• آذینرو
  • آرایشگاه مدیس

انواع پیراشکی

۱۸-فروردين-۱۳۹۸, ۰۱:۱۳ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۸-فروردين-۱۳۹۸ ۰۱:۱۴ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #11
       
RE: انواع پیراشکی
طرز تهیه پیراشکی بروکلی :

۱ بسته خمیر هزار لا یا خمیر مخصوص پیراشکی

۳/۴ پیمانه ژامبون یا کوکتل خرد شده

۱/۲ پیمانه پنیر چدار رنده شده

۱ عدد تخم مرغ

۳/۴ پیمانه سر گل کلم بروکلی پخته شده

نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواهت

برای درست کردن این غذا یا پیش غذای پرطرفدار ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کن تا گرم شود. اگر از خمیر پیراشکی استفاده می کنی که هیچی فقط از فریزر بگذار بیرون تا کمی یخ آن آب شود و سپس آماده استفاده است اما اگر از خمیر هزار لا استفاده می کنی آن را با وردنه باز کن و به ۴ قسمت مساوی تقسیم کن. هر قسمت را دایره کن، آن را پهن کرده و رویش را با به سس کچاپ آغشته کن. یک کاسه متوسط بردار و کوکتل های خرد و سرخ شده (یا ژامبون خرد شده) را همراه بروکلی، پنیر چدار، نمک و فلفل با هم مخلوط کن. کمی از این مواد روی خمیر های باز شده بریز و سپس دو لبه خمیر را روی یکدیگر قرار بده. می توانی با انگشت کمی لبه های خمیر را مرطوب کنی تا خوب به یکدیگر بچسبند. حالا لبه پیراشکی را به صورت مارپیچ بپیچان یا با یک چنگال آن را روی هم پرس کن. یک کاسه کوچک بردار تخم مرغ را خوب هم بزن و با کمک قلمو روی پیراشکی ها بزن. آن ها را داخل سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی انداخته ای بچین و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار بده تا رویشان طلایی شود. حالا پیراشکی های طلایی و دلبر ما آماده است می توانی آن را با سس های دلخواهت نوش جان کنی


 تصویر: ./uploads/201904/post_91469_1554630209_af7db183268d75c41f9ccf278c273c68.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، K.L.S
۲۳-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۱:۵۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۳-ارديبهشت-۱۳۹۸ ۰۱:۵۸ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #12
       
RE: انواع پیراشکی
طرز تهیه پیراشکی تنوری :

تخم مرغ یک عدد 
شیر خشک دو قاشق که قابل حذف هم هست 
آب ولرم یک و یکچهارم پ 
شکر یک ق غ 
روغن یک سوم پ
خمیرمایه یک ق غ
بهبود دهنده یک ق م
نمک ۱ پنس تخم مرغ یک عدد 
آرد حدود چهار پ 

مواد میانی : 

سینه ی مرغ پخته و خورد شده 
پنیر پیتزا 
فلفل دلمه ای 
آویشن 
سس کچاب 

طرز تهیه :

خمیرمایه و آب و شکر را طبق معمول مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته تا عمل بیاید 
تخم مرغ و روغن و کمی آویشن را در ظرف دیگری مخلوط کرده و مایه خمیر عمل آمده را به همراه مواد خشک که الک کردیم را اضافه میکنیم و انقدر ورز میدیم تا لطیف بشه 
یک ساعت استراحت و بعد سینی فر چرب میکنیم کاغذ روغنی میندازیم و پف خمیر را میگیریم و تا جای که میشه نازکش میکنیم (چون بعد از پخت ،مجدد پف میکنه ) و با رینگ‌ قطر نه برش میدیم و کمی سس گوجه و پودر آویشن روی خمیر میزنیم و کمی پنیر پیتزا و مواد را تا جای که امکان داشته باشد میان خمیر میگذاریم و داخل سینی و با یک عدد زرده تخم مرغ و زعفران رومالش کرده و به مدت حدوداََ بیست و پنج دقیقه داخل فر از پیش گرم شده با حرارت صد و شصت و پنج میذاریم وسط پخت کمی پنیر پیتزا که با جعفری ریز شده و آویشن مخلوط شده روی پیراشکی ها میریزیم 


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1557743279_077a783e5dcde1f5e4bd0746b415b6ef.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S ، Sahraa71
۵-تير-۱۳۹۸, ۱۰:۳۷ صبح
ارسال: #13
       
RE: انواع پیراشکی
پیراشکی با خمیر آماده :

گوشت چرخ کرده : 250 گرم
قارچ : نیم کیلو
زرشک : 2 قاشق غذاخوری
پیاز داغ :‌ 3 قاشق غذاخوری
رب : 2 قاشق غذاخوری
خمیر آماده پیراشکی : 2 بسته
نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
آویشن و جعفری خشک : به مقدار لازم

گوشت را با پیازداغ مخلوط کرده و تفت می‌‌دهیم و سپس نمک، زردچوبه، فلفل و رب را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم. مواد که کمی تفت داده شد، نصف استکان آب روی گوشت چرخ کرده می‌ریزیم و حرارت را تنظیم می‌کنیم و می‌‌گذاریم تا گوشت پخته شود. سپس قارچ را شسته و خرد کرده و در ظرف دیگری می‌ریزیم و به آن نمک و روغن و چند قطره آبلیمو اضافه کرده و روی حرارت زیاد می‌پزیم.

سپس قارچ، زرشک، جعفری و آویشن را هم به مخلوط گوشت‌چرخ‌کرده اضافه می‌کنیم. بعد از این ‌که آب گوشت چرخ کرده کاملا کشیده شد، از مایه گوشتی یک قاشق غذاخوری پُر وسط خمیر می‌‌گذاریم و دو طرف خمیر را روی هم می‌‌آوریم و کناره‌های آن را با انگشت چین می‌‌دهیم. حالا پیراشکی‌ها برای سرخ شدن آماده‌اند اما اگرخمیرآماده در دسترس ندارید به روش زیر آن را تهیه کنید.


 مواد لازم برای خمیر پیراشکی

آرد : 2 لیوان
پودر خمیرمایه : یک قاشق غذاخوری
روغن جامد : 2 قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ : 2 عدد
نمک : یک قاشق چایخوری


 طرز تهیه خمیر پیراشکی

پودر خمیرمایه را در نصف استکان آب‌ولرم خوب حل می‌‌کنیم و می‌‌گذاریم نیم ‌ساعت بماند. سپس در ظرفی آرد را ریخته و تخم‌مرغ‌‌ها وخمیر مایه و نمک را مخلوط کرده و هم می‌زنیم. بعد روغن را به آن اضافه و خوب مخلوط می‌‌کنیم تا خمیر لطیفی تهیه شود و به دست نچسبد. اگر خمیر کمی شل بود و به دست می‌چسبید کمی آرد به آن اضافه می‌‌کنیم ولی آرد نباید آنقدر زیاد باشد که خمیر خشک و شکننده شود. خمیر را مدت یک‌ ساعت در جای گرمی می‌‌گذاریم تا ور بیاید (خمیر بعد از ور آمدن کاملا پُف می‌کند و پوک می‌شود).
  
 تصویر: ./uploads/201906/post_91469_1561532796_2d3b5951637c9bcf890261ff04e6f5cf.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S
  • گروه ژ
  • بهرام بابایی
۱۱-تير-۱۳۹۸, ۰۳:۴۲ عصر
ارسال: #14
       
RE: انواع پیراشکی
پیراشکی گوشت :

دوتا تخم مرغ رو با یک لیوان ماست شیرین،ى ق غ خورى شکر،یه ق چ نمک،نصف ق مربا خ جوش شیرین،یه ق چ بکینگ پودر مخلوط کنید و چهارلیوان ارد رو که الک کردید کم کم اضافه کنید تا خمیری به دست بیارید که به دستتون نچسبه و نرم و لطیف باشه،روی خمیر سلفون بکشید‌ویک ساعت استراحت بدید...

بعد میز رو آرد پاشی کنید و خمیر رو به کمک وردنه پهن کنید،قالب بزنید و از مواد پیراشکی داخلش بریزید و شکل بدید و توی روغن سرخ کنید.

براى داخل پیراشکى مى تونید هرموادی که دوست داریداستفاده کنید،  گوشت چرخ شده،پیاز،فلفل دلمه،قارچ و پنیر و نمک و فلفل و آویشن...


 تصویر: ./uploads/201907/post_91469_1562069561_94f4e5d898a5eed2f768ad23e1630dc0.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط hadis sh
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام