• تخت جمشید
  • گل سنتر

انواع غذا با بادمجان

۲۰-تير-۱۳۹۷, ۱۱:۰۷ عصر
ارسال: #191
RE: انواع غذا با بادمجان
بادمجان کباب ،یک غذای شمالی دیگه . امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.ما شمالیها که عاشق این غذا هستیم.این غذا هم مثل بقیه غذاهای شمالی فوت و فن خاص خودش رو داره که در اینجا براتون توضیح میدم.البته اینم بگم که این غذا در هر منطقه از گیلان یک اسمی داره که تقریبا همشون شبیه هم هستن.
ولی بر اساس گویش اون منطقه کمی تغییر می کنه مثل : بادمجان_کباب ، بادمجان_گودا ، دل_دکونه ، بادمجان_گودیمواد لازم برای 5 نفر

  • بادمجان قلمی بدون دونه (نه خیلی نازک نه خیلی ضخیم) : 5 عدد

  •  پیاز رنده شده : 3 عدد

  • گردو آسیاب شده : 200 گرم

  • سیر رنده شده : 3 حبه

  • رب انار : یک و نیم قاشق غذا خوری

  • رب گوجه : یک قاشق غذا خوری

  • روغن : به میزان لازم

  • نمک، فلفل، زردچوبه : به میزان لازم

  • سبزی ساطوری (چوچاق و انارجای یا سبزی های معطر) : دو قاشق غذا خوری

طرز تهیه بادمجان کباب خوشمزه

  1. بادمجانها را بعد از پوست کندن به نمک آغشته کرده و بعد از نیم ساعت آب اطراف آن را با کمی فشار بگیرید.

  2. وسط بادمجان‌ها را به صورت عمودی از یک طرف با چاقو یک چاک دهید، به‌طوری‌که ابتدا و انتهای آن‌ها جدا نشود و بتوان داخل آن‌ها را پر کرد.

  3. بادمجان‌ها را در تابه با روغن و حرارت پایین خیلی کم سرخ کرده و کنار بگذارید.(تا حدی که خیلی کم طلایی شود)
    این کار باعث می شود داخل بادمجانها کمی نرم شود تا بتوانید شکم آنها را باز کرده و مواد را داخل آنها بریزید.

  4. پیاز ، سیر ، گردو ،رب گوجه ، رب انار، سبزیجات معطر، زردچوبه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

  5. شکم بادمجانهای سرخ شده را به اندازه ای که میخواهید مواد داخل آن بریزید باز کنید.
    مواد آماده‌شده را در شکم بادمجان سرخ‌شده بریزید.

  6. بادمجان‌ها ی پرشده را داخل تابه‌ای بچینید ، درب تابه را ببندید تا با حرارت ملایم بخارپز شوند.


نکته پخت بادمجان کباب:

  1. می توانید از یک گوجه ی خرد شده یا رنده شده برای خوش رنگی و خوش طعمی داخل مواد استفاده کنید.

  2. می توانید گوجه را از وسط نصف کرده و کمی داخلش را خالی کنید و با همین مواد پر کنید و به همین روش بپزید.

  3. می توانید هم بادمجان و هم گوجه را شکم پر کنید و با هم داخل ماهیتابه بپزید.

  4. می توانید چند گوجه را رنده کرده اطراف بادمجان در ماهیتابه بریزید و با هم پخت کنید.

  5. تمام اینها به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد .
    امتحان کنید و ببینید از کدامیک خوشتان می آید ،آن را به عنوان دستور اصلی استفاده کنید.

  6. برای سرو این غذا در وعده نهار می توانید از شب قبل بادمجانها را آماده و شکم آنها را پر کنید.
    و داخل ماهیتابه در یخچال نگهداری کنید. در روز بعد ،از صبح زود آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید.
    و سرپوش ماهیتابه را بگذارید تا بخار داخل ماهیتابه جمع شود و باعث مغز پخت شدن بادمجانها شود.

  7. حرارت نباید خیلی کم باشد چون بخار نمی کند .و نباید خیلی زیاد باشد چون بادمجان و مواد میسوزد.
    می توانید در ابتدا کمی حرارت را زیاد کنید تا تابه داغ شود و بلافاصله حرارت را ملایم کنید تا غذا به آرامی بپزد.



حتما حتما امتحان کنید.
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام