• تشریفات پلک
  • تقی زاده

انواع پودینگ

۳۰-خرداد-۱۳۹۷, ۰۳:۲۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۳۰-خرداد-۱۳۹۷ ۰۳:۳۱ عصر توسط اتيشپاره.)
ارسال: #41
RE: انواع پودینگ
'سراب dateline='' نوشته است:  بچه ها این پودینگ اماده ها رو میخوام درست کنم
برای دو سه ساعت بیرون باشناب میشن؟
میخوام تویه لیوان تکی اول ژله بریز بعد این پودینگ اماده ها رو روش |:
نظری در موردش دارید؟
بعد ترکیب چه ژله ای با چه پودینگی به نظرتون خوبه

 

نه پودینگ مثل ژله نیست که آب بندازه
ترکیب پودینگای میوه ای ( موز و توت فرنگی و وانیلی و پرتقالی) با ژله خوب میشه هم از نظر مزه و هم از نظر بصری

تصویر: /images/smilies/new/3 (12).gifاوه ۲/۳۰ تاریخ پستته!!!!

 

حالا همه چی سر جاشهتصویر: /images/smilies/new/hehe!.png
نقل قول
 سپاس شده توسط سراب ، K.L.S
۳۰-مرداد-۱۳۹۷, ۰۹:۱۳ صبح
ارسال: #42
       
RE: انواع پودینگ
پودینگ شکلات و بستنی :

شکلات نیمه شیرین : 150 گرم
کره : 4 قاشق غذاخوری
شکر : 1/4 فنجان
پودر قند : 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ : 2 جدا شده
عصاره وانیل : 1/2 قاشق چایخوری
نمک : 1/4 قاشق چایخوری
بستنی : مقداری

فر را روی دمای 375 درجه گرم کنید.
شکلات و کره را درون ظرفی به روش بن ماری با هم مخلوط کنید.
بعد از حل شدن، 2 قاشق غذاخوری شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید.
در یک کاسه سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا حالت پف دار پیدا کند.
به آرامیدو قاشق غذاخوری پودر قند را اضافه کنید.
به آرامی مخلوط سفیده تخم مرغ را به مخلوط شکلات و کره و تخم مرغ اضافه کنید.
مایع پودینگ را درون ظرف های مخصوصبریزید و درون فر برای 20 تا 25 دقیقه قرار دهید.
برای اطمینان از پخت یک خلال دندان درون پودینگ ها فرو ببرید و بیرون آورید، اگر کیک به آن نچسبیده بود یه این معنی است که پودینگ شما آماده است.
برای تزیین روی پودینگ مقداری بستنی وانیلی قرار دهید


 تصویر: ./uploads/201808/post_91469_1534830215_174b1a0b75ef06be4fef59998902ac09.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط سراب ، Sahraa71 ، K.L.S
۱۹-شهريور-۱۳۹۷, ۱۲:۱۸ عصر
ارسال: #43
 
RE: انواع پودینگ
سلام دوستان کسی دستور پودینگ کاکایویی بدون تخم مرغ رو داره؟ و اینکه میشه بجای نشاسته ذرت از ارد استفاده کرد؟ اگه میشه چه اردی باید باشه؟؟
من یبار خونه درست کردم همش گولوله گلوله شد. برای اینکه گلوله نشه چیکار باید کنم؟

بعضی چیزها در جهان خیلی مهم تر از دارایی هستند.یکی از آنها توانایی خوش بودن با چیزهای ساده است....
اینستاگرام yasaman.sweet.home
 
نقل قول
 سپاس شده توسط سراب
  • خرید اقساطی
  • گروه ژ
۱-مهر-۱۳۹۷, ۱۲:۱۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱-مهر-۱۳۹۷ ۱۲:۲۰ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #44
       
RE: انواع پودینگ
پودینگ توت فرنگی با بیسکوییت :

۲ پیمانه توت فرنگی
۱ لیتر شیر پرچرب
 بیسکوییت با توجه به تعداد
۱ قاشق سوپ خوری شکر
۵ عدد ورق ژلاتین
۵ قاشق غذاخوری سس توت فرنگی
توت فرنگی و چند برگ نعناع برای تزیین

ابتدا شیر را داخل ظرف کوچکی ریخته و می‌ گذاریم روی حرارت ملایم تا گرم شود. سپس ورقه ژلاتین را اضافه می‌ کنیم و هم می‌ زنیم تا حل شود. شکر، 
توت فرنگی و سس توت فرنگی را در مخلوط کن ریخته یا به وسیله پوره کن دستی آن ‌ها له کرده و مخلوط می کنیم. ترکیب توت فرنگی را به شیر و ژلاتین اضافه کرده و با هم ترکیب می‌ کنیم. وقتی همه مواد خوب با هم ترکیب شد، آن را از روی حرارت برمی‌ داریم. بهتر است ظرفی که برای این دسر انتخاب میکنیم کوتاه ولی حجیم باشد 

با توجه به مدل ظرف می ‌توان ابعاد بیسکوییت را انتخاب کرد. اگر ظرف خیلی کوچک است می‌ توانی از بیسکوییت های دایره‌ای و کوچک استفاده کنی یا آن‌ ها را تکه تکه کنی. کمی از مایه پودینگ را داخل ظروف می ‌ریزیم و بیسکوییت‌ها را مماس با دیوار ظرف می‌ چینیم (مایه پودینگ به ایستادن بیسکوییت‌ها کمک می ‌کند). حالا می‌ توانی چند حلقه توت فرنگی هم لا به لای بیسکوییت ‌ها بگذاری. سپس ادامه مایه را داخل ظرف می‌ ریزیم و می ‌گذاریم داخل یخچال تا دسر ببندد، حدوداً دو ساعت برای آن کافی ست. موقع سرو پودینگ ها را از یخچال خارج کرده و رویشان را با خامه فرم گرفته شده، یک عدد توت فرنگی و یک برگ نعناع تزیین میکنیم 
 تصویر: ./uploads/201809/post_91469_1537692566_db95534dc01ea38d07a7cecf5965fc56.attach

تصویر: ./uploads/201809/post_91469_1537692584_866e7146f4afc9ca911fbd27c4ef42a6.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط سراب ، Sahraa71 ، K.L.S
۱-مهر-۱۳۹۷, ۰۳:۰۸ عصر
ارسال: #45
       
RE: انواع پودینگ
پودینگ بلوبری و نارگیل :

کره نرم شده ۵۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
آرد آماده قنادی ۵۰ گرم
پودر نارگیل تازه ۵۰ گرم + ۲ قاشق چای خوری
خامه پرچرب یا کره‌ای ۵۰ گرم و کمی بیشتر برای تزیین
لیموترش
بلوبری ۱۸۰ گرم

 قدم اول برای تهیه پودینگ بلوبری و نارگیل:

اول فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. کره را به همراه شکر داخل کاسه همزن ریخته و با دور تند هم می‌زنیم تا به حالت کرمی درآید و رنگ را روشن شود (به عبارتی آنقدر هم می‌زنیم تا کبود شود ). سپس تخم مرغ را به آن اضافه کرده و دوباره هم می‌زنیم. وقتی خوب مخلوط شدند نوبت اضافه کردن آرد، پودر نارگیل، خامه و رنده پوست لیموترش است

.
* توجه داشته باش که منظور از آرد آماده شیرینی پزی آردی است که کمی نمک و بیکینگ پودر دارد. می‌توانی گاهی به جای آن از پودر کیک آماده وانیلی استفاده کنی اما یادت باشد که داخل آن اسانس وانیل هم هست. یا اگر بخواهی می‌توانی خودت به آرد ساده نمک و بیکینگ پودر اضافه کنی. می‌توانی این ترکیب آردی را درست کنی و هر زمان که می‌خواهی به مقدار نیاز از آن برداری. تقریباً به ازای هر پیمانه آرد ساده، ۱ و ۲/۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر و ۴/۱ قاشق چای خوری نمک احتیاج داریم.

حالا همه مواد را خوب با هم مخلوط می‌کنیم تا خمیر یک دستی حاصل شود.


 قدم دوم:

بیش از نیمی از بلوبری ها را به همراه آب نصف لیموترش مخلوط می‌کنیم تا کمی له شود. حالا این مایع را به خمیر کیک اضافه کرده و هم می‌ زنیم. مواد را داخل قالب ریخته (یک قالب مربع با ابعاد ۱۸*۱۸ برای این مواد کافی ست)، سپس باقی مانده بلوبری را به همراه ۲ قاشق چای خوری پودر نارگیل  که داشتیم مخلوط می‌ کنیم، آن‌ها را روی مواد کیک ریخته و به طور یکنواخت پخش می‌ کنیم. حالا به مدت ۳۵ – ۴۰ دقیقه قالب را داخل فر قرار می‌ دهیم تا زمانی که روی کیک طلایی شود. پودینگ اسفنجی و لطیف ما آماده است، آن را به همراه مقداری خامه‌ترش یا خامه کره ای  میل 


 تصویر: ./uploads/201809/post_91469_1537702665_fecff24d66e9d3267a86afcb0a10a11a.attach

 تصویر: ./uploads/201809/post_91469_1537702684_56adc2e19195da2c7cc571351a00e2dd.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، K.L.S
۱۳-آبان-۱۳۹۷, ۱۲:۱۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۳-آبان-۱۳۹۷ ۱۲:۱۹ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #46
       
RE: انواع پودینگ
پودینگ نان با سس وانیل :

۳ عدد تخم مرغ هم زده؛
۱ و ½ فنجان شکر سفید؛
۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای؛
½ قاشق چای خوری دارچین؛
¼ فنجان کره ذوب شده؛
۳ فنجان شیر؛
۱۰ تکه نان فانتزی شیرین شده که آن را مکعبی برش زده و تست می کنیم؛
۱ فنجان کشمش

مواد لازم برای کرم وانیل :


 ½ فنجان شکر قهوه ای
۱ قاشق غذاخوری آرد شیرینی پزی
نوک قاشق چای خوری دارچین
۱ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری کره ذوب شده
۱ و ¼ فنجان شیر
نوک قاشق چای خوری نمک
۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل

 خب برای درست کردن این پودینگ نرم و خوشمزه اول فر را با دمای ۳۷۵ فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. بعد دو عدد قالب حدوداً یک لیتری که مخصوص پخت نان است را چرب می کنیم.حالا در یک کاسه گود ۳ عدد تخم مرغ را به همراه شکر سفید و قهوه ای، دارچین، کره و شیر با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنیم. این مایه را روی نان های تست مکعبی شکل که رویشان کشمش پاشیده ایم، می ریزم و آرام توسط یک قاشق هم می زنیم و آن ها را در قالب های چرب شده می ریزیم

قالب ها را داخل فری که از قبل گرم کرده ایم قرار می دهیم تا روی نان ها طلایی رنگ شود (حدوداً ۵۵ – ۵۰ دقیقه). بعد از گذشت ۳۰ دقیقه بهتر است روی ظرف ها را با فویل بپوشانیم تا از قهوه ای شدن بیش از حد جلوگیری کند. بهتر است ۱۰ دقیقه قبل از سرو کردن، آن را از فر خارج کنیم تا دمایش کم شود.

حالا مواد سس را درون یک قابلمه کوچک یا شیر جوش می ریزیم و خوب با هم مخلوط می کنیم تا یک دست شود. آن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا کمی غلیظ شود که برای این کار حدوداً بین ۱۲ – ۱۰ دقیقه طول می کشد. حالا وقت آن است که عصاره وانیل را به سس اضافه کنیم.سس وانیل را می توانیم روی پودینگ نان گرم بریزیم و سرو کنیم یا روی ظرفی جدا گانه کنار پودینگ قرار بدهیم



 تصویر: ./uploads/201811/post_91469_1541321251_22ab31f6e13f65251c3fce8a3a8d7c66.attach

 تصویر: ./uploads/201811/post_91469_1541321314_3dc83b2ab3056037da0eb4e03d8ff70d.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، K.L.S
۲۸-فروردين-۱۳۹۸, ۰۲:۲۳ عصر
ارسال: #47
       
RE: انواع پودینگ
طرز تهیه پودینگ سیب و کارامل :

آرد سفید ۱/۵ ق غ
نشاسته ذرت ۱/۵ ق غ 
شیر ۲ لیوان و نصفی 
شکر ۳ ق غ 
خامه صبحانه ۲ ق غ
وانیل 
فیلینگ : 
سیب متوسط ۲ تا ۳ عدد کوچیک
شکر ۱/۵ ق غ
دارچین ۱ ق چ
گردو خرد شده نصف پیمانه 
بیسکوئیت خرد شده نصف پیمانه

کارامل: 

شکر ۱/۲ پیمانه 
خامه صبحانه ۳ ق غ
کره ۱ ق م 

سیب ها روپوست کنده و رنده کنید ( رنده درشت) بعد شکر رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید تا سیب ها آب بندازن و پخته شن. 
دارچین و گردو هم اضاف کنید و یه تفت بدید . بعد از روی حرارت بردارید ( کمی از حرارت بیفته) بیسکوئیت رو اضافه کنید . تابه رو کنار بزارید تا خنک بشه . 
حالا پودینگ رو آماده میکنیم : شیر رو توی قابلمه بریزید ، آردها و شکر رو بعش اضافه کنید و بزارید رو گاز تا زمانی که غلظت پیدا‌کنه ، از روی حرارت بردارید و خامه و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید 
کف ظرف مورد نظرتون و کمی از فیلینگ ( سیب خنک شده) بعد پودینگ . بزارید یخچال تا ببنده ( دو ساعت) 
تو این زمان کارامل رو آماده میکنیم : 
شکر رو داخل تابه بریزید (روی حرارت ملایم) تا زمانی که آب بشه و به رنگ قهوه ای در بیاد( اصلا با قاشق هم نزنید) با چرخوندن ماهی تابه کنترل کنید . 
وقتی کاراملی شد از رو حرارت بردارید و بهش خامه همدمای محیط رو اضاف کنید و سریع هم بزنید ‌دوباره بزارید روی گاز وهم بزنید ، بعد از رو گاز بردارید و کره رو اضافه کنید . حالا‌ کارامل آماده شده رو بریزید روی پودینگها 



 تصویر: ./uploads/201904/post_91469_1555498394_d3f91345e2dc5a4d8ab5fee4c1303b09.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، K.L.S
۱۸-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۲:۳۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۸-ارديبهشت-۱۳۹۸ ۰۲:۳۹ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #48
       
RE: انواع پودینگ
پودینگ کدو حلوایی :

پوره کدوحلوایی نصف لیوان(کدو رو بخارپز کنید یا با مقدار خیلی کم آب بپزید،
پوستشو جدا و کاملا له کنید)،شیر یک و سه چهارم لیوان،تخم مرغ یک عدد،وانیل یک سوم ق چایخوری،دارچین حدود یک ق چایخوری،نشاسته ذرت (سفید رنگ و ترده) دو ق غ سر پر،شکر شش ق غ(بستگی به ذائقه تون داره).

طرز تهیه:

شیر و تخم مرغ رو در یک کاسه خوووب مخلوط کنید و کنار بذارید.

داخل یک قابلمه کوچیک،شکر و نشاسته رو مخلوط و ترکیب شیر و تخم مرغ رو کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه حالا روی شعله ملایم هم بزنید تا به جوش بیاد و حبابهای بزرگ روش تشکیل بشه،بعد از اینکه به این مرحله رسید دو دقیقه دیگه روی شعله ملایم هم بزنید تا کمی غلیظ بشه و از روی شعله بردارید.
در یک کاسه،پوره کدو+دارچین و وانیل رو مخلوط کنید و به ترکیب نشاسته ای اضافه کنید و دوباره روی شعله ملایم بذارید و هم بزنید تا به غلظت مناسب برسه.
تا گرمه داخل ظرف دلخواه بریزید و وقتی خنک شد روشو با مقداری کِرِم پنیری(برای هر نفر یک و نیم ق غ خامه صبحانه+یک و نیم ق غ پنیر ماسکارپونه یا خامه ای+یک ق غ سر خالی شکر،میتونید از خامه قنادی استفاده کنید ولی اون خودش شیرینه،حواستون به مقدار شکر باشه) و 
سس کارامل تزیین کنید یا ساده میل کنید 


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1557313671_7280137e7d6a760bb369b5607ac9c772.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۲۲-تير-۱۳۹۸, ۰۳:۴۷ عصر
ارسال: #49
       
RE: انواع پودینگ
پودینگ شکلاتی :

مواد لازم:

شیر سرد سه لیوان،پودر کاکائو سه ق غ،شکر نصف لیوان،نمک نوک قاشق چایخوری، نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری سر پر(نشاسته ذرت کاملا نرم و پودری،سفید و ترد و پوکه)،کره نرم یک قاشق غذاخوری،وانیل یک سوم ق چایخوری


طرز تهیه:

شکر+نشاسته ذرت+پودر کاکائو+نمک رو مخلوط کنید بعد شیر سرد رو کم کم اضافه و خوب مخلوط کنید.روی شعله ملایم بذارید و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه،شعله رو خاموش کنید و وانیل و کره رو اضافه کنید.در ظرف مناسب بریزید و وقتی خنک شد به دلخواه روشو با کمی خامه یا میوه دلخواه تزیین کنید


 تصویر: ./uploads/201907/post_91469_1563020253_91a01b5bd53d7f6345d9183b48a5d482.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۲۴-دي-۱۳۹۸, ۰۲:۲۲ عصر
ارسال: #50
       
RE: انواع پودینگ
پودینگ خامه ای و لطیف شکلاتی :

2لیوان شیر نارگیل(یا شیر پر چرب)(شیر نارگیل باعث لطیفتر شدن دسر میشه)
150 میلی لیتر آب
70 گرم شکر(یا شکر قهوه ای)1/3 پیمانه
یک ذره نمک
45 گرم پودر کاکائو (۴ تا ۵ قاشق غذاخوری)
120 گرم شکلات تلخ(البته طبق ذائقه تون میتونید کمتر کنید)
1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین

طرز تهیه:

ابتدا شیر ، آب ، شکر و نمک را در یک قابلمه قرار دهید و روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.سپس در یک کاسه ، پودر کاکائو را با 4 قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کنید تا کامل یکدست شود و در مخلوط شیر ریخته و هم بزنید.سپس شکلات را اضافه کرده و هم بزنید تا آب شود. پودر ژلاتین را در یک ظرف قرار دهید وچند قاشق غذاخوری آب سرد اضافه کنید تا حالت اسفنجی بگیرد ، هم بزنید و روی بخار کتری قرار دهید تا کامل حل شود و به مخلوط شکلات اضافه کنید، مخلوط را به جوش آورده و به مدت 1-2 دقیقه بجوشانید ،قالب مورد نظر رو کمی چرب کنید و سپس مخلوط که کمی خنک شده را درون قالب بریزید و بگذارید 3-4 ساعت در یخچال بماند تا کامل خودش را بگیرد،سپس از قالب در آورده و با پودر کاکائو تزیین کنید که ظاهری مخملی داشته باشد 


اگه شیرتون کم چرب هست یا دوست دارید یه طعم خامه ای داشته باشه میتونید 2تا3 قاشق خامه صبحانه اضافه کنید

 تصویر: ./uploads/202001/post_91469_1578999162_07829598cb5c0519a5a6db594f50fc40.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام