• آتلیه ملکه زیبا
  • مهناز

انواع غذا با بادمجان

۲۰-تير-۱۳۹۷, ۱۱:۰۷ عصر
ارسال: #191
RE: انواع غذا با بادمجان
بادمجان کباب ،یک غذای شمالی دیگه . امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.ما شمالیها که عاشق این غذا هستیم.این غذا هم مثل بقیه غذاهای شمالی فوت و فن خاص خودش رو داره که در اینجا براتون توضیح میدم.البته اینم بگم که این غذا در هر منطقه از گیلان یک اسمی داره که تقریبا همشون شبیه هم هستن.
ولی بر اساس گویش اون منطقه کمی تغییر می کنه مثل : بادمجان_کباب ، بادمجان_گودا ، دل_دکونه ، بادمجان_گودیمواد لازم برای 5 نفر

  • بادمجان قلمی بدون دونه (نه خیلی نازک نه خیلی ضخیم) : 5 عدد

  •  پیاز رنده شده : 3 عدد

  • گردو آسیاب شده : 200 گرم

  • سیر رنده شده : 3 حبه

  • رب انار : یک و نیم قاشق غذا خوری

  • رب گوجه : یک قاشق غذا خوری

  • روغن : به میزان لازم

  • نمک، فلفل، زردچوبه : به میزان لازم

  • سبزی ساطوری (چوچاق و انارجای یا سبزی های معطر) : دو قاشق غذا خوری

طرز تهیه بادمجان کباب خوشمزه

  1. بادمجانها را بعد از پوست کندن به نمک آغشته کرده و بعد از نیم ساعت آب اطراف آن را با کمی فشار بگیرید.

  2. وسط بادمجان‌ها را به صورت عمودی از یک طرف با چاقو یک چاک دهید، به‌طوری‌که ابتدا و انتهای آن‌ها جدا نشود و بتوان داخل آن‌ها را پر کرد.

  3. بادمجان‌ها را در تابه با روغن و حرارت پایین خیلی کم سرخ کرده و کنار بگذارید.(تا حدی که خیلی کم طلایی شود)
    این کار باعث می شود داخل بادمجانها کمی نرم شود تا بتوانید شکم آنها را باز کرده و مواد را داخل آنها بریزید.

  4. پیاز ، سیر ، گردو ،رب گوجه ، رب انار، سبزیجات معطر، زردچوبه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

  5. شکم بادمجانهای سرخ شده را به اندازه ای که میخواهید مواد داخل آن بریزید باز کنید.
    مواد آماده‌شده را در شکم بادمجان سرخ‌شده بریزید.

  6. بادمجان‌ها ی پرشده را داخل تابه‌ای بچینید ، درب تابه را ببندید تا با حرارت ملایم بخارپز شوند.


نکته پخت بادمجان کباب:

  1. می توانید از یک گوجه ی خرد شده یا رنده شده برای خوش رنگی و خوش طعمی داخل مواد استفاده کنید.

  2. می توانید گوجه را از وسط نصف کرده و کمی داخلش را خالی کنید و با همین مواد پر کنید و به همین روش بپزید.

  3. می توانید هم بادمجان و هم گوجه را شکم پر کنید و با هم داخل ماهیتابه بپزید.

  4. می توانید چند گوجه را رنده کرده اطراف بادمجان در ماهیتابه بریزید و با هم پخت کنید.

  5. تمام اینها به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد .
    امتحان کنید و ببینید از کدامیک خوشتان می آید ،آن را به عنوان دستور اصلی استفاده کنید.

  6. برای سرو این غذا در وعده نهار می توانید از شب قبل بادمجانها را آماده و شکم آنها را پر کنید.
    و داخل ماهیتابه در یخچال نگهداری کنید. در روز بعد ،از صبح زود آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید.
    و سرپوش ماهیتابه را بگذارید تا بخار داخل ماهیتابه جمع شود و باعث مغز پخت شدن بادمجانها شود.

  7. حرارت نباید خیلی کم باشد چون بخار نمی کند .و نباید خیلی زیاد باشد چون بادمجان و مواد میسوزد.
    می توانید در ابتدا کمی حرارت را زیاد کنید تا تابه داغ شود و بلافاصله حرارت را ملایم کنید تا غذا به آرامی بپزد.



حتما حتما امتحان کنید.
نقل قول
۲۶-شهريور-۱۳۹۷, ۰۳:۰۷ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۶-شهريور-۱۳۹۷ ۰۳:۰۹ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #192
     
RE: انواع غذا با بادمجان
خوراک بادمجان شکم پر مراکشی :

۴ عدد بادمجان کوچک

 ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع

 مقداری دال عدس 

۱/۵ پیمانه گوجه فرنگی خرد شده یا پوره شده 

۱/۴ قاشق غذاخوری نمک دریایی و مقداری فلفل سیاه

 ۱/۲ قاشق غذاخوری پاپریکای دودی

۱/۵ قاشق غذاخوری پنیرپارمزان

مقداری خرده نان برشته شده

مقداری جعفری تازه و خرد شده


ماهیتابه را روی گاز قرار بده و آن را گرم کن. دال عدس، گوجه فرنگی خرد شده، نمک، فلفل و پاپریکا را در ماهیتابه بریز و شعله گاز را در حالت متوسط قرار بده، تا زمانی که همه مواد به جوش بیایند. سپس دمای گاز را کم کن و اجازه بده برای ۵ دقیقه مواد بپزند. طعم مواد را بچش و اگر لازم است باز هم نمک و فلفل اضافه کن.

اگر می خواهی رول بادمجان آماده کنی، با یک چاقوی تیز بادمجان ها را ورقه ورقه کن. اما برای تهیه بادمجان شکم پر، بادمجان ها را به صورت افقی قرار بده و با استفاده از چاقو و قاشق داخل آنها را خالی کن. گوشت داخلی بادمجان ها را خیلی نازک نکن تا هنگام پخت، پاره نشوند. بادمجان هایی که خالی کرده ای را برای تهیه غذاهای دیگری مثل خوراک بادمجان و… نگه دار!

یک ماهیتابه تمیز و متناسب با سایز بادمجان هایت انتخاب کن و روی شعله متوسط قرار بده. سپس روغن را درون ماهیتابه بریز. بادمجان ها را درون روغن سرخ کن. برای اینکه از میزان کمتری روغن استفاده کنی، در ماهیتابه را بگذار. وقتی اطراف بادمجان ها سرخ شدند، آنها را از ماهیتابه خارج کن. سپس داخل بادمجان ها را با مخلوط گوجه فرنگی و عدسی که آماده کرده ای پر کن؛ یا اینکه به اندازه مورد نیاز، میان بادمجان های نواری از این مواد قرار بده و سپس بادمجان را رول کن. از مواد باقی مانده روی بادمجان ها و همینطور اطراف آن ها بریز. سپس با پنیر پارمزان و خرده نان برشته شده روی این ترکیب را بپوشان

ظرف را با در باز به مدت ۳۰ – ۳۵ دقیقه داخل فر قرار بده، تا زمانی که بادمجان ها نرم و پنیر و خرده نان ها برشته و طلایی شوند. بعد از آماده شدن غذا روی آن جعفری تازه و خرد شده بریز و به همراه برنج یا نان، غذا را سرو کن


 تصویر: ./uploads/201809/post_91469_1537184204_e8a84c1f9c5658143afc67884af7231e.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S
۱-مهر-۱۳۹۷, ۱۲:۲۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱-مهر-۱۳۹۷ ۱۲:۲۹ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #193
     
RE: انواع غذا با بادمجان
برج بادمجان سوخاری :

بادمجان
آرد سفید
تخم مرغ
آرد سوخاری
پنیر موتزارلا
پنیر پارمزان
دانه بو داده کاج (چلغوز)
برگ ریحان تازه
سس بالزامیک
روغن
نمک دریایی و فلفل سیاه تازه آسیاب شده

ابتدا باید پوست بادمجان را خوب بشوییم. بعد آن را به حلقه های باریک حدودا پنج میلی متر برش می زنیم. کمی نمک و فلفل رویشان می پاشیم سپس حلقه های بادمجان را دانه دانه ابتدا به آرد سفید آغشته می کنیم و بعد داخل تخم مرغ همزده می غلتانیم. در آخر هم آن ها را داخل پودر سوخاری می اندازیم. به ترتیب هر کدام از حلقه ها که آماده شده را داخل یک ظرف می چینیم تا همه بادمجان ها به مواد آغشته و آماده شوند. در این مدت بادمجان های قبلی استراحت می کنند و مواد سوخاری بهشان می چسبد.


 سپس حلقه ها را جداگانه درون روغن سرخ می کنیم تا دو طرف آن طلایی شود.

برای درست کردن این برج ترد و طلایی، ابتدا یک حلقه بادمجان سوخاری و روی آن پنیز موتزارلا تازه می گذاریم (می توان از هر پنیری که نیاز به حرارت ندارد و همراه غذا سرو می شود، استفاده کرد). روی آن کمی پودر هسته کاج بو داده (چلغوز) و یک عدد برگ ریحان می گذاریم و حلقه دیگری از بادمجان روی آن قرار می دهیم. به همین تریب پنیر، دانه کاج و ریحان را اضافه کرده و آخرین حلقه بادمجان را می گذاریم. روی آن را با همان مواد میانی تزیین می کنیم. نهایتا سه لایه بادمجان و مواد می شود که آخر سر روی آنها کمی پنیر پارمزان و سس بالزامیک می ریزیم.

 تصویر: ./uploads/201809/post_91469_1537693056_8f224e980c5b3bd1092ba5ae18843996.attach

 تصویر: ./uploads/201809/post_91469_1537693076_1b8fb78fde26aba909fc1793818a1d43.attach

 تصویر: ./uploads/201809/post_91469_1537693090_3a6e31fb9a7b5778242a2ca29aa691d0.attach

 تصویر: ./uploads/201809/post_91469_1537693106_c1a4788cbaefc9a6d4198485c326e072.attach

 تصویر: ./uploads/201809/post_91469_1537693116_6750adf4e887db9832e9ea1ccca6f0cd.attach

 تصویر: ./uploads/201809/post_91469_1537693128_d9c4726b8e9cbe38de12fe87951fc83d.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
  • بیکیوت مدیس میکروپیگمنتیشن
  • بیکیوت مدیس کاشت مژه
۴-مهر-۱۳۹۷, ۰۳:۲۴ عصر
ارسال: #194
     
RE: انواع غذا با بادمجان
بادمجان و پارمسان و موزارلا :

 دو عدد بادمجان که به قطعات 30 سانتی برش خورده باشد

یک و یک دوم قاشق چای خوری نمک

سه چهارم فنجان آرد سبوس دار

شش سفیده تخم مرغ

دو و یک دوم فنجان پودر سوخاری

سه قاشق غذا خوری چاشنی ایتالیایی (ریحان، پونه، رزماری و آویشن )

چهار قاشق غذا خوری روغن زیتون اکسترا ویرجین

اسپری پخت یا مقداری روغن

790 گرم گوجه فرنگی له شده

یک و یک دوم فنجان پنیر موزارلا

چهار قاشق غذا خوری پنیر پارمسان

ریحان تازه برای تزئین

 روش پخت:

1- دو لایه دستمال کاغذی روی یک سینی پخت یا تخته برش قرار دهید.نیمی از برش های بادمجان را روی دستمال کاغذی ها قرار دهید.سه چهارم قاشق چای خوری نمک بزنید. روی بادمجان ها را نیز با لایه های دستمال کاغذی بپوشانید.سپس روی آنها برش های باقی مانده بادمجان را قرار دهید و با سه چهارم قاشق چای خوری دیگر نمک بزنید.روی این بادمجان ها را نیز با دستمال کاغذی بپوشانید.اجازه دهید حدود یک ساعت در دمای اتاق باقی بمانند.سینی های سیمی فر را در قسمت های بالا و پایین قرار دهید و روی هرکدام یک سینی پخت بزرگ قرار دهید تا گرم شوند. فر را تا دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید.با دستمال کاغذی های بیشتر برش های بادمجان را خشک کنید.در یک ظرف کم عمق آرد بریزید و در ظرف دیگر سفیده های تخم مرغ. آرد سوخاری و چاشنی ایتالیایی را در ظرفی دیگر با هم ترکیب کنید.هر کدام از برش های بادمجان را در آرد ها قرار دهید سپس آردهای اضافی شان را بتکانید.سپس در تخم مرغ قرار دهید و اجازه دهید تخم مرغ های اضافی بچکد و سپس در ظرفی که پودر سوخاری است قرار دهید و بردارید.سینی هایی که در فر قرار داده بودید را بردارید و به هر کدام دو قاشق غذا خوری روغن اضافه کنید و سپس تکان دهید تا همه سینی چرب شود.روی هر کدام از سینی ها نیمی از بادمجان ها را قرار دهید، اجازه ندهید برش ها با هم تماس پیدا کنند.سپس روی آنها را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید. به مدت 15 دقیقه بپزید.برش های بادمجان را برعکس کنید و به پختنشان ادامه دهید تا قهوه ای طلایی شوند. حدود 15 دقیقه.گوجه فرنگی های له شده و یک قاشق غذا خوری چاشنی ایتالیایی باقی مانده را در یک کاسه متوسط ترکیب کنید.


 برای آماده کردن:

دو ظرف پخت را با روغن چرب کنید. یک دوم فنجان از گوجه فرنگی ها را در هر کدام از ظرف ها بریزید.یک لایه از شش برش بادمجان ها روی سس بگذارید.روی بادمجان ها یک فنجان گوجه فرنگی و یک چهارم فنجان موزارلا بریزید.یک لایه دیگر بادمجان بچینید و سپس دوباره روی آن یک فنجان گوجه فرنگی و یک دوم فنجان موزارلا و دو قاشق غذا خوری پارمسان بریزید.


 برای سرو غذا:

تا زمانی که روی سس حباب بزند و پنیر ذوب شود بپزید، حدود 15 دقیقه.اگر دوست داشتید هنگام سرو غذا را با ریحان تزئین کنید.

 تصویر: ./uploads/201809/post_91469_1537962753_a81b04b1e64296c25efec0a0a0522cf2.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۲۱-مهر-۱۳۹۷, ۰۴:۳۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۱-مهر-۱۳۹۷ ۰۴:۴۳ عصر توسط اتيشپاره.)
ارسال: #195
RE: انواع غذا با بادمجان
سلام دختراتصویر: /images/smilies/new/new1.gif
من دیروز بورانی بادمجون درست کردمتصویر: /images/smilies/new/hehe!.png
منتها از بادمجان دلمه ای استفاده کردم. بادمجون دلمه ای را روی شعله پخش کن کبابی کردم ، تا گاز به فنا تصویر: images/smilies/biggrin.gifنره. باید صبور باشید . نسبت به بادمجون قلمی دیرتر کبابی میشه.
بعد از کبابی شدن بادمجونا رو گذاشتم تو مشما و درشو بستم و ۵ دقیقه گذاشتم کنار تا خنک شه.به راحتی پوست بادمجونا کنده شد. روی تخته اشپزخونه با چاقو ساطوریش کردم ، ریز ریز.
بعد سیر رنده کردم بهمراه نمک و فلفل و نعنا ( و یا شوید خشک شده) و بادمجون کبابی ها به ماست اضافه کردم.
دلتون نخواد خیلی خوشمزه شد. تصویر: images/smilies/tongue.gif
جاتون خالیتصویر: images/smilies/heart.gif

 

می دونی که چقدر دوست دارم!تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط bh56 ، آسمونی ، Sarakora ، K.L.S
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام