• تقی زاده
  • مرضیه محمدی

انواع پیتزا

۲۴-دي-۱۳۹۷, ۱۱:۴۰ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۴-دي-۱۳۹۷ ۱۱:۴۱ صبح توسط اتيشپاره.)
ارسال: #551
RE: انواع پیتزا
سراب جان اگه کف ظرفو چرب کنی فکر نکنم بچسبه ، با توجه به تحربه همگیمون در مورد سیب زمینی سرخ کرده با پنیر پیتزا ، اون پنیر پیتزاعه عین سنگ میچسبه به ظرف . باید مراقب ریختن پنیر پیتزای رنده شده باشی. بنظرم زیر موادتو پنیر ورقه ای بذار ، روشو رنده ای یا اینکه باز هم ورقه ای ریزش کنی که بتونی راحت خودت با دست بچینی.
——————
شرکت رشد هم پودر پیتزا داره ، جعبه اش مثلپیه . درست کردنش هم راحته ، فقط باید خمیر ۲ ساعت استراحت کنه.
ولی فکر کنم باید نصفشو درست کنی کافی باشه

توضیحات کافیو نازگل داده دیگعهههه ؛)

می دونه که چقدر دوستش دارمتصویر: /images/smilies/new/hehe!.png
نقل قول
 سپاس شده توسط سراب ، Sahraa71
۲۹-دي-۱۳۹۷, ۰۴:۴۴ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۹-دي-۱۳۹۷ ۰۴:۴۵ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #552
     
RE: انواع پیتزا
طرز تهیه پیتزا مارچوبه با سس هلندیز :

۷ گرم خمیر مایه

۲ قاشق غذاخوری شکر

۱ پیمانه آب گرم

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ پیمانه آرد گندم سبوس دار

۱ پیمانه آرد سفید

۱/۲ پیمانه جو دو سر نیمه آماده

۲۲۰ گرم مارچوبه تازه

۳/۴ پیمانه پنیر چدار رنده شده

۳ عدد تخم مرغ آبپز

۱ پیمانه گوجه گیلاسی نصف شده

۱۲۰ گرم سوسیس پخته شدهسس هلندیز

یک قالب مخصوص پیتزا حدودا ۳۰ سانتی متری را بردار و کف آن را اسپری روغن بزن و بگذار کنار. حالا در یک کاسه متوسط شکر و خمیر مایه را با هم ترکیب کرده و آب گرم، روغن زیتون و ۱/۲ قاشق چای خوری نمک را به آن اضافه کن. مخلوط آرد و جو دوسر نیمه آماده را به آن اضافه کرده، رویش را بپوشان و بگذار در جای گرم حدود ۲۰ دقیقه استراحت کند و خستگی اش در برود.

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کن. خمیر را با دست روی قالب از قبل آماده شده پهن کن و بگذار به مدت ۱۵ دقیقه داخل بپزد.

در همین حین مارچوبه ها را بشور و به قطعات ۲.۵ سانتی متری برش بزن. آن ها را به همراه ۱/۴ پیمانه آب گرم داخل یک ظرف قابل حرارت ریخته، روی آن را سلفون بکش و حدود ۱ الی ۲ دقیقه در ماکروفر قرار بده تا کمی نرم شود. حالا روی خمیر آماده شده را ابتدا با نیمی از پنیر چدار رنده شده بپوشان بعد به ترتیب مارچوبه، تخم مرغ پخته و تکه شده، گوجه گیلاسی، سوسیس و باقی مانده پنیر را رویش بریز. حالا این زیبا و خوش بر و رو را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار بده و بعد هم با سس مخصوص هلندیز نوش جان کن

طرز تهیه سس هلندیز :

برای تهیه این سس اگر به پودر یا سس آماده هلندیز دسترسی داری که آن را طبق دستور آماده کن و کمی آب لیمو ترش و پودر چیلی به آن اضافه کن اگر نه، ۲ عدد زرده تخم مرغ، ۲ قاشق چای خوری آب لیموترش، ۱/۴ قاشق چای خوری نمک، ۱/۲ قاشق چای خوری پودر چیلی و ۱/۳ پیمانه کره لازم داری. برای درست کردن آن هم همه مواد را به غیر از کره داخل مخلوط کن ریخته و هم بزن تا یک دست شود. کره را در ماکروفر ذوب کن. حالا کره داغ را آرام آرام در چند مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و در همان حین مخلوط کن را روشن کن تا حرارت کره باعث پختن تخم مرغ ها را شود. این کار را انجام بده تا رنگ سس کرم روشن شده و همه مواد خوب با هم ترکیب شوند. سس خوشمزه و تند هلندیز را روی پیتزای مارچوبه بریز


 تصویر: ./uploads/201901/post_91469_1547903580_4b6dab54504dd6f3e90dd38089d7ef0b.attach

 تصویر: ./uploads/201901/post_91469_1547903640_5b1297db0d3702fc87a469c39e1cf22b.attach


فایل‌های ضمیمه
.jpg  asparagus1_2000_1125.jpg (اندازه: 83.17 KB / دانلودها: 0)
.jpg  wwk-9016_asparagus-ham-pizza-with-spicy-hollandaise_0605-1280x640.jpg (اندازه: 114.21 KB / دانلودها: 0)

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۱۳-بهمن-۱۳۹۷, ۰۲:۴۰ عصر
ارسال: #553
     
RE: انواع پیتزا
پیتزا سبزیجات با خمیر کروسان :

  • ۲۳۰ گرم خمیر کروسان

  • ۲۳۰ گرم پنیر خامه ای

  • یک فنجان سس مایونز

  • ۳۰ گرم ادویه ایتالیایی

  • یک فنجان کلم بروکلی خرد شده

  • یک فنجان گوجه فرنگی خرد شده

  • یک فنجان فلفل دلمه ای خرد شده

  • یک فنجان هویچ رنده شده

  • یک فنجان گل کلم خرد شده

  • یک فنجان پنیر چدار رنده  شده


  • در ابتدا فر را روشن و روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) تنظیم کن؛

  • خمیر های کروسان را موازی و لب به لب هم روی سینی فر قرار بده تا شکل خمیر پیتزا البته چهار گوش را بگیرد؛

  • خمیر را برای ۱۲ دقیقه درون فر بپز سپس آن را از فر خارج کرده و بگذار برای ۱۵ دقیقه روی همان ینی فر خنک شود؛

  • در یک کاسه کوچک سس مایونز، پنیر خامه ای و ادویه ایتالیایی را با هم مخلوط کن و روی سطح خمیر را به آن آغشته کن سپس کلم بروکلی، گل کلم، هویچ، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و پنیر چدار را روی آن بریز و برای یک ساعت درون یخچال قرار بده.

 تصویر: ./uploads/201902/post_91469_1549105820_4872daa2cb2e302ff9bd5bcbcd9d7302.attach


فایل‌های ضمیمه
.jpg  Vegetable-Pizza-recipe.jpg (اندازه: 51.64 KB / دانلودها: 1)

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
  • گروه ژ
  • تشریفات وندا
۲۵-اسفند-۱۳۹۷, ۱۰:۱۰ صبح
ارسال: #554
     
RE: انواع پیتزا
طرز تهیه پیتزا سیب زمینی :

  • ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده

  • یک عدد پیاز کوچک خرد شده

  • نمک و فلفل به میزان دلخواه

  • یک چهارم قاشق چای خوری پودر سیر

  • پنج پیمانه سیب زمینی پوست کنده و خرد شده

  • ۳۰۰ گرم رب گوجه فرنگی

  • ۳۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده

  • ۸۰ گرم سوسیس پپرونی

  • یک دوم پیمانه شیر

  • یک دوم قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده

  • یک چهارم قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی

  • یک دوم قاشق چای خوری شکر قهوه ای

  • ۲۳۰ گرم پنیر موزارلا رنده شده


  • در ابتدا فر را روشن و روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) تنظیم کن؛

  • گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز درون یک ماهی تابه روی حرارت متوسط اجاق تفت بده تا قهوه ای رنگ شوند سپس با نمک، فلفل و پودر سیر مزه دار کن؛

  • سیب زمینی ها را کف یک ظرف که مناسب داخل فر گذاشتن باشد پهن کن سپس مخلوط گوشت چرخ کرده را روی آن بریز و روی آن ها را با حلقه های سوسیس بپوشان. در یک ماهی تابه روی حرارت متوسط اجاق رب گوجه فرنگی، پنیر چدار و شیر را با هم مخلوط کن، با پونه کوهی، ادویه ایتالیایی و شکر قهوه ای مزه دار کن و آن قدر به هم بزن تا به جوش بیاید سپس از روی حرارت برداشته و روی سایر مواد درون ظرف فر بریز؛

  • روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشان و درون فر قرار بده تا برای ۳۰ دقیقه بپزد سپس فویل را از روی آن برداشته و روی آن پنیر موزارلا بریز و بگذار برای ۱۵ دقیقه دیگر هم بپزد تا پنیر آب شود.


 تصویر: ./uploads/201903/post_91469_1552718432_0002753ecba37ea9ea59c8330df0162b.attach


فایل‌های ضمیمه
.jpg  Puffed-Up-Pizza-Casserole.jpg (اندازه: 47.15 KB / دانلودها: 0)

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۳-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۱۰:۰۹ صبح
ارسال: #555
     
RE: انواع پیتزا
طرز تهیه پیتزا نودل :

نودل : 1 بسته
تخم مرغ : 1 عدد
کره آب شده : مقداری
سس قرمز : 1 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزای رنده شده : مقداری
سوسیس حلقه شده : 2 عدد
فلفل دلمه ای خرد شده : 1 عدد
نمک، فلفل و ادویه : به مقدار لازم

نودل را در آب جوش ریخته و بعد از چند دقیقه آبکش کنید.
یک عدد تخم مرغ را کاملا زده و به نودل های آبکش شده اضافه کنید.
کره آب شده را درون تابه ریخته و بعد از داغ شدند نودل ها را درون تابه بریزید.
بعد از سرخ شدن یک طرف نودل، آن را برگردانده و طرف دیگر را هم سرخ کنید.
روی سطح نودل سرخ شده که کاملا سفت شده است مقداری سس قرمز بزنید.
پنیر پیتزای رنده شده را روی سس قرمز پخش کنید.
روی پنیر پیتزا، سوسیس های خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را ریخته و درب تابه را بگذارید.
بعد از آب شدن پنیر، پیتزای شما حاضر است.


 تصویر: ./uploads/201904/post_91469_1556001536_361dab5e515830a0380e13bead5d42dd.attach


فایل‌های ضمیمه
.jpg  noodles-pizza.jpg (اندازه: 181.08 KB / دانلودها: 2)

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، K.L.S
۱۱-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۲:۵۷ عصر
ارسال: #556
     
RE: انواع پیتزا
طرز تهیه پیتزا تابه ای :

مواد لازم برای خمیر

ماست نصف لیوان(لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه استاندارد شیرینی پزی) ،آرد یک و نیم لیوان،بیکینگ پودر یک ق چایخوری،نمک حدود یک ق چایخوری،روغن مایع دو ق غذاخوری ،تخم مرغ یک عدد


طرز تهیه

تمام مواد رو در کاسه باهم مخلوط کنید،این خمیر چسبناکه پس اصلا آرد اضافه به خوردش ندید.

از خمیر مقداری بردارید و کف تابه که چربش کردید پهن کنید.

نکته مهم اول:خمیر رو مقداری بردارید که یک لایه نازک ته تابه خمیر باشه چون ضخیم باشه ممکنه خمیر بشه پس یک لایه نازک خمیر.

نکته دوم:دستتون رو با روغن چرب کنید تا بتونید خمیر رو توی تابه باز کنید.

حالا مواد دلخواه رو روی خمیر بچینید ،برای مثال: اول روی خمیر مقداری سس کچاپ(سس گوجه فرنگی) بزنید و روش یکم آویشن بپاشید.یکم پنیر پیتزا بریزید بعد گوشت چرخکرده که با پیاز تفت دادید یا مرغ پخته و خرد شده+قارچ (بهتره قبلش تفت بدید تا آبش جمع بشه و روی پیتزا آب نندازه)+فلفل دلمه خرد شده .اضافه کردن سوسیس و کالباس و ذرت و چند حلقه پیاز و زیتون هم سلیقه ایه که من زیتون رو در پیتزا بسیار میپسندم.

حالا روی موادتون پنیرپیتزا بریزید،دیگه خودتون میدونید،پنیرش زیاد باشه خوشمزه تره ولی شما نسبت به رژیم غذایی و معیارهای خودتون هرچقدر دوست دارید بریزید.
تابه رو روی شعله ی خیلی ملایم بذارید و یکربع اول پخت بذارید با در بپزه بعد درِ تابه رو بردارید و حدود یکربع دیگه بپزید تا خمیر پخته و پنیر آب بشه،در این مرحله خودتون خمیر رو چک کنید.
خمیر این پیتزا ،چون مایه خمیر نداره و ورز دادن و استراحت نمیخواد،خیلی ساده و فوریه و اگه خوب نازک پهن بشه ،بسیار ترد و عالیه 


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1556710055_61a7d2ba41896ae88e8376bd1db40574.attach


فایل‌های ضمیمه
.jpeg  WhatsApp Image 2019-05-01 at 4.26.50 AM.jpeg (اندازه: 93.02 KB / دانلودها: 0)

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، K.L.S
۱۶-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۱:۲۸ عصر
ارسال: #557
     
RE: انواع پیتزا
طرز تهیه پیتزا سیر و مرغ :

با خمیر جادویی یا خمیر پیتزای آماده عالی میشه(منظور اون خمیر گردا که پخته شدس نیست،یک سری خمیر پیتزای خام به صورت آماده هست که هایپر ها دارن،از پودر خمیر پیتزا هم میتونید استفاده کنید که روش کار روی پاکتش نوشته شده).
اگه خمیر جادویی استفاده میکنید،نازک بازش کنید و اول در فر گرم با صد و هشتاد درجه حدود ده دقیقه بپزیدش.خمیر پیتزای آماده نیاز به این پخت اولیه نداره.
دو حبه سیر متوسط رو رنده کنید (برای یک پیتزای سی سانتی.میتونید مقدار سیر رو کمتر یا بیشتر کنید)و در یک ق کره یه تفت کوچولو بدید.
از این سیر و کره روی خمیر بمالید،کمی آویشن بریزید و فیله یا سینه ی مرغ که قبلا پختید و خرد کردید روی خمیر بریزید و روش پنیر پیتزا یا ترکیب موزارلا و پارمزان.در فر صد و هشتاد درجه حدودا یکربع بپزید و برای برشته شدن پنیر یه کم گریل کنید.

ماکروفر:کانوکشن،صد و هفتاد درجه با همین زمان.

میتونید کمی قارچ سرخ شده هم اضافه کنید(اختیاریه).


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1557136683_7cf7646d1e1a2b1c56f14cf57f65e942.attach


فایل‌های ضمیمه
.jpg  photo_2019-05-06_14-28-00.jpg (اندازه: 89.01 KB / دانلودها: 1)

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، K.L.S
۲۲-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۳:۴۳ عصر
ارسال: #558
     
RE: انواع پیتزا
پیتزا باگت مرغ و اسفناج :

مواد لازم:مرغ پخته و ریش ریش شده دو لیوان،برگ اسفناج خرد شده یک لیوان،پیاز بنفش خلالی شده یدونه کوچک،پنیر پیتزا،سیر یک حبه رنده شده،آرد یک ق غ،شیر یک لیوان،نمک و فلفل و آویشن

طرز تهیه:

فر رو با صد و هفتاد و پنج درجه روشن کنید.

یک ق روغن داخل یک تابه کوچولو بریزید و سیر رو داخلش سی ثانیه تفت بدید بعد آرد رو اضافه کنید و سی ثانیه تفت بدید و شیر رو بریزید و هم بزنید تا یکم غلیظ بشه بعد مرغ رو داخلش بریزید و نمک و فلفل و آویشن رو اضافه کنید و شعله رو ببندید.سس خیلی آبکی نباشه ولی خیلی سفت هم نباشه.
یدونه نون باگت رو از وسط نصف کنید و از مواد مرغِ سسی روی هر دو قسمت نون پخش کنید ،روش 
اسفناج و پیاز بنفش بذارید و بعد یک لایه پنیر پیتزا.
باگتها رو برای حدود بیست دقیقه داخل فر بذارید.


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1557663177_4c1cb5ceb0a70a3d1db359dbf42a56ec.attach


فایل‌های ضمیمه
.jpg  photo_2019-05-12_16-42-57.jpg (اندازه: 95.04 KB / دانلودها: 0)

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، K.L.S
۲۵-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۱:۵۸ عصر
ارسال: #559
     
RE: انواع پیتزا
طرز تهیه پیتزا باگتی گوشت و زیتون :

گوشت چرخکرده رو با پیاز ریز خرد شده و سیر رنده شده خوب سرخ کنید.بهتره شعله کم باشه که خوب هم بپزه.بهش نمک،فلفل سیاه و قرمز ،آویشن و کمی رب و سس کچاپ بزنید و یه کوچولو تفت بدید.

برای 
کراست این پیتزا از نون باگت فرانسوی استفاده کنید که بزرگ و ترد هستن.
باگت رو از وسط نصف کنید(مثل عکس) ،روش ترکیبی از سس گوجه فرنگی(کچاپ) و یکم مایونز بزنید و یکم پنیر پیتزا ،و مخلوط گوشتی رو روش پخش کنید.برای پنیرش بهتره از ترکیبی از پنیرپیتزا و چدار استفاده کنید چون طعم چدار با گوشت عالیه ولی اگه در دسترس نیست همون پنیر پیتزا کافیه.
حالا 
زیتون سبز یا سیاه یا هر دو و گوجه فرنگی خرد شده رو روی پنیر بریزید و ده دقیقه در فر صد و هشتاد درجه که از قبل گرم کردید بزارید تا فقط پنیر ذوب بشه.بیشتر نیاز نیست،با این زمان هم خشک نمیشه فقط کمی ترد میشه ولی میتونید دورش فویل بپیچید تا کاملا نرم بمونه البته بنظر من وقتی یکم ترده خوشمزه تره.


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1557916077_f79cf5caeffae5a24c834d8fa756e2ea.attach


فایل‌های ضمیمه
.jpg  photo_2019-05-15_14-57-57.jpg (اندازه: 72.25 KB / دانلودها: 1)

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۲۸-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۲:۳۱ عصر
ارسال: #560
     
RE: انواع پیتزا
پیتزا با خمیر نون بربری :

فر رو با صد و هشتاد درجه روشن کنید تا گرم بشه.توی سینی فر کاغذ روغنی بندازید.
خمیر رو دو قسمت کنید(یا یدونه بزرگ)،

نکته مهم:

خمیر باید نازک باز بشه چون مقداری هم پف میکنه پس کف دستتون رو مرطوب کنید که خمیر به دستتون نچسبه و خمیر رو باز کنید.
نونها رو ده دقیقه داخل فر بپزید.
حالا روشون 
سس کچاپ بزنید و مقداری پنیر پیتزا بریزید و مواد دلخواه رو روشون پخش کنید و باز هم مقداری پنیر و پودر آویشن .
یک ربع تا بیست دقیقه دیگه داخل فر بپزید و بعد هم 
نوش جان بفرمایید.

عکس مربوط به 
پیتزا سبزیجات،با کدو و گوجه گیلاسی و بادمجون و پیاز و ذرت و ریحون و بروکلی و مارچوبست.به جز گوجه و ریحون،بقیه موارد قبل از ریخته شدن روی خمیر،تفت داده شدن.


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1558177288_29b1a08aeb5827e12261a996b0980550.attach


فایل‌های ضمیمه
.jpg  photo_2019-05-18_15-31-33.jpg (اندازه: 94.5 KB / دانلودها: 4)

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام