• تقی زاده
  • آرایشگاه مدیس

انواع کوکی و کوکیز

۲۰-شهريور-۱۳۹۸, ۰۹:۵۷ صبح
ارسال: #81
       
RE: انواع کوکی و کوکیز
آرد دو و نیم پیمانه(پیمانه استاندارد شیرینی پزی یا لیوان دسته دار فرانسوی)،پودر قند یک پیمانه سرخالی(برای کوکی و بیسکویت حتما باید از پودر قند الک شده و کاملا نرم استفاده کنید)،تخم مرغ یک عدد کامل+یدونه زرده،کره در دمای محیط صد و هشتاد گرم(از روغن صاف قنادی یا روغن جامد هم میتونید استفاده کنید ولی صد و پنجاه گرم)،وانیل خالص پودری نصف ق چایخوری

طرز تهیه:

کره+پودر قند رو با همزن حدود پنج دقیقه بزنید بعد تخم مرغ+وانیل رو اضافه کنید و دو دقیقه دیگه بزنید.حالا آرد رو بریزید و از این به بعد با قاشق مخلوط کنید تا خمیر منسجم بشه،اگر لازمه با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد و چسبنده نباشه.ممکنه کمی آرد بیشتری لازم باشه پس کم کم آرد اضافه کنید.

خمیر رو در نایلون بذارید و حدود یک ساعت در یخچال استراحت بدید.بعد از این تایم ،خمیر رو به ضخامت نیم سانت باز کنید و با کانر دلخواه قالب بزنید و در فر صد و هشتاد درجه که از یک ربع قبل گرم کردید حدود ده دقیقه بپزید،فقط کافیه زیر و کناره ها یکمی طلایی بشه و نباید تغییر رنگ خاصی ایجاد بشه،با توجه به حرارت مختلف فرها،زمان رو چک کنید که نسوزه.بذارید کاملا خنک بشه و بعد از سینی خارج‌کنید.

نکته:برای کوکی کاکائویی،دو ق از آرد کم‌ کنید و بجاش پودر کاکائو بزنید.

نکته:برای کوکیهای رنگی،در آخر کمی رنگ مجاز خوراکی به خمیر اضافه کنید.


 تصویر: ./uploads/201909/post_91469_1568183269_bfffa152d556f72a0493e5c313ef4cc1.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام