• تقی زاده
  • آرایشگاه مدیس

انواع غذا با یوفکا

۲۳-تير-۱۳۹۲, ۰۴:۳۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۰-بهمن-۱۳۹۳ ۰۸:۴۰ عصر توسط RL92.)
ارسال: #1
   
انواع غذا با یوفکا
این غذا با خمیر یوفکا درست میشه
میتونین این خمیر رو از سوپرمارکتای بزرگ یا فروشگاه های شهروند تهیه کنین

وقتی میخرین مدلای مختلف داره بعضی هاش مستطیل های بزرگن که تا شده توی پلاستیکن یه سری شونم گردن
اینا لازم دارن خودتون تو خونه برشش بزنین
یه مدلم هست خودش مثلث شکله دیگه نیاز نداره برش بخوره

قبل از هرچیز باید مواد توی خمیر رو آماده کنین
مواد درونیش به سلیقه ی خودتون هم میشه درست کرد
مثل لازانیا و ماکارونیه

پیاز رو خرد می کنین و سرخ می کنین بعد گوشت چرخکرده یا سویا میذارین و بعدم حالا هرچی که دوست داشتین
من ذرت و قارچ و فلفل دلمه ای هم میریزم
بعدم رب گوجه بذارین و ادویه

خب این از مواد

اگر خمیر باید برش بخوره حالت مثلث برش بدین
بعد ازون کره دربیارین بذارین نرم بشه
و ماست چکیده یا ماست پرچرب که سفت باشه

یکی از مثلث هایی که برش دادین و بردارین روش کره و ماست بمالین
بعد یه کم از مواد برمیدارین و میذارین روی قاعده ی مثلت( هر کی دوست داره میتونه پنیر پیتزا هم بریزه) و کناره اشو تا می کینن رو ی مواد که بعد از پیچیدن از کنارش نریزه بیرون و بعد می پیچینش تا برسین به نوکش و میذارین تو ظرف مخصوص فر
و باقی سیگارت ها رو هم درست می کنین
وقتی کارتون تموم شد
زرده تخم مرغ رو از سفیده جدا کنین و یه کم با چنگالی چیزی هم بزنین
بعد بریزین روی سیگارت ها
خیلی زیاد نریزین که بود نگیره در یه حد کم
و بعدم روش کنجد بپاشین

دیگه آماده شده برای اینکه بره تو فر

تو فر هم که گذاشتین فقط شعله ی بالاش رو روشن کنین
و خیلی هم نمیخواد تو فر باشه
درحدی که برشته بشن و بعد درشون بیارین

نوش جان

[تصویر:  انواع غذا با یوفکا]


..........................
یه نفر ازم پرسید میشه تو فر نباشه؟ سرچ کردم دیدم ظاهرا میشه سرخشونم کرد ولی خب تو فر یه چیز دیگه است
نقل قول
 سپاس شده توسط moje majid ، maryam j0o0n ، katy ، baharak7 ، کاملیا ، pink lady ، sar ، *gandom* ، ninioo ، mona*m ، MaloooS ، benasss ، ترنج ، mariii ، پسته خندون ، مهتاب69 ، Faeze S ، yarauf ، Judy ، خوشگل خانم ، fanous ، نیازز ، نداجون ، شقایق محسن ، nasibe_603 ، فروغ بنی ، secret ، Liliaa ، negin1991 ، *آوا* ، شادی.خ ، fariohamid ، kapitan ، س.م ، مینو
۲۴-تير-۱۳۹۲, ۰۱:۳۳ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۷-تير-۱۳۹۲ ۰۳:۳۶ عصر توسط zoha.)
ارسال: #2
   
RE: سیگارت گوشت(بورک)
(۲۳-تير-۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ عصر)alis نوشته است:  یه قاشق شیر اگه با زرده قاطی کنی و با برس بزنی روی کل سیگارت فکر کنم بهتر باشه


آلیس جان تو دستورش نداشت خالا یه بار امتحان می کنم ببینم چی میشه

(۲۳-تير-۱۳۹۲ ۰۵:۰۲ عصر)s_sara_j7788 نوشته است:  اگر به زرده کمی زعفرون اضافه کنیم هم رنگ بهتری میگیره هم عطر خوبی داره


سارا جان خودش زرده دیگه زعفرون چرا؟
نقل قول
۲۶-تير-۱۳۹۲, ۰۵:۰۵ عصر
ارسال: #3
   
RE: سیگارت گوشت(بورک)
منم از اینا میدرستم ولی سرخ شدشو بیشتر میدوستمممم
ترد میشه

Angel
نقل قول
 سپاس شده توسط شادی.خ ، زمرد_شوشو
  • گروه ژ
۲۷-تير-۱۳۹۲, ۰۳:۰۴ عصر
ارسال: #4
   
RE: سیگارت گوشت(بورک)
کلا زرده رو باید با برس روی شیرینی ها و دست پیچها مالید وگرنه لخته میشه!

برای سفارش کیک، شیرینی و یا دسرها
tell: 09122104824
fa ce bo ok. com /sweet.almond
Instagram: Sweet_almond_pastry
نقل قول
 سپاس شده توسط Fatima H ، مینو
۲۷-تير-۱۳۹۲, ۰۳:۳۴ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۷-تير-۱۳۹۲ ۰۳:۴۶ عصر توسط zoha.)
ارسال: #5
   
RE: سیگارت گوشت(بورک)
(۲۷-تير-۱۳۹۲ ۰۳:۲۴ عصر)زهرا بانو نوشته است:  بوی تخم مرغ نمی گیره؟


خیر

اینا رو خیلی وقت پیش درست کرده بودم.
گفتم اینجا بذارم که مدل سرخ شده اش رو هم ببینید.
اینا با همون خمیر یوفکا که نرگس جان گفتن درست شده.
[تصویر:  انواع غذا با یوفکا]

برای سفارش کیک، شیرینی و یا دسرها
tell: 09122104824
fa ce bo ok. com /sweet.almond
Instagram: Sweet_almond_pastry
نقل قول
 سپاس شده توسط مهتاب69 ، Fatima H ، narcissus88 ، yarauf ، Judy ، خوشگل خانم ، baharak7 ، pink lady ، شیم شیم ، نیازز ، sar ، Javid ، هاله ، شقایق محسن ، nasibe_603 ، عسل جان ، secret ، dokhtare69 ، mehrafarin90 ، *آوا* ، شادی.خ ، فرناز طهرانی ، fariohamid ، سپيدار ، kapitan ، الی جوجو ، آرزو بانو ، س.م
۲۸-تير-۱۳۹۲, ۰۶:۰۶ عصر
ارسال: #6
RE: سیگارت گوشت(بورک)
نرگس جان میشه مدل پیچیدنشو عکس بذاری من نفهمیدم
بعدش من فرم فقط شعله پایین داره بالاشم یه جور دیگه گرم میشه چیکار کنم ؟
بعدش حدودا چقدر زمان میبره ؟

♪ ♥ ♪ ♥ ♪ روزای پر انرژی و شاد بالاخــــــره اومـــــــــــــــــــــــــدن ♪ ♥ ♪ ♥ ♪

به بعضیام باس گفت تو که به تیپ مردم میگی خز تیپ خودتم دیدی؟! Huh
نقل قول
۲۹-تير-۱۳۹۲, ۰۳:۴۲ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۹-تير-۱۳۹۲ ۰۳:۴۴ صبح توسط jigili.)
ارسال: #7
RE: سیگارت گوشت(بورک)
در روش سرخشدش جتما باید تخم مرغ روش مالیده بشه نمیشه نزنیم؟
با کدوم روش خوشمزه تر میشه تو فر یا سرخ کرده؟
نقل قول
۳۰-تير-۱۳۹۲, ۰۹:۵۸ عصر
ارسال: #8
   
RE: سیگارت گوشت(بورک)
برای سرخ کردن تخم مرغ نمیخواد.
سرخ شده ناسالمتر و در نتیجه خوشمزه تره Wink

برای سفارش کیک، شیرینی و یا دسرها
tell: 09122104824
fa ce bo ok. com /sweet.almond
Instagram: Sweet_almond_pastry
نقل قول
 سپاس شده توسط yarauf ، jigili ، sar ، شقایق محسن ، اسپارو . ، mehrafarin90 ، *آوا* ، دخترِ آذر
۳۰-تير-۱۳۹۲, ۱۰:۱۵ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۳۰-تير-۱۳۹۲ ۱۰:۱۶ عصر توسط narcissus88.)
ارسال: #9
   
RE: سیگارت گوشت(بورک)
(۲۸-تير-۱۳۹۲ ۰۶:۰۶ عصر)** کــــژال ** نوشته است:  نرگس جان میشه مدل پیچیدنشو عکس بذاری من نفهمیدم
بعدش من فرم فقط شعله پایین داره بالاشم یه جور دیگه گرم میشه چیکار کنم ؟
بعدش حدودا چقدر زمان میبره ؟


[تصویر:  انواع غذا با یوفکا]

ببین یه مثلث میبری
موادت رو روی قاعده مثلث میریزی یعنی اون خط قرمز که گذاشتم و بعد لبه های کناریشو بذار رو مواد بعد بپیچ
گرفتی؟Big Grin


راستی نگاه نکنین عکسام داغونه ها
اینا مال فردا بعد مهمونی یه
هرچی مونده بود تو یخچال درآوردم و عکس گرفتم
نگین چه قدر بی سلیقه و شلخته است
مال منم شیک و تمیز بود
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
نقل قول
 سپاس شده توسط yarauf ، ** کــــژال ** ، jigili ، sar ، nasibe_603 ، عسل جان ، mehrafarin90 ، kapitan
۱۱-مرداد-۱۳۹۲, ۰۵:۵۰ صبح
ارسال: #10
RE: سیگارت گوشت(بورک)
اینم یه نوع بورک هست که هم خیلی خوشمزست و هم تو فر پخته میشه.
ظاهرش مثل لازانیاست.

[تصویر:  انواع غذا با یوفکا]

پيج من تو اينستاگرام~~> _._nasim_._
New2
نقل قول
 سپاس شده توسط مروئه ، fanous ، pink lady ، marzie 1000 ، secret ، mehrafarin90 ، *آوا* ، شادی.خ ، زمرد_شوشو ، الیناز ، almam
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام