• آرایشگاه مدیس
  • باغ vp

انواع گراتن

۲۰-مرداد-۱۳۹۵, ۰۸:۴۶ صبح
ارسال: #11
RE: انواع گراتن
گراتن کدو و گوجه فرنگی

کدو سبز 4 عدد . گوجه فرنگی 2 عدد . سیر 2 حبه . ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان رنده شده 4 قاشق غذاخوری . پنیر پیتزا رنده شده 1/2 لیوان . روغن زیتون مقداری
[تصویر: انواع گراتن]
طرز تهیه : کدو سبزها را بشویید و به صورت حلقه ای خرد کنید ، گوجه فرنگی ها را نیز به صورت حلقه ای خرد کنید.

ته ظرف پیرکس را با روغن زیتون چرب کنید و همانند شکل حلقه های کدو سبز و گوجه فرنگی را در کنار هم قرار دهید و مقداری نمک و فلفل روی آنها بپاشید ، پنیر پیتزا و پنیر پارمزان را با سیر خرد شده مخلوط کنید و روی حلقه های کدو و گوجه فرنگی بریزید.

ظرف یا قالب را داخل فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده اید 20 – 30 دقیقه قرار دهید تا گراتن آماده شود ، پس از پخت اجازه دهید گراتن خنک شود سپس روی آن ریحان خرد شده بپاشید و سرو کنید.
[تصویر: انواع گراتن]

تدریس خصوصی زبان انگلیسی دوره اول و دوم/ کنکور
اللهم صل علی محمد و آل محمد
نقل قول
 سپاس شده توسط sima99_j ، Sahraa71 ، سودي95
۸-شهريور-۱۳۹۵, ۱۱:۰۰ صبح
ارسال: #12
RE: انواع گراتن
مواد لازم

فیله مرغ 1 کیلو
بادمجان قلمی 10 عدد
سس سفید 3 لیوان
پیاز بزرگ خرد شده 1 عدد
پنیر پیتزا یا موزارلا 1 بسته
روغن 3 قاشق
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
پودر آویشن 1/3 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه

گراتن مرغ و بادمجان



طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.

برای تهیه گراتن بهتر است چند ساعت قبل از طبخ، فیله های مرغ را مکعبی ببرید و به همراه پیاز خرد شده، پودر سیر، آویشن، نمک و فلفل در کاسه ای بریزید تا مزه دار شود. سپس فیله ها را بیرون بیاورید و آنها را با کمی روغن روی حرارت نسبتا بالا تفت دهید تا کمی سرخ شوند.

بادمجانها را خوب بشوئید.(اگر تازه هستند می توانید آنها را با پوست استفاده کنید.) بادمجانها را حلقه ای کنید و در یک تابه متوسط با روغن سرخ کنید. سپس آنها را روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.

حالا در یک ظرف پیرکس, فیله های تفت داده را بریزید, روی آن کمی سس سفید و پنیر پیتزا بریزید, یک لایه بادمجان بچینید و دوباره سس سفید بریزید و با پنیر پیتزا، روی گراتن را بپوشانید. ظرف را به مدت تقریبا 30 تا 45 دقیقه در فر بگذارید تا روی پنیر طلایی شود.

[تصویر: انواع گراتن]

تدریس خصوصی زبان انگلیسی دوره اول و دوم/ کنکور
اللهم صل علی محمد و آل محمد
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، سودي95
۲۵-شهريور-۱۳۹۵, ۰۸:۲۸ عصر
ارسال: #13
RE: انواع گراتن
گراتن سیب زمینی و کالباس

من از بادمجون خوشم نمیاد واسه همین تو گراتن هام از بادمجون استفاده نمیکنم

سیب زمینی رو اسلایس میکنیم. بعد سرخ میکنیم ولی نه خیلی زیاد باید بافت سیب زمینی نرم باشه ( خیلی راحترشم اینه که سیب زمینیو آب پز کنین که سالم تر باشع و بعد اسلایسش کنین). بعد کف ظرف یه لایه سیب زمینی میریزیم بعد ژامبون ها بعد پنیر موتزارلا که کش میاد. بعد میتونین یه لایه دیگه سیب زمینی و پنیر و کالباس هم اضافه کنین

بعدم میزارین تو ماکروفر و زمان میدین بهش. چون موادش پخته هست فقط در حئ آب شدن پنیر کافیه. میتونین 2 دقیق گریل رو هم بزارین که روی پنیر طلایی شه
اینم گراتن من:

[تصویر: انواع گراتن]

خدایا... توکل به خودت... ازت میخوام برام بهترینا رو رقم بزنیتصویر: images/smilies/heart.gif
نقل قول
 سپاس شده توسط sima99_j ، ***ترمه*** ، مهرایین ، Sahraa71 ، سودي95
  • خرید اقساطی
  • گروه ژ
۲۳-آبان-۱۳۹۶, ۱۲:۴۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۳-آبان-۱۳۹۶ ۱۲:۴۹ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #14
       
RE: انواع گراتن
+گراتن اسفناج و پاستا 
مواد لازم:
پاستای درشت : نیم کیلوگرم
اسفناج تازه و ریز : ۶پیمانه
روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده : ۲حبه
نمک و فلفل : به میزان کافی
پنیر پارمیزان رنده شده : یک چهارم پیمانه
خامه : یک پیمانه

طرز تهیه :
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و ظرف مناسب پیرکس را کمی چرب کنید.پاستا را طبق دستور روی بسته آماده و آبکش کنید.سیر را در روغن تفت دهید و اسفناج را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید.پاستا و اسفناج را با هم مخلوط کنید، خامه و سپس پنیر روی آن بریزید و بگذارید به مدت نیم ساعت و تا زمانی که روی آن طلایی و ترد شود، بپزد.

+گراتن سیب زمینی و پنیر 

مواد لازم :
سیب زمینی : 6 عدد متوسط
سیر خرد شده : 2 حبه
پنیر رنده شده : 2 پیمانه
شیر : یک پیمانه
سبزی معطر خرد شده : نصف قاشق مرباخوری
خامه نصف پیمانه

طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.سیب زمینی را پوست کنید و برش‌های حلقه‌ای بزنید.شیر و خامه را با هم مخلوط کنید.سیر خرد شده را به ظرف پیرکس بمالید.نیمی از حلقه‌های سیب زمینی را در ظرف بچینید.با نیمی از پنیر، کاملاً روی سیب زمینی را بپوشانید. سپس نیمی از مخلوط شیر و خامه را روی آن بریزید، بعد از آن نمک و سبزی روی آن بپاشید.سپس دوباره لایه‌ای از باقی مانده حلقه‌های سیب زمینی، پنیر، مخلوط شیر و خامه، نمک و سبزی را بریزید.ظرف را با کاغذ آلومینیومی بپوشانید و به مدت ۳۰دقیقه در فر بپزید.فویل را بردارید و پخت را به مدت ۱۰دقیقه ادامه دهید و داغ داغ سرو کنید. 

+گراتن سبزیجات 

مواد لازم :
هویچ خلالی و پخته 3 عدد
کدوی سبز 3 عدد
لوبیا سبز خرد و پخته شده 200 گرم 
پنیر پیتزا 400 گرم 
قارچ خرد شده 200 گرم 
رب گوجه فرنگی 3 قاشق سوپ خوری 
پیاز 1 عدد
دارچین زردچوبه فلفل نمک به میزان لازم 

+مواد لازم برای تهیه سس سفید 

کره 50 گرم
خامه 100 گرم 
شیر 2.5 لیوان 
آرد 0.5 لیوان 

+طرز تهیه سس سفید :
آرد را به تدریج به شیر سرد اضافه می‌کنیم. روی حرارت گذاشته تا کم کم سفت شود. بعد کره و روغن را اضافه می‌کنیم.

+طرز تهیه گراتن :
می توانیم از گل کلم، کلم سفید یا هر سبزی فصل که در دسترس است استفاده کنیم.پیاز را تفت می‌دهیم تا فقط سبک شود سپس قارچ را به آن اضافه کرده، حرارت باید زیاد باشد تا قارچ آب نیندازد. ادویه‌ها و رب را اضافه می‌کنیم. لوبیا سبز پخته، هویج پخته و کدو را باپوست خلالی کرده و تفت می‌دهیم. زیر شعله را خاموش می‌کنیم.ظرف گراتن باید ظرفی باشد که می‌خواهیم سر میز غذا بیاوریم. بنابراین در ظرف پیرکسی سس سفید ریخته، بعد کمی مواد تفت خورده در بالا، دوباره سس سفید و همین طور در روی سطح ظرف پنیر پیتزا می‌ریزیم.در فر به مدت 0.5 ساعت در حرارت 175 درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر قرار داده سپس به مدت 5 دقیقه گریل را روشن می‌کنیم. تا پنیر پیتزا طلایی شود.


 

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، سودي95
۱۷-فروردين-۱۳۹۸, ۰۳:۳۷ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۷-فروردين-۱۳۹۸ ۰۳:۳۷ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #15
       
RE: انواع گراتن
گراتن کدو سبز و سیب زمینی :

۲ عدد سیب زمینی آبپز

۳ عدد کدو سبز

۴ قاشق غذاخوری آرد سفید

۲ پیمانه شیر

۵۰ گرم کره

کمی پودر درشت سوخاری یا پودر نان خشک

۱۰۰ گرم پنیر پیتزا

۳ قاشق غذاخوری کنجد

نمک و فلفل به میزانی که دوست داری

روغن به مقدار دلخواه

خب برای درست کردن این غذای راحت و خوشمزه اول فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کن تا گرم شود. کدو ها را خوب بشور و حلقه حلقه کن. آن ها را کف یک ماهیتابه بچین، کمی روغن و ۳ قاشق غذاخوری آب اضافه کن تا کدو ها بخار پز و سرخ شوند اما برشته نشوند. در همین حین سیب زمینی ها را آبپز کن و بعد از پخت پوستشان را بکن. آن ها را حلقه حلقه کن، کمی نمک و فلفل سیاه رویشان بپاش و کنار بگذار.

برای درست کردن سس بشامل کره را داخل یک شیر جوش بریز تا ذوب شود. آرد را به آن اضافه کن و تفت بده. حالا شیر را آرام آرام اضافه کن و مدام هم بزن تا آرد گلوله نشود. حرارت را روی متوسط رو به پایین بگذار و سس سفید را مرتب هم بزن چون یک دفعه غلیظ می شود. زمانی که به غلظت مناسب رسید (مانند ماست) نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و حرارت را خاموش کن.

یک ظرف پیرکس را بردار، کف آن را با روغن چرب کن و کمی از سس بشامل را کف ظرف بریز. حالا سیب زمینی های پخته و سپس کدو ها را کف ظرف بچین رویش سس سفید بریز و اگر باز هم کدو و سیب زمینی باقی مانده بود این لایه را تکرار کن. در آخر باقی مانده سس بشامل را روی مواد بریز و پنیر پیتزا را رویشان بپاش. روی گراتن را کنجد و پودر نان خشک بپاش و آن را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده بودی قرار بده. بگذار حدودا بین ۳۰ الی ۴۵ دقیقه داخل فر بماند تا طلایی و برشته شود. گراتن کدو سبز را از فر خارج کن و اجازه بده کمی خنک شود. آن را برش بزن و در ظرف دلخواهت سرو کن


 تصویر: ./uploads/201904/post_91469_1554552396_c15d4af63d9a7568c4bd2f41676befe1.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، سودي95
۹-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۱۲:۳۰ عصر
ارسال: #16
       
RE: انواع گراتن
طرز تهیه گراتن سیب زمینی و مرغ :

سیب زمینی متوسط سه یا چهار عدد،سینه مرغ نصف یک عدد،قارچ پنج عدد خرد شده،فلفل دلمه ای خرد شده یدونه متوسط،نمک،فلفل،آویشن، سس بشامل،پنیر پیتزا

طرز تهیه:

مرغ رو با دو حبه سیر و یک پیاز کوچک و کمی نمک و فلفل و زردچوبه آبپز و بعد ریش ریش کنید.
سیب زمینی رو در مقداری آب و نمک بپزید(بیش از حد نپزه که له بشه)،بعد از پخت اجازه دید کاملا خنک بشه و حلقه حلقه کنید(بدون پوست).
سس بشامل رو با این مقادیر درست کنید:

یک قاشق کره در تابه روی شعله ملایم بذارید تا ذوب بشه بعد یک و نیم قاشق غذاخوری سر صاف(یا یک قاشق غذاخوری سر پر)آرد اضافه کنید و یکی دو دقیقه با کره تفت بدید.حالا شیر رو کم کم اضافه کنید و همزمان هم بزنید(هم نزنید گوله گوله میشه).یکمی هم نمک و فلفل و پودر سیر اضافه کنید.حالا روی شعله ملایم هم بزنید تا سس غلیظ و شبیه به فرنی بشه و شل نباشه.

مواد میانی:

یکی دو قاشق پیاز خرد شده رو در یک قاشق روغن تفت بدید.سبک که شد،فلفل دلمه ای و قارچ رو اضافه کنید و کمی تفت بدید و بعد مرغ+نمک و فلفل و آویشن رو اضافه کنید و بعد از یه کوچولو تفت دادن شعله رو خاموش کنید.
ظرف مناسب فر که مناسب سرو غذا هم باشه انتخاب کنید،این غذا داخل همون ظرفی که پخته میشه،سرو میشه پس ظرف مناسب و زیبا انتخاب کنید.با قلمو خیلی کم ته ظرف رو چرب کنید.
یک لایه سیب زمینی بچینید طوری که حلقه ها ی سیب زمینی کمی روی هم بیاد و کف ظرف کاملا پوشیده بشه،خیلی کم پنیر پیتزا بعد مواد مرغی و روی این مواد سس بشامل رو بریزید.حالا دوباره یک ردیف سیب زمینی مطابق لایه اول بچینید، کمی سس بشامل و مقداری پنیر پیتزا روی سیب زمینیها بریزید.
ظرف رو برای بیست دقیقه تا نیم ساعت داخل فر صد و هشتاد درجه که از قبل گرم کردید بذارید و در آخر دو سه دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا روشم طلایی بشه.
اگر فر ندارید در مایکروفر ،روی حالت کانوکشن،دما صد و هفتاد و ظرف روی سه پایه کوتاه بپزید،یا کلا گراتن رو در تابه روی شعله خیلی کم بذارید تا پنیر ذوب بشه.
موقع سرو یکم آویشن روش بپاشید و نوش جان بفرمایید.

نکته :
میتونید کلا لایه مرغی رو حذف و فقط از چند لایه سیب زمینی استفاده کنید یا لایه میانی از ترکیب مواد گوشتی ماکارونی استفاده کنید یا از ترکیب سبزیجاتی مثل قارچ و ذرت و نخودفرنگی برای لایه میانی استفاده کنید.


 تصویر: ./uploads/201904/post_91469_1556528427_b155e6dadb1b08ff4e52b619e4792b59.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، سودي95
۱۹-خرداد-۱۳۹۸, ۱۲:۴۳ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۹-خرداد-۱۳۹۸ ۱۲:۴۴ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #17
       
RE: انواع گراتن
گراتن ماکارونی :

ماکارانی فرمی : 300 گرم
گوشت چرخ کرده : 150 گرم
سس بشامل : 1 دستور
پنیر پارمزان : 200 گرم

ابتدا گوشت چرخ کرده را همراه پیاز و ادویه گوشت و پودر سیر و کمی فلفل و رب گوجه فرنگی آماده کنید.
سس بشامل یا سس سفید را نیز طبق دستور ذکر شده در لازانیا  تهیه کنید.
یک ظرف مربع یا مستطیل پیرکس را در نظر بگیرید  کمی از سس بشامل را کف ظرف بریزید و صاف کنید سپس نیمی از ماکارانی فرمی آبکش شده را روی سس بریزید اکنون کمی از مواد گوشتی و سس بشامل را به همه جای ماکارانی ها برسانید .
در صورت تمایل می توانید سطح آن را با پنیر پارمزان بپوشانید ولی برای کم کالری شدن می توان کمی به اطراف ظرف فقط بریزید.(چرا اطراف ظرف؟به برش بهتر گراتن کمک می کند.)
مجددا ماکارانی فرمی و دوباره مواد گوشتی و سس سفید را بریزید.
بهتر است روی گراتن ماکارانی باشد و یک لایه پنیر پارمزان بپاشید.
روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و در فر 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه زمان پخت دهید.
سپس فویل را بردارید و اجازه دهید 15 دقیقه در فر سطح گراتن طلایی شود.


چند نکته در مورد درست کردن گراتن

  • این مقدار برای 4-5 نفر کافی است.

  • گراتن را نیز مانند لازانیا اجازه دهید 10-15 دقیقه خنک شود سپس برش بزنید و سرو کنید.


تصویر: ./uploads/201906/post_91469_1560071579_9e0232e572cd640632ddde8934d60d12.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، سودي95
۱۰-تير-۱۳۹۸, ۱۲:۳۸ عصر
ارسال: #18
       
RE: انواع گراتن
گراتن مرغ و سبزیجات :

مواد لازم؛

نصف یک سینه مرغ پخته و ریش ریش شده ،قارچ ورقه شده ده عدد،فلفل دلمه ای خرد شده یک عدد،بادمجان پوست گرفته و خرد شده دو عدد، سیب زمینی مکعبی(نگینی) خرد شده سه عدد متوسط،ذرت پخته یا کنسروی حدودا نصف لیوان، سس بشامل طبق دستوری که در هایلایت گذاشتم،نمک و فلفل سیاه و قرمز و آویشن و پودر سیر


طرز تهیه:

سس بشامل رو طبق دستور درست کنید(در هایلایت).اگر شک دارید که بادمجان تلخه یا نه،کمی داخل آب و نمک بذارید تا تلخی احتمالیش گرفته بشه بعد در مقدار کمی روغن تفت بدید تا نرم بشن.اصلا روغن زیاد مصرف نکنید،روی حرارت کم با روغن کم و در تابه بسته .

سیب زمینیها رو هم ده دقیقه آبپز و بعد آبکش کنید(اول پوست بگیرید و خرد کنید بعد بپزید).میتونید سیب زمینی رو سرخ کنید ولی خیلی روغنی میشه.
قارچ رو تفت بدید،مرغ+فلفل دلمه ای،ذرت رو اضافه کنید.نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن و پودر سیر اضافه کنید.در این مرحله میتونید یک قاشق رب هم استفاده کنید.کمی که تفت خورد شعله رو خاموش کنید.

حالا ته ظرفی که میخواید گراتن رو در اون بپزید،دو قاشق سس بشامل بریزید،بعد یک لایه سیب زمینی،یک لایه بادمجان،مواد مرغ و قارچ،کمی بشامل و پنیر پیتزا.همین مراحل رو تکرار کنید.لایه آخر بشامل و پنیر باشه.

گراتن رو در فر صد و هستاد درجه حدود نیم ساعت بپزید و اگر لازم بود یکی دو دقیقه در آخر گریل رو روشن کنید تا روشم برشته بشه.
روی گاز داخل تابه هم میتونید درستش کنید.


 تصویر: ./uploads/201907/post_91469_1561972072_969e65aa19a2d8ceda3faf85bc5e90b5.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط سودي95
۱۱-تير-۱۳۹۸, ۱۲:۵۴ عصر
ارسال: #19
       
RE: انواع گراتن
گراتن پاستا و مرغ :

مواد لازم :

سینه ی مرغ مکعبی شده به مقدار لازم
قارچ به مقدار لازم
گوجه پوست گرفته شده و نگینی شده یک عدد
نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن
پاستا نصف بسته
پنیر پیتزا ۲ لیوان

طرز تهیه :

اول از همه مرغ رو با ادویه ها تفت میدیم ، تفت که خورد و پخت میذاریم کنار ، قارچ هارو خورد میکنیم داخل یه تابع بدون روغن با یکم آبلیمو تفت میدیم(اینجا میتونین خامه هم بهش اضافه کنین،من نکردم)،بعد با مرغ ها قاطی میکنیم و گوجه رو هم بهش اضافه و دوباره تفت میدیم ، میذاریم کنار ، نصف بسته پاستا رو جوش میدیم آبکش میکنیم،داخل ظرف مورد نظرتون لایه ی پایین رو پاستا بریزین و کل مواد مرغ رو وسط و دوباره روش پاستا و سرآهر پنیر پیتزا رو روش بریزین،بذارین داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه ۱۸۰ درجه.
  

تصویر: ./uploads/201907/post_91469_1562059477_c730e815a873f432432f44ae267e6965.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط سودي95
۲۴-دي-۱۳۹۸, ۰۲:۴۷ عصر
ارسال: #20
       
RE: انواع گراتن
گراتن مرغ و سبزیجات :

یک سینه مرغ پخته و مکعبی خرد شده
پنیر پیتزا
۱۰ عدد قارچ
۱ عدد فلفل دلمه ای خرد شده
۲عددبادمجان پوست گرفته و خرد شده (یا حلقه ای یا مکعبی)
۳ عدد سیب زمینی نگینی خرد شده
سس بشامل (هایلات شده سس ها)
نمک و فلفل سیاه و قرمز و آویشن و پودر سیر
.

طرز تهیه:

بادمجان و سیب زمینی رو در ماهیتابه با مقداری روغن تفت دهید تا پخته شوند،البته جداگانه قارچ را هم خرد کنید و تفت دهید سپس مرغ و فلفل دلمه ای در ماهیتابه بریزید نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن و پودر سیر رو هم اضافه کنید چند دقیقه تفت دهید و شعله را خاموش کنید.
حالا ته ظرفی که میخواهید گراتن را بپزید،دو قاشق سس بشامل بریزید،بعد یک لایه سیب زمینی،یک لایه بادمجان،مواد مرغ و قارچ،کمی بشامل و پنیر پیتزا.همین مراحل رو تکرار کنید.لایه آخر بشامل و پنیر باشه.
گراتن رو در فر صد و هستاد درجه حدود نیم ساعت بپزید و اگر لازم بود یکی دو دقیقه در آخر گریل رو روشن کنید تا روشم برشته بشه.
روی گاز داخل تابه هم میتونید درستش کنید
مواد رو به دلخواه میتونید جایگزین کنید


 تصویر: ./uploads/202001/post_91469_1579000646_56f87540b594f333e10c4496af048ca8.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام