• آرایشگاه مدیس
  • تشریفات پلک

انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت

۲۹-مهر-۱۳۹۸, ۰۴:۱۴ عصر
ارسال: #381
       
RE: انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت
کوکو سیب زمینی و شکم پر :

مواد لازم برای حدودا هشت تا ده تا کوکو تقریبا اندازه کف دست:

سیب زمینی بزرگ‌سه عدد،تخم مرغ متوسط یک تا دو عدد،نمک و فلفل و زردچوبه،آرد گندم در صورتی که موادتون شل بود دو یا سه ق


مواد میانی:

اینجا از قارچ خرد و تفت داده شده+پیاز سرخ شده+کمی زرشک و شوید تازه و پودر سیر و نمک و فلفل استفاده شده.ولی شما با سلیقه خودتون مواد دلخواه مثل گوشت چرخکرده تفت داده شده یا مرغ پخته و ریش ریش شده میتونید استفاده کنید.مواد میانی اصلا نباید شل یا آبدار باشه.مقداری پنیر پیتزا هم میتونید اختیاری استفاده کنید.


طرز تهیه:

سیب زمینیها رو با آب و یکم نمک آبپز کنید،وقتی خنک شد پوست بگیرید و با گوشتکوب خوب بکوبید.بهتره رنده نکنید تا احتمال چسبنده شدن نداشته باشه البته اگه خوب سرد بشه میتونید رنده کنید.اول یدونه از تخم مرغها و نمک و فلفل و زردچوبه رو بریزید و خوب با دست مخلوط کنید(مثل حالت ورز دادن در حدی که خمیری مانند بشه) اگر موادتون طوری بود که میتونستید در دست بهش فرم بدید دیگه تخم مرغ بعدی رو استفاده نکنید ولی اگر مواد خشک بود تخم مرغ دوم رو هم اضافه کنید.حتی من گاهی اصلا تخم مرغ هم استفاده نمیکنم چون بعضی سیب زمینیها بعد از کوبیدن انسجام خوبی دارن که اون دیگه کاملا گیاهیه.آرد هم زمانی لازمه که مواد شل باشه.


حالا از مواد سیب زمینی در دست باز کنید،اگر یه کوچولو چسبناک بود،کمی دستتونو با آب مرطوب کنید که کار راحت بشه و به دست نچسبه.مقداری از مواد میانی وسطش بذارید و خوب ببندیدش و در مقدار کمی روغن و حرارت ملایم دو طرفشو سرخ کنید.اصلا روغن زیاد استفاده نکنید چون لازم نیست.بعضی دوستان با وا رفتن این مدل کوکوها مشکل دارن.اگر خوب مواد رو جمع کنید این اتفاق نمیفته ولی برای احتیاط بیشتر،میتونید کوکوهای آماده رو قبل از سرخ کردن نیم تا یکساعت داخل یخچال استراحت بدید بعد سرخ کنید ولی اجباری نیست.


 تصویر: ./uploads/201910/post_91469_1571661872_24e8c81a2e6bc8b46ca291c0835f9652.attach

 

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط آبگينه ، لومانا ، (*ســارا*) ، K.L.S
۱۰-دي-۱۳۹۸, ۰۱:۴۲ عصر
ارسال: #382
       
RE: انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت
کوکوی مرغ و پیازچه :

سینه مرغ ۱ عدد
پیازچه ۳۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ تا ۵ عدد
جعفری یا گشنیز ریز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده ۱ حبه
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
زعفران دمکرده بدلخواه
کنجد خام ۲ قاشق غذاخوری
سیاه دونه ۱ قاشق غذاخوری
پودرپاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
جوزهندی رنده شده ۱/۲ قاشق چایخوری
روغن مخصوص سرخکردنی


سینه مرغو با یه هویج و برگ بو و کمی نمک و فلفل و زردچوبه میذاریم بپزه نیم پز که شد سیب زمینی هارو پوست بکنین بذارین با مرغ بپزه اینکار باعث خوش طعم شدن سیب زمینی میشه بعد از پخت با هروسیله ای که دارین مرغ و سیب زمینی رو خرد یا رنده کنین تمام موادی که بالاتر گفتم (تخم مرغ و پیازچه های پاک و شسته و ریز خرد شده و سیر له شده و کنجد و سیاه دونه و پاپریکا زعفران) رو به مرغ و سیب زمینی اضافه کنین همه که با هم خوب مخلوط شد بزارین روغن داغ بشه کوکوهارو کف دستتون به شکل دلخواه فرم بدین و سرخ کنین 


 تصویر: ./uploads/201912/post_91469_1577787150_ad1ada7dba1897220bdf6ea62881eb6e.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط آبگينه ، K.L.S
۲۲-دي-۱۳۹۸, ۰۱:۱۴ عصر
ارسال: #383
       
RE: انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت
کوکو سیب زمینی شکم پر :

1 کیلو سیب زمینی 1/2 لیوان آرد
1/3 لیوان آرد ذرت
نمک ، فلفل ، و هر ادویه مخلوطی که استفاده میکنید .
مواد میانی:
250 گرم قارچ ، خرد شده (حدود 3 لیوان)
1/2 لیوان کدو سبز خرد شده
1 پیاز خرد شده
1 عدد فلفل دلمه ای
2 حبه سیر رنده کرده
نمک و فلفل و ادویه مخلوط به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری پودر پیاز
1 قاشق چایخوری پودر سیر
1/2 قاشق غذاخوری زیره (اختیاری)
3 تا 4 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
1 تا 2 لیوان پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا رنده شده

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی ها آبپز شده را پوست بگیرید بگذارید سیب زمینی ها خنک شود تا موقع پوره کردن چسبنده نشود و با گوشکوب کامل بکوبید و نمک،فلفل را اضافه کنید،سپس آرد و آرد ذرت را اضافه کنید و به خوبی با یک قاشق یا با دستان خود مخلوط کنید سپس سبزیجات را خرد کنید ، پیاز را در ظرف با کمی روغن تفت دهید به مدت حدود 3-4 دقیقه ، قارچ ، سیر و همچنین فلفل دلمه ای، کدو سبز و جعفری را اضافه کنید. برای چند دقیقه همه چیز را کامل هم بزنید و تفت دهید و نمک و فلفل و ادویه را اضافه کنید،خمیر را به 8 تا 10 قسمت تقسیم کنید وهر قسمت را گرد کنید و وسط آنرا باز کنید و با حدود 1 تا 1.5 قاشق غذاخوری از مواد سبزیجات پر کنید و یه مقدار هم پنیر بذارید و سپس کامل کوکو را ببندید و آن را کمی فشار دهید تا به شکل پنکیک ضخیم به نظر برسد. تقریباً 2 قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه گرم کنید و کوکو های سیب زمینی را با حرارت متوسط ​​سرخ کنید تا هر دو طرف قهوه ای و طلایی شود و قسمت بیرونی آنها ترد باشد

دوستان اگه خمیر سیب زمینی تون خشک شد میتونید یک قاشق روغن زیتون یا نهایتا یک تخم مرغ کوچک اضافه کنید


میتونیذ قبل از پخت سیب زمینی آنها رو پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید و در آب جوش و مقداری نمک بجوشانید به مدت 20 دقیقه اینجوری دیگه امکان خشک شدن خمیر خیلی کم هست


 تصویر: ./uploads/202001/post_91469_1578822285_7ec4f4004b32a6977275add2a7e90ed4.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط آبگينه ، K.L.S ، کیاناز
  • خرید اقساطی
  • گروه ژ
۲۴-دي-۱۳۹۸, ۰۲:۱۸ عصر
ارسال: #384
       
RE: انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت
کوکو مرغ و پنیر :

700 گرم سینه مرغ بدون پوست
2 تخم مرغ متوسط
1/3 فنجان آرد
1فنجان پنیر موزارلا رنده شده
2 قاشق غذاخوری ریحان تازه ریز خرد شده
2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا بیشتر برای سرخ کردن .

طرز تهیه: 

سینه مرغ (خام)را روی تخته قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی تیز ، آن را به قطعات ریز خرد کنید ، سپس آنها را در یک کاسه بزرگ بگذارید. سپس آرد ، تخم مرغ ، موزارلا ، ریحان ، پیازچه ، جعفری ، پودر سیر ، نمک و فلفل را هم اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود. روغن را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط ​رو به کم قرار دهید. با یک اسکوپ بستنی یا یک قاشق بزرگ ، از مخلوط مرغ بردارید و آنرا به ماهیتابه منتقل کنید ، سپس با پشت قاشق کمی صاف کنید ،و هر دو طرف کوکو را برای چند دقیقه بگذارید بپزند تا کوکو ها طلایی شوند به خاطر داشته باشید که شما باید آنها را در دمای متوسط رو به ​​کم طبخ کنید ، در غیر این صورت بیرون کوکو ها می سوزند اما داخل آن به خوبی پخته نمی شوند. این کوکو را میتوانید با سس کچاپ،سس پنیر یا سس مایونز سرو کنید


 تصویر: ./uploads/202001/post_91469_1578998919_5fb85cfed75a71df3764c516f4bb47c4.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط آبگينه ، K.L.S
۳۰-دي-۱۳۹۸, ۰۳:۰۲ عصر
ارسال: #385
       
RE: انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت
کوفته مرغ ایتالیایی :

450 گرم گوشت چرخ کرده مرغ یا بوقلمون
2 حبه سیر رنده شده
1/4 لیوان جعفری تازه ریز خرد شده
1.5 قاشق چایخوری پودر پیاز
1/2 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک
1/4 قاشق چای خوری ریحان خشک
1/4 قاشق چای خوری نمک
3 قاشق غذاخوری آرد
مقداری پنیر پارمسان رنده شده
اسفناج و ماکارونی پخته شده به میزان دلخواه


تمام مواد کوفته را در یک کاسه ترکیب کرده و به آرامی مخلوط کنید.و با دست گرد کنید و شکل دهید(سایز کوفته سلیقه ای هست)سپس یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گذاشته 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون ریخته و کوفته ها را اضافه کرده و گریل کنید و اجازه دهید کوفته ها طلایی و کاملا پخته شوند،از ماهیتابه خارج کنید و اسفناج را اضافه کنید و یه مقدار تفت دهید تا اسفناج نرم و پخته شود سپس کوفته ها به همراه اسفناج و مقداری ماکارونی(پاستا) با پنیر پارمسان رنده شده و فلفل سیاه سرو کنید


 تصویر: ./uploads/202001/post_91469_1579519961_9ef8ca8892f190cba25c3feac2212e81.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام