• آرایشگاه مدیس
  • تقی زاده

انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت

۲۸-خرداد-۱۳۹۸, ۰۳:۱۱ عصر
ارسال: #371
       
RE: انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت
طرز تهیه کوکو کدو سبز و سیب زمینی :


۳ عدد سیب زمینی متوسط رو ابپز کردم وگذاشتم خنک بشه ورنده کردم یک عدد پیاز متوسط رو هم رنده کردم وابشو گرفتم دو عدد کدو سبز بزرگ را خوب شسته و با پوست رنده ریز کردم
دوتا تخم مرغ ونمک وزردچوبه وفلفل وپودر سیر بهش اضافه کردم و۲ قاشق ارد سوخاری اضافه کردم وخوب مخلوط کردم ودستمو کمی خیس کردم وشکل دادم وتو روغن داغ سرخ کردم فقط اول یه طرف کوکو باید خوب سرخ بشه بعد برش گردونید وطرف دیگشو سرخ کنید
اگه دیدید موقع سرخ کردن وا میره یکی دو قاشق ارد به مایه کوکو اضافه کنید دیگه اصلا وا نمیره

نکته:
یه کاسه اب بغل دستتون بزارید و دستتونو حتما خیس کنید و کوکو رو شکل بدید
سیب زمینی باید کاملا خنک باشه 
مایه کوکو رو نیم ساعت تو یخچال بذارید 
روغن کاملا داغ بشه وبعد کوکو رو تو تابه بذارید


 تصویر: ./uploads/201906/post_91469_1560858064_e442090b9a5c9b006a54b2edb88e796d.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S ، سحری... ، سراب
۹-تير-۱۳۹۸, ۰۳:۱۵ عصر
ارسال: #372
       
RE: انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت
ترشه شامی :

سیصد وپنجاه گرم گوشت چرخ شده ویک عدد پیاز ویک تخم مرغ ودوتا قاشق سبزی محلی چوقاق وگشنیز خرد شده ونمک وادویه را مخلوط وخوب ورز میدهیم وبعد شامی ها را با حرارت مناسب سرخ میکنیم بعد داخل تابه یک پیاز خرد میکنیم وتفت میدهیم بعد زردچوبه وپاپریکا وپودر سیر وفلفل وجوز هندی را اضافه میکنیم .یک قاشق رب گوجه رو کمی تفت میدهیم سپس پوره پنج تا شش گوجه رو بهش اضافه میکنیم ودر انتها نمک میزنیم ونصف استکان چای ابغوره میریزیم .بعد که سس چند دقیقه جوشیدشامی رو اضافه کرده ومیزاریم تا مغز پخت بشه طعم سس به خوردشون بره

 تصویر: ./uploads/201906/post_91469_1561895131_b70363df276be1e0768365933ecc1e3d.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط liyane ، K.L.S ، سراب
۱۴-تير-۱۳۹۸, ۰۶:۵۷ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۴-تير-۱۳۹۸ ۰۶:۵۸ عصر توسط farzaneamiri069.)
ارسال: #373
RE: انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت
[تصویر: انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت]
کوکوی کدو سبز و هویج یکی از انواع غذاهای خوشمزه ای است که به راحتی در منزل قابل تهیه می باشد. همانطور که می دانید اکثر افراد کوکوها را به عنوان پیش غذا سرو می کنند، اما برخی افراد آن را به عنوان یک وعده غذای سبک درست می کنند. از انواع کوکوها می توان کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کوکو پیاز و ...را نام برد.
مواد لازم برای کوکوی کدو و هویج
کدو سبز ۵ عدد
هویج ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
آرد ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا یک پیمانه
فلفل به میزان لازم
نمک، زردچوبه به میزان لازم
مراحل تهیه و درست کردن کوکو

1. برای درست کردن کوکوی کدو و هویج، اول از همه یک کاسه بزرگ برمی داریم کدو را به صورت ریز رنده می کنیم و آب اضافه اش را می گیریم و داخل کاسه می ریزیم.

2. بعد پوست هویج را می گیریم و آن را هم رنده می کنیم، آب اضافه اش را می گیریم و به کدو اضافه می کنیم. سپس پیاز را هم رنده کرده، آب اضافه اش را می گیریم و به کاسه کدو و هویج اضافه می کنیم.

3. در ادامه فلفل دلمه ای را با رنده درشت رنده می کنیم یا به شکل نگینی خرد می کنیم و به مواد کوکو اضافه می کنیم.

4. سپس تخم مرغ، ‌آرد، نمک، زردچوبه، فلفل و پنیر پیتزا را به مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا همه مواد یکدست شود. برای عطر و طعم کوکو می توانید سیر تازه یا پیازچه را ریز خرد کنید و به کوکو اضافه کنید.(اختیاری)

5. حالا در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و داغ می کنیم. بعد مواد کوکو را در تابه می ریزیم و با پشت قاشق کامل در تابه صاف می کنیم. حرارت را کم می کنیم تا کوکو کاملا مغز پخت شود.

6. بعد از اینکه یک طرف کوکو پخته شد، آن را با قاشق به 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم تا راحت تر برگردانده شود. سپس به آرامی با کفگیر طرف دیگر کوکوها را برمی گردانیم تا دو طرف آن به خوبی سرخ شود.

7. بعد از سرخ شدن کوکوها، آنها را در ظرف سرو می کشیم و با خیار شور یا گوجه فرنگی تزیین و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این کوکوی کدو و هویج خوشمزه لذت ببرید.

 
نقل قول
 سپاس شده توسط سراب
  • گروه ژ
۲۶-تير-۱۳۹۸, ۰۲:۰۹ عصر
ارسال: #374
       
RE: انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت
 تصویر: ./uploads/201907/post_91469_1563359975_b0faed30fdc1776379e7e935c5200ab4.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۵-مرداد-۱۳۹۸, ۰۱:۴۵ عصر
ارسال: #375
       
RE: انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت
طرز تهیه شامی رودباری :

گوشت (مخلوط گوسفند و گوساله )چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و آب گرفته شده، نمک، فلفل، گلپر و سماق قرمز ترش یا گرد غوره مخلوط کرده و ورز می ­دیم.
پس از ۱ساعت استراحت در یخچال، گوشت را بصورت شامی (تپل )کرده و در روغن زیتون سرخ می­کنیم. 
یه دونه پیاز متوسط رو خرد کرده سرخ می کنیم گوجه رنده شده و رب گوجه را در روغن پیاز تفت می دیم سپس آب گرم به آن اضافه کرده، نصف استکان آب غوره به شامی ها اضافه کرده و آن را دم می‌ کنیم .
(روی حرارت ملایم حدود ۴۵دقیقه تا یک ساعت) این غذا رو می شه با برنج یا نون سرو کرد.

گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ شده فراموش نشه

می شه از سبزیجات معطر بصورت کاملا ریز استفاده کرد

 شامی کباب یکی از غذاهایی است که در ایران، هند و افغانستان تهیه و مصرف می‌شود بسیاری از افراد کتلت را با شامی کباب یکی می دانند که این نکته کاملا غلط است


 تصویر: ./uploads/201907/post_91469_1564222504_531430283f67523ac2aa2aa27991eb8e.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط liyane
۵-شهريور-۱۳۹۸, ۱۱:۱۱ صبح
ارسال: #376
       
RE: انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت
کوفته کباب مراکشی با سس مخصوص :

مواد لازم برای پنج نفر تا شش :

گوشت چرخکرده پانصد گرم،پیاز خیلی ریز خرد یا رنده شده (آب اضافشو بگیرید) یدونه بزرگ، سیر رنده شده دو حبه،ترکیب گشنیز و ریحان و نعناع ساطوری شده سه غذاخوری(مقدار نعناع از همه کمتر)،نمک،فلفل سیاه ،فلفل قرمز،زیره سبز نصف ق چایخوری،پاپریکا یک ق چایخوری سر خالی،روغن زیتون یا مایع یک ق مرباخوری


مواد لازم برای سس:

ماست چکیده ساده نصف لیوان،ترکیب نعناع و ریحان و گشنیز ساطوری شده یک ق مرباخوری سر پر،آبلیموی تازه دو ق چایخوری،نمک و فلفل سیاه



طرز تهیه :

تمام مواد سس رو مخلوط و در یخچال بذارید تا مزه دار بشه.

تمام مواد کباب رو هم مخلوط و حداقل یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید تا طعمدار بشه بعد اندازه نارنگی از مواد برداشته و دور سیخ چوبی بزنید و در تابه چدن(یا تابه دو طرفه رژیمی) که کمی چرب کردید و کاملا داغه با حرارت ملایم بپزید.
میتونید این کباب ها رو داخل فر صد و هشتاد درجه حدود نیم ساعت بپزید و یکم گریل کنید.
کوفته کباب مراکشی به طور سنتی روی زغال پخته میشه .برای اینکار از سیخ فلزی استفاده کنید.
این غذا با نان و سس مخصوصش سرو میشه.البته با پلو هم عالیه.

نکته: سیخهای چوبی رو نیم ساعت قبل از کار،داخل آب بذارید تا کاملا مرطوب بشن و نسوزن.


 تصویر: ./uploads/201908/post_91469_1566891708_59162807ed56c6e358522352ee310f6c.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۲۰-شهريور-۱۳۹۸, ۱۰:۱۰ صبح
ارسال: #377
       
RE: انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت
طرز تهیه کوفته کباب یونانی :

برای سرو کنارش ماست سیردار،و خیار،گوجه و پیاز و پنیر فتا میذارن و معمولا با نان خورده میشه،ولی با برنج هم عالیه

مواد لازم برای حدودا بیست عدد کوفته کباب:

یک پیاز قرمز رنده شده،حدود نیم کیلو گوشت چرخکرده مخلوط،دو حبه سیر رنده شده،سه چهارم لیوان پودر سوخاری پانکو که دونه درشته(نداشتید آرد سوخاری معمولی استفاده کنید)،تخم مرغ یک عدد،جعفری ساطوری سه ق غ،نعناع ساطوری شش برگ،پودر اورگانو(پونه کوهی)یک ق مرباخوری،یک ق غ روغن مایع،نمک و فلفل سیاه،


طرز تهیه:

همه مواد رو با هم مخلوط کنید،به اندازه یک ق غذارخوری از مواد در دستتون بصورت توپ در بیارید ،کوفته ها رو در آرد سفید (آرد گندم) بغلتونید و تکان بدید تا آرد اضافش بریزه بعد نیم ساعت در یخچال بذارید.روش کلاسیک اینه که کوفته ها رو در روغن خوب سرخ‌کنید ولی میتونید بجای سرخ کردن،کمی روشون روغن اسپری کنید و حدود بیست دقیقه در فر صد و هشتاد درجه بپزید.


 تصویر: ./uploads/201909/post_91469_1568184017_20349c686c991be71ffe0a360d97fe55.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط جوجه خوشگله
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام