• تقی زاده
  • مرضیه محمدی

انواع پنیرها

۱۸-بهمن-۱۳۹۳, ۰۴:۰۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۸-بهمن-۱۳۹۳ ۰۴:۰۹ عصر توسط RL92.)
ارسال: #1
     
Exclamation انواع پنیرها
انواع پنیرها










Heart

I hear and I forget

I see and I remember

I do and I understand

Wink
نقل قول
 سپاس شده توسط rainliketears
۱۸-بهمن-۱۳۹۳, ۰۴:۲۳ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۸-بهمن-۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ عصر توسط lili3d.)
ارسال: #2
RE: انواع پنیرها
دسته بندی بر اساس میزان رطوبت:
پنیرهای با رطوبت کم ( ۱۳ تا ۳۴ درصد ) شامل پنیر دومان، پنیر پارمیجانو ( پارمسان )، پنیر ریکوتای خشک، پنیر گجی توست، پنیر میزوست می‌شوند.
پنیرهای با رطوبت متوسط (۳۴ تا ۴۵ درصد) شامل پنیر ادام، پنیر سفید فتا، پنیر سوئیس، پنیر چدار، پنیر لیقوان است.
پنیرهای با رطوبت زیاد (۴۵ تا ۵۵ درصد) شامل پنیر موتزارلا، پنیر کممبر، پنیر محلی، پنیر پیتزا، پنیر آبی می‌شوند.
پنیرهای با رطوبت خیلی زیاد (۸۰ تا ۸۵ درصد) شامل پنیر کاتیج، پنیر ریکوتا، پنیر ایمپاستاتا، پنیر نوفشاتل، پنیر خامه‌ای است.

دسته بندی بر اساس نام پنیر:

پنیر پیتزا
پنیر پیتزا ( به انگلیسی: Pizza cheese )‏ نوعی پنیر پرورده پاستوریزه است که در تهیه پیتزا به ‌کار می‌رود. این گونه پنیر به دو فرم صنعتی و سنتی وجود داشته و برای به ‌کارگیری آن، به شکل‌های گوناگونی چون رشته‌ای، ورقه‌ای و... به ‌کار گرفته می‌شود. این پنیر در فرآیند تهیه پیتزا، با ذوب شدن بر روی سطح این غذا، تاثیر کشسان و چسبنده خود را نشان می‌دهد. این پنیر با پنیر موزارلا فرق دارد و ازبافتی نرم برخوردار است.
[تصویر: انواع پنیرها]

پنیر موزارلا یا موتزارلاموتزارلا ( به ایتالیایی: Mozzarella )‏ نامی عمومی برای انواعی از پنیرهای نیمه نرم ایتالیایی است که از شیر گاو یا گاومیش تهیه می‌شوند. این پنیر بسیار کِش می‌آید و در صبحانه و عصرانه، غذاهای پاستایی، لازانیا، داخل سوپ، سالاد و غیره استفاده می‌شود. این پنیر در ایران با نام پنیر تازه محلی نیز عرضه می‌شود.
[تصویر: انواع پنیرها]

پنیر فتا
پنیر فتا ( به انگلیسی: Feta cheese )‏ یکی از انواع پنیر است که ریشهٔ یونانی دارد. این پنیر شبیه پنیر لیقوان ایرانی است.
در سالاد یونانی، پنیر فتا معمولاً به شکل مکعب‌های کوچک یا خردشده وجود دارد.
[تصویر: انواع پنیرها]

پنیر چدار
پنیر چدار ( به انگلیسی: Cheddar cheese )‏ نام نوعی پنیر سفت، صاف و زرد یا نارنجی رنگ انگلیسی است که از شیر گاو تهیه شده و موردپسندترین نوع پنیر در پادشاهی متحده می‌باشد. این پنیر نخستین بار در دهکدهٔ چدار واقع در سامرست انگلستان تولید شده و نام خود را از این دهکده گرفته است.
[تصویر: انواع پنیرها]

بلو چیز
بلو چیز ( پنیر آبی ) نامی کلی برای انواعی از پنیر است که از شیر گاو، گوسفند یا بز و به کمک کپک خوراکی آبی رنگی از خانواده پنیسیلین تهیه می‌شود. این نوع پنیر بیشتر در سالادها و یا به عنوان مزه استفاده می‌شود و طعم مخصوصی دارد.
[تصویر: انواع پنیرها]

پنیر خامه‌ای
فرآورده‌ای است که از مخلوط کردن خامه با شیر بدون افزودن حرارت به دست می‌آید. نگهداری آن باید در درجه حرارت زیر ۱۰ درجه باشد. طعم آن کمی ترش بوده و مانند کره نرم و قابل گسترده شدن ‌است. همراه با نان، بگور و یا در داخل کیک پنیر خورده می‌شود. همچنین بر روی سالاد همراه با سالمون دودی و داخل پوره سیب زمینی نیز بکار می‌رود. ترکیب مواد آن ۵۵ درصد آب، ۳۳ درصد چربی، ۱۰ درصد پروتئین و ۰٫۸ تا ۱٫۲ درصد نمک است. این نوع پنیر برای اولین بار در سال ۱۸۷۲ میلادی در آمریکا تولید شده‌است. پنیر فیلادلفیا یکی از شناخته شده ترین انواع پنیر خامه‌ای در جهان است.
[تصویر: انواع پنیرها]

پنیر پارمسان
پنیر پارمیجانو ( که پارمیژان یا پارمیزان یا پارمسان نیز گفته می‌شود ) پنیری ایتالیایی است که از شیر گاو تهیه می‌شود و ساختن آن ۸ ماه زمان می‌برد. پنیر پارمیجانوی نرسیده به عنوان پیش غذا ( اردور ) و مزه مصرف می‌شود و پنیر پارمیجانوی رسیده را به صورت رنده کرده یا پودر شده در برنج و سوپ و انواع پاستا یا ماکارونی استفاده می‌کنند. « پارمیجانو » در زبان ایتالیایی، صفت برای شهر « پارما » است که در زبان فرانسوی « پارمِسان » گفته می‌شود.
[تصویر: انواع پنیرها]

کامامبر
کامامبر ( به فرانسوی: Camembert )‏ نوعی پنیر نرم فرانسوی است که نخستین بار در اواخر سده ۱۸ در منطقه کامامبر و نرماندی در شمال غربی فرانسه تولید شد. این پنیر از شیر گاو و به کمک انواعی از کپک خوراکی از خانواده پنیسیلین به نام‌های Penicillium candida و Penicillium camemberti تهیه می‌شود. پنیر کامامبر طعمی تند دارد و هر چه بیشتر برسد، بافت پنیر نرم ‌تر شده و بوی آن تندتر می‌شود. کامامبر در صبحانه یا برای تهیه کیک، ساندویچ و دسر و مزه ( به‌خصوص به همراه انگور ) استفاده می‌شود.
[تصویر: انواع پنیرها]

پنیر گودا
پنیر خاودا یا پنیر گودا پنیری تقریبا سفت و زردرنگ است که از شیر گاو درست می‌شود. خاودا نام شهری در هلند است. این پنیر به‌ صورت خام یا پخته در پیتزا، لازانیا، سالاد، صبحانه، سوپ، سس و شیرینی استفاده می‌شود.
پنیر بوترکیزه
[تصویر: انواع پنیرها]

پنیر بوترکیزه
یا پنیر بوتوکیزه از انواع پنیرهای چرب و نیمه سخت است و به صورت قرص‌های زرد با پوسته قرمز می‌باشد. این پنیر برای اولین بار در سال ۱۹۲۷ در آلمان تولید شد که به دلیل طعم کره ای آن به پنیر بوترکیزه (Butter Kase Cheese) معروف شد. در حال حاضر این پنیر در سراسر آلمان تولید می‌شود. این پنیر که از شیر گاو جوان به دست می‌آید، طعم خوبی به سبزیجات می‌دهد و برای تهیه انواع سوفله سبزیجات مناسب می‌باشد. از این پنیر می‌توان در تهیه صبحانه، انواع غذاهای گوشتی، املت، سوپ، سالادها و انواع ساندویچ‌های سرد و گرم استفاده نمود.
[تصویر: انواع پنیرها]

پنیر دانلوپ
پنیر دانلوپ ( به انگلیسی: Dunlop cheese )‏ نام نوعی پنیر نرم اسکاتلندی است که از نظر ظاهری شبیه به پنیر چدار بوده و نخستین بار در دانلوپ در ایرشایر شرقی در اسکاتلند تولید شده است و بافت نسبتاً سختی دارد.
[تصویر: انواع پنیرها]

پنیر لانکاشایر
پنیر لانکاشایر ( به انگلیسی: Lancashire cheese )‏ نوعی پنیر ترد و سفید رنگ انگلیسی است که از شیر گاو تهیه شده و طعمی ملایم و خامه ای دارد. با کهنه ‌تر شدن پنیر لایهٔ بیرونی آن به رنگ طلایی کمرنگ درآمده، بافت نرم آن سفت ‌تر شده و طعمش نیز تندتر می‌گردد. این پنیر همچنین ۴۵٪ چربی دارد. پنیر لانکاشایر نخستین بار در لانکاشایر انگلستان تولید گردیده و به همین دلیل به نام محل تولیدش مشهور است.
[تصویر: انواع پنیرها]

پنیر ماسکارپونه
ماسکارپونه یک پنیر ایتالیایی دارای خامهٔ سه لایه می‌باشد که از خامهٔ تازه که با اسید تارتاریک واسرشت شده‌است، ساخته می‌شود. گاهی پسآبِ کره یا همان آب‌ دوغ را به آن اضافه می‌کنند. پس از واسرشتن، آب آن را بدون فشار دادن از آن می‌گیرند. ماسکارپونه را می‌توان با استفاده از خامه و اسید سیتریک و یا آب لیمو تولید کرد. ماسکارپونه دارای رنگ شیری می‌باشد و در منطقهٔ لومباردی ایتالیا بسیار استفاده می‌شود. همچنین ماسکارپونه جزو مواد اصلی تهیهٔ تیرامیسو می‌باشد.
[تصویر: انواع پنیرها]

پنیر ریکوتا
ریکوتا یک نوع پنیر ایتالیایی است که معمولا از شیر گوسفند تهیه می‌شود. ریکوتا به معنای دوباره پخته شده است.
[تصویر: انواع پنیرها]

پنیر امنتال
امِنتال یا امِنتالر ( به انگلیسی: Emmental or Emmentaler )‏ در اصل پنیری است تولید کشور سوئیس که گاهگداری با نام پنیر سوئیسی در آمریکای شمالی، استرالیا و نیوزلند شناخته می شود.
[تصویر: انواع پنیرها]

پنیر لیقوان
پنیر لیقوان پنیری سنتی ‌ایست که در لیقوان ایران تهیه می‌شود. این پنیر که طعمی شور دارد و دارای سوراخ است از شیر گوسفند تهیه می‌شود. این پنیر معمولاً در صبحانه همراه نان میل می‌شود.
[تصویر: انواع پنیرها]

چیز ویز
چیز ویز سس پنیر عمل آوری شده غلیظی است که توسط کمپانی کرفت عرضه شده است. این سس اولین بار در سال ۱۹۵۳ به بازار آمد. این سس زرد رنگ بر روی هات داگ، چیپس ذرت، کرفس، استیک پنیر و دیگر غذاها استفاده میشود.
[تصویر: انواع پنیرها]

پنیر پرورده ( پروسس )انواعی از محصولات غذایی لبنی هستند که از پنیر معمولی و گاهی اوقات سایر مواد لبنی، به همراه امولسیفایرها، نمک اضافی، اسانس، رنگ و افزودنیهای خوراکی مانند ادویه ها و سبزیجات مختلف تهیه می‌شود. در ایالات متحده آمریکا، نوع رایج این گونه پنیر با نام پنیر آمریکایی در فروشگاهها عرضه می‌شود. گرچه پنیر پرورده برای اولین بار به سال ۱۹۱۱ میلادی توسط والتر گِربر سوئیسی تهیه شد. نخستین بار شخصی به نام جیمز ال. کرافت در سال ۱۹۱۶ برای کسب امتیاز یا حق انحصاری آن در آمریکا به ‌خاطر شیوه خاص تهیه این پنیر اقدام کرد. شرکت کرافت فود نخستین پنیر ورقه‌ای پرورده را برای مصرف عموم در سال ۱۹۵۰ به بازار ارائه داد. از آن هنگام انواع مختلف پنیر اسلایس، در آمریکا همه‌گیر شد و مهمترین مورد استفاده آنها در تهیه چیزبرگر و ساندویچ‌های گریل شده پنیری می‌باشد.

19/03/91 نامزدیمون
16/06/91 عقدمون - روز من و تو... Heart
29/06/92 عروسیمون

تو
همان شقابق معروف سهرابی...
تا تو هستی
زندگی بایدکرد
نقل قول
 سپاس شده توسط lilimashi ، spring71 ، maryam10512 ، Tinaaa91 ، hoda khanoom ، nasrin jun ، فرشته ی نجات ، مهتاب69 ، mahsa 66 ، sani.m ، samiiiraaa ، yagmur ، Samaneh_R
۱۸-بهمن-۱۳۹۳, ۰۴:۳۰ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۹-بهمن-۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ عصر توسط Tinaaa91.)
ارسال: #3
RE: انواع پنیرها
من عاشق پنیر هالومی یا کبابی ام واقعا خوشمزس!!!
من بعد از سرخ کردنش روش اویشن میپاشم

پنیر کبابی ، پنیر نیمه سخت طبیعی است که اولین بار در قبرس و با نام هالومی تولید گردید.هر کیلوگرم از این پنیر از 12 تا 15 کیلوگرم شیر تازه گاو به دست می آید.فرآیند تولید این پنیر به گونه ای است که با وجود چربی پایین این پنیر (معادل دیگر پنیرهای طبیعی و پنیرهای صبحانه) در صورت پخت بافت چرب و لذیذی پیدا می کند.

به دلیل حجم شیر بالا و فرآیند تولید مناسب ، این پنیر ارزش غذایی بالایی داشته و در صورت پخت دارای عطر و طعم ماهی ازون برون است.
[تصویر: انواع پنیرها]

به خودم آمدم انگار تویی در من بود
این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بودتصویر: images/smilies/heart.gif
نقل قول
 سپاس شده توسط lilimashi ، spring71 ، maryam10512 ، nasrin jun ، فرشته ی نجات ، hasti_d ، مهتاب69 ، mahsa 66 ، sani.m ، meriland ، samiiiraaa ، Samaneh_R
  • بهرام بابایی
  • گروه ژ
۳-اسفند-۱۳۹۳, ۰۹:۰۴ صبح
ارسال: #4
   
RE: انواع پنیرها
اینو از سایت کاله برداشتم
اخه یه بروشور جالب داشت خواستم براتون تایپ کنم دیدم خب تو سایت خودشون هست...راستی یه چیزی من پنیر پراتو خوردم ....یه رگه تلخی داره:|
آها راستی پنیر لبنه یا آتا با پنیر ماسکارپونه فقط تو درصد چربی تفاوت دارن و شوری یکسانی دارن....میشه برا تهیه دسر لبنه رو جایگزین ماسکارپونه کرد و کالری رو کم کرد...یه مقدار هم ارزون تره لبنه(کیلویی 11 ت و ماسکارپونه کیلویی 14 تومن)
پنیرهای طبیعی کاله نمونه ای از بهترین و معروف ترین پنیرهای نقاط مختلف دنیا را در بر می گیرند که دارای طعم منحصر به فردی می باشند. پنیرهای طبیعی کاله شامل خانواده گودا ( گودا پستوی سبز، گودا پستوی قرمز، گودا دودی، گودا زیره،گودا چیلی ) از هلند، پارمسان و موزارلا از ایتالیا، کممبر و بلوچیز از فرانسه، پنیر کبابی از قبرس، اسرم از دانمارک، بوترکیزه از آلمان و پراتو از برزیل می باشد. کیفیت پنیرهای کاله قابل مقایسه با نمونه های اصلی خارجی آنهاست. این پنیرها از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار می باشند، چون در تولید آنها از میزان زیادی شیر تازه استفاده شده است.

پنیر گودا
گودا پنیر زرد رنگی است که از شیر گاو تولید می شود. این پنیر اولین بار در روستای گودا در جنوب هلند ساخته شد و هم اکنون در سرتاسر جهان با همین نام شناخته می شود.این پنیر یکی از معروفترین پنیرهای جهان است که با رایحه ملایم و گردویی و طعم خوشایندش امروزه در سراسر دنیا طرفداران زیادی پیدا کرده است . این پنیر سرشار از کلسیم، پروتئین، فسفر و انواع ویتامین هاست که ارزش غذایی آن معادل 12-14 کیلوگرم شیر تازه گاو است.


پنیر بوترکیزه
در سال 1927 در آلمان نوعی پنیر تهیه شد که به علت طعم کره ای، آن را بوتر کیزه یعنی پنیر کره ای نامیدند. این پنیر دلچسب، دارای طعم شفاف و کره ای و بافتی نرم و انعطاف پذیر می باشد. هر کیلوگرم این پنیر دارای ارزش غذایی معادل 14-16 لیتر شیر تازه می باشد. از این رو منبع سرشار کلسیم، فسفر و انواع ویتامینهای D, E, B, A و K می باشد. پنیر بوترکیزه بدلیل طعم کره ای و بافت نرم آن بسیار محبوب کودکان می باشد.


پنیر کممبر
کممبر از مهمترین پنیرهای فرانسوی است که به پنیر عشق مشهور شده است.کممبر دارای طعمی متفاوت و تند می باشد که هر چه بیشتر برسد نرمتر و بوی آن تند تر می گردد. سطح بیرونی این پنیر با کپک خوراکی سفید رنگ به طور کامل پوشانده شده است. کممبردارای بافت نرم و کش دار است که بعنوان مزه همراه بیسکویت نمکی،کراکر، انگور، هندوانه، بادام تفت داده و انجیر می تواند مورد استفاده قرار گیرد.


پنیر پارمسان
پنیر پارمسان مشهورترین و پرفروشترین پنیر طبیعی ایتالیایی است.یک کیلوگرم پنیرپارمسان از 22 تا 24 کیلوگرم شیر تازه گاو تهیه میشود و سرشار از پروتئین، کلسیم و فسفر میباشد. پروتئین پارمسان از پروتئین موجود در گوشت قرمز بالاتر میباشد و درعین حال هضم آن بسیار آسانتر است.


پنیر اسرم
پنیر اسرم یکی از مشهورترین پنیرهای دانمارکی می باشد و خاستگاه آن در یکی از روستاهای شمال زیلند در دانمارک است. عطر و طعم کره ایی این پنیر با طولانی شدن دوران رسیدن آن بهتر و قوی تر می گردد. هر کیلو گرم این پنیر پر انرژی و با ارزش است و از 15 کیلوگرم شیر تازه گاو تهیه می گردد. این پنیر در انواع ساندویچ های سرد و گرم می تواند مورد استفاده قرار گیرد.


پنیر بلوچیز
بلوچیز نوعی پنیر نرم فرانسوی می باشد. این پنیر به دلیل رگه‌های آبی که در آن وجود دارد به پنیر رگه آبی نیز معروف است. رگه های آبی در اثر تزریق نوعی کپک خوراکی و مفید به نام پنیسیلیوم راکفورتی ایجاد می شود، معمولا براساس محل تولید آن اسامی مختلفی دارد برای مثال پنیر گورگونزولا ،استیلتون، راکفورت و... . هر نوع بلوچیز خصوصیات ویژه و جذاب خود را دارد، تغییرات جزیی در طعم، بافت و یا نقش هنرمندانه رگه های آبی، بلوچیز را تبدیل به پنیری بی نظیر می کند.یک کیلو پنیر بلوچیز ارزش غذایی معادل 12ـ10 لیتر شیرگاو را دارا می‌باشد و سرشار از مواد معدنی، فسفر و کلسیم است. طعم قوی و بوی تند بلوچیز این پنیر را از سایر پنیرها متمایز می‌سازد.

پنیر پراتو
پنیر پراتو یکی از معروف ترین پنیرهای برزیلی است. این پنیر با رنگ زرد پر رنگ متمایل به نارنجی که از 12-15 از شیر پاستوریزه گاو تهیه می شود. طعم خوب این پنیر می تواند عاملی برای استفاده آن در تمامی اسنک ها و میان وعده ها به خصوص برای کودکان باشد.


پنیر کبابی
این پنیر یکی از مشهورترین پنیرهای کشور قبرس است که در انواع غذاها می تواند مورد استفاده قرار گیرد. از ویژگیهای منحصر به فرد این پنیر قابلیت سرخ کردن و کباب کردن آن می‌باشد. در صورت پخت این پنیر دارای بوی کباب و طعم ماهی ازون‌برون است. یک کیلوگرم پنیرپکبابی از 12 تا 14 کیلوگرم شیر تازه گاو تهیه میشود.

درخشان ترین تاجی که مردم بر سر می نهند

در آتش کوره ها ساخته شده است .

"چارلی چاپلین"
نقل قول
 سپاس شده توسط lili3d ، منتظرروزای خوب ، ندا ندا ، Parissa ، mahsa 66 ، sani.m
۱۲-فروردين-۱۳۹۴, ۰۷:۳۹ عصر
ارسال: #5
   
RE: انواع پنیرها
پنیر کاتیج cottage cheese :

یک پنیر مدرن تازه است از شیر گاو تهیه شده و عرض یک یا دو روز میرسد. آمریکاییها این پنیر را بخود نسبت میدهند ولی اصالت این پنیر اروپاییست. از آنجاییکه میزان چربی این پنیر بین 5 تا 15 درصد است برای کسانیکه مراقب وزنشان هستند مفید است.


پنیر اسرم esrom :


از پنیرهای نیمه نرم سنتی است که از شیر گاو بدست آمده و بعنوان پنیر صبحانه و یا در تهیه اسنک و ساندویچ و غیره مورد استتفاده قرار میگیرد. این پنیر ملایم کره ای که بین 45 تا 50 درصد چربی دارد در عرض سه هفته آماده میشود. از ویژگیهای ظاهری این پنیر میتوان به سوراخ های ریزی اشاره کرد که بشکل نامنظم در تمام سطح آن پراکنده است.

نورای عزیزم روز چهارم آذر اومد پیشمون... خدایا شکرت.
نقل قول
 سپاس شده توسط sani.m ، rainliketears
۷-مرداد-۱۳۹۴, ۱۲:۴۶ عصر
ارسال: #6
RE: انواع پنیرها
پنیر کبابی واقعا خوشمزه ست

Cool
نقل قول
 سپاس شده توسط meriland
۲۱-بهمن-۱۳۹۴, ۰۱:۱۹ عصر
ارسال: #7
RE: انواع پنیرها
(۷-مرداد-۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ عصر)sani.m نوشته است:  پنیر کبابی واقعا خوشمزه ست


پنیر کبابی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟HuhHuh
نقل قول
۲۲-بهمن-۱۳۹۴, ۰۷:۳۴ عصر
ارسال: #8
RE: انواع پنیرها
(۲۱-بهمن-۱۳۹۴ ۰۱:۱۹ عصر)tabasom_nmt1994 نوشته است:  
(۷-مرداد-۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ عصر)sani.m نوشته است:  پنیر کبابی واقعا خوشمزه ست


پنیر کبابی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟HuhHuh


پنیر کبابی تو سوپرمارکتا هست .
موارد مصرفش زیاده

[تصویر: انواع پنیرها]
چند روش مصرف پنیر کبابی:

سالاد با پنیر کبابی گریل شده
مواد لازم:
گوجه فرنگی 2عدد
کاهو یک عدد
گردو 50 گرم
نخود فرنگی 100 گرم
پنیر کبابی 200 گرم
آب لیمو ، نمک ، فلفل سیاه ، روغن زیتون به میزان دلخواه
کاهو و گوجه را خرد کرده و به آن نخود فرنگی و گردوهای خرد شده را اضافه کنید.پنیر کبابی را در قطعات دلخواه برش زده و گریل کنید و بر روی سالاد قرار دهید.از ترکیب روغن زیتون ، آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه به عنوان سس استفاده کنید.

پنیر کبابی سوخاری شده
مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
پنیر کبابی 200 گرم
پودر سوخاری 100 گرم
روغن مایع مخصوص سرخ کردنی
پنیر ها را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید تا یخ آن باز شود.پنیر کبابی را در ابعاد دلخواه برش دهید.ابتدا آنها را در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بغلطانید.سپس روغن را داغ کنید و پنیرها را درون آن بریزید.پس از 5 دقیقه که رنگ آن طلایی شد از روغن خارج کرده و سرو نمایید.

پنیر کبابی در خورشت
این پنیر در انواع خورشت ها می توانید استفاده کنید ، نحوه استفاده از آن بسیار ساده بوده و کلیات خواص گوشت را نیز دارد.این پنیر جایگزین بسیار مناسب برای افرادیست که گوشت مصرف نمی کنند و یا به دنبال تنوع در طعم هستند.
پنیر را به قطعات دلخواه برش بزنید و در انتهای پخت خورشت (در 10 دقیقه انتهایی پخت) به آن اضافه کنید.همچنین قطعات کوچک آن را در برنجهای ترکیبی مانند لوبیا پلو ، ته چین و ... به عنوان جایگزینی برای گوشت می توانید استفاده کنید و از خواص و طعم عالی آن لذت ببرید.

باربیکیو پنیر کبابی
پنیرها را در قطعات مورد نظر برش بزنید و به مدت کوتاهی در ترکیب مورد علاقه قرار دهید.(این ترکیب می تواند آب لیمو و نمک تا سس پستو باشد) و با دقت به سیخ بکشید(بهتر است از سیخهای نازک استفاده کنید تا شکل ظاهری پنیر حفظ شود.)پنیر ها را با فاصله اندکی از شعله کباب کنید.(پنیرها را مستقیما با شعله در تماس قرار ندهید زیرا ذوب شده و شکل ظاهری خود را از دست خواهند داد.)کباب کردن پنیر ها با استفاده از توری ساده تر خواهد بود.

پنیر کبابی گریل شده
مواد لازم:
پنیر کبابی 200 گرم
فلفل سیاه به میزان لازم
نان تست به میزان لازم

پنیر را در ورقه های نازکی برش دهید.ماهیتابه چدن و یا تفلون را بر روی گاز قرار دهید(نیازی به افزودن روغن و یا آب نمی باشد زیرا خود محصول در حرارت روغن می اندازد)پنیرها را در تابه قرار داده و پس از اینکه یک طرف آن طلایی شد آن را برگردانید تا سمت دیگر نیز طلایی شود.سپس بر روی آنها فلفل سیاه و هر نوع ادویه مورد علاقه پاشیده و با نان تست سرو کنید.

دیگر موارد مصرف پنیر کبابی
این پنیر به صورت خام به عنوان صبحانه و یا عصرانه قابلیت مصرف دارد ، به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد برای شروع روز غذای بسیار مناسبی است.همچنین برشهای آن را می توانید به صورت سرد ، در انواع سالاد ها مورد استفاده قرار دهید.
نقل قول
۲-اسفند-۱۳۹۴, ۰۸:۰۶ عصر
ارسال: #9
RE: انواع پنیرها
پارمزان :

پنیر سفید و کهن ایتالیاست که از شیر گاو تهیه شده است پارمزان به دو نوع کهن و جوان وجود دارد پارمزان کهن طعمی بسیار عالی دارد و بهای بیشتری نسبت به پارمزان جوان دارد.

موارد استفاده :
سس ها ، سوپ ها ، پاستاها و خوراک های با برنج و غذاهای داخل فر

عروسی منو عشقم فرهاد مهر ماه سال 95
نقل قول
۳-اسفند-۱۳۹۴, ۰۷:۴۸ عصر
ارسال: #10
RE: انواع پنیرها
موتزارلا :

پنیری ایتالیایست که در ایران به اشتباه به ان مازارلا یا موزارلا گفته می شود به سبب تولید فراوان و عم دستیابی به شیر گاو میش از شیر گاو ساخته می شود ایتالیا یی ها از دیر باز برای پخت پیتزا از ان استفاده می کردند.

موارد استفاده :
چون سریع ذوب نمی شود در تهیه انواع سالاد و خوراک ها و ساندویچ های سرد استفاده می شود ترکیب این پنیر با گوجه فرنگی ، ریحان تازه و روغن زیتون از بهترین خوراکیهای روزهای گرم است.

عروسی منو عشقم فرهاد مهر ماه سال 95
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام