همت غرب، بعد از پل ستاری، خیابان کبیری طامه، خیابان چمران، باشگاه پذیرایی آریا
تلفن: 02144611630 , 02144611636
باشگاه تشریفاتی آریا |
۳-ارديبهشت-۱۳۹۶, ۱۰:۱۹ صبح
![]() |
||||
|
||||
RE: تالار آریا
(۳-ارديبهشت-۱۳۹۶ ۰۴:۵۲ صبح)مریم آبانی نوشته است:(۲-ارديبهشت-۱۳۹۶ ۱۱:۴۹ عصر)'ستایش زلزله' نوشته است: سلام دوستان،منم بااینجاقراردادبستم،امیدوارم مراسم منم خوب باشه من اون جمله ای که گفتم اشپزتغییرکرده سوالی بود،چون اینجاازکیفیته غذاش بدشنیدم،که باقالی پلوشوره و جوجه نپخته،ولی من رفتم و غذاتست کردم،همچین چیزی نبوداصلا،حتی خیلی دقتم کردم،من حدود۲۰فروردین قراردادنوشتم تاریخ عروسی:96/6/3 تالار:آریا آتلیه: اگزوتیک آرایشگاه:مصی جون مزون: شانل خداجونم دوست دارم |
||||
۳-ارديبهشت-۱۳۹۶, ۰۴:۰۴ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۳-ارديبهشت-۱۳۹۶ ۱۰:۱۹ صبح)ستایش زلزله نوشته است:(۳-ارديبهشت-۱۳۹۶ ۰۴:۵۲ صبح)مریم آبانی نوشته است:(۲-ارديبهشت-۱۳۹۶ ۱۱:۴۹ عصر)'ستایش زلزله' نوشته است: سلام دوستان،منم بااینجاقراردادبستم،امیدوارم مراسم منم خوب باشه آها، که اینطور من از تغییر آشپزش بی اطلاعم شایدم واقعا اون چند موردی که غذاش بد بوده اتفاقی بوده و اصلاح شده! امیدوارم مراسم شما عالی باشه |
||||
|
۱۱-ارديبهشت-۱۳۹۶, ۰۱:۲۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
اصلا بزرگترین امتیاز اینحا غذا و پذیراییش هست. من که واقعا ازشون ممنونم. تمام دوستان و فامیل هنوزم میگن عروسی شما لاکچری بود.
مراسم عقد: 93/11/9 خوب ولی نه عالی! آرایشگاه گل رز خوب،آتلیه صدف متوسط، باغ پرنیا خوب عروسی: 95.2.2 به امید خدا تالار آریا مزون کارولن آرایشگاه پارس آنا آتلیه باراد بابایی
انتخاب های من
بستن
آرایشگاه: سالن زیبایی پارس آنا - شو عروس 6 دی و قرعه کشی 5 عروس vip رایگان آتلیه: استودیو باراد - بهرام بابایی لباس عروسی و نامزدی: مزون کارولن(امیر اکرم) تالار و باغ: تالار آریا |
||||
|
۱۹-ارديبهشت-۱۳۹۶, ۰۳:۲۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
دوستان تاحالا کسی رفته این تالار و غذا کم بیاد؟؟؟؟؟
یا مراسم خودش بوده باشه فامیلا بگن غذا کم بوده؟
انتخاب های من
بستن
آرایشگاه: آرایشگاه لی لی vip شهرک غرب آتلیه: آتلیه نوعروس ها++ تخفیف ویژه برای کاربران نو عروس ++ تالار و باغ: تالار آریا |
||||
۲۳-ارديبهشت-۱۳۹۶, ۰۴:۴۵ صبح
![]() |
||||
|
||||
RE: تالار آریا | ||||
۶-خرداد-۱۳۹۶, ۱۱:۱۸ صبح
![]() |
||||
|
||||
نه گلم اما کلا چون سلف سرویس هست استرس دارم همین
![]()
انتخاب های من
بستن
آرایشگاه: آرایشگاه لی لی vip شهرک غرب آتلیه: آتلیه نوعروس ها++ تخفیف ویژه برای کاربران نو عروس ++ تالار و باغ: تالار آریا |
||||
۹-خرداد-۱۳۹۶, ۰۴:۲۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۲-ارديبهشت-۱۳۹۶ ۱۱:۴۹ عصر)'ستایش زلزله' نوشته است: سلام دوستان،منم بااینجاقراردادبستم،امیدوارم مراسم منم خوب باشه سلام عزیزم - میتونم هزینه ش رو بپرسم ؟
انتخاب های من
بستن
آرایشگاه: آرایشگاه گیوا (شهرک غرب) آتلیه: استودیو باراد - محسن آریا (Barad Studio) لباس عروسی و نامزدی: مزون کارولن(امیر اکرم) تالار و باغ: تالار الماس الوند (مرزداران) |
||||
۹-خرداد-۱۳۹۶, ۰۴:۴۱ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۹-خرداد-۱۳۹۶ ۰۴:۲۵ عصر)Atiye89 نوشته است:(۲-ارديبهشت-۱۳۹۶ ۱۱:۴۹ عصر)'ستایش زلزله' نوشته است: سلام دوستان،منم بااینجاقراردادبستم،امیدوارم مراسم منم خوب باشه دقیق یادم نیست،چون پیگیری نمیکنم،ولی فک کنم حدود۶۰،۷۰تومن شد تاریخ عروسی:96/6/3 تالار:آریا آتلیه: اگزوتیک آرایشگاه:مصی جون مزون: شانل خداجونم دوست دارم |
||||
۱۴-تير-۱۳۹۶, ۰۸:۳۶ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۹-خرداد-۱۳۹۶ ۰۴:۲۵ عصر)'Atiye89' نوشته است:(۲-ارديبهشت-۱۳۹۶ ۱۱:۴۹ عصر)'ستایش زلزله' نوشته است: سلام دوستان،منم بااینجاقراردادبستم،امیدوارم مراسم منم خوب باشه قیمت کمترین منوش تا اواخر فروردین نفری 120 تومن بود که میوه شیرینی و خواننده و دیجی هم روی منوش هست. |
||||
۲۹-آبان-۱۳۹۶, ۰۸:۴۸ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: باشگاه تشریفاتی آریا
اینجا کلا منوی دیس پرس نداره ؟
خدایا...بابت همه چی سپاسگذارم |
||||
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.