• لی لی رضایی
  • مرضیه محمدی

انواع ماکارونی و پاستا

۴-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۳:۰۳ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۴-ارديبهشت-۱۳۹۸ ۰۳:۴۳ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #121
     
RE: انواع ماکارونی و پاستا
طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ و زیتون و کرفس :


ماکارونی فرمدار (نپخته و خشک) دو لیوان(بپزید و آبکش کنید)،ساقه کرفس خرد شده یک چهارم لیوان،فلفل دلمه ای قرمز یک سوم لیوان،هویج درشت رنده شده یک سوم لیوان،مرغ پخته و ریش ریش شده یک لیوان،ساقه ی سه تا پیازچه،زیتون سیاه یا سبز خرد شده یک سوم لیوان،خیار شور خرد شده یک سوم لیوان

طرز تهیه:

تمام مواد رو مخلوط کنید و برای سس از ترکیب مایونز+ماست سفت+آبلیموی تازه+نمک و فلفل و کمی آویشن و پودر سیر استفاده کنید.
یکساعت بذارید یخچال تا مزه دار بشه و بعد 
سرو کنید.


 تصویر: ./uploads/201904/post_91469_1556105603_24f9aa8097259c44a56b2da9ab8281a5.attach

طرز تهیه پاستا قارچ و اسفناج :

طرز تهیه:

داخل تابه دو ق روغن زیتون بریزید و یدونه پیاز کوچیک و دو حبه سیر رو خرد کنید و دو دقیقه تفت بدید بعد حدود نیم کیلو قارچ ورقه ای شده اضافه کنید و تفت بدید تا آب قارچ کشیده بشه.حالا یک و نیم لیوان گوجه فرنگی رنده شده و یک عدد گوجه خرد شده+دو لیوان عصاره مرغ یا سبزیجات اضافه کنید و شعله رو زیاد کنید تا به جوش بیاد و بعد حدود سیصد گرم پاستا اضافه کنید،در تابه رو بذارید و شعله رو کم کنید تا پنج دقیقه بپزه بعد دو تا سه لیوان برگ اسفناج اضافه کنید و بذارید حدود ده دقیقه دیگه بپزه.نمک و فلفل غذا رو اندازه کنید،در ظرف سرو بریزید و روش پنیر پارمزان رنده کنید و چند برگ ریحان بذارید.
حتما تازه درست کنید و تا داغه سرو کنید.


 تصویر: ./uploads/201904/post_91469_1556107974_fa9dff6eb41d37d7350e041e032a381d.attach


فایل‌های ضمیمه
.jpg  photo_2019-04-24_16-03-05.jpg (اندازه: 68.39 KB / دانلودها: 0)
.jpg  photo_2019-04-24_16-42-34.jpg (اندازه: 84.83 KB / دانلودها: 0)

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط ترانه خانوم ، Sahraa71 ، K.L.S ، marjantt
۷-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۱۲:۵۷ عصر
ارسال: #122
     
RE: انواع ماکارونی و پاستا
طرز تهیه پاستا با سبزیجات :

یک بسته پاستا_پنه(یا ماکارونی فرمی) رو طبق دستور روی پاکتش آبکش کنید،فقط نصف لیوان از آبشو نگه دارید.
سبزیجات رو مطابق تصویر خرد کنید(بروکلی،فلفل دلمه ای،هویج،کدو،پیاز بنفش،سیر،...).سه ق روغن زیتون در تابه بزرگ بریزید و پیاز و هویج رو دو دقیقه تفت بدید بعد بروکلی و فلفل دلمه و بعد از دو دقیقه کدو رو اضافه کنید.دوباره حدود سه دقیقه تفت بدید و گوجه گیلاسی و سیر و کمی آویشن و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.بعد از دو دقیقه،پاستای آبکش شده رو اضافه کنید.دو ق غ آبلیموی تازه و نصف لیوان آب پاستا رو هم اضافه کنید و در تابه رو بذارید تا پنج دقیقه بپزن و شعله رو خاموش کنید و با کمی جعفری تازه و پنیر پارمزان سرو کنید.


 تصویر: ./uploads/201904/post_91469_1556357264_7d3e4dbb4293e91a2f9ebc904466c8d9.attach


فایل‌های ضمیمه
.jpeg  WhatsApp Image 2019-04-27 at 2.26.34 AM.jpeg (اندازه: 72.85 KB / دانلودها: 0)

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S ، Sahraa71 ، marjantt
۷-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۱:۰۶ عصر
ارسال: #123
RE: انواع ماکارونی و پاستا
پاستا با سس میگو و قارچ (واقعا خوشمزه میشه)
قارچ رو خرد کرده و با حرارت زیاد تفت میدیدم. میگو رو با دوقاشق روغن زیتون تفت میدیم . فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه میکنیم. یه عدد گوجه رو پوست گرفته و ریز خرد میکنیم و اضافه میکنیم. قارچ رو هم میریزیم یک گشنیز و جعفری خرد شده هم میریزیم. با نصف فنجان آب میزاریم بپزه. ادویه هم که فلفل نمک و دارچین میریزیم. پاستا رو آبکش میکنیم یا اگه خواستیم دم میکنیم . موقع سرو سس رو روی پاستا میریزیم.
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S ، نيكدخت ، marjantt ، parmin.ab ، Sahraa71 ، marzieh.ahmad
  • گروه ژ
  • تشریفات وندا
۸-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۲:۳۷ عصر
ارسال: #124
     
RE: انواع ماکارونی و پاستا
طرز تهیه پاستا با گوجه و بادمجان :

بادمجون ها رو بشورید و با پوست حلقه ای و نازک برش بزنید.
ته تابه رو چرب و با حرارت کم بادمجونها رو گریل کنید(برای چهار نفر دوتا بادمجون متوسط)،اصلا نباید روغن زیاد باشه.طوری که نرم بشن و کمی قهوه ای.
برای سس گوجه:سه تا چهار گوجه فرنگی بزرگ رو رنده کنید.در تابه یک ق روغن زیتون بریزید و دو حبه سیر ریز خرد شده و یک پیاز کوچیک ریز خرد شده رو تفت بدید تا نرم بشن بعد زردچوبه،فلفل سیاه، آویشن،نمک،یک ق سرخالی رب و گوجه هارو بریزید و بذارید حدود بیست دقیقه بپزه و کمی غلیظ بشه.پنج دقیقه آخر بادمجونها و کمی ریحان خرد شده رو هم اضافه کنید.
حالا چهار تا پنج لیوان پاستای آبکش شده رو اضافه و حدود یک ربع با در بسته و شعله ملایم بپزید و در آخر روش پنیر پارمزان یا پیتزا بریزید و پنج دقیقه دیگه بپزید.
میتونید از اون مرحله که پاستا رو با سس گوجه مخلوط کردید،پنیر هم روش بریزید و چند حلقه گوجه فرنگی روش بچینید و حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت در فر بپزید.روی غذا رو با ریحان تزئین کنید.


 تصویر: ./uploads/201904/post_91469_1556449602_854c648f4d98502b7a900773a4e462a7.attach


فایل‌های ضمیمه
.jpeg  WhatsApp Image 2019-04-28 at 4.06.14 AM.jpeg (اندازه: 100.24 KB / دانلودها: 0)

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۱۵-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۲:۱۳ عصر
ارسال: #125
     
RE: انواع ماکارونی و پاستا
طرز تهیه پاستا با سس قارچ و پنیر :

پاستا سیصد تا چهارصد گرم،قارچ ورقه ای شده پانصد گرم،شیر دو لیوان،آرد دو ق غ،پنیر پارمزان یا موزارلا نصف لیوان،روغن زیتون سه ق غ،پیاز خرد شده یدونه کوچک،سیر رنده شده دو حبه درشت،نمک و فلفل سیاه و قرمز و آویشن
طرز تهیه:پاستا رو آبکش کنید و کنار بذارید.
در تابه روغن+سیر+پیاز رو تفت بدید تا سیر و پیاز نرم بشن(پنج دقیقه) بعد قارچ رو اضافه کنید و تفت بدید تا فقط حدود یک ق از آب قارچ باقی بمونه .حالا آرد رو اضافه کنید و یک دقیقه بعد کم کم شیر رو بریزید و حدود پنج تا هفت دقیقه هم بزنید تا سس کمی غلیظ بشه،نمک و فلفل و آویشن رو هم اضافه کنید.شعله رو خاموش کنید و پنیر رو اضافه کنید و هم بزنید و بعد پاستا رو بریزید.
این غذا باید سریع سِرو بشه.


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1557053016_126d284ddb4c4a0723351f2471e9862d.attach


فایل‌های ضمیمه
.jpg  photo_2019-05-05_15-13-29.jpg (اندازه: 66.99 KB / دانلودها: 0)

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، marzieh.ahmad
۱۷-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۲:۲۲ عصر
ارسال: #126
     
RE: انواع ماکارونی و پاستا
 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1557226358_45eaa81dd5b1ea3ef090b7991668eae2.attach


فایل‌های ضمیمه
.jpg  photo_2019-05-07_15-22-19.jpg (اندازه: 54.76 KB / دانلودها: 1)

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۲۱-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۲:۴۲ عصر
ارسال: #127
     
RE: انواع ماکارونی و پاستا
سالاد ماکارونی :

حدود دویست و پنجاه گرم ماکارونی صدفی(یا مشابهش،ماکارونی فرمی که خیلی درشت نباشه) رو تقریبا ده دقیقه در آب و نمک بجوشونید و آبکش کنید.شش تا هشت ورق بِیکن بوقلمون(یا ژامبون) رو مربعی کوچولو برش بزنید و بدون روغن در تابه تفت بدید تا برشته بشه بعد بذارید خنک بشه(میتونید حذف کنید ) حالا ماکارونی+بیکن+یک لیوان نخود فرنگی پخته یا کنسروی+یک لیوان ذرت پخته یا کنسروی (ترجیحا کنسروی یا مکزیکی که شیرینه)+سه پیازچه خرد شده(قسمت سفید و سبز)+یک فلفل دلمه قرمز خرد شده+دو ق غ جعفری ساطوری+یک سوم لیوان مایونز+یک دوم لیوان ماست چکیده یا خامه ای+نمک و فلفل سیاه و دو تا سه ق غ آبلیموی تازه رو مخلوط کنید،بهتره نیم ساعت در یخچال بمونه و بعد سرو کنید.

 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1557573155_d957e185ed80872c400c5ae1c698cc40.attach


فایل‌های ضمیمه
.jpeg  WhatsApp Image 2019-05-11 at 4.12.07 AM.jpeg (اندازه: 81.61 KB / دانلودها: 0)

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۲۴-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۲:۱۰ عصر
ارسال: #128
     
RE: انواع ماکارونی و پاستا
پاستا با مرغ و سیزیجات گریل شده :

 یک تکه سینه ی مرغ رو نیم تا یک ساعت در نمک و پیاز و پودر سیر و فلفل سیاه مزه دار کنید.یک ق غ روغن زیتون در تابه چدن یا رژیمی بریزید و هر دو طرف مرغ رو بپزید تا برشته و گریل بشه.مرغ رو از تابه بیرون بیارید و یک کدوی متوسط خرد شده+یک فلفل دلمه رنگی کوچکِ خرد شده به همون تابه اضافه کنید و پنج دقیقه تفت بدید تا نرم و کمی گریل بشن بعد نصف لیوان گوجه گیلاسی نصف اضافه کنید و وقتی گوجه هم کمی نرم شد یکم آویشن خشک روش بریزید و شعله رو خاموش کنید.یک لیوان پاستای آبکش شده هم لازم دارید.

حالا بشقاب سرو رو بچینید: پاستا(
ماکارونی فرمی)، کنارش سینه ی مرغ گریل شده که برش زدید،بعد مقداری کاهوی خرد شده،کمی ذرت کنسروی+سبزیجات گریل شده.روی این مواد مقداری جوانه ی دلخواه بریزید و برای سس میتونید از یک چهارم آووکادوی له شده+آبلیموی تازه و نمک و فلفل استفاده کنید.میتونید آووکادو رو حذف و فقط کمی آبلیمو و نمک و فلفل استفاده کنید.


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1557830436_642763f90e898c4c53ac231ec3f6258f.attach


فایل‌های ضمیمه
.jpg  photo_2019-05-14_15-10-34.jpg (اندازه: 90.17 KB / دانلودها: 0)

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، آرامشه خیال
۲۵-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۱:۲۸ عصر
ارسال: #129
     
RE: انواع ماکارونی و پاستا
پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج :

میگوی پاک شده نیم کیلو،پاستا فتوچینی (همین مدل که توی تصویر میبینید) پانصد گرم،گوجه فرنگی سفت(هسته ها رو خارج و خرد کنید) چهار عدد،اسفناج پخته شده یک لیوان،نمک و فلفل قرمز و سیاه و پاپریکا ،سیر ریز خرد شده چهار حبه،آبلیموی حتما تازه یک ق غذاخوری،پنیر پارمزان رنده شده برای سِرو

طرز تهیه:

داخل تابه یک ق کره و یک ق روغن زیتون بریزید،گرم که شد میگو و سیر رو اضافه کنید ،هر طرف میگوها رو دو دقیقه تفت بدید،نمک و ادویه ها رو اضافه کنید بعد گوجه فرنگی و اسفناج رو اضافه کنید،اجازه بدید با حرارت کم آب گوجه کشیده بشه،گاهی هم بزنید.

در این زمان پاستا رو آبکش کنید.وقتی گوجه ها نرم شد پاستا رو اضافه کنید،یک تا دو ق کره یا روغن زیتون هم بریزید و یه کوچولو تفت بدید و آبلیمو رو بریزید،درِ تابه رو بذارید تا پنج تا ده دقیقه با شعله ملایم بپزن.
این غذا رو بلافاصله بعد پخت سرو کنید و روش پنیر پارمزان بریزید.


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1557914249_1930d6c6ed9978b9157c2fad8d8f4da4.attach


فایل‌های ضمیمه
.jpg  photo_2019-05-15_14-22-51.jpg (اندازه: 95.88 KB / دانلودها: 0)

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، آرامشه خیال
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام