارض آن هستند.

گررم کردن مجدد قارچ
این ماده غذایی یکی از شناخته شده ترین مواد است که تحت هیچ شرایطی نباید برای دومین بار گرم شود، چرا که ترکیب پروتئین آن پس از گرم شدن دوباره تغییر خواهد کرد و مشکلات گوارشی برای فرد به همراه خواهد داشت. در صورت لزوم سرد مصرف کنید.

گرم کردن مجدد تخم مرغ
این ماده غذایی زمانی که در معرض دمای بالا قرار می گیرد، در بدن سم ایجاد می کند. گفتنی است که این اتفاق شامل غذاهایی که در پختشان از تخم مرغ استفاده شده است، نمی شود. از گرم کردن مجدد تخم مرغ بپرهیزید
.
گرم کردن مجدد چغندر
این سبزی حاوی نیترات است و برای سلامتی مفید است. مصرف چغندر پس از گرم کردن دوباره خطرناک نیست اما بهتر است که به صورت سرد مصرف شود

من يك بانوي قوي هستم.

چرخ بر هم زنم گر رِسم به مرادم 
تصویر: /images/smilies/new/angel.png
نقل قول
دیروز, ۱۱:۲۸ عصر
ارسال: #146
RE: باید ها و نباید های تغذیه
دوستان برای لاغری آب کرفسو کی باید مصرف کرد؟تصویر: /images/smilies/new/huh.png

 

 

 

عروسی 2 /96/6
بی نهایت دلتنگ عروسیمم
شدم همون پرنسس رویاهامتصویر: images/smilies/heart.gif
 
نقل قول
امروز, ۰۱:۰۹ عصر
ارسال: #147
RE: باید ها و نباید های تغذیه
صبح ها ناشتا

سالم تغذيه كن ، سالم زندگى كن
عروس آینده ...
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد