• سعید عرب
  • تشریفات آدم و حوا

باقالی پلو با ماهیچه

۱۰-آبان-۱۳۹۴, ۰۲:۴۴ عصر
ارسال: #61
RE: باقالی پلو با ماهیچه
(۲۷-مهر-۱۳۹۴ ۰۷:۵۱ عصر)khanoom vakil نوشته است:  بچه ها باقالی باید با پیاز سرخ کنی با یه مقدار کم اب و زردچوبه ونمک بعدش لابه لا شوید و زیره ودارچین بریزی موقع که برنج ابکش کردی ومیریزی داخل قابلمه


باقالی رو تفت میدید؟ تاحالا نشنیده بودم باقالیو کسی تفت بده

تورو دیدم خدا خندید من از عشق تو حظ کردم
با تو من کل دنیا رو تو یک لحظه عوض کردم
نقل قول
۲۴-آذر-۱۳۹۴, ۱۰:۲۹ عصر
ارسال: #62
RE: باقالی پلو با ماهیچه
باقالی رو من موقعی که می خوام برنج رو آبکش کنم آخر می ریزم تا چند قل خورد تو آبکش می ریزم ولی تا حالا تفت ندادم جالبه
نقل قول
۲۵-آذر-۱۳۹۴, ۰۲:۰۲ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-آذر-۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ صبح توسط Sweet92.)
ارسال: #63
RE: باقالی پلو با ماهیچه
آره اتفاقا مامان منم بعد از اینکه باقالى رو پخت با سیر و کره تفتش میده بعد به برنج اضافه میکنه بسیییییار خوشمزه میششششهههه

بچه ها حتما باید آبکش کنیم برنجو؟ خب من کته دوس دارم

21 اردیبهشت: یک شب زیبای بهاری...
سرباز کوچولوی من تو راهه! ٢٢هفته... ❤
نقل قول
 سپاس شده توسط sanam a
۲۵-آذر-۱۳۹۴, ۰۸:۳۳ صبح
ارسال: #64
RE: باقالی پلو با ماهیچه
سلومNew2
آنه جان ن کته هم میتونی بکنی
برای کته سبزیتو با برنج بریز و زمانیکه آب برنجت کشیده شد باقالیتو اضافه کنWink

فعلن صحبتی ندارم
نقل قول
 سپاس شده توسط Sweet92
۱۶-آذر-۱۳۹۶, ۱۲:۰۲ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۶-آذر-۱۳۹۶ ۱۲:۰۳ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #65
   
RE: باقالی پلو با ماهیچه
طرز تهیه پخت یک ماهیچه خوش طعم :

ماهیچه از استخوان جدا نشده : به تعداد افراد
روغن: به میزان لازم 
زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
زعفران آب‌کرده : 2 قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد برای 3 ماهیچه

مقدار کمی روغن در یک ماهیتابه بریزید و زردچوبه را تفت دهید
ماهیچه‌ها را به آن اضافه و سرخ کنید تا طلایی شود.
این مرحله را با حرارت بالا انجام دهید که آب موجود در گوشت خارج نشود. 
بعد در یک قابلمه که کف آن گنجایش تعداد ماهیچه‌ها را داشته باشد، آنها را در یک ردیف چیده و روی آنها را با پیاز خرد شده فراوان بپوشانید.
روغن زیتون، زعفران و فلفل را هم به آن اضافه و حرارت را کم کنید و اجازه دهید ماهیچه با آب پیاز‌ها و آب موجود در خودش پخته شود. 
دقت کنید تا زمان پخت کامل نباید ماهیچه‌ها را جابه‌جا کرد و پیازها حتما روی گوشت باشد.
برای پخت این ماهیچه اصلا نیاز به آب نیست. وقتی کامل پخته شد. به آرامی جابه‌جا کنید وقتی پیاز در این حالت سرخ شد به آن نمک بزنید

 تصویر: ./uploads/201712/post_91469_1512635546_20786f24336b19b4d5f7bfc0489778b6.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط janan joon
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد