• تقی زاده
  • آرایشگاه مدیس

انواع کرپ

۲۳-بهمن-۱۳۹۲, ۱۲:۲۳ صبح
ارسال: #1
     
انواع کرپ
به در خواست neda22 عزیز

Heart

I hear and I forget

I see and I remember

I do and I understand

Wink
نقل قول
 سپاس شده توسط neda22 ، سیمولی
۲۴-بهمن-۱۳۹۲, ۰۱:۱۳ صبح
ارسال: #2
RE: انواع کرپ
کرپ با سبزیجات
موادلازم:
ارد 4_5 قاشق سوپ خوری الک شده
گوجه 3 عدد متوسط نگینی
پیاز 2 عدد متوسط نگینی
سوسیس 7_8 تا نگینی---برای کسایی که سبزیجات تنها دوست ندارن
قارچ 1 بسته
تخم مرغ 2 عدد
شیر ½ پیمانه
فلفل دلمه 1ونصفی نگینی
روغن مایع 2_3 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به مقدار لازم_نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه کرپ(نان) :
ابتدا تخم مرغ هارو در ظرفی میریزیم و با قاشق میزنیم(زیاد به هم خوردن نیاز نداره)
...حالا روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد شیر را اضافه میکنیم و هم میزنیم ... حالا ارد رو کم کم ارد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم که نه خیلی شل بشه نه خیلی سفت اگر هم گلوله گلوله شده از صافی یا الک رد میکنیم که 1دست بشه
[تصویر: انواع کرپ]
حالا ماهیتابه را کمی روغن میریزیم و مواد رو داخل ماهیتابه میریزیم 1 لایه بسیار نازک تا حدی که فقط کف تابه رو بگیره وگرنه زخیم میشه و بد میشه این مواد به اندازه 10_12 تا نون به ما میده
روی نون ها هم باید طلایی بشه
نکته:خییییلی سریع نون ها درست میشه مواظب باشید نسوزه
واینکه اگه میخواین کرپ رو واسه صبحانه میل کنید به جای نمک و فلفل مقداری شکر میریزیم
[تصویر: انواع کرپ]
[تصویر: انواع کرپ]
[تصویر: انواع کرپ]

طرز تهیه مواد داخل کرپ :
اول پیازمون رو کمی تفت میدیم با روغن در حدی که فقط سبک بشه بعد فلفل دلمه رو اضافه میکنیم در حدی که 1مقدار نرم بشه 2_3دقیقه تفت میدیم سوسیس و گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و بعد قارچ رو اضافه میکنیم و در نهایت نمک و فلفل رو اضافه میکنیم وپنیر پیتزا رو اضافه میکنیم و هم میزنیم
[تصویر: انواع کرپ]
غذا امادست حالا
.
.
.
[تصویر: انواع کرپ]
مواد رو داخل نون(کرپ)میریزیم و لول میکنیمو حلقه حلقه برش میدیم

علاقه من به تو اخر دوست داشتنه
New1

________
نقل قول
 سپاس شده توسط وسمه ، sogand22 ، sepas ، RL92 ، yarauf ، tahaava ، نیازز ، نيلوفر بانو ، سیمولی ، عسل جان ، Sahraa71
۱۲-شهريور-۱۳۹۵, ۰۴:۴۳ عصر
ارسال: #3
RE: انواع کرپ
این کرپ یه کرپ واقعا فرانسوی، نازک و لطیف که روش هر چیزی میشه گذاشت، پنیر، نوتلا، بستنی. این سایتی که من ازش یاد گرفتم بستنی و میوه گذاشته که خیلی هم خوشمزه میشه. اتفاقا چند وقت پیش در کافی شاپی در ASP برای همین کرپ که به این خوشمزگی هم نبود 30 تومن پول دادیم. تازه این کرپ فودیرو هزار برابر بهتره

اینم عکسشه:
[تصویر: انواع کرپ]

اینم لینکش:
http://www.foodiro.com/%da%a9%d8%b1%d9%b...%88%db%8c/
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
  • گروه ژ
۲۰-آذر-۱۳۹۶, ۰۲:۱۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۰-آذر-۱۳۹۶ ۰۲:۲۱ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #4
       
RE: انواع کرپ
طرز تهیه کرپ اسفناج :

آرد : 130 گرم
تخم‌ مرغ : 3 الی 4 عدد
کره : 70 گرم
شیر: یک لیوان
شکر : 2 قاشق غذا خوری
اسفناج : 150 گرم پاک شده
پنیر پیتزا : 700 گرم
پنیر صبحانه : 120 گرم
خامه : نصف لیوان
نمک و فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم
روغن: به اندازه لازم.

ابتدا 2 عدد از تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و با آرد و شیر، شکر، کره و نمک و فلفل​ مخلوط کرده و خوب ​ هم بزنید تا مایه کرپ آماده شود و​ 40 دقیقه در یخچال به آن استراحت دهید.در این مدت اسفناج را شسته و آن را بخارپز کرده، طوری که کاملا آب آن کشیده شود. بعد آنها را خرد کرده و با پنیر رنده شده پیتزا، پنیر رنده شده صبحانه، دو عدد تخم‌مرغ باقیمانده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید.تابه‌ای نسبتا بزرگ‌تر و نچسب را در نظر گرفته و کمی روغن در حد چرب شدن در آن بریزید و روی حرارت بگذارید و مایه کرپ را دوباره ​ هم بزنید و با ملاقه از مواد کرپ در ماهی‌تابه ریخته و با حرکت دادن ماهیتابه مواد را به همه جای ماهیتابه هدایت کنید. نتیجه این کار یک ورقه نازک نان کرپ به دست می‌آید. خیلی آرام بعد از چند دقیقه آن را پشت و رو کرده و طرف دیگر کرپ را هم سرخ کنید. به همین ترتیب تمام مواد کرپ را به نان‌های نازک کرپ تبدیل کنید و صبر کنید تا سرد شوند. بعد از مخلوط اسفناج روی کرپ‌ها ریخته و به آرامی آنها را رول کنید و آنها را در ظرف شیشه‌ای نسوز گذاشته و باقی مانده پنیر‌ها را روی آنها بریزید و در فر از قبل گرم شده، با حرارت 220 درجه سانتی‌گراد، به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار داده و صبر کنید تا کاملا پنیرها آب شده و روی آنها طلایی ​ شود. برای این‌که کرپ شما مغز پخت شود از طبقه وسط فر استفاده کنید. سپس آنها را در دیس مناسبی گذاشته و پس از سرد شدن برش‌های 2 سانتی بزنید و اطراف آنها را با مقداری زیتون و سبزی‌های بخارپز شده تزئین کرده

 تصویر: ./uploads/201712/post_91469_1512989382_6493253cc98055d9f615dacab9a09455.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۱۰-بهمن-۱۳۹۷, ۱۲:۳۵ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۰-بهمن-۱۳۹۷ ۱۲:۳۷ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #5
       
RE: انواع کرپ
کرپ بوقلمون با سس پستو :

۱ عدد تخم مرغ هم زده

۱/۲ پیمانه آرد سفید

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۳/۴ پیمانه شیر کم چرب

۱/۴ قاشق چای خوری نمک

مواد لازم برای فیلینگ پستو و بوقلمون :

۱ پیمانه پنیر موتزارلا رنده شده

۱ و ۱/۲ پیمانه سس پستو ریحان

۱ پیمانه گوجه فرنگی خرد شده

۱ پیمانه ژامبون بوقلمون خرد شده یا گوشت بوقلون تفت داده شده

۳/۴ پیمانه فلفل دلمه ای رنگی کبابی شده

سعی کن فقط یک طرف کرپ ها موقع پختن قهوه ای رنگ شود و طرف دیگر را برنگردان تا قهوه ای نشود. هر کرپی که آماده می شود تا همان موقعی که گرم است، پنیر را روی آن قسمتش که قهوه ای رنگ نشده بریز، کمی سس پستو به آن اضافه و روی سطح کرپ پخش کن. روی ۱/۴ از هر کرپ ژامبون بوقلمون خرد شده، فلفل دلمه ای کبابی و گوجه فرنگی ها را پخش کن. حالا کرپ را تا کرده تا شکل مثلثی به خودش بگیرد یا می توانی کرپ را رول کنی و برش بزنی


 تصویر: ./uploads/201901/post_91469_1548839059_970b1511e9c75009e4f0217865f6eb56.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۶-اسفند-۱۳۹۷, ۱۰:۲۹ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۶-اسفند-۱۳۹۷ ۱۰:۳۰ صبح توسط parmin.ab.)
ارسال: #6
       
RE: انواع کرپ
کرپ مرغ و سبزیجات :

مواد کرپ:

۱/۲ پیمانه آرد

۳/۴ پیمانه شیر

۱ عدد تخم مرغ

۱ قاشق غذاخوری روغن

مواد داخل رول:

۱۳۰ گرم فیله یا سینه مرغ خرد شده

۱/۲ پیمانه نخود فرنگی

۱/۲ پیمانه کرفس

۱/۲ پیمانه سیب زمینی نگینی پخته شده

۱/۲ پیمانه هویج پخته شده

۱ عدد پیاز متوسط خرد شده

۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

۲ عدد پیازچه خرد شده

نمک، فلفل سیاه، جوز هندی، پودر موسیر به دلخواه

آب مرغ ۲۰۰ میلی لیتر

مواد سوخاری:

۴ عدد سفیده تخم مرغ

۴۰۰ گرم پودر سوخاری

۱ پیمانه آرد سفید

ابتدا پیاز ها را در کمی روغن تفت بده و سپس مرغ های خرد شده را به آن اضافه کن. سیب زمینی و هویج پخته شده را به همراه نخود فرنگی و کرفس به ماهیتابه اضافه کرده و ادویه هایی که داشتیم را به آن اضافه کن. حالا کمی آن ها را تفت بده، بعد آرد را اضافه کن و دوباره حدود ۴ دقیقه تفت بده. شیر را به مواد اضافه کن و کمی که هم زدی آب مرغ را هم اضافه کن. بگذار حدود ۵ دقیقه روی حرارت بماند تا مایه غلیظ شود. آن را از روی حرارت بردار تا خنک شود و در همین حین شروع به درست کردن خمیر کرپ کن. اگر هم از خمیر آماده یوفکا استفاده کردی که دیگر هیچی.

برای درست کردن کرپ همه مواد را با هم ترکیب کن، کمی نمک در آن بریز و با یک همزن دستی آن را کامل هم بزن تا یکدست شود. یک ماهیتابه را بگذار روی حرارت تا داغ شود. هر بار که مایه کرپ را می خواهی داخل آن بریزی، آن را از روی حرارت بردار دو قاشق از مایه را بریز وسط ماهیتابه و آن را بچرخان تا همه سطح ماهیتابه را بپوشاند. بعد ۱ الی ۲ دقیقه آن را برگردان تا طرف دیگرش هم بپزد. کرپ ها را روی یک دستمال حوله ای پهن کن تا همه آن ها آماده شود. حالا یک قاشق پر از مخلوط مرغ و سبزیجاتمان داخل هر کرپ بریز و آن را محکم رول کن (مانند اسپرینگ رول باید کناره های آن هم بسته باشد). بعد اگر خواستی با کمک یک خلال دندان کوچک می توانی لبه آن را محکم کنی. حالا هر کدام از رول های مرغ و سبزیجات را ابتدا داخل سفیده تخم مرغ همزده بغلتان، بعد داخل آرد سفید، دوباره داخل سفیده تخم مرغ و در نهایت داخل پودر سوخاری درشت قرار بده و یک راست بفرستشان داخل قابلمه ای که از قبل با روغن روی حرارت گذاشته ای.

 
 تصویر: ./uploads/201902/post_91469_1551077868_8b6a89c41238bd5333c75bbe9c806312.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام